Νέα

Επόμενο βήμα:δέσμευση καταθέσεων...θα είσαστε έτοιμοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

θεωρειτε πιθανο ενα εξυφαινομενο σεναριο δεσμευσης ολων των καταθεσεων μας;

• ναι ειναι μια λυση

Ψήφοι: 9 5,1%
  • οχι αποκλειεται

Ψήφοι: 46 26,3%
  • γιατι οχι;

Ψήφοι: 14 8,0%
  • στα αρχιδια μου δεν εχω μια

Ψήφοι: 36 20,6%
  • στα αρχιδια μου τα χω στην ελβετια

Ψήφοι: 22 12,6%
  • στα αρχιδια μου τα τρωω στις πουτανες

Ψήφοι: 30 17,1%
  • ναι γιατι μαζι τα φαγαμε θα μας πουνε

Ψήφοι: 7 4,0%
  • ναι ειναι αναποφευκτο

Ψήφοι: 11 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    175

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΓΚΕΡΤΡΟΥΝΤ (Φίλη απο τη Γερμανία)

Αν τώρα δεν υποχωρήσεις
τα δανεικά δεν μου χαρίσεις
Μην έρθεις φέτος στο νησί μου
και να ξεχάσεις το καβλί μου !

Ξανά μωρή δε σε γαμάω
τη πούτσα μου αλλού την πάω
Ρωσίδες θα ποτίζω πιά
που είναι μούνες με λεφτά !

Ερχεται η κάθε στερημένη
και βλέπει πούτσα σηκωμένη
τρώει καρπούζι και καβλί
και πίσω στην παραγωγή !

Αντε στα διάλα επιτέλους
πίσω μωρή στους μεθυσμένους
που όταν χύνουν - κατουράνε
μπύρα, λουκάνικο βρωμάνε !

Εγώ θα κάνω γυρισμό
στον Ρώσικο τον τουρισμό
θα τις γαμώ δίπλα στο κύμα
και θα μου λένε και σπασίμπα !

:grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΓΚΕΡΤΡΟΥΝΤ (Φίλη απο τη Γερμανία)

Αν τώρα δεν υποχωρήσεις
τα δανεικά δεν μου χαρίσεις
Μην έρθεις φέτος στο νησί μου
και να ξεχάσεις το καβλί μου !

Ξανά μωρή δε σε γαμάω
τη πούτσα μου αλλού την πάω
Ρωσίδες θα ποτίζω πιά
που είναι μούνες με λεφτά !

Ερχεται η κάθε στερημένη
και βλέπει πούτσα σηκωμένη
τρώει καρπούζι και καβλί
και πίσω στην παραγωγή !

Αντε στα διάλα επιτέλους
πίσω μωρή στους μεθυσμένους
που όταν χύνουν - κατουράνε
μπύρα, λουκάνικο βρωμάνε !

Εγώ θα κάνω γυρισμό
στον Ρώσικο τον τουρισμό
θα τις γαμώ δίπλα στο κύμα
και θα μου λένε και σπασίμπα !

:grin:
αρχοντας... :rockon: :rockon:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΕΓΓΥΗΣΗ

Συντρόφισες, Ελλάδα προτιμήστε
τα ρούβλια σας ελάτε και αφήστε !
Κι οταν τελειώσουν τα λεφτά
να πάτε πίσω για δουλειά !

Εμείς κερνάμε καρπουζάκι
τηγανητό καλαμαράκι
ήλιο να βάλετε στη τσέπη,
τώρα θυμήθηκα την Πέπη !

Αλλο ο ήλιος της Ελλάδας
κι αλλο το γάλα αγελάδας !

Ρωσίδες μου, αγαπημένες
θα φύγετε ευχαριστημένες
ψαράκια καλοταϊασμένες
και απο πούτσα, χορτασμένες !

Εγγύηση, ο σακ βουαγιάζ !
:cheesy:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΑΣΠΡΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ

Αμα δεσμεύσει καταθέσεις
θα 'χουμε άλλες υποθέσεις !
θα φύγω και θα πάω Γερμανία
καρπούζια Θα πουλάω στη Βαυαρία !

Το τρίκυκλο που πίσω γράφει "Αμάν"
θα αμολήσω στις αούτο μπαν
καρπούζι θα πουλάω στις γειτονιές
θα ρίχνω και τις πονηρές ματιές !

Μινέρβα θα φοράω άσπρο φανελάκι
και απο κάτω μπλέ καρώ σορτσάκι
θ΄ αφήσω και τσιγκελωτό μουστάκι
θα κλέβω και στο ζύγι λιγουλάκι !

Καρπούζεν, κόμεν χίαρ, ντάμεν
γαμώ την αγανακτησάν μεν
γαμώ τα χρέη της Γερμανίας
και τα μουνιά της Ρηνανίας !

:cheesy:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
έχω κατηγορίσει τόν πάγκαλο πολλές φορές ...αλλά ποιο σωστή κουβέντα απόαυτην που ειπε για τα τανκς δέν έχω ξανακούσει....
έτσι γίνει υποτίμηση της δραχμής τί νομίζετε ότι θά γίνει εκτός από αυτό που εγινε στην αργεντινή....
θα γινει γιουρουσι στις τραπεζες και φυσικά σε ολα τά κόμματα συμπεριλαμβανομένων του κκε συριζα κλπ που δώσαν αγώνα να φύγουμε απο τοό ευρώ....
40 τοις εκατο υποτίμηση τουλάχιστον.....σημαινει τιμή διπλάσια βενζίνης και εισαγωμένων πρώτων υλών κλπ.....
και φυσικά μισθοι 100000 δραχων μηνιαίως

Κατι καταλαβαινεις εσυ!  :grin:

Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα παμε στην δραχμη απο την μια μερα στην αλλη, αλλα παλι τανκς θα χρειαζονται απο το μπουκο που θα κανουμε στις τραπεζες. Δεν εχουν αποθεματα για να καλυψουν τις αναλυψεις και η Τραπεζα της Ελλαδος αδυναμη να τις καλυψει.

ΥΓ. Να υπολογιζεις υποτιμηση πανω απο 40% και σταδιακα μετα το πρωτο σοκ.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Γιατί η εισαγγελία ακόμη σιωπά στα special Olympics ???

Η αγωνία μου μεγάλη όταν πριν μερικά χρόνια έδινα τη μάχη μέσα από μια διευθυντική θέση του Αθήνα 2004...
για να πετύχει η χώρα μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες κρατώντας το μέτρο στη διαχείριση χρημάτων..
Από κοινοτικά Προγράμματα, πανεπιστημιακή βοήθειά μέχρι και επιστήμονες φαντάρους είχα επιστρατεύσει για να μειώσουμε κάποια χρήματα από το Προϋπολογισμό της Δνσης μου.
Και η αγωνία αυτή, μου άφησε προσωπικό κουσούρι τα 2 εμφράγματα.
Όταν σήμερα έκανα τη βόλτα μου σε κάποιες από τις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τα Special Olympics μιας χώρας που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. περίμενα να βρω κάτι λιτό αλλά ταυτόχρονα αξιοπρεπές. Η Έκπληξη μου όταν συνάντησα το Πάρτι της Σπατάλης ήταν τεράστια.
Τα γιατί είναι πολλά.

* Γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε ούτε μια βίδα από το εξοπλισμό των Αγώνων του 2004.
    * Γιατί ενώ έχουμε πλήρως οργανωμένο γυμναστήριο αγοράσαμε  ταπί γυμναστικής έναντι  430.000 Ευρώ ολοκαίνουργιο, το καλύτερο του κόσμου.
    * Γιατί ενώ έχουμε δίπλα  στον Άγιο Κοσμά ετοιμες και κλειστές τις εγκαταστάσεις της Ιστιοπλοΐας  κάναμε το αγώνισμα  αλλού στο Σχοινιά αγοράζοντας μέχρι και σημαδούρες όταν ακόμη έχουμε χιλιάδες που δεν έχουν ΠΟΤΕ φουσκωθεί
    * Γιατί ενώ έχουμε Τ/Κ δίκτυο σε κάθε στάδιο εγκαταστήσαμε νέο με ΠΥ άνω του 1,5 εκ. Ευρώ.;
    * Γιατί αγοράσαμε " all in one" Pcs τα ακριβότερα δηλαδή Desktop που υπάρχουν στην αγορά;
    * Γιατί το 80% των διαγωνισμών έκλεισε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος
    * Γιατί νοικιάσαμε τόσα πολλά Αυτοκίνητα σε κάποια από τα οποία δεν έχει μπει ποτε΄οδηγός;
    * Γιατί φτιάξαμε ΝΕΑ γήπεδα ποδοσφαίρου 5χ5 κολλώντας τα στο τσιμέντου του Ελληνικού όταν σε λίγες μέρες θα αχρηστευθούν;
    * Δεν είχε η Αττική κανένα 5χ5 ;
    * Γιατί δεν διοργανώθηκε η Γυμναστική στο ΟΑΚΑ και το Βόλεϋ στο ΣΕΦ άλλα έπρεπε να πάρουμε ολοκαίνουργιο εξοπλισμό και να τα διοργανώσουμε σε άσχετα γυμναστήρια  που δεν είχαν την υποδομή ενώ τα στάδια ήταν έτοιμα ;
    * Γιατί παραγγείλαμε 190.000 στολές όταν οι εθελοντές  δεν ξεπέρασαν τις 20.000;
    * Γιατί αγοράσαμε νέα φουσκωτά σκάφη για την ιστιοπλοΐα όταν ακόμη τα φουσκωτά από το 2004 σαπίζουν στη αποθήκη του ΟΣΕ στη Μαγούλα;
    * Γιατί αγοράσαμε μοτοσυκλέτες για τη κάλυψη της ποδηλασίας όταν θα μπορούσαμε για μια μέρα να τις νοικιάσουμε;
    * Γιατί χτίσαμε τέντες στο Ελληνικό που μας κόστισαν πάνω από 500.000 Ευρώ  όταν θα μπορούσαμε να κάνουμε το αγώνισμα κάπου με υπάρχουσα υποδομή;
    * Γιατί το μυαλό μας εστιάστηκε στο καλύτερο, στο ακριβότερο, στο πιο πολυτελές χωρίς να υπολογίσουμε ποτέ σε ποιο σημείο βρίσκεται η χώρα, η οικονομία και ο μέσος Έλληνας Πολίτης.
    * Γιατί και αυτό το σημαντικό γεγονός που θα έπρεπε να προσφέρει αγαπη μόνο στα παιδιά με ειδικές ανάγκες το μετατρέψαμε σε πάρτι σπατάλης;

Έχω 21 χρόνια πείρα από διεθνείς διοργανώσεις σε 5 ηπείρους. και μια μόνο λέξη έρχεται στο νου μου. " Γιατί υπήρχε σχέδιο."

Μια βόλτα αρκεί για να βγάλει κανείς τα συμπεράσματά του.

Τα γιατί είναι αμέτρητα; Και μπορώ να αναφέρω χιλιάδες ακόμη παραδείγματα και προσωπική εμπειρία για το πως κινήθηκαν τα πράγματα. Θα αναρωτηθεί κάποιος. Είναι Δόλος, Κακοδιαχείριση, ασχετοσύνη, ρεμούλα, πάρτι της ηγεσίας;

Πολλοί από τους πρώην συναδέλφους μου του 2004 που εργάζονται μέσα στην επιτροπή είναι φίλοι και παλαιοί συνάδελφοι,

Σίγουρα δεν μπορώ να πιστέψω για πολλούς από αυτούς τη λέξη ασχετοσύνη, μια και τους θεωρώ ικανότατους επαγγελματίες. Αρα μένουν τα υπόλοιπα.

Δεν είμαι δικαστής ούτε δικηγόρος. Όμως σαν Έλληνας Πολίτης

Σε μια χώρα που καταρρέει και βυθίζεται οικονομικά!

Σε μια χώρα που σφαγιάζονται οι συντάξεις!

Σε μια χώρα που κόβονται κοινωνικά δικαιώματα δίκαια και άδικα !

Σε μια χώρα που δεν έδωσε ούτε ένα Ευρώ στη προετοιμασία για τους Παραολυμπικούς του Λονδίνου

Σε μια χώρα που έκοψε τη 2 ξένη γλώσσα από τα σχολεία σαν πολυτέλεια.

Τα Γιατί που πρέπει να απαντήσετε κύριε Πρωθυπουργέ είναι
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ως ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΪΟΥΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ:;
Εκτός αν είναι μύθος ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Στη τέταρτη φορά καίγεσαι

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
έχω κατηγορίσει τόν πάγκαλο πολλές φορές ...αλλά ποιο σωστή κουβέντα απόαυτην που ειπε για τα τανκς δέν έχω ξανακούσει....
έτσι γίνει υποτίμηση της δραχμής τί νομίζετε ότι θά γίνει εκτός από αυτό που εγινε στην αργεντινή....
θα γινει γιουρουσι στις τραπεζες και φυσικά σε ολα τά κόμματα συμπεριλαμβανομένων του κκε συριζα κλπ που δώσαν αγώνα να φύγουμε απο τοό ευρώ....
40 τοις εκατο υποτίμηση τουλάχιστον.....σημαινει τιμή διπλάσια βενζίνης και εισαγωμένων πρώτων υλών κλπ.....
και φυσικά μισθοι 100000 δραχων μηνιαίως

Κατι καταλαβαινεις εσυ!  :grin:

Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα παμε στην δραχμη απο την μια μερα στην αλλη, αλλα παλι τανκς θα χρειαζονται απο το μπουκο που θα κανουμε στις τραπεζες. Δεν εχουν αποθεματα για να καλυψουν τις αναλυψεις και η Τραπεζα της Ελλαδος αδυναμη να τις καλυψει.

ΥΓ. Να υπολογιζεις υποτιμηση πανω απο 40% και σταδιακα μετα το πρωτο σοκ.
Γιατι δεν πατε να τα γραψετε στους επαναστατες του θρεντ των αγανακτισμενων αυτα ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι δεν πατε να τα γραψετε στους επαναστατες του θρεντ των αγανακτισμενων αυτα ?

γιατι είναι η πραγματικότητα που θα αντικρύσουν οι έλληνες λιγες μέρες μετα την χρεωκοπία ...

ισοτιμία ευρω δραχμής 3πλάσια απο την τρέχουσα ....

και τοτε .... βοήθα παναγιά μου ... οι έλληνες θα κάνουν αυτο που εκαναν οι πακηδες οι αλβανοί και οι μαυροι που έχουν πλημυρίσει την ελλάδα .... θα προσπαθούν να μπουν στα κράτη της ΕΕ όπου οι εντος των τοιχων θα τους απωθούν γιατι οι γρεκοί δεν θαναι πλεον καλοδεχούμενοι .... 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Γιατί η εισαγγελία ακόμη σιωπά στα special Olympics ???

Η αγωνία μου μεγάλη όταν πριν μερικά χρόνια έδινα τη μάχη μέσα από μια διευθυντική θέση του Αθήνα 2004...
για να πετύχει η χώρα μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες κρατώντας το μέτρο στη διαχείριση χρημάτων..
Από κοινοτικά Προγράμματα, πανεπιστημιακή βοήθειά μέχρι και επιστήμονες φαντάρους είχα επιστρατεύσει για να μειώσουμε κάποια χρήματα από το Προϋπολογισμό της Δνσης μου.
Και η αγωνία αυτή, μου άφησε προσωπικό κουσούρι τα 2 εμφράγματα.
Όταν σήμερα έκανα τη βόλτα μου σε κάποιες από τις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τα Special Olympics μιας χώρας που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. περίμενα να βρω κάτι λιτό αλλά ταυτόχρονα αξιοπρεπές. Η Έκπληξη μου όταν συνάντησα το Πάρτι της Σπατάλης ήταν τεράστια.
Τα γιατί είναι πολλά.

* Γιατί δεν χρησιμοποιήσαμε ούτε μια βίδα από το εξοπλισμό των Αγώνων του 2004.
    * Γιατί ενώ έχουμε πλήρως οργανωμένο γυμναστήριο αγοράσαμε  ταπί γυμναστικής έναντι  430.000 Ευρώ ολοκαίνουργιο, το καλύτερο του κόσμου.
    * Γιατί ενώ έχουμε δίπλα  στον Άγιο Κοσμά ετοιμες και κλειστές τις εγκαταστάσεις της Ιστιοπλοΐας  κάναμε το αγώνισμα  αλλού στο Σχοινιά αγοράζοντας μέχρι και σημαδούρες όταν ακόμη έχουμε χιλιάδες που δεν έχουν ΠΟΤΕ φουσκωθεί
    * Γιατί ενώ έχουμε Τ/Κ δίκτυο σε κάθε στάδιο εγκαταστήσαμε νέο με ΠΥ άνω του 1,5 εκ. Ευρώ.;
    * Γιατί αγοράσαμε " all in one" Pcs τα ακριβότερα δηλαδή Desktop που υπάρχουν στην αγορά;
    * Γιατί το 80% των διαγωνισμών έκλεισε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος
    * Γιατί νοικιάσαμε τόσα πολλά Αυτοκίνητα σε κάποια από τα οποία δεν έχει μπει ποτε΄οδηγός;
    * Γιατί φτιάξαμε ΝΕΑ γήπεδα ποδοσφαίρου 5χ5 κολλώντας τα στο τσιμέντου του Ελληνικού όταν σε λίγες μέρες θα αχρηστευθούν;
    * Δεν είχε η Αττική κανένα 5χ5 ;
    * Γιατί δεν διοργανώθηκε η Γυμναστική στο ΟΑΚΑ και το Βόλεϋ στο ΣΕΦ άλλα έπρεπε να πάρουμε ολοκαίνουργιο εξοπλισμό και να τα διοργανώσουμε σε άσχετα γυμναστήρια  που δεν είχαν την υποδομή ενώ τα στάδια ήταν έτοιμα ;
    * Γιατί παραγγείλαμε 190.000 στολές όταν οι εθελοντές  δεν ξεπέρασαν τις 20.000;
    * Γιατί αγοράσαμε νέα φουσκωτά σκάφη για την ιστιοπλοΐα όταν ακόμη τα φουσκωτά από το 2004 σαπίζουν στη αποθήκη του ΟΣΕ στη Μαγούλα;
    * Γιατί αγοράσαμε μοτοσυκλέτες για τη κάλυψη της ποδηλασίας όταν θα μπορούσαμε για μια μέρα να τις νοικιάσουμε;
    * Γιατί χτίσαμε τέντες στο Ελληνικό που μας κόστισαν πάνω από 500.000 Ευρώ  όταν θα μπορούσαμε να κάνουμε το αγώνισμα κάπου με υπάρχουσα υποδομή;
    * Γιατί το μυαλό μας εστιάστηκε στο καλύτερο, στο ακριβότερο, στο πιο πολυτελές χωρίς να υπολογίσουμε ποτέ σε ποιο σημείο βρίσκεται η χώρα, η οικονομία και ο μέσος Έλληνας Πολίτης.
    * Γιατί και αυτό το σημαντικό γεγονός που θα έπρεπε να προσφέρει αγαπη μόνο στα παιδιά με ειδικές ανάγκες το μετατρέψαμε σε πάρτι σπατάλης;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειναι για γελιο αλλα ειναι γελοια τα οσα συμβαινουν σ'αυτη τη χωρα και ακομα περισσοτερο γελοιοι ειναι οσοι εμμενουν οτι η κακια τροικα φταιει και το κακο ΔΝΤ και η Μερκελ και το ευρω και η πλουτοκρατια και οι εξωγηινοι

σηψη και παρακμη καιρος ειναι να υπαρξει και καποιος ελεγχος

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το 26,8 % ειστε παντως πολυ αισιοδοξοι βλεπω........ :grin:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
οχι!!!..να ψοφησουν κ να καουν στην κολαση  ολοι!!!!...οι πολιτικοι μας!!!το ΔΝΤ!!!η τροικα!!!η Μερκελ!!!!οι ΜΑΤαχιμπατζηδες!!!ολοι τους!!!! :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

να ξυλοθουν τα αστερια του γλ τωρα.

τρομοκρατει τον κοσμο

:tickedoff:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Στα γιατί που γράφει ο trustworth , να πω :

-Γιατί ο βρεγμένος,...κλπ
-Γιατί είμαστε large
-Γιατί έτσι !

Δεν υπάρχει λογική, ούτε αρχή ούτε τέλος (δυστυχώς), σ΄αυτόν τον τόπο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom