Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μ'αρεσει ο μικροαστικος τροπος σκεψης σου. Ειναι ομορφα και ησυχα εκει... Τοσο ομορφα και τοσο ησυχα, που σκεφτομαι πλεον να μην σε ενοχλω με μυνηματα απο ενα κοσμο που οι δομες αλλαζουν και εξουσιαστικες πρακτικες βρισκουν ολο και περισσοτερη αντισταση.

Παντως εσυ που ξερεις τα πολλα κι ο νους σου κατεβαζει...
Μηπως στον Γουατσον δεν επιτεθηκαν Αναρχικοι; Μηπως ηταν Α.Κ; Μηπως ηταν μητροπολιτανοι; Μηπως ηταν τροτσκιστες; Μηπως ηταν χουλιγκανοι; Μηπως ηταν ασφαλιτες; Μηπως αγανακτισμενοι πολιτες;

Ο Αναρχισμος ειναι στην πιο ωμη μορφη της αμμεση δημοκρατια. Δεν ειναι για ολους. Ασχολησου με οσα δεν ξεφευγουν απο τον ομορφο και ησυχο κοσμο σου...
γροθε

Βολεμένοι, γραβατάκηδες, μικροαστοί, ήσυχος κόσμος, αναρχία που δεν είναι για όλους αλλά για λίγους και εκλεκτούς...
Και πετάμε και ένα γρόθε έτσι προς τιμήν της λαϊκής παράδοσης...
Τόσο κλισέ που κάνουν ακόμη και έναν μικροαστό να φαντάζει στην εμπροσθοφυλακή της πρωτοπορίας...

Καλα κανουν.
Ειχα αμφιβολιες παλιοτερα αλλα εδω μεσα χανονται και αυτες.
Οταν βλεπεις την απιστευτη πωρωση μερικων τελειωνουν οριστικα.

Γενναία αυτοκριτική.

αυτη η αλληλεγγυη σου στο μικροαστο... :2funny: :2funny: :2funny:

Μα και γώ μικροαστός είμαι! Άντε προς το μεσοαστός.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μην είσαι μαλάκας .
μικρός πηγαίναμε παρέα με τον ίσιο στις συγκεντρώσεις
στις αποκριες εγώ ντυνόμουνα Παττακός.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Κι εμένα με τρέχανε στα φεστιβαλ της ΚΝΕ, αλλά τις απόκριε δε ντυνόμανε Στάλιν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κι εμένα με τρέχανε στα φεστιβαλ της ΚΝΕ, αλλά τις απόκριε δε ντυνόμανε Στάλιν...
γι αυτό σου έμειναν τα ψυχολογικά προβλήματα.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και οχι μονον.
Πισω απο τις τανες υπαρχει ολοκληρος κυκλος εργασιων που λεγεται μαφια.
Τα φραγκα πανε(η περνανε απο)την μαφια,η μαφια γινεται δυνατοτερη,με οτι αυτο συνεπαγεται.
Ουτε εδω εχουν προβλημα οσοι ζητανε"να τους σταματησουμε στα συνορα".

Οι περισσότερες εκδιδόμενες που είναι εδώ είναι νόμιμα- δεν περασαν λαθραία τα σύνορα, άσε που είναι σε μεγάλο ποσοστό κοινοτικές υπήκοοι.
Φορολόγησέ τις επομένως...
Και καλές οι ηθικολογίες αλλά δεν θα πάρω...
Πιο μεγάλη ζημιά κάνει στο κράτος ο ξύστης του ΟΛΠ παρά η τάνα που πηρε μαύρα και τα οποία είχαν φορολογηθεί ως εισόδημα ούτως ή άλλως.

Δύσκολα παιδικά χρόνια, ε;

Επισκέπτης
Οι περισσότερες εκδιδόμενες που είναι εδώ είναι νόμιμα- δεν περασαν λαθραία τα σύνορα, άσε που είναι σε μεγάλο ποσοστό κοινοτικές υπήκοοι.
Πιο μεγάλη ζημιά κάνει στο κράτος ο ξύστης του ΟΛΠ παρά η τάνα που πηρε μαύρα και τα οποία είχαν φορολογηθεί ως εισόδημα ούτως ή άλλως.
Ποιες ηθικολογιες ρε παπαρα?
Καμμια ηθικολογια δεν υπαρχει απο μερους μου,ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην την επικαλεστεις.
Η μαφια τα παιρνει τα φραγκα ρε γκιοζη και τα διαχειριζεται,νογας τι σημαινει αυτο?
Οι τραπεζες,για να σου δωσω ενα παραδειγμα,εχουν τα φραγκα,τα διαχειριζονται και ΓΑΜΑΝΕ το συμπαν...κανε τις αναγωγες σου τωρα.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Δύσκολα παιδικά χρόνια, ε;

Τί λε ρε μεγάλε...
ό,τι έχει φορολογηθεί ως εισόδημα στην αρχή δηλαδή να μη φορολογηθεί μετά. Συνεπώς να μην πληρώνω ΦΠΑ στο σούπερ μάρκετ και ο μεγαλομπακάλης να μη φορολογείται, γιατί έχει φορολογηθεί το εισόδημα του πελάτη του. Ομοίως στη βενζίνη, στα αγαθά διαρκείας, στα ακίνητα, στις υπηρεσίες... συγκεντρώσου λέμε. Και μην ανοίγεις πολύ την κουκούλα του κάμπριο τώρα που 'ναι καλοκαίρι, γιατί στην καλύτερη θα πέσει δροσιστικό γιαουρτάκι.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6

σσσσσσσσσσσσσ!!!

Μην φωναζεις, μπορει να ξυπνησεις.
:-*

[size=5pt]O αναρχισμός (αγγλικά: anarchism, ισπανικά: anarquismο) είναι ένα ιδεολογικό πολιτικό και κοινωνικό κίνημα. Ετυμολογικά προέρχεται από την ελληνική λέξη αρχή(=εξουσία) και το στερητικό α. Στην κυριολεξία αναρχία σημαίνει «χωρίς εξουσία» και το κοινό χαρακτηριστικό όλων των αναρχικών κινημάτων είναι το αίτημά τους για κατάργηση του κράτους, το οποίο βλέπουν ως βασικό καταπιεστικό παράγοντα περιορισμού της ελευθερίας του ατόμου ή / και της κοινωνίας. Ο όρος αναρχισμός αρχικά είχε αρνητική έννοια, διότι αναρχία στην καθομιλουμένη συνήθως σήμαινε χάος κοινωνικό, πολιτικό και όχι μόνο. Δήλωνε δηλαδή την αταξία ή υπήρχαν φορές που ταυτιζόταν με αντικαθεστωτικές βομβιστικές ενέργειες οι οποίες χαρακτηρίζονταν τρομοκρατικές. Η απαραίτητη σύνδεση με τη βία και το χάος ωστόσο είναι προπαγανδιστική, καθώς ορισμένοι θεωρητικοί αναρχικοί θεωρούν τη βία όχι μόνο ακατάλληλο μέσο επιβολής, αλλά επίσης την εξισώσουν με την αστική ηθική, εγκρίνοντάς την μόνο ως μέσο αυτοάμυνας.

δεν ειναι για ολους λεμε.. για μικροαστους που φανταζουν στην εμπροσθοφυλακη της πρωτοποριας ομως κανει
[/size]

γροθε

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Orcs_of_the_nesline.jpg

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τί λε ρε μεγάλε...
ό,τι έχει φορολογηθεί ως εισόδημα στην αρχή δηλαδή να μη φορολογηθεί μετά. Συνεπώς να μην πληρώνω ΦΠΑ στο σούπερ μάρκετ και ο μεγαλομπακάλης να μη φορολογείται, γιατί έχει φορολογηθεί το εισόδημα του πελάτη του. Ομοίως στη βενζίνη, στα αγαθά διαρκείας, στα ακίνητα, στις υπηρεσίες... συγκεντρώσου λέμε. Και μην ανοίγεις πολύ την κουκούλα του κάμπριο τώρα που 'ναι καλοκαίρι, γιατί στην καλύτερη θα πέσει δροσιστικό γιαουρτάκι.

Ρε μεγάλε μας δουλευεις;
Τα ct είναι το δομικό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας;
Δεν έχεις τι άλλο να πεις και μου τη λες για τις πουτάνες;
Αυτό που σου λέω είναι ότι για τα € 400 που έδωσα στην πουτάνα έχω πληρώσει φόρο εισοδήματος. Αν η τουρίστρια φοροδιαφεύγει, είναι μια αλλη ιστορία!
Και κράτα τα γιαούρτια για πάρτη σου- κάνουν καλό στα εγκαύματα, από ήλιο ή από καμια μολότωφ που δεν στουμπωθηκε σωστά!

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ρε μεγάλε μας δουλευεις;
Αυτό που σου λέω είναι ότι για τα € 400 που έδωσα στην πουτάνα έχω πληρώσει φόρο εισοδήματος. Αν η τουρίστρια φοροδιαφεύγει, είναι μια αλλη ιστορία!
Και κράτα τα γιαούρτια για πάρτη σου- κάνουν καλό στα εγκαύματα, από ήλιο ή από καμια μολότωφ που δεν στουμπωθηκε σωστά!

Κι όμως... η υπουργάρα σου ανέβασε το ΑΕΠ κατα 25% τουλάχιστο, επικαλούμενη μεταξύ άλλων και τις πουτάνες. Φοροδιαφεύγει λοιπόν επαγγελματίας, εσύ συμβάλεις σε αυτό, που αποτελεί μέγιστο πρόβλημα για το μέλλον της πατρίδας σου, διεξάγεται ένας παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος κι εσύ γίνεσαι ρίψασπις και λες ότι δεν έχω γιατί άλλο να σου την πω? Τς, τς, τς... μετά από το νόμο της συντεταγμένης πολιτείας, λάστιχο και ο πατριωτισμός...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κι όμως... η υπουργάρα σου ανέβασε το ΑΕΠ κατα 25% τουλάχιστο, επικαλούμενη μεταξύ άλλων και τις πουτάνες. Φοροδιαφεύγει λοιπόν επαγγελματίας, εσύ συμβάλεις σε αυτό, που αποτελεί μέγιστο πρόβλημα για το μέλλον της πατρίδας σου, διεξάγεται ένας παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος κι εσύ γίνεσαι ρίψασπις και λες ότι δεν έχω γιατί άλλο να σου την πω? Τς, τς, τς... μετά από το νόμο της συντεταγμένης πολιτείας, λάστιχο και ο πατριωτισμός...

Τώρα που το θέτεις έτσι, θα κάνω σεπουκου υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου...  :grin:
Αλλά και εσύ κοτζάμ ταξικός αγωνιστής που θεωρείς την πορνεία εκμετάλλευση, γιατί ξημεροβραδιάζεσαι εδώ;
Και μη μου πεις ότι γουστάρεις τα ποσταρίσματά μου;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μεγάλε μας δουλευεις;

γκουχου γκουχου.
και γω εχω ήδη φορολογηθεί για την αγορά υπολογιστή 400 ευρώ αλλα μου χρεώ και άλλα 23% ΦΠΑ.
μαλάκα έχεις αρχίσει και γίνεσαι πανεύκολη λεία.

Επισκέπτης
Τώρα που το θέτεις έτσι, θα κάνω σεπουκου υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου...  :grin:
Αλλά και εσύ κοτζάμ ταξικός αγωνιστής που θεωρείς την πορνεία εκμετάλλευση, γιατί ξημεροβραδιάζεσαι εδώ;
Και μη μου πεις ότι γουστάρεις τα ποσταρίσματά μου;
Ο ισιος μολις ξεμεινε απο επιχειρηματα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
γκουχου γκουχου.
και γω εχω ήδη φορολογηθεί για την αγορά υπολογιστή 400 ευρώ αλλα μου χρεώ και άλλα 23% ΦΠΑ.
μαλάκα έχεις αρχίσει και γίνεσαι πανεύκολη λεία.

Στις ζούδες τι φπα δίνεις;

Ο ισιος μολις ξεμεινε απο επιχειρηματα.

Μπροστά σε τέτοιο κατηγορητήριο δεν μπορώ παρά να δηλώσω ένοχος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom