You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επόμενο βήμα:δέσμευση καταθέσεων...θα είσαστε έτοιμοι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 285
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τι λες? καθε τοσο καταθετει στη Ρωξανα Bank .....ΥΓ ρε μαλακα σταμ....αφου δεν εχεις καταθεσεις.........
το φασιστακι...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μην σου δειξω το κεφάλαιο μου στο moneybookersΥΓ ρε μαλακα σταμ....αφου δεν εχεις καταθεσεις.........
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τι προπαγανδιστικη υπογραφη ειναι αυτη ρε αρωστακι?τι λες? καθε τοσο καταθετει στη Ρωξανα Bank .....
το φασιστακι...
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
με τι το εχτισες αυτο το κεφαλαιο ρε αρρωστακι? με τα σιγουρακια του βαρου?μην σου δειξω το κεφάλαιο μου στο moneybookers
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ε λιγα απο εδω λιγα απο εκει, λιγο νταβατζιλίκη στον νωντα κατι βγαίνειμε τι το εχτισες αυτο το κεφαλαιο ρε αρρωστακι? με τα σιγουρακια του βαρου?
Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
stam και αν γίνει το τραπεζικό κοκομπλόκο μετά πως θα κάνεις ανάληψη τα λεφτά σου στο μανευ μπούκερς?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
stam και αν γίνει το τραπεζικό κοκομπλόκο μετά πως θα κάνεις ανάληψη τα λεφτά σου στο μανευ μπούκερς?
αυτο ειναι ενα θέμα, εχω και την χρεωστικη τους ;) ;)
αλλα αν μπλοκάρον εδω οι τράπεζες ειναι ενα θέμα... :- :- :-
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τα πραγματα ειναι απλα...300 δις χρεος/11000000 ελληνες=27000 και κατι ψιλα ευρω.......αρα οσοι εχετε αυτο το ποσο στην τραπεζα σας το παιρνουν και τελος.....επι δυο ή επι τρια αν εχετε παιδια ,οικογενεια κλπ.....οσοι δεν εχουν παλι δινουν οσα εχουν και την διαφορα θα την πληρωσουν μετα απο νεο μοιρασμα οι εχοντες.....
μολις μηδενιστει το χρεος και γινουμε καλα παιδια ξαναξεκιναμε την ρεμουλα κανονικα απο την αρχη παλι ολοι μαζι κοινωνια και πολιτικοι......μεχρι να ξαναφτασει το χρεος 300 δις θα εχουμε πεθανει εμεις οποτε κλαιν μαιν.....
μολις μηδενιστει το χρεος και γινουμε καλα παιδια ξαναξεκιναμε την ρεμουλα κανονικα απο την αρχη παλι ολοι μαζι κοινωνια και πολιτικοι......μεχρι να ξαναφτασει το χρεος 300 δις θα εχουμε πεθανει εμεις οποτε κλαιν μαιν.....
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ναι αλλα δε τη δεχονται τα στουντιακια.... με το πουλι στο χερι θα μεινεις φασιστακιαυτο ειναι ενα θέμα, εχω και την χρεωστικη τους ;) ;)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ναι αλλα δε τη δεχονται τα στουντιακια.... με το πουλι στο χερι θα μεινεις φασιστακι
σιγα ρε... επιταγες
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τι υπογραφη ειναι αυτη ρε φασιστακι?? διαφημιζεις το μεγαλο κεφαλαιο?σιγα ρε... επιταγες
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ναι κανω προμοσιον.. εχεις πρόβλημα φασιστακι?τι υπογραφη ειναι αυτη ρε φασιστακι?? διαφημιζεις το μεγαλο κεφαλαιο?
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
Να κάνω μια ερώτηση?
Οι καταθέσεις σε τράπεζες όπως οι RBS ,επηρεάζονται?
Και αν ναι πού είναι τελικά πιο ασφαλή τα χρήματα ?
Επιπλέον κάτι διάβασα πώς ο Βενιζέλος σκέφτεται μαζί με τη φορολογική δήλωση να καταθέτουμε δήλωση και για το ποσό των καταθέσεων.
Και αν ναι πού είναι τελικά πιο ασφαλή τα χρήματα ?
Επιπλέον κάτι διάβασα πώς ο Βενιζέλος σκέφτεται μαζί με τη φορολογική δήλωση να καταθέτουμε δήλωση και για το ποσό των καταθέσεων.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τα παντα ολα λεμε....δεν ξεφευγεις με τιποτα.....Να κάνω μια ερώτηση?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
τα χουν κρυψει σε ντουλαπια , στρωματα , κοτετσια , καποιοι αλλοι τα χουν παει Κυπρο , Ελβετια , αλλοι εχουν αγορασει χρυσο κτλ κτλ17,6 δις λιγοτερες καταθεσεις απο την αρχη του ετους....4,8 δις ειδικα τον μαιο.....
πραγματικα συμφωνω με τον Παγκαλο , αν γινοταν δευσμευση καταθεσεων θα χρειαζονταν τανκς για να προστατευσουν τις τραπεζες απο το πανικοβλητο πληθος
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 779
- Πόντοι
- 96
τα χουν κρυψει σε ντουλαπια , στρωματα , κοτετσια , καποιοι αλλοι τα χουν παει Κυπρο , Ελβετια , αλλοι εχουν αγορασει χρυσο κτλ κτλ
πραγματικα συμφωνω με τον Παγκαλο , αν γινοταν δευσμευση καταθεσεων θα χρειαζονταν τανκς για να προστατευσουν τις τραπεζες απο το πανικοβλητο πληθος
Αν δεν δινοταν βημα στο καθε καναλι για τον μπαγκαλο και απλα ηταν ενας συχωριανος μου, δε νομιζω οτι θα εδινα την παραμικρη σημασια στις κουβεντες του.
Ομως τον εχουμε κανει αντιπροεδρο και οσο να ναι εχει μια βαρυτητα η τοποθετηση του.
ετσι λοιπον μπορω να πω με σιγουρια οτι πλεον σε 3 λογαριασμους που εχω σε ελληνικες τραπεζες το συνολο των καταθεσεων μου ειναι 0,57 €
αν δε, λαβουμε υπ οψην μας και κατι δανεια, κατι καρτες κτλ κτλ... το ταμειο ειναι ΜΕΙΟΝ και ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, μεχρι νεωτερας!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Αν δεν δινοταν βημα στο καθε καναλι για τον μπαγκαλο και απλα ηταν ενας συχωριανος μου, δε νομιζω οτι θα εδινα την παραμικρη σημασια στις κουβεντες του.
Ομως τον εχουμε κανει αντιπροεδρο και οσο να ναι εχει μια βαρυτητα η τοποθετηση του.
ετσι λοιπον μπορω να πω με σιγουρια οτι πλεον σε 3 λογαριασμους που εχω σε ελληνικες τραπεζες το συνολο των καταθεσεων μου ειναι 0,57 €
αν δε, λαβουμε υπ οψην μας και κατι δανεια, κατι καρτες κτλ κτλ... το ταμειο ειναι ΜΕΙΟΝ και ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, μεχρι νεωτερας!
σε κοτετσι τα χεις κρυψει?
παντως ενας φιλος μου τα βαλε κατω απο ενα πλακακι αφου ανοιξε μια τρυπα στο πατωμα , και του τα φαγαν τα ποντικια , το μαλακα