Νέα

Επίθεση με γιαούρτια στον Μήτσου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sxsitegr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Δεν ηταν ειρωνεια.Αυτο που λες στο αεροπλανο,δεν το γνωριζω.
Τοσο μαζοχας να τραβιεμαι στη Γαλλια για να δω τα ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ,δεν ειμαι.Απορω που μερικοι πηγανε,πιστευοντας σε μια μεγαλη ευρωπαικη εμφανιση του ΠΑΟ.Δεν εχουν καταλαβει οτι πιασαμε πατο.
SAD BUT TRUE! :)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Έλεος ρε παναθηναικοί δε σας είχα για τέτοιους. Πήγατε και την πέσατε στον Αλβανό στο αεροπλάνο 50 άτομα. Μιλώ για την επιστροφή από Γαλλία. Όσοι ήταν εκεί ξέρουν.

Απ'οτι εμαθα ηταν πολυ ερειστικοι (2 ηταν) οι αλβανοι.
Δεν τους την πεσαν 50 ατομα ( λιγο δυσκολο στον αερα μεσα σε αεροπλανο να γινει τσαμπουκας με 50 ατομα).
Εγινε αναγκαστικη προσγειωση στη ιταλια και συνεληφθησαν 6 ατομα και οι 2 αλβανοι στο νοσοκομειο.

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Καλά ρε φίλε ας είμαστε λογικοί τώρα. Είναι δυνατόν να βλέπουν οτι οι άλλοι είναι καμιά 20αριά πόσοι ήταν και αυτοί 2 και να πουλάνε τρέλα?? Δε νομίζω. Και να το κάνανε όμως να πήγαινανε να τους δέρνανε αυτοί που οι αλβανοί τους πουλούσαν τρέλα όχι όλοι.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Καλά ρε φίλε ας είμαστε λογικοί τώρα. Είναι δυνατόν να βλέπουν οτι οι άλλοι είναι καμιά 20αριά πόσοι ήταν και αυτοί 2 και να πουλάνε τρέλα?? Δε νομίζω. Και να το κάνανε όμως να πήγαινανε να τους δέρνανε αυτοί που οι αλβανοί τους πουλούσαν τρέλα όχι όλοι.

Τι να σου πω ρε φιλε, οτι ξερω και ακουσα σου λεω.
Και εμενα μου φαινεται λιγο περιεργο.
Με το θρασος που κουβαλανε τα Αλμπανια ολα γινονται
Ισως να μην περιμεναν τι θα ακολουθουσε εν πτηση 

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Και να το κάνανε όμως να πήγαινανε να τους δέρνανε αυτοί που οι αλβανοί τους πουλούσαν τρέλα όχι όλοι.
Σε τετοιες περιπτωσεις ξερεις πως λειτουργουν αυτα.
Ειναι σαν να μου λες πχ -να παω σε καφετερια στον πειραια και να φωναξω γαμω τον ολυμπιακο σας........... ε μετα δεν θα με τσαλαπαταει  ολο το μαγαζι???? ??

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Οσον αφορα το ποιος θα παρει τη ΠΑΕ,εκει κολαμε?Το να την παρει ο Γιαννακοπουλος αυτο ειναι στην χειροτερη περιπτωση.
Πριν 2-3 χρονια ειχε ερθει μια μεγαλοεταιρια ΡΩΣΙΚΩΝ συμφεροντων και εκανε κρουση στους Βαρδινογιαννηδες για να παρουν τον ΠΑΟ.
Οι Βαρδηνογιαννηδες επειδη θεωρουν οτι αυτοι ειναι ο Παναθηναικος και θα τον εχουν για παντα,τους εστειλαν απο εκει που ηρθαν.
Ειλικρινα απορω πως υπαρχουν Πανναθηναικοι που λενε "Ε οχι να μας αφησει ο Τζιγγερ κιολας,τι θα κανουμε!".Μα τι μαλάκες θεε μου!
Αραβες και Ρωσοι μεγιστανες εχουν ξαμολυθει και αγορασουν ομαδες σαν ζεστα ψωμακια,τι να ανυσυχεις?Και αν δεν βρεθει κανεις (πραγμα απιθανο για μενα!),υπαρχει Γιαννακοπουλος,Σταθοκωστοπουλος και αλλοι που κανουν ΚΡΑ παρουν ενα μαγαζι "γωνια".

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ:ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΟΚΗΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΑΝΕ!ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΕΗΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ :tickedoff:

ʼποψη σου και σεβαστή αλλά δεν συμφωνώ. Δεν θέλω και λόγω ιδεολογίας ο ΠΑΟ να γίνει Τσέλσκι. Εγώ ιδανικά θα ήθελα τον Παυλο αλλά από την άλλη δεν θέλω να τον δω να φθείρεται στο κωλοποδόσφαιρο...

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ο Τζίγγερ θα γούσταρε με 1000 μεθαύριο το ματς κεκλεισμένων των θυρών!!!!!!!!!!!!   :grin: :grin: :grin:

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
140
Πόντοι
1

Παιδιά προσωπικά δεν είμαι ούτε ρατσιστής, ούτε έχω απωθημένα με οποιονδήποτε άνθρωπο διαφορετικής εθνότητας. Έχει τύχει πάντως να βρίσκομαι στην Ιταλία, στο φιλικό με τη Ρόμα πέρισυ, όπου χωρίς καμία αιτία ένας Αλβανός μας προκαλούσε και μας έβριζε διαρκώς. Αν δεν τον προστάτευε η αστυνομία θα τις μάζευε και δεν ήμασταν ούτε χουλίγκανοι ούτε πιτσιρικάδες, ούτε...λαοθάλασσα. 5-6 τριαντάρηδες ήμασταν και οι περισσότεροι ήταν ομογενείς από Γερμανία και Ελβετία. Θέλω να πω ότι δεν είναι μόνο θέμα θρασυδειλίας των χουλιγκάνων. Αν σε προκαλούν και έχεις και τη ζοχάδα σου από το ματς όλα γίνονται. Και φυσικά δε σημαίνει ότι όλοι οι Αλβανοί είναι έτσι. Και ίσως γι' αυτούς που σκέφτονται έτσι να φταίμε κι εμείς. Για την Πανάθα...ανάβω τσιγάρο και συνεχίζω παρακάτω

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Το καλύτερο θα είναι να τον βαρέσουμε εκεί που πονάει. Στα φράγκα ας  κάνει πίσω ο ερασιτέχνης στην παραχώρηση της ΛΕΟΦΩΡΟΥ και θα του χτίσουν τ' αρχίδια μου.

OP
OP
S

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Για την νοοτροπία τους βάζελου, θα ήθελα να σημειώσω ένα πράγμα.
Μικρότερος είχα αγοράσει κάτι κασέτες για εκμάθηση μπάσκετ. Τις διαφήμιζε και ο Ιωαννίδης. Είχε ένα μαυρούλη λοιπόν, που μεταξύ των ασκήσεων είπε και κάτι που θεωρώ σωστότατο για το "ψυχολογικό" παιχνίδι.

"Όταν κερδίζεις κάποιον, είναι πολύ καλό για σένα να αποδίδεται η νίκη σου σε εξωγενείς παράγοντες (πχ. τύχη, συνθήκες, διαιτησία κτλ). Γιατί την επόμενη φορά, όσο και αν έχει πεισμώσει, θα πρέπει να νικήσει δύο αντιπάλους."

Ο βάζελος έχει πέσει σε αυτό το τριπάκι. Όταν για τις αποτυχίες τα αποδίδουν όλα στις συνθήκες και όχι στην ομάδα, δεν μπορούν να δουν τα χάλια τους σαν ομάδα. Και το κυριότερο που χρειάζεται δεν είναι η διοίκηση. Είναι τα λεφτά. Αν ρίξει το χρήμα ο Τζίγγερ, και παίκτες θα πάρει, και ομάδα θα φτιάξει και γήπεδο θα χτίσει. Αλλιώς, με τις πορδές δεν βάφονται αυγά.

Και μην νομίζετε ότι όλα ξεκίνησαν τώρα. Η ιστορία έχει αρχίσει εδώ και μια δεκαετία.

ΥΓ. Για το γήπεδο νομίζω είναι προφανές. Με τις παρούσες συνθήκες, το γήπεδο στον Ελαιώνα θα είναι έτοιμο του αγίου πούτσου ανήμερα.

Δείτε μακέτες και φάτε μάτια ψάρια...

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Φιλε κανεις λαθος με τα λεφτα!Εχει πλεον καταριφθει.Μπορει πραγματι καποιοι παικτες να ειναι της πλακας,αλλα λεφτα πεσανε τα τελευταια 2 χρονια ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!Αυτο ειναι με του δινει στα νευρα που δεν το βλεπουμε εμεις οι Παναθηναικοι,πως ο Τζιγγερ δεν μπορει να κανει κανενα παικτη να πιασει το 100 %.Εστω ενα 80% καλο θα τανε.
Ενα πραγμα θα σου πω:πιστευω πως αν ο Παναθηναικος ειχε τον Καστιγιο,θα σερνοτανε!Οσοι ερχονται,γινονται χειροτεροι ποδοσφαιριστες.Ειναι πρωτογνωρο!

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
inspiRED wrote:
An oi vazeloi kopanisan tous alvanous kala tous ekanan kai oxi apo 50, alla apo olo to aerodromio eprepe na fane psiles.
Tous alvanous, tous tourkous kai tous mpatsous opou tous vriskoume prepei na tous tsekoronoum e ki as mhn exoun kanei tipota, de mporei argotera kapoia malakia tha kanoun....
a.c.a.b. G7

Σκινοχούλιγκαν του Internet μου κάνεις ρε φίλε. Δηλαδή αν υπάρχει στη θύρα 7 ένας μαύρος η αλβανός που είναι ολυμπιακός τι θα κάνεις? Έχεις τις ίδιες πεποιθήσεις με τους μπάτσους που βαράνε μετανάστες αλλά είσαι ενάντια αυτών? Χμμμ...

Υ.Γ. : Δεν είμαι moderator αλλά κάνε ένα κόπο και διάβασε τους κανόνες του forum.

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
140
Πόντοι
1
Φίλοι Παναθηναικοί για να ορθοποδήσει η ομάδα πρέπει να σπάσει το απόστημα της "οικογένειας". Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει, ειδικά τώρα που δρομολογείται το νέο γήπεδο. Η κονόμα είναι μεγάλη, όπως και η προβολή. Έχει κανείς σας την εντύπωση ότι θα είχαν τέτοια αναγνωρισιμότητα ο Κόκκαλης και ο Βαρδυνογιάννης αν δεν είχαν αναμιχθεί στο ποδόσφαιρο. Ξέρετε πόσοι Έλληνες επιχειρηματίες μεγάλης οικονομικής επιφάνειας υπάρχουν, που δεν τους γνωρίζουμε ούτε κατ' όνομα, λόγω του ότι δεν ασχολούνται με τη μπάλα? Συνεπώς μην περιμένετε να πουλήσουν την ομάδα. Τα μαγαζιά γωνία όταν τα αποκτήσεις δεν τα δίνεις.
Αναφορικά με το σωφέρ-ιδιοκτήτη της ΠΑΕ δε χρειάζεται να πούμε πολλά.
1.Τα λεφτά τα βρήκε δεν τα απέκτησε όπως ο βασικός αντίπαλός του ο Θείος. Να δείτε τι θα γίνει και στο άλλο στρατόπεδο όταν θα αναλάβει ο έτερος κανακάρης.
2.Το μεγαλύτερο προσόν του ηγέτη είναι να έχει και να μη φοβάται τις κατάλληλες μεγάλες προσωπικότητες δίπλα του. Η ΠΑΕ έχει γεμίσει σε όλα τα πόστα από αχυράνθρωπους και αυλοκόλακες. Ο Σπυράκος από ανύπαρκτος προπονητής έχει γίνει το νούμερο 2 στην ομάδα! Πώς? Με ποια κριτήρια? Τι έργο έχει επιδείξει στην τριετία που έχει σμπαραλιάσει τον Παναθηναικό? Σε κάποια άλλη επιχείρησή του ο Σωφέρ θα είχε κρατήσει έναν τέτοιο manager  στο πόστο του? Λίγο πιο πριν μας είχε φορτώσει το Ζάετς, ο οποίος είχε αποτύχει όπου και αν εργαστηκε ως γενικός αρχηγός ή κόουτς και έπειτα από εμάς τον έδιωξε και η Πόρτσμουθ. Συνεπώς το παιδί δεν ξέρει ποδόσφαιρο και δεν πρόκειται να μάθει όσο δίπλα του έχει λιβανιστήρια.
3.Το ότι τελευταία δίνει λεφτά στην ομάδα είναι ένας μύθος που συντηρούν οι τσάτσοι του. Δίνει τα απολύτως απαραίτητα χρήματα, που νομίζει ότι αρκούν για να βγαίνει η ομάδα στο champions leage. Μόνο που του χάλασε τη σούπα η ΑΕΚ και ευτυχώς. Πότε απέκτησε ο ΠΑΟ ακριβότερη ομάδα από τον ΟΣΦΠ. Π Ο Τ Ε. Φυσικά τα χρήματα από μόνα τους δε φτιάχνουν καλή ομάδα. Σίγουρα όμως διευκολύνουν το χτίσιμό της. Και οπωσδήποτε δείχνουν το μονοπάτι, στο οποίο είναι διατεθειμένη να βαδίσει η διοίκηση της. Και ξαναγυρνώντας στο ζήτημα των αχυρανθρώπων, έχει τεράστια σημασία το που δίνεις τα όσα χρήματα αποφασίζεις να βάλεις στην ομάδα. Δε μπορεί πχ τρια χρόνια η άμυνά σου να είναι για τα θηρία και εσύ όλο αυτό το διάστημα να αγοράζεις μόνο έναν αμυντικό (Αντονσον) και με την προοπτική αν σου κάτσει. 
      Για την ομάδα που πήρε το ευρωπαικό και ο σωφέρ τη διέλυσε τι να πούμε! Καταρχάς μην τρώτε το κουτόχορτο και τη γραμμή της διοίκησης ότι μερικοί παίκτες τα είχαν πάρει στη Ριζούπολη. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο δε θα χρειαζόταν να γίνει το γήπεδο μπουρδέλο ούτε οι μπράβοι του Θείου να είναι στα αποδυτήρια της ομάδας. Και πολύ περισσότερο δεν επρόκειτο ΠΟΤΕ ιδιοκτήτης ΠΑΕ να έπαιρνε στην ομάδα του παίκτη που στο παρελθόν τα είχε πάρει (βλ Αντωνάκη). Αυτοί που τα αρπάζουν είναι την ίδια στιγμή τελειωμένοι στην πιάτσα, γιατί όλα γίνονται γνωστά και ας μην αποδεικνύονται. Παικτες που το κάνουν ευτό είναι συνήθως στη δύση τους ποδοσφαιρικά ή δεν έχουν κάτι σοβαρο να ελπίζουν (θυμηθείτε Καρκαμάνη και ομορφιά του ποδοσφαίρου). Όλες αυτές τις γελοίες φήμες τις συντήρησε και τις ενίσχυσε η διοίκηση του ΠΑΟ για να φύγει από πάνω της η ευθύνη του συγκεκριμένου ματς και για όσα δεν έγιναν από την πλευρά της. Έχετε την εντύπωση ότι αν ήταν παρών ο Σωφέρ στο γήπεδο θα γίνονταν όλα αυτά τα έκτροπα. Ξεχάστε το. Πάνω από όλα δε βγάζει κόκορας κοκόρου μάτι.
Αλλά έτσι κι αλλιώς η ζωή συνεχίζετε και μια ομάδα όπως όλα αλλάζει. Το θέμα δεν είναι γιατί έδιωξε αυτούς που έδιωξε. Το θέμα είναι ποιούς πήρε στη θέση τους. Το Μήτου, το Μάριτς και τα λοιπά καλόπαιδα. Τόσο μπορούν τόσο παίζουν. Ο Βύντρα δεν κοροιδεύει, απλά τόσο μπορεί να παίξει, δε θα γίνει ποτέ Γιούρκας. Το ίδιο και οι υπόλοιποι. Πόσους παίκτες έχει ο ΠΑΟ που να είναι γρήγοροι και να ξέρουν μπάλα? Μόνο τρεις Σαλπι, Παπ και Βίκτορ. Δε μπορεί να έχεις αμ. χαφ που θέλουν ημερολόγιο για το κατοστάρι. Αν αυτή η ομάδα δε φόραγε τη φανέλα του ΠΑΟ θα πάλευε για τη σωτηρία της. Γιατί για τόσο είναι οι περισσότεροι παίκτες της. Φίλοι μην εθελοτυφλούμε είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι μέσα στην προσεχή διετία. Το μόνο καλό είναι ότι τελείωσε για την οικογένεια το παραμυθάκι του ch.leage. Αν θέλει να κονομάει θα πρέπει να ξοδεύει για να παίρνει το πρωτάθλημα αλλίως δίαιτα εμείς δίαιτα κι αυτός. Σόρι που σας κούρασα αλλά είμαι 35 και έχω δει μεγάλα πράγματα από τον ΠΑΟ

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Φιλε Noir εγραψες! :thumbsup: :thumbsup:
Ολη η αληθεια για Σωφερ(= :uzi:) και Ληβαθηνο( :ak:).
Κριμα ομως που ειμαστε λιγοι που τα βλεπουμε αυτα.Οι υπολοιποι τον υπνο τους και παντα με μια γαμημενη τυφλη ελπιδα. :headbang:

Υ.Γ:Aαααα Tεταρτη για το κυπελο θα εχει χριστουγεννιατικο  παρτυ στο ΟΑΚΑ με ευχες και αγκαλιες! :knuppel:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
To    σιγουρο  ειναι  οτι  κατι  γινεται  εκει  στην    καταραμενη  Παιανια.......δεν    ξερω  αν  ειναι  το  νερο  ή  το  φαγητο  η  τα  αστρα .  Αν  ηταν  απλα  τα  πραγματα    θα    ειχε  λυθει  το  προβλημα . Φταινε  πολλα . Για  π.χ.  ποσο  μαλακας  πρεπει  να  εισαι  για  να  αγοραζεις  παικτες-περιπατητες  τυπου  Κονσεισαο-Μπισκαν    για  μερικα  εκ  ευρω ?  Σιγουρα ο  Τζιγγερ  δεν  ξερει  μπαλα  οπως  ο  Ντεμης    αλλα  τετοιες  γκαφες  δικαιολογουνται?  Αυτο  που    μου  κανει    η  εντυπωση    ειναι  οτι  οταν  οι    παικτες  κανουν    το    συμβολαιο    αμεσως  μετα  "καθονται" .  Θυμαμαι  τον  Λυμπε . Επαιξε  μπαλα  μονο    τον  τελευταιο  χρονο  για  να  ανανεωσει  το  συμβολαιο  του . Τα  2  προηγουμενα  τα  εξυνε...Ο    παμπλουτος  Κωνσταντινου  στον  ΠΑΟ  ηταν    ανυπαρκτος  και  στον  ΟΣΦΠ  σκιζεται . Ο  Γκεκας  φευγει  και  οργιαζει  στην  Μπουντεσλιγκα . O  Nικοπολιδης  μιλαει  λες  και  ηταν  στον  ΟΣΦΠ  απο  τις  ακαδημιες  του . Το  ιδιο  και  ο  Μορις . Με  το  που  υπογραφει  ,  την  εχει  δει  ξαφνικα  Παολο  Μαλντινι  και  μαρκαρει  με  τα  ματια .  Και    επιτελους  ρε  παιδια  ,  ημαρτον  με  τον  Καραγκουνη , επεφτε  κατω  τοσο  συχνα  στην  Ιταλια  που  τον  εκραξε  μεχρι  και  η  Gazzeta dello sport.  Προχτες    στην  Κερκυρα  ηταν    τετοια  η  αδιαφορια  που    νομιζες    οτι  το  εκαναν    για    να  φυγει  ο  προπονητης.Τι  σου  φταιει  κι  ο  εμβροντητος Ισπανος?  Ακουστηκε  οτι  υπηρξε  διαφωνια  αναμεσα  σε  παικτες-διοικηση  για  τα  πριμ  του  UEFA  και  οτι  ισως  εκει    κρυβεται  η  &#9
45;ιτια. Δεν    θελω  να  το  πιστεψω... Χτες  στην    Κερκυρα    ειδαμε  ενα    φαντασμα  του  ΠΑΟ  που  ειχε  μια  αδιανοητη  για  την  ιστορια  του  συλλογου  ηττοπαθεια ,  λες  και  δεν  συνειδητοποιησαν  για  ποια  ομαδα  παιζουν. Θυμηθηκα  τον    εαυτο  μου    οταν  δουλευα    σε  μια  εταιρεια  οπου  το  κλιμα  θυμιζε  Αουσβιτς.Ακομα  και  αν  ειχες  καποιες  δεξιοτητες  στην  δουλεια  ,  δεν  ειχες  ορεξη  να  τις  εφαρμοσεις  επειδη  δεν  υπηρχε  οραμα  και  συναδελφικοτητα.  Και  ολα  πηγαζαν  απο  την  κορυφη  που  πριμοδοτουσε  τετοιες  συμπεριφορες . Μαλλον    στον  ΠΑΟ  δεν  λειπουν    τα  χρηματα  αλλα  το  community  feeling . Εχουν  αλλαξει  τα  τελευταια  χρονια  τα  παντα , παικτες  και  προπονητες , κι  ομως    δυο  πραγματα  παραμενουν    :  η  οικογενεια  Βαρδηνογιαννη    και  η    πικρα  εκατομμυριων  Παναθηναικων . Ειναι  τυχαιο  κι    αυτο?  Ισως  ηρθε  πλεον  ο  καιρος  να  καταλαβει  η    οικογενεια    οτι  ο    ΠΑΟ  υπηρχε    πριν  απο  αυτους  και    θα    υπαρχει  μετα    απο  αυτους . Δεν    ειναι  κακο  να  παραδωσουν  την  σκυταλη    σε  καποιους  αλλους.... Δεν  ειναι    μονο  ο    Παυλος.....υπαρχουν  εναλλακτικες  λυσεις...   

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
+1

Συνημμένα

• 450_panathas_green.jpg
    450_panathas_green.jpg
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 33

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Φίλοι Παναθηναικοί για να ορθοποδήσει η ομάδα πρέπει να σπάσει το απόστημα της "οικογένειας". 

+1

Kαι όλα τα άλλα σωστά. Ο Σωφέρ είναι τόσο κομπλεξικός και κακομαθημένος που δεν νομίζω πως έχει τη δυνατότητα να καταλάβει πως κάνει λάθος. Επίσης είναι τόσο ηλίθιος, που δεν καταλαβαίνει τη βλακεία του. Και τόσο αυταρχικός και παλαιολιθικός, που αποκλείεται να ακούσει και να εμπιστευτεί κάποιον πραγματικό γνώστη της μπάλας, που  του λέει κάτι αντίθετο από αυτά που νομίζει. Παντού κόλακες και η μαλακισμένη παρέα του κολλεγίου. Με πολύ λιγότερα χρήματα ο καπετάνιος θα τα είχε πάρει όλα μετά το 2004 και την αποσημιτοποίηση. ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μάγκες, ο ΠΑΟ διοικείται όπως η μέση ελληνική επιχείρηση, δηλαδή από ανθρώπους άσχετους με το αντικείμενο που βρέθηκαν στη θέση αυτοί λόγω συγγένειας και μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης των υφισταμένων τους δεν είναι η ικανότητα αλλά η πιστότητα- γι' αυτό και επιβιώνουν τα λιβανιστήρια- τσιράκια είτε πρόκειται για τεχνικούς είτε για παίχτες...
Σε ένα τέτοιο κλίμα ο καθένας κοιτάει την πάρτη του με ολέθρια αποτελέσματα για το σύνολο..Και αν σε μια επιχείρηση αρκούν δυο - τρεις φιλότιμοι μαλάκες για να σωθούν τα προσχήματα, σε μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα...
Έχουμε χάσει εδώ και δυο χρόνια το (εν μέρει αληθές) άλλοθι της διαιτησίας αφού παίζουμε τόσο φρικτά που και να μας έσπρωχνε τρελά η διαιτησία πάλι θα χάναμε..
Ακούω τα παιχνίδια από το ράδιο και με παίρνει ο ύπνος...Τα βλέπω στην τηλεόραση και τα ντοκυμανταιρ ΣΚΑΙ και ΝΕΤ για την αναπαραγωγή του πλατύποδα μου φαίνονται απειρως συναρπαστικότερα..

Δεν με ενδιαφέρει το γήπεδο- η καταραμένη ομάδα της Ριζούπολης στη Λεωφόρο έπαιζε και γαμούσε και έδερνε, ούτε  και θα αρχίσω τα περί παράγκας- έως το 2003 είχαν κάποιο νόημα, τώρα με ομάδα ρεντίκολο είναι τουλάχιστον γραφικό να μιλάς για διαιτησία όταν το να αλλάξεις τρεις πάσες φαντάζει με άθλο..

Αν η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν μπορεί να κάνει κάτι ας φύγει- ο ολυμπιακός επέζησε ενός κοσκωτά και ενός σαλιαρέλη, δε νομίζω ότι ο παναθηναίκός θα κακοπέσει αν φύγουν οι Βαρδινογιανναίοι. Και σε τελική ανάλυση έτσι που έχουν καταντήσει τον παο, σιγά το λαϊκο προφίλ που έχουν- περισσότερο κύρος αντλούν από τη λαμπίρη στο Σταρ...

MAXIM

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ακουγετε πως ο ΠΑΟ παει για συγχωνευση με Α.Ο.ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ μετα τη 1-1-2007.Σιγουρα αν γινει κατι τετοιο η ανακαμψη θα ερθει στην ιστορικη ομαδα της χουντας...............

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
140
Πόντοι
1
Φιλε Noir εγραψες! :thumbsup: :thumbsup:
Ολη η αληθεια για Σωφερ(= :uzi:) και Ληβαθηνο( :ak:).
Κριμα ομως που ειμαστε λιγοι που τα βλεπουμε αυτα.Οι υπολοιποι τον υπνο τους και παντα με μια γαμημενη τυφλη ελπιδα. :headbang:
Φίλε μου όλοι τα βλέπουν. Απλώς υπάρχουν ελάχιστοι "καθυστερημένοι" που διαβάζουν τα έντυπα της διοίκησης κάθε πρωί και ψάχνουν να βρουν τα αίτια της παρακμής στους παίκτες, στη διαιτησία, στην κακή συναστρία κλπ. Και κάτι άλλο πριν λίγα χρόνια όταν πάλι η κατάσταση μύριζε μπαρούτι, νομίζω επί Σάντος, σε συζήτηση συναδέλφων μου με στέλεχος της ΠΑΕ όταν έφτασε η συζήτηση στα σχετικά με την ομάδα του είχε επισημανθεί μεταξύ σοβαρού κι αστείου "τι είναι αυτά που κάνετε ρε ....θα φάτε ξύλο". Η απάντηση ξέρεις ποια ήταν? "Σιγά ρε. Από ποιούς?Ποιοί θα μας δείρουν?" Καταλαβαίνεις? Την απουσία σοβαρού οργανωμένου εγκλήματος (βλ. οργανωμένους τύπου ΟΣΦΠ ή ΠΑΟΚ και την ανάμιξή τους στην ομάδα) τα "μαγκάκια" του κολλεγίου την εκλαμβάνουν ως αδυναμία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom