Επισκέπτης
Ειναι το κλασσικο ηθικολογικο παπαριδι που πετιεται συχνα,ειδικα οταν η πλατη αγγιζει τοιχο.Μπροστά σε τέτοιο κατηγορητήριο δεν μπορώ παρά να δηλώσω ένοχος...
Ειναι το κλασσικο ηθικολογικο παπαριδι που πετιεται συχνα,ειδικα οταν η πλατη αγγιζει τοιχο.Μπροστά σε τέτοιο κατηγορητήριο δεν μπορώ παρά να δηλώσω ένοχος...
Τώρα που το θέτεις έτσι, θα κάνω σεπουκου υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου...
Αλλά και εσύ κοτζάμ ταξικός αγωνιστής που θεωρείς την πορνεία εκμετάλλευση, γιατί ξημεροβραδιάζεσαι εδώ;
Και μη μου πεις ότι γουστάρεις τα ποσταρίσματά μου;
Στις ζούδες τι φπα δίνεις;
...καθώς ο τωρινός παγκόσμιος πόλεμος είναι οικονομικός και η προδοσία είναι η συμμετοχή στη φοροδιαφυγή. Μπα δύσκολο... ας διώξουμε κανα πάκι καλύτερα...
Κι όμως... η υπουργάρα σου ανέβασε το ΑΕΠ κατα 25% τουλάχιστο, επικαλούμενη μεταξύ άλλων και τις πουτάνες. Φοροδιαφεύγει λοιπόν επαγγελματίας, εσύ συμβάλεις σε αυτό, που αποτελεί μέγιστο πρόβλημα για το μέλλον της πατρίδας σου, διεξάγεται ένας παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος κι εσύ γίνεσαι ρίψασπις και λες ότι δεν έχω γιατί άλλο να σου την πω? Τς, τς, τς... μετά από το νόμο της συντεταγμένης πολιτείας, λάστιχο και ο πατριωτισμός...
Άσε ρε τις παπαριές... σου είπα εγώ τίποτα για εκμετάλλευση? Ειδικά σε ότι αφορά τις πουτάνες, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν αθώα θύματα... α, και δεν έχω πάει με καμία (τουλάχιστο επίσημα χαρακτηρισμένη) μέχρι τώρα. Βλέπεις όμως? Πατρίδα, ελλαδάρα, τα σύνορα, οι θεσμοί μας, ο πολιτισμός μας... οι ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για αυτή. Εμείς τί πρέπει να δώσουμε? Πιθανόν τις καταθέσεις μας, να αρνηθούμε τη χλιδή της βίλας και της αυτοκινητάρας, και να κόψουμε λίγο τον εθισμό μας σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγή, καθώς ο τωρινός παγκόσμιος πόλεμος είναι οικονομικός και η προδοσία είναι η συμμετοχή στη φοροδιαφυγή. Μπα δύσκολο... ας διώξουμε κανα πάκι καλύτερα...
Συ είπας, αλλά και το να διώξουμε το πάκι μια χαρά συμβάλει και στην πάταξη της φοροδιαφυγής.
Εκτός και αν τα πάκια στα φανάρια και τις οικοδομές, κουβαλάνε ταμειακές μηχανές.
Και που' σαι...
Στην περίπτωση του ct δεν φοροδιαφεύγει ο πελάτης αλλά το κορίτσι...
Το ΦΠΑ και το φόρο τον αποδίδει ο παρέχων-ουσα την υπηρεσία και γω καλόπιστα δίνω το Χ ποσό στο οποίο θεωρώ οτι συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
Ας έρθει το ΣΔΟΕ να την πιάσει για παράβαση ΚΒΣ...
Το μόνο μου κρίμα είναι ότι δεν ζήτησα απόδειξη να την περάσω για επαγγελματική δαπάνη με συνέπεια να πληρώσω μικρότερο φόρο!
αααααααααααααααααααααααααααα δεν διώκεται αυτός που παίρνει προιοντα χωρίς απόδειξη ε;
δεν έχει πρόστιμο...........γι αυτό τη στήνουν οι εφοριακοί όξω απο μαγαζά και ψάχνουν τις σακούλες σου........
πσσσσστ, σκασκουλη...Αν είδες κάπου οικοδομή, πες μου κι εμέ που είναι για να νιώσω τη γλυκιά συγκίνηση των αναμνήσεων... όσο για τα πάκια στα φανάρια, θα σου έλεγα να κάνουμε μια σύγκριση εισπράξεων τζίρου φαναριών και αγοραίου έρωτα...
Και που' σαι...
Στην περίπτωση του ct δεν φοροδιαφεύγει ο πελάτης αλλά το κορίτσι...
Το ΦΠΑ και το φόρο τον αποδίδει ο παρέχων-ουσα την υπηρεσία και γω καλόπιστα δίνω το Χ ποσό στο οποίο θεωρώ οτι συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
Ας έρθει το ΣΔΟΕ να την πιάσει για παράβαση ΚΒΣ...
Το μόνο μου κρίμα είναι ότι δεν ζήτησα απόδειξη να την περάσω για επαγγελματική δαπάνη με συνέπεια να πληρώσω μικρότερο φόρο!
Και εσένα τί σε κόβει για την πατρίδα στην τελική; Διεθνιστής δεν δηλώνεις;
Άσε που περισσότερα χάθηκαν για νοσήλεια των 300 της Υπατίας και των διάφορων πάκηδων απ' ό,τι από τη φοροδιαφυγή των τουριστριών (που αφήνουν λεφτά στα ξενοδοχεία εν μέσω κρίσης i may add)
Αν είδες κάπου οικοδομή, πες μου κι εμέ που είναι για να νιώσω τη γλυκιά συγκίνηση των αναμνήσεων... όσο για τα πάκια στα φανάρια, θα σου έλεγα να κάνουμε μια σύγκριση εισπράξεων τζίρου φαναριών και αγοραίου έρωτα...
Εχω δει ενα η δυο που ηταν χρηστες,πακι ομως να κανει βερια οχι.τα κεφαλαια που στελνουν οι πακηδες εξω ειναι κοντα στα 15 δις το χρονο! απο τα φαναρια, το λαθρεμποριο και το πρεζεμποριο...
πσσσσστ, σκασκουλη...
τα κεφαλαια που στελνουν οι πακηδες εξω ειναι κοντα στα 15 δις το χρονο! απο τα φαναρια, το λαθρεμποριο και το πρεζεμποριο...
το να συγκρινεις αυτο το χαλι με τα ct, ειναι σα να μας λες οτι οι σιτιρουριστριες εχουν στην κατοχη τους κρατικα ομολογα
βρες αλλο παραδειγμα να υπερασπιστεις τους πακηδες, αυτο κανει τζιζ
Αχαχαχαχαχαχαχαχα,ειναι πασιγνωστο οτι τα πακια στα φαναρια και οι μαυροι με τις μαιμουδιες εχουν πισω τους μαφιοζους και τα λοιπα,ειναι πολλα τα λεφτα λεμε,αχαχαχαχαχα.Τα ct που εγκαλείς τον ίσιο, σαφέστατα και έχουν μικρότερο κύκλο εργασιών από τα απανταχού πάκια ετ αλ.
Τα ct που εγκαλείς τον ίσιο, σαφέστατα και έχουν μικρότερο κύκλο εργασιών από τα απανταχού πάκια ετ αλ.
Ξεκίνα λοιπόν από το μεγαλύτερο ψάρι και άσε το μικρό.
ΥΓ. Οικοδομή βλέπω τώρα έξω από το παράθυρο μου. Να σου στείλω φωτογραφία αύριο το πρωί;
ασχετο:
τον Πανικα τον εσκισαν επειδη μειωσε ενα προστιμο
τη Διαμαντοπουλου που διεγραψε χρεος 700.000 ευρω της πολεοδομιας τι πρεπει να την κανουν?
που ειναι ο "νομοταγης" τρελοπουλος να την ταραξει στις μυνησεις??
με τον ορο "πακηδες" εννοουμε το συνολο των παρανομων αλλοδαπων ποντικακι, συμπεριλαμβανομενων και των νιγηριανων, των κενυατων κ.λ.π. οι οποιοι κατεχουν την αποκλειστικοτητα σχεδον στη διακινηση πρεζας στο κεντρο... χωρια απο το εμποριο σαρκας, την εξωθηση σε πορνεια ανηλικων κ.λ.π.Εχω δει ενα η δυο που ηταν χρηστες,πακι ομως να κανει βερια οχι.
Μαλακια ειπες,αν ειναι μια φαρα που δεν μπλεκει ειναι τα πακια.
διεγραψε χρεος 700.000 ευρω της πολεοδομιας και υπεγραψε ΟΛΑ τα σχετικα εγγραφα ωστε να συνεχιστει η ανεγερση αυθαιρετου τζαμιου!Προφανώς να πάει να γαμηθεί η πουτάνα, αλλά επειδή δεν το ξέρω (σοβαρά) για ξήγα το ή δώσε λινκ...
Α να χαθείς, τα κανει αχταρμα... μαζί σου σε αυτά. Όποιος πουλάει πρέζα και εξωθεί σε πορνεία, εκτέλεση. Ημεδαπός κι αλλοδαπός. Ίσως να λιγοστέψουν έτσι οι δουλειές για το συνάφι του ίσιου, αλλά αυτό δε με απασχολει...με τον ορο "πακηδες" εννοουμε το συνολο των παρανομων αλλοδαπων ποντικακι, συμπεριλαμβανομενων και των νιγηριανων, των κενυατων κ.λ.π. οι οποιοι κατεχουν την αποκλειστικοτητα σχεδον στη διακινηση πρεζας στο κεντρο... χωρια απο το εμποριο σαρκας, την εξωθηση σε πορνεια ανηλικων κ.λ.π.
εκτος αν το αμφισβητεις και αυτο...