Νέα

Επιτρέπεται ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΔΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ σε αυτό το φόρουμ ;;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ελευθερο φορουμ ειναι Λάκη και ο καθενας λεει την άποψη του....
το θεμα εχει συζητηθει και στο παρελθον.
και εχει αποφασιστει περα απο τα θρεντ που ειναι καθαρα ενημερωτικα για πουτανες/τσαρδιά/ct/cg/μασαζ κτλ (εκει γραφονται μονο ενημερωσεις και οχι οφ τοπικ)στα υπολοιπα να ακουγονται ολες οι αποψεις
Δηλαδή τα οφ τοπικ στις ενημερώσεις θα διαγράφονται ;

Και ποιά είναι άραγε τα οφ τοπικ στα πουτανο-θρεντ ;

:grin:

Ερασιτέχνης είμαι,

παρακαλώ να με συγχωρέσετε αν κάνω κάποιο λάθος ...  :grin:

Όταν πάρω την μίζα, τα ξαναλέμε ...  

:2funny:

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Οκ τοτε ας απαντησουμε στο σωστο θεμα.  Ε οχι δεν επιτρεπεται , εχει απολυτο δικιο ο φιλος. Ειναι σα να μπαινεις σε καφενειο και να λκε τι μαλακες ειστε που παιζετε ταβλι

Άν κάθεσαι όμως όλη τη μέρα στο ίδιο καφενείο και παίζεις τάβλι όντας 25 χρονών φερ' ειπείν έχεις δικαίωμα να λες στους 20χρονους που σπουδάζουν ότι είναι τεμπέληδες;

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
Άν κάθεσαι όμως όλη τη μέρα στο ίδιο καφενείο και παίζεις τάβλι όντας 25 χρονών φερ' ειπείν έχεις δικαίωμα να λες στους 20χρονους που σπουδάζουν ότι είναι τεμπέληδες;
Μου κανεις πλακα ετσι? ποιο το νοημα σε αυτο που ειπες?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δηλαδή τα οφ τοπικ στις ενημερώσεις θα διαγράφονται ;

Και ποιά είναι άραγε τα οφ τοπικ στα πουτανο-θρεντ ;

Ερασιτέχνης είμαι,

παρακαλώ να με συγχωρέσετε αν κάνω κάποιο λάθος ...  :grin:

Όταν πάρω την μίζα, τα ξαναλέμε ...  

:2funny:
εσυ στα μαγαζια που πας και πηδας αγαπητε φαρκελι, το οτι χαλανε λεφτα για να παρουνε καποτες μιζα θεωρειται  :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Λάκη τα πήρες άσχημα βλέπω... το ξέρω, όταν σου λένε για οικογένεια δεν είναι και το καλύτερο, αλλά έχεις δώσει δικαιώματα, μόνο εμένα μου έχεις πει 100άδες φορές `αδερφαρα' `πουστρα γαμημένη` που κάνω `μπάφους` και` γαμιέμαι με πακιστανούς`, βέβαια όλα αυτά... στα αρχίδια μου, εκεί που μου ανάβεις τα λαμπάκια, είναι όταν βρίζεις νεκρους και τάφους, και να ξέρεις, αυτό είναι ότι πιο πρόστυχο...

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Το νοήμα είναι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι στα λεγόμενα μας. Δεν έχω δικαίωμα να σε κατηγορήσω αν απατάς την γκόμενα σου με την κολλητή της αν εγώ απατάω τη γυναίκα μου με τις πουτάνες. Και αυτό είπαν κάποιοι στον lakis33. Όχι να μη γράφει εδώ για πουτάνες αλλά στα πολιτικά thread πως μιλάει για οικογένεια ενώ ξενοπηδάει;

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
Το νοήμα είναι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι στα λεγόμενα μας. Δεν έχω δικαίωμα να σε κατηγορήσω αν απατάς την γκόμενα σου με την κολλητή της αν εγώ απατάω τη γυναίκα μου με τις πουτάνες. Και αυτό είπαν κάποιοι στον lakis33. Όχι να μη γράφει εδώ για πουτάνες αλλά στα πολιτικά thread πως μιλάει για οικογένεια ενώ ξενοπηδάει;

Σωστο ολοσωστο αλλα εγω δεν ηξερα απλως απαντησα στην ερωτηση ετσι οπως ακριβως τη διαβαζεις

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Βασικά εγώ δεν έχω δει πολλές φορές τον lakis33 να υποστηρίζει ότι είναι καλός οικογενειάρχης και συνεπώς οι ιδεολογίες του είναι πιο ηθικές. Ούτε κατηγόρισε ποτέ κανένα που διαφωνεί πολιτικά ως πουτανιάρη.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
εσυ στα μαγαζια που πας και πηδας αγαπητε φαρκελι, το οτι χαλανε λεφτα για να παρουνε καποτες μιζα θεωρειται  :2funny:
Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις ...

αλλά μάλλον θέλεις να με υποτιμήσεις ...  :grin:

Τσπ

Για να το απλοποιήσουμε ...

Εσύ παίρνεις πορνο-μίζες ;

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εφαγε γουορν ο λακης???????????

χαχαχαχαχα τι γινεται ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
καλά είναι δυνατόν ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ σάιτ να μπαίνουν μέσα μπούληδες-αγάμητοι-κομπλεξικοί και να βρίζουν κάποιον που πάει με πουτάνες?
έχουμε χάσει τη μπάλα τελείως εδώ μέσα μου φαίνεται!
το σάιτ λέγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!
κατανοητόν?
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!
και αν κάποιοι δεν γουστάρουν να πηγαίνουν με πουτάνες, υπάρχουν τόσα και τόσα σάιτ στο νετ για να ανταλλάξουν απόψεις, να κυνηγήσουν, να πετάξουν μολότωφ, να κάνουν ότι στον πούτσο θέλουν!
Αλλά οι πιο πολλοί μπήκαν σ αυτό το σάιτ επειδή αναφερόταν στον αγοραίο έρωτα.

Αν αυτό το ξέχασαν οι διαχειριστές του, να μας ενημερώσουν και να αλλάξουν όνομα!

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
καλά είναι δυνατόν ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ σάιτ να μπαίνουν μέσα μπούληδες-αγάμητοι-κομπλεξικοί και να βρίζουν κάποιον που πάει με πουτάνες?
έχουμε χάσει τη μπάλα τελείως εδώ μέσα μου φαίνεται!
το σάιτ λέγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!
κατανοητόν?
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!
και αν κάποιοι δεν γουστάρουν να πηγαίνουν με πουτάνες, υπάρχουν τόσα και τόσα σάιτ στο νετ για να ανταλλάξουν απόψεις, να κυνηγήσουν, να πετάξουν μολότωφ, να κάνουν ότι στον πούτσο θέλουν!
Αλλά οι πιο πολλοί μπήκαν σ αυτό το σάιτ επειδή αναφερόταν στον αγοραίο έρωτα.

Αν αυτό το ξέχασαν οι διαχειριστές του, να μας ενημερώσουν και να αλλάξουν όνομα!

Έχεις ενημερωθεί σε τι νήμα αυτού του φόρουμ είπε ποιός σε ποιόν και τι ακριβώς;

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Σε νήμα με πολιτικό-ιστορικό και κοινωνικό(θα πω εγώ) περιεχόμενο λοιπόν. Αυτού του φόρουμ πάντα εννοείται. Αν σε αυτό το νήμα κάποιος ανέφερε την οικογένεια ως αξία και κάποιος άλλος του είπε ότι δεν δικαιούται να την επικαλείται γιατί όντας παντρεμένος πάει με πουτάνες είναι αν μη τι άλλο εκτός θέματος;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Σε νήμα με πολιτικό-ιστορικό και κοινωνικό(θα πω εγώ) περιεχόμενο λοιπόν. Αυτού του φόρουμ πάντα εννοείται. Αν σε αυτό το νήμα κάποιος ανέφερε την οικογένεια ως αξία και κάποιος άλλος του είπε ότι δεν δικαιούται να την επικαλείται γιατί όντας παντρεμένος πάει με πουτάνες είναι αν μη τι άλλο εκτός θέματος;
ιστορίες για αγρίους!
είμαστε σε ένα φόρουμ όπου ο καθένας μπορεί να γράφει ότι είναι σχετικό με πουτάνες, χώρες για σεξ-τριπς, παρανομίες σχετικές με έρωτες, γαμήσια και οτιδήποτε άλλο δεν θα μπορούσε (και δεν θα έπρεπε) να μιλήσει στον έξω κόσμο.

Υποτίθεται ότι όποιος μπαίνει εδώ μέσα, ανήκει σ αυτήν τη κατηγορία...αλλιώς τι μπαίνει να κάνει?
αυτό που λέμε δηλ "μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια"

τελικά βλέπουμε όλοι ένα σωρό μαλάκες, που χωρίς να έχουν κανένα λόγο ύπαρξης σ αυτό το σάιτ, όχι μόνο να μπαίνουν και να ποστάρουν άσχετα, αλλά και να χλευάζουν άλλα νικς (λόγω πολιτικών διαφορών για παράδειγμα), δηλ να χλευάζουν την ίδια την ύπαρξη του φόρουμ αυτού, άρα και το φόρουμ με τον ιδιοκτήτη του.
αν αυτό δεν τους ενοχλεί, πάω πάσο.
το αποτέλεσμα όμως είναι να μην ποστάρουν πλέον πολλοί συναγωνιστές, μια και το φαινόμενο του να σου εμφανιστεί, τουπ απ το πουθενά, κάποιος αγάμητος που την είδε ανάρχα, αλλά και "οικογενειάρχης", είναι το πιο πιθανό.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
        Να ζητήσεις λοιπόν να πάψουν να υπάρχουν τα νήματα με διαφορετικό περιεχόμενο από τον κυρίως κορμό του site. Εξάλλου εκεί στεναχώρησαν τον συναγωνιστή σου και όχι σε νήμα καθαρά για τον αγοραίο έρωτα. Άλλωστε πολλά posts έχει και εκείνος σε πολιτικά νήματα.
        Σου προτείνω γενικά στη ζωή σου όπου γύρω σου γίνεται μια συζήτηση που νιώθεις ότι δεν σε αφορά ή και σε ενοχλεί να μη συμμετέχεις. Έχεις το κάθε δικαίωμα.

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Είναι αλήθεια πως έχει παραγίνει το κακό με τον κάθε μαλάκα και τον (την) κάθε άσχετο που ποστάρει εδώ μέσα. Εγώ εδώ και καιρό έχω κόψει τις κριτικές, ενώ και δεν βλέπω και πολλούς από τους παλιούς.
Προτείνω να γίνει το σαιτ με μέλη, ώστε να είμαστε οκ. Για να γίνεις δε μέλος, θα πρέπει να περνάς από Μεταξουργίο για μύηση, να ρίχνεις έναν μπροστά σε τριμελή επιτροπή με πρόεδρο τον πιτσιλιστή, και μετά να περνεις usr και psw. (δεν το λέω για πλάκα).

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
        Να ζητήσεις λοιπόν να πάψουν να υπάρχουν τα νήματα με διαφορετικό περιεχόμενο από τον κυρίως κορμό του site. Εξάλλου εκεί στεναχώρησαν τον συναγωνιστή σου και όχι σε νήμα καθαρά για τον αγοραίο έρωτα. Άλλωστε πολλά posts έχει και εκείνος σε πολιτικά νήματα.
        Σου προτείνω γενικά στη ζωή σου όπου γύρω σου γίνεται μια συζήτηση που νιώθεις ότι δεν σε αφορά ή και σε ενοχλεί να μη συμμετέχεις. Έχεις το κάθε δικαίωμα.
αυτό το τελευταίο ισχύει για όλους...
απ την άλλη εγώ θα σου πρότεινα, μια και σε ενδιαφέρει όπως βλέπω, να απαξιώνονται απ τους διαχειριστές του σάιτ, όσοι απαξιώνουν τη θεματολογία του.
θα συμφωνήσεις πιστεύω.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Μάλιστα....κρίμα πάντως,ενώ θα έπρεπε να'χει γίνει το ανάποδο....

Εδώ που τα λέμε ο ιματζινάς δεν είχε και άδικο.....παπάρια οικογενειάρχης είναι ο λάκης,να λέμε την αλήθεια.... ;)
δηλαδή όποιος γαμάει μιά πουτάνα τήν βδομάδα σέ μασατζίδικο η σε μπουρδέλο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ???
τότε ποιός έλληνας είναι οικογενειάρχης???
καί ποιος απο΄δώ μέσα είναι οικογενειάρχης???
μεγαλύτερη μαλακία δέν έχω ξαναδιαβάσει ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom