Νέα

Επόμενο βήμα:δέσμευση καταθέσεων...θα είσαστε έτοιμοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θεωρειτε πιθανο ενα εξυφαινομενο σεναριο δεσμευσης ολων των καταθεσεων μας;

• ναι ειναι μια λυση

Ψήφοι: 9 5,1%
  • οχι αποκλειεται

Ψήφοι: 46 26,3%
  • γιατι οχι;

Ψήφοι: 14 8,0%
  • στα αρχιδια μου δεν εχω μια

Ψήφοι: 36 20,6%
  • στα αρχιδια μου τα χω στην ελβετια

Ψήφοι: 22 12,6%
  • στα αρχιδια μου τα τρωω στις πουτανες

Ψήφοι: 30 17,1%
  • ναι γιατι μαζι τα φαγαμε θα μας πουνε

Ψήφοι: 7 4,0%
  • ναι ειναι αναποφευκτο

Ψήφοι: 11 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    175

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πες εσύ τη δικιά σου λύση.

Βλάκα.
δεν ειμαι καθολου βλακας,
και δεν μπορω να προτεινω λυσεις δεν εχω αυτη την ικανοτητα ουτε και κανενα κυβερνητικο αξιωμα
απλα ειμαι ενας παρατηρητης του συστηματος και διαπιστωνω αν καποια λυση ειναι μαλακια ή οχι

εχουν ακουστει οι λυσεις του απεχθους χρεους , της εκμεταλλευσης των ΑΟΖ , της επαναδιαπραγματευσης κτλ τα οποια εχουν βαση

αλλα ανοησιες και μπουρδολογηματα του στιλ να φυγουμε απο το ευρω να κανουμε αναληψεις και δεν ξερω γω τι αλλη μαλακια σκεφτεται ο καθενας με τρελαινουν οταν εχει 32 βαθμους και 45% υγρασια

Επισκέπτης
...........με τρελαινουν οταν εχει 32 βαθμους και 45% υγρασια
Τότε ΡΕ ΒΛΑΚΑ , το πρόβλημα σου δεν είναι η πρόταση του άλλου , αλλά η ζέστη και η υγρασία...

Άιντε , σα γρια κάνεις... Τράβα στο ΚΑΠΗ που έχει και ερ-κον...  :P

Υ.Γ. ερ-κον έχει και στα ΚΕΠ που μένουν ανοικτά μέχρι αργά...  :rolleyes:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
διαβαζοντας τα παραπανω...Θεε μου ποσοι κολλημενοι υπαρχουν???ποσο θα μας καταδιωκει ο εμφυλιος του περασμενου αιωνα?ποσο μπροστα μπορουμε να παμε αν υπαρχουν ανθρωποι (πιθανον και νεα παιδια μεταξυ τους) που σκεφτονται ετσι?

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
και αν επιτρεπεται , γιατι προεβεις σ'αυτη την κινηση ?
Γιατι θελω οσο το δυνατον λιγοτερα παρε δωσε με το κρατος. εχω ενα χωραφι απο καποια χρηματα που δε μπορουσα να βγαλω εξω και τα υπολοιπα απλα δε προκειτε ποτε να τα φερω "μεσα" παρα μονο αφου τελειωσει το τσιρκο που παιζει τα τελευταια 2-3 χρονια!!
Ζω εκτος ελλαδας ετσι και αλλιως, απλα δε νομιζω οτι μπορω να κανω κατι καλυτερο. Δε μπορω να εμπιστευτω κανεναν απο οσους εχουν εστω και λιγη εξουσια στην χωρα αυτη. Αλλα λενε το πρωι, αλλα το μεσιμερι, αλλα ξεκιναν το απογευμα να φτιαχνουν και αλλα το βραδυ ειναι γινομενα... ε τι πιο λογικο λοιπον?

επισης, δεν ειμαι μεγαλοκαταθετης ουτε βαθυπλουτος. Οσοι ομως ξερω οτι εχουν αρκετα καλα λεφτα, απλα ΔΕΝ τα εχουν στην ελλαδα. Λες να μην ξερουν κατι παραπανω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom