Νέα

Επόμενο βήμα:δέσμευση καταθέσεων...θα είσαστε έτοιμοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θεωρειτε πιθανο ενα εξυφαινομενο σεναριο δεσμευσης ολων των καταθεσεων μας;

• ναι ειναι μια λυση

Ψήφοι: 9 5,1%
  • οχι αποκλειεται

Ψήφοι: 46 26,3%
  • γιατι οχι;

Ψήφοι: 14 8,0%
  • στα αρχιδια μου δεν εχω μια

Ψήφοι: 36 20,6%
  • στα αρχιδια μου τα χω στην ελβετια

Ψήφοι: 22 12,6%
  • στα αρχιδια μου τα τρωω στις πουτανες

Ψήφοι: 30 17,1%
  • ναι γιατι μαζι τα φαγαμε θα μας πουνε

Ψήφοι: 7 4,0%
  • ναι ειναι αναποφευκτο

Ψήφοι: 11 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    175
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΥΓ ρε μαλακα σταμ....αφου δεν εχεις καταθεσεις......... :birdman:

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν με νοιαζει καθολου
ανεργος ειμαι, λεφτα δεν εχω (τα εφαγα στις πουτανες - ατιμες μου τα μασησατε) τεμπελορεμπελος ειμαι
ε ολα μια χαρα χαλια λοιπον

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
stam και αν γίνει το τραπεζικό κοκομπλόκο μετά πως θα κάνεις ανάληψη τα λεφτά σου στο μανευ μπούκερς?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
stam και αν γίνει το τραπεζικό κοκομπλόκο μετά πως θα κάνεις ανάληψη τα λεφτά σου στο μανευ μπούκερς?

αυτο ειναι ενα θέμα, εχω και την χρεωστικη τους  ;) ;)

αλλα αν μπλοκάρον εδω οι τράπεζες ειναι ενα θέμα...  :- :- :-  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τα πραγματα ειναι απλα...300 δις χρεος/11000000 ελληνες=27000 και κατι ψιλα ευρω.......αρα οσοι εχετε αυτο το ποσο στην τραπεζα σας το παιρνουν και τελος.....επι δυο ή επι τρια αν εχετε παιδια ,οικογενεια κλπ.....οσοι δεν εχουν παλι δινουν οσα εχουν και την διαφορα θα την πληρωσουν μετα απο νεο μοιρασμα οι εχοντες.....

μολις μηδενιστει το χρεος και γινουμε καλα παιδια ξαναξεκιναμε την ρεμουλα κανονικα απο την αρχη παλι ολοι μαζι κοινωνια και πολιτικοι......μεχρι να ξαναφτασει το χρεος 300 δις θα εχουμε πεθανει εμεις οποτε κλαιν μαιν..... :grin: :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Να κάνω μια ερώτηση?
Οι καταθέσεις σε τράπεζες όπως οι RBS ,επηρεάζονται?
Και αν ναι πού είναι τελικά πιο ασφαλή τα χρήματα ?
Επιπλέον κάτι διάβασα πώς ο Βενιζέλος σκέφτεται μαζί με τη φορολογική δήλωση να καταθέτουμε δήλωση και για το ποσό των καταθέσεων.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
17,6 δις λιγοτερες καταθεσεις απο την αρχη του ετους....4,8 δις ειδικα τον μαιο..... :tickedoff:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
17,6 δις λιγοτερες καταθεσεις απο την αρχη του ετους....4,8 δις ειδικα τον μαιο..... :tickedoff:
τα χουν κρυψει σε ντουλαπια , στρωματα , κοτετσια , καποιοι αλλοι τα χουν παει Κυπρο , Ελβετια , αλλοι εχουν αγορασει χρυσο κτλ κτλ

πραγματικα συμφωνω με τον Παγκαλο , αν γινοταν δευσμευση καταθεσεων θα χρειαζονταν τανκς για να προστατευσουν τις τραπεζες απο το πανικοβλητο πληθος

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
τα χουν κρυψει σε ντουλαπια , στρωματα , κοτετσια , καποιοι αλλοι τα χουν παει Κυπρο , Ελβετια , αλλοι εχουν αγορασει χρυσο κτλ κτλ

πραγματικα συμφωνω με τον Παγκαλο , αν γινοταν δευσμευση καταθεσεων θα χρειαζονταν τανκς για να προστατευσουν τις τραπεζες απο το πανικοβλητο πληθος

Αν δεν δινοταν βημα στο καθε καναλι για τον μπαγκαλο και απλα ηταν ενας συχωριανος μου, δε νομιζω οτι θα εδινα την παραμικρη σημασια στις κουβεντες του.
Ομως τον εχουμε κανει αντιπροεδρο και οσο να ναι εχει μια βαρυτητα η τοποθετηση του.

ετσι λοιπον μπορω να πω με σιγουρια οτι πλεον σε 3 λογαριασμους που εχω σε ελληνικες τραπεζες το συνολο των καταθεσεων μου ειναι 0,57 €

αν δε, λαβουμε υπ οψην μας και κατι δανεια, κατι καρτες κτλ κτλ... το ταμειο ειναι ΜΕΙΟΝ και ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, μεχρι νεωτερας!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αν δεν δινοταν βημα στο καθε καναλι για τον μπαγκαλο και απλα ηταν ενας συχωριανος μου, δε νομιζω οτι θα εδινα την παραμικρη σημασια στις κουβεντες του.
Ομως τον εχουμε κανει αντιπροεδρο και οσο να ναι εχει μια βαρυτητα η τοποθετηση του.

ετσι λοιπον μπορω να πω με σιγουρια οτι πλεον σε 3 λογαριασμους που εχω σε ελληνικες τραπεζες το συνολο των καταθεσεων μου ειναι 0,57 €

αν δε, λαβουμε υπ οψην μας και κατι δανεια, κατι καρτες κτλ κτλ... το ταμειο ειναι ΜΕΙΟΝ και ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, μεχρι νεωτερας!

σε κοτετσι τα χεις κρυψει?

παντως ενας φιλος μου τα βαλε κατω απο ενα πλακακι αφου ανοιξε μια τρυπα στο πατωμα , και του τα φαγαν τα ποντικια , το μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom