Επισκέπτης
Ετοιμάσου να λάβεις πρόσκληση για ξύλο όπου να 'ναι....
Από τον Λάκη;;;
Μάλλον θα Λακή-σει
Ετοιμάσου να λάβεις πρόσκληση για ξύλο όπου να 'ναι....
Οτι ο "ιματζινας" ειναι πλεον επισκεπτης, το ειδες?
τυπε το προβλημα με μερικους στο σαιτ ειναι οτι τραβανε μαλακια και δεν μπορουνε να χυσουν......Πριν πατε για καμακι ,πρεπει να εχετε απαραιτητως γαμησει πουτανα ,με λεφτα .
Ετσι ,δεν θα εχετε αγχος ,και θα κανετε το καμακι σας ανετα .
Αν κατσει ,εκατσε .
Σε οποιον σας βρισει που γαματε πουτανες με χρηματα ,επιτρεψτε του να τραβαει μαλακια δωρεαν .
Πριν πατε για καμακι ,πρεπει να εχετε απαραιτητως γαμησει πουτανα ,με λεφτα .
Αν κατσει ,εκατσε .
Σε οποιον σας βρισει που γαματε πουτανες με χρηματα ,επιτρεψτε του να τραβαει μαλακια δωρεαν .
τυπε το προβλημα με μερικους στο σαιτ ειναι οτι τραβανε μαλακια και δεν μπορουνε να χυσουν......
Πριν πατε για καμακι ,πρεπει να εχετε απαραιτητως γαμησει πουτανα ,με λεφτα .
Αν κατσει ,εκατσε .
σε 3 μερες.........
ΣΕ 133 ,εγω τωρα το ειδα.σε 3 μερες.........
Γιατι καποιος που ειναι ρατσιστης δε μπορει να προσλαμβανει πακους η να γαμαει ρωσσιδες? Ισα ισα εγω ετσι τη βρισκω , τους μειωνω οσο τους αξιζει με γαμησι μεταφορικα και οχι
παιζει και θεωρητικα να εχεις δικιο. Παντως εγω ειμαι ρατσιστης και θελω τους ξενες να τους γαμαω στη δουλεια , οι Ελληνες να περνανε καλα και οι Ρωσσιδες να μας τσιμπουκωνουν για πενταροδεκαρεςΓιατί απλά δεν είσαι ρατσιστής. Απλά μισείς κάποιους ή όλους τους ξένους στην Ελλάδά και ίσως αλλού. Ρατσισμός είναι πολιτική-κοινωνική θεώρηση με αρχές και στόχους. Αν πιστεύεις σε αυτόν θέλεις το Έθνος σου φυλετικά καθαρό και τον πλούτο της επικράτειας του να τον νέμονται αποκλειστικά οι ομοεθνείς σου. Ακόμα και ως φτηνοί εργάτες οι ξένοι δεν είναι αποδεκτοί από κάποιο πραγματικά ρατσιστή.
(Σημείωση : Δεν ασπάζομαι τον ρατσισμό ούτε πιστεύω πως είναι βιώσιμο ένα πολιτικό σύστημα που τον εμπεριέχει)
Οκ τοτε ας απαντησουμε στο σωστο θεμα. Ε οχι δεν επιτρεπεται , εχει απολυτο δικιο ο φιλος. Ειναι σα να μπαινεις σε καφενειο και να λκε τι μαλακες ειστε που παιζετε ταβλιΔεν έχει νόημα να διαφωνήσουμε με το πως θέλεις να δηλώνεις, ούτε και να σπαμάρουμε άλλο σε μη σχετικό θέμα.
μεγεθη? με σκυλι η χωρις? πες λιγο στορυ να γουσταρω τυπε ειμαι ακαπνος φετος