Νέα

Επιτρέπεται ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΔΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ σε αυτό το φόρουμ ;;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εσύ καταλαβαίνεις καβουροχειρούργε ότι δεν πήγε κανείς στο ξεκάρφωτο να του μιλήσει για την οικογένεια του; Εκεί που την ανέφερε αυτός πρώτος ως αξία και ηθικό του πλεονέκτημα του το ανέφεραν.
εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις πως η έννοια της οικογένειας ΔΕΝ έχει να κάνει με το ξενογαμήσι.
να μου έλεγες πως ο τύπος είχε παράλληλη σχέση 5 χρόνια ή ξώγαμα να καταλάβαινα την ένσταση
να μου λες σε ένα σάιτ για μπουρδέλα πως του προσάπτεις πως ξενογαμάει και δεν κρατάει όντως την αξία της οικογένειας; έλεος.

σου είπα και πάλι, οικογένεια δεν κάνεις όταν θες να παρκάρεις τον πούτσο σου κάποια στιγμή
επιτέλους κατάλαβε πως η οικογένεια δεν είναι μία απλή μονοδιάστατη σχέση με μόνη διάσταση το γαμήσι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το να έχεις κάνει οικογένεια και να τραβολογιέσαι μέρα νύχτα σε μπαράκια και να τα πίνεις με φιλαράκους σου ή να την αφήνεις σύξυλη για να πηγαίνεις εσύ στα γούστα σου (χαρτιά, ποδόσφαιρα, ό,τι έχει ο καθένας γούστο εκτός από γυναίκες) είναι το ίδιο ανήθικο με το να κάνεις απιστία - μη σου πω και περισσότερο.

η χαρτορίχτρα στην ελλ. ταινία δεν ήταν οικογενειάρχισσα παρότι δεν ξενοπηδιότανε
ο Κωνσταντάρας ακόμα και να ξενοπήδαγε την καριόλα που του την έπεσε στην ίδια ταινία θα ήταν οικογενειάρχης, το κατάλαβες;

μπα...τσάμπα κόπος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εσύ καταλαβαίνεις καβουροχειρούργε ότι δεν πήγε κανείς στο ξεκάρφωτο να του μιλήσει για την οικογένεια του; Εκεί που την ανέφερε αυτός πρώτος ως αξία και ηθικό του πλεονέκτημα του το ανέφεραν.
Εχεις καταλαβει οτι προσπαθεις να κανεις διαλογο με κλασσικους ελληναρες;τα ασπρα μαυρα θα σου τα λενε.το να απατας την γυναικα σου καποιοι το θεωρουν σωστο και μαγκια...για ρωτα τους ομως τι πιστευουν αν κανει η γυναικα τους το ιδιο. :headbang:

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
σου είπα και πάλι, οικογένεια δεν κάνεις όταν θες να παρκάρεις τον πούτσο σου κάποια στιγμή
επιτέλους κατάλαβε πως η οικογένεια δεν είναι μία απλή μονοδιάστατη σχέση με μόνη διάσταση το γαμήσι

Αφού παρατηρήσω και πάλι πως δεν ξαμολύθηκε καμιά αναρχοθολοκουλτουριάρικη συμμορία στο site να στυλιτεύει όσους έχουν δηλώσει παντρεμένοι να πω ότι μου άρεσε αυτή η τελευταία παράγραφος σου. Είναι μια διάσταση όντως. Ο δικός σου ορισμός της οικογένειας δεν τη περιλαμβάνει ως αναγκαία καταλαβαίνω και το δέχομαι. Εγώ απλά, που δεν έχω όντως οικογένεια, περιμένω αποκλειστικότητα από την σύντροφο μου και βρίσκω τον εαυτό μου ελεγχόμενο αν δεν την παρέχω.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
το να έχεις κάνει οικογένεια και να τραβολογιέσαι μέρα νύχτα σε μπαράκια και να τα πίνεις με φιλαράκους σου ή να την αφήνεις σύξυλη για να πηγαίνεις εσύ στα γούστα σου (χαρτιά, ποδόσφαιρα, ό,τι έχει ο καθένας γούστο εκτός από γυναίκες) είναι το ίδιο ανήθικο με το να κάνεις απιστία - μη σου πω και περισσότερο.

η χαρτορίχτρα στην ελλ. ταινία δεν ήταν οικογενειάρχισσα παρότι δεν ξενοπηδιότανε
ο Κωνσταντάρας ακόμα και να ξενοπήδαγε την καριόλα που του την έπεσε στην ίδια ταινία θα ήταν οικογενειάρχης, το κατάλαβες;

μπα...τσάμπα κόπος
Κατάλαβα πολύ καλά το αξιακό σου σύστημα για αυτή την έννοια που συζητάμε. Το σέβομαι, το κρατώ στο μυαλό μου ως χρήσιμο αλλά δεν συμφωνώ απόλυτα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κατάλαβα πολύ καλά το αξιακό σου σύστημα για αυτή την έννοια που συζητάμε. Το σέβομαι, το κρατώ στο μυαλό μου ως χρήσιμο αλλά δεν συμφωνώ απόλυτα.
όταν θα κάνεις οικογένεια και φτάσεις σε κάποια προχωρημένα -άντα το ξανασυζητάμε
γιατί μπορώ να πω με σιγουριά πως οι περισσότεροι παντρεμένοι τα πρώτα 10 χρόνια (περίπου) του γάμου τους δεν στραβοκοιτάνε
είμαι σίγουρος πως θα έχεις ακούσει πολλές παροιμίες ελληνικές και θυμοσοφίες (7 χρόνια φαγούρα κτλ) οι οποίες όπως και όλες οι θυμοσοφίες οι λαϊκές για οποιοδήποτε θέμα έχουνε λόγο που έχουνε βγει.

Από κει και πέρα την κρίση σου για το πώς ενεργεί ο καθένας σχετικά με την οικογένειά του είναι δικό σου θέμα να την κάνεις, όχι όμως και να την γράφεις. Την οικογένεια δεν την θίγουμε ούτε σαν αναφορά, είναι ιερό, εκτός κι αν ο ίδιος σου δώσει το δικαίωμα
άλλο πράγμα να μιλάς για τις πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου και τις ερωτικές του προτιμήσεις (δεν αναφέρεσαι σε κανένα συγγενικό του πρόσωπο) και άλλο να αναφέρεσαι σε οικογένεια και το πώς διαχειρίζεται την οικογενειακή του ζωή.

Εκτός των άλλων είναι και ένα σάιτ όπου ορισμένες αναφορές είναι ταμπού.
Κάτι τελευταίο. Αν η γυναίκα σου κάποια στιγμή γίνει 130 κιλά και δεν μπορείς να βρεις τρύπα, τότε έχεις δύο επιλογές: ή τον δένεις κόμπο ή πας με κάποια που σε ανασταίνει. Βάλτο απλά σαν άλλη μια παράμετρο αυτό. Δεν σημαίνει πως είναι έτσι η γυναίκα του οποιουδήποτε εδώ μέσα.
είναι πάρα πολλά που δεν λαμβάνεις υπόψην σου, αλλά προφανώς και δεν μπορώ να σου τα γράψω όλα - είναι απόρροια του γεγονότος πως δεν έχεις την απαιτούμενη εμπειρία

εν κατακλείδει σου το εύχομαι να είσαι πάντα πιστός στη γυναίκα σου αν και όποτε παντρευτείς, αλλά κράτα μικρό καλάθι γιατί αυτά τα πράγματα γυρνάνε μπούμεραγκ.
και είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταλάβεις πως ο γάμος είναι δέσμευση ζωής, αλλά όχι δέσμευση πως θα είσαι με τον άλλον πάντα ερωτευμένος ή πως θα καυλώνεις μαζί του πάντα. Σωστός οικογενειάρχης είναι αυτός που στέκεται στην οικογένειά του και την φροντίζει και την προστατεύει. Όχι αυτός που βάζει παρωπίδες στα μάτια του αλλά στα υπόλοιπα είναι "λίγος"

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Το να διαμαρτύρεται για ύβρεις προσωπικών του προσώπων ο λάκις που έχει φέρει τους τάφους συγγενών μελών από δω μέσα άνω κάτω είναι τουλάχιστον αστείο

Επισκέπτης

Ωπα ρε συ, το ιδιο ειναι να πας να πιεις μια ή και περισοτερες μπυρες με τους φιλους με το να ξενοπηδας ? Δηλαδη ο γαμος τι ειναι, χανουμε την προσωπικοτητα μας και κλεινομαστε στο κλουβι ?  Αν ο γαμος ειναι καταπιεση του ενος προς την αλλη ή το αντιστροφο καλυτερα να μη γινεται.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όταν δέχομαι τέτοιους είδους "κατηγορίες"
τι άλλο μπορώ να κάνω
από το να προκαλέσω τον άνανδρο συγγραφέα

[size=13pt]ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
[/size]
λακη τυπε εσυ δεν εχεις πει οτι εισαι εναντια του ξυλοδαρμου?
και οτι θα επρεπε να επιτρεπεται η οπλοφορια για να αποτραπουν τετοια φαινομενα?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ωπα ρε συ, το ιδιο ειναι να πας να πιεις μια ή και περισοτερες μπυρες με τους φιλους με το να ξενοπηδας ? Δηλαδη ο γαμος τι ειναι, χανουμε την προσωπικοτητα μας και κλεινομαστε στο κλουβι ?  Αν ο γαμος ειναι καταπιεση του ενος προς την αλλη ή το αντιστροφο καλυτερα να μη γινεται.
δεν έπιασες τι είπα.
γιαυτό έφερα το παράδειγμα της χαρτοπαίχτρας από κάτω
το να μην πατάς στο σπίτι σου και να βγαίνεις κάθε βράδυ με τους φίλους στα μπουζούκια και στα μπαράκια είναι χειρότερο
το να πας για ένα καφέ ή ένα ποτό (όπως θα πάει και ο/η σύντροφός σου με τους/τις φίλους/ες του/της προφανώς δεν είναι μεμπτό, αντιθέτως είναι σημάδι υγιούς σχέσης

γμτ....σε απλά ελληνικά γράφω....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το να διαμαρτύρεται για ύβρεις προσωπικών του προσώπων ο λάκις που έχει φέρει τους τάφους συγγενών μελών από δω μέσα άνω κάτω είναι τουλάχιστον αστείο
δεν παρακολουθώ τι λέει ο καθένας
εκτός από τη γενική τοποθέτηση ανάλογα στο θρεντ που βρίσκομαι. Ποιος είναι ολυμπιακός, ποιος αριστερός κοκ
έχεις δίκιο σε αυτό που λες
αλλά εγώ απαντάω ακριβώς πάνω στο θρεντ όπως άνοιξε. Όχι προσωπικά για το ένα μέλος

Επισκέπτης
δεν έπιασες τι είπα.
γιαυτό έφερα το παράδειγμα της χαρτοπαίχτρας από κάτω
το να μην πατάς στο σπίτι σου και να βγαίνεις κάθε βράδυ με τους φίλους στα μπουζούκια και στα μπαράκια είναι χειρότερο
το να πας για ένα καφέ ή ένα ποτό (όπως θα πάει και ο/η σύντροφός σου με τους/τις φίλους/ες του/της προφανώς δεν είναι μεμπτό, αντιθέτως είναι σημάδι υγιούς σχέσης

γμτ....σε απλά ελληνικά γράφω....

ΟΚ, γραψε λαθος.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Το φόρουμ αυτό ασχολείται
ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ
με ... ΠΟΥΤΑΝΕΣ

όποιος μπαίνει
μάλλον αποδέχεται το θεσμό τη πορνείας
και τη σχετικά αγοραπωλησία ....

Κακώς κατά τη γνώμη μου
συζητούνται και άλλα θέματα π.χ. πολιτικά ...

Παρενέργεια τούτου
είναι να δημιουργούνται εμπάθειες.

Ό,τι κι αν συμβαίνει όμως
όσο κι αν παθιαζόμαστε με τα πολιτικά π.χ.

δεν ειναι ΑΝΑΝΔΡΟ
και ΑΤΙΜΟ

να προσπαθεί κάποιος να την πει σε άλλον
επειδή ... πηδάει πουτάνες ;;;;;

Ακόμη κι αν δεν συμφωνεί με την ηθική του
ακόμη κι αυτός που πηδάει τις πουτάνες είναι ... παντρεμένος
ή με γκόμενα.

Αναφέρομαι σε άνανδρα posts
όπως αυτό :

Νομιμοποιείται ο κύριος
επειδή δεν γουστάρει τις πολιτικές μου απόψεις
να κάνει τέτοιου είδους σχόλια ;;;;;

Όταν δέχομαι τέτοιους είδους "κατηγορίες"
τι άλλο μπορώ να κάνω
από το να προκαλέσω τον άνανδρο συγγραφέα

[size=13pt]ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
[/size]

imho αυτός είναι ένας αντρίκιος τρόπος επίλυσης διαφορών
εφόσον δείχνει ότι ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Φταίω εγώ που απαντώ με τέτοιο τρόπο σε τέτοιες αλήτικες & πούστικες "κατηγορίες"
που ταιριάζουν μόνο σε σκουλίκια ;;;;;;

1. Ξυδι!

2. Βεβαιως και επιτρεπεται!
Ελευθερια λογου υπαρχει,
κι εσυ μπορεις πλεον να γραψεις στα μεγαλα και τριχωτα σου @@
τον καθε εναν που σου την λεει.

3. Για ποιον λογο κλαις?
Για να κανεις εντυπωση μαλλον!

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
1. Ξυδι!

2. Βεβαιως και επιτρεπεται!
Ελευθερια λογου υπαρχει,
κι εσυ μπορεις πλεον να γραψεις στα μεγαλα και τριχωτα σου @@
τον καθε εναν που σου την λεει.

3. Για ποιον λογο κλαις?
Για να κανεις εντυπωση μαλλον!

Τη γάμησες... τώρα θα σου κλείσει ραντεβού να σου δείξει τα γκάνια του.

Επισκέπτης
[size=9pt]Είπαμε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε την οικογένεια ως πολιτικό επιχείρημα(όπως έκανε ο φίλος μας σε πολιτικό νήμα το ξαναλέω). [/size]

[size=9pt]Είναι κομπλεξική και κατακριτέα συμπεριφορά να μέμφεσαι τον οποιοδήποτε για ότι κάνει με τον εαυτό του και άλλο συνεννούντα ενήλικα.
Είτε κερατώνει τη γυναίκα του, είτε πηδάει τον ξάδερφο του.
         Άλλα αν κάποιος εκφράζει ιδεολογίες και αρχές και μετά, κατά την υποκειμενική γνώμη του καθενός,
τις καταρρίπτει με την συμπεριφορά του δίνει δικαίωμα να σχολιάσουν τη συνέπειά του ως προς τις αρχές που υπερασπίζεται.[/size]

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα
αλλά αισθάνομαι την αναγκη να κάνω κάποιες διεκυκρινήσεις.

Ο καθένας εχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται
και να προσδιορίζει τις ιδέες στις οποίες πιστεύει.
Κάποιοι εξυπνάκηδες αριστεροί-αναρχικοί
αυτό το δικαίωμα το κρατούν μόνο για τον εαυτό τους
ενώ για τους πολιτικούς τους αντιπάλους
θέλουν αυτοί (οι αναρχο-αριστεροί) να τους προσδιορίζουν ιδεολογικά
με τον τρόπο που φαντάζονται οι ίδιοι (οι αναρχο-αριστεροί)
ή -μάλλον καλύτερα θα ήθελαν να είναι ή τους συμφέρει-
οι ιδεολογίες των άλλων.

Προσωπικά,
θεωρώ τον εαυτό μου έλληνα εθνικιστή
και ρατσιστή-φυλετιστή
αλλά ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ
και βέβαια δεν είμαι ... υποχρεωμένος να πιστέψω αυτά που μου προσάπτει
το κάθε αναρχοκουμμούνι.

Οι αναρχο-αριστεροί δεν σταματούν εκεί!
Το πάνε και παραπέρα!!!
Εγκαλούν τους πολιτικούς τους εχθρούς
αν δεν ακολουθουν τα ιδεολογικά όρια
που θέτουν αυταρχικά και παράλογα οι ίδιοι οι αναρχοαριστεροί
για τους αντιπάλους τους!!!!!!!!

Δηλαδή ο κάθε χασικλής των Εξαρχείων
όταν κάποιος μιλήσει ξεκάθαρα υπέρ των πολιτικών επιλογών της Χούντας
θεωρεί ότι εισαι εγκλωβισμένος στο άστοχο σύνθημα πατρίδα-θρησκεία-οικογενεια.
Ποτέ μου δεν το ασπάστηκα.
[size=9pt]Άλλωστε αν μπορεί κάποιος να το δει αντικειμενικά
και ο ίδιος ο Παπαδόπουλος πήρε διαζύγιο
και έκανε δεύτερο γάμο.
Δεν ήταν της άποψης λοιπόν μία σχέση , μία γυναίκα κτλ κτλ
κι ας λέει ότι θέλει ο κάθε αναρχοάπλυτος.
[/size]
Στα περί φυλετισμού-ρατσισμού
ο υπόκοσμος των Εξαρχείων
θέλει ο κάθε υπερασπιστής της λευκής φυλής
να θεωρεί ότι λευκοί=ξανθοί
γιατί έτσι λένε οι οι αναρχοάπλυτοι ότι υποστήριζε ο Χίτλερ
[size=9pt](το ότι δεν ήταν καν ξανθός ο ίδιος ο χίτλερ
είναι ασήμαντο , μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για χασικληδες
που δεν είναι σε θέση να διακρίνουν κολώνες της ΔΕΗ
τις οποίες κουτουλάνε στο δρόμο , το χρώμα της κώμης του χίτλερ
θα πρόσεχαν ;;;;;  ) .[/size]

Στο επίμαχο πολιτικό θέμα που προέκυψε η κόντρα με τον ιματζίνα
η μόνη μου αναφορά σε οικογένειες
ήταν ότι έβριζα οικογενειακώς τους πολιτικους που κυβέρνησαν από το 1974 και μετά.

Οπότε τα όσα έγραψα
τα οποία παραμένουν άλλωστε
με κανέναν τροπο δεν δικαιολογούν τη συγκεκριμένη χυδαιότητα
του ιματζίνα
[size=11pt]Περίμενα την απάντηση από αυτόν,διότι το τελευταίο μέρος "οικογένεια" το έχει προ πολλού πουλήσει στις πουτάνες.Μέγα οικογενειάρχης ο Λαλάκης που τρέχει από πουτάνα σε πουτάνα και προσπαθεί να κρυφτεί κιόλας.[/size]
που με ανάγκασε να τον προκαλέσω να με συναντήσει
για να του σπάσω τα μούτρα
(κατι που δεν μετανιώνω και με τίποτε άλλωστε).

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.987
Πόντοι
1.686
Αντρες που γαμουσαν -γαμουν πουτανες :

Αριστοτέλης Ωνάσης
Τζακ Νικολσον
Μαϊκλ Νταγκλας
Ριτσαρντ Φάϊνμαν (Νομπελίστας Φυσικός )
Χιου Γκραντ
Εντυ Μερφυ
Εμίρης του Μπρουνέϊ
Φρανκ Σινάτρα
Ο Γενικός Εισαγγελέας της Μόσχας (τον είχε δειξει η Ρωσικη τβ)
Στρώς Κάν
Μπίλ Κλίντον
Περικλης
Μαραντόνα
1.200.000 έλληνες άντρες(τουλάχιστον)
Έλληνες Εφοπλιστές ( τα ονόματα από κοντά !)
Ευάγγελος Παπανούτσος (Συγγραφέας -το είπε ο ίδιος )
Βασίλης Ραφαηλίδης (Συγγραφέας -το είπε ο ίδιος )
Μπασκετμπολίστες διεθνείς
Μπασκεμπολιστες μη διεθνεις
Ωραιοι και πλουσιοι αντρες κτλ

Οπότε ,αν κάποιος σας κατηγορήσει που γαμήσατε πουτανα ,με λεφτά ,απαντήστε του ότι προτιμάτε να τρώτε από ένα ταψί μπακλαβά ,και να τρώνε και οι άλλοι ,παρά από ένα ταψί σκουπίδια ,μόνος σας .

Εγώ γάμησα ωραία την Ντενίσα σήμερα ,της τα σήκωσα ψηλά και της τον έχωσα δυνατα ,και πολλα φιλακια στους αγαποτσουλήθρες και τους καψουρο- μπεμπέδες !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αντρες που γαμουσαν -γαμουν πουτανες :

Αριστοτέλης Ωνάσης
Τζακ Νικολσον
Μαϊκλ Νταγκλας
Ριτσαρντ Φάϊνμαν (Νομπελίστας Φυσικός )
Χιου Γκραντ
Εντυ Μερφυ
Εμίρης του Μπρουνέϊ
Φρανκ Σινάτρα
Ο Γενικός Εισαγγελέας της Μόσχας (τον είχε δειξει η Ρωσικη τβ)
Στρώς Κάν
Μπίλ Κλίντον
Περικλης
Μαραντόνα
1.200.000 έλληνες άντρες(τουλάχιστον)
Έλληνες Εφοπλιστές ( τα ονόματα από κοντά !)
Ευάγγελος Παπανούτσος (Συγγραφέας -το είπε ο ίδιος )
Βασίλης Ραφαηλίδης (Συγγραφέας -το είπε ο ίδιος )
Μπασκετμπολίστες διεθνείς
Μπασκεμπολιστες μη διεθνεις
Ωραιοι και πλουσιοι αντρες κτλ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ηταν ολοι τους μορφες....

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στο επίμαχο πολιτικό θέμα που προέκυψε η κόντρα με τον ιματζίνα
η μόνη μου αναφορά σε οικογένειες
ήταν ότι έβριζα οικογενειακώς τους πολιτικους που κυβέρνησαν από το 1974 και μετά.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΕΥΓΕ  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom