Προσπαθήστε να διαβάσετε. Δεν είπαμε να πάτε να αυτοκτονήσετε επειδή είστε παντρεμένοι και πηγαίνετε και με πουτάνες. Είπαμε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε την οικογένεια ως πολιτικό επιχείρημα(όπως έκανε ο φίλος μας σε πολιτικό νήμα το ξαναλέω). Εσύ αγαπητέ, ώριμε και έξυπνε, θα δείξεις το ίδιο πρακτικό μυαλό σε παρόμοιες διαθέσεις της γυναίκας σου. Περιμένω βέβαια να μου πεις το πολύ σύγχρονο και εφαρμόσιμο στη σημερινή κοινωνία "άλλο η γυναίκα".
να μην περιμένεις τίποτα
να κρίνεις όταν θα έχεις παντρευτεί και αποκτήσει οικογένεια
όσο για το τι θα κάνει "η γυναίκα μου" ή "ο άντρας της" είναι δική της και δική του δουλειά και ο καθένας έχει τη θεώρησή του. Εγώ ας πούμε θεωρώ πως δεν υπάρχει παντρεμένος/η που να μην έχει έστω σκεφτεί να απιστήσει (εγώ πιστεύω πως σίγουρα έχει απιστήσει κιόλας.
αυτό δεν σημαίνει πως είναι κακός οικογενειάρχης
το λάθος σου είναι στην έννοια του "οικογενειάρχη"
σωστός οικογενειάρχης δεν είναι αυτός που δεν πάει με άλλες γυναίκες
σωστός οικογενειάρχης είναι αυτός που βάζει πριν από όλα την οικογένειά του. Και το οτι πάει με μια πουτάνα, δεν σημαίνει πως έπαψε να έχει προτεραιότητα την οικογένειά του
και ακόμα και να είσαι τόσο στραβόμυαλος που να μην το καταλαβαίνεις αυτό, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις πως είναι άλλο να κρίνεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου και άλλο να μιλάς για κάτι που αφορά και άλλους ανθρώπους στη ζωή του. Βρίστον προσωπικά όσο γουστάρεις, την οικογένειά του είναι ανίερο να την βάζεις στο στόμα σου. Δεν ξέρεις τι θυσίες κάνει ο καθένας για την οικογένειά του.