Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Α να χαθείς, τα κανει αχταρμα... μαζί σου σε αυτά. Όποιος πουλάει πρέζα και εξωθεί σε πορνεία, εκτέλεση. Ημεδαπός κι αλλοδαπός. Ίσως να λιγοστέψουν έτσι οι δουλειές για το συνάφι του ίσιου, αλλά αυτό δε με απασχολει...

Ωραιος εισαι ρε
  Και να πεσουν οι δικεοροι την πρεζα μετα;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ασχετο:

τον Πανικα τον εσκισαν επειδη μειωσε ενα προστιμο

τη Διαμαντοπουλου που διεγραψε χρεος 700.000 ευρω της πολεοδομιας τι πρεπει να την κανουν?

που ειναι ο "νομοταγης" τρελοπουλος να την ταραξει στις μυνησεις??
ειναι ξενερωτοι τυπε
ειναι δυνατον να αφαιρεις απτον πανικα δημοσιο αξιωμα?
χαθηκε τελειως το χιουμορ απο αυτη την χωρα δικε μου :2funny:

καλα ο τρελοπουλος ηταν που ηταν ξενερωτος τωρα εφαγε και την πρασινη αναπτυξη στο κωλο αφου ο γιωργακης του εριξε ακυρο και ταχει παιξει τελειως
τον γαμαει ο ζορο :2funny:
emoticon-zorro.gif

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αλήθεια? Χωρίς χαρτιά και νομιμοποίηση λοιπόν κεφάλαια 15 δις την κάνουν πανεύκολα...
Βέβαια, καμιά σχέση με το πρεζεμπόριο οι συμπατριώτες μας (φυσικά, η κόκα είναι άλλου επιπέδου).
Αλλά όταν λέμε ότι η συμμετοχή στη φοροδιαφυγή είναι προδοσία προς την πατρίδα, κάπου στο βάθος ξυπνάν οι ενοχές...

Θύμισε μου, αν πας σε WU ετ αλ για να στείλεις λεφτά έξω, σου ζητάνε χαρτιά;
Αλλά μάλλον φταίνε και σε αυτό οι κακοί καπιταλιστές...

Διάβαζε και παρακάτω για να κόβεις μεγέθη:

Στα 20 δισ. ευρώ φτάνει σύμφωνα με εκτιμήσεις το παρεμπόριο στη χώρα μας και η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και ζητάει να βελτιωθούν περαιτέρω οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, ιδίως στα μεγάλα λιμάνια, για να αυξηθεί ο αριθμός των δεσμευόμενων προϊόντων.

Εκροές 100 εκ. ευρώ από Αλβανούς μετανάστες μόνον το καλοκαίρι
Προτίμησαν να τα καταθέσουν σε ελληνικές τράπεζες στην Αλβανία

Στα 3 δισ. ευρώ οι καταθέσεις των Aλβανών στην Eλλάδα
Το μέσο ποσό που αποταμιεύουν οι Αλβανοί εκτιμάται στα 12.000 ευρώ έναντι 8.000 των Ελλήνων.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Α να χαθείς, τα κανει αχταρμα... μαζί σου σε αυτά. Όποιος πουλάει πρέζα και εξωθεί σε πορνεία, εκτέλεση. Ημεδαπός κι αλλοδαπός. Ίσως να λιγοστέψουν έτσι οι δουλειές για το συνάφι του ίσιου, αλλά αυτό δε με απασχολει...
δε νομιζω ο ισιος να εχει μαυριδερους πελατες...

ισα ισα που αυτοι δε χρειαζονται καν νομικη υποστηρριξη καθως η ανοχη του κρατους σε δαυτους ειναι προκλητικη!

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
διεγραψε χρεος 700.000 ευρω της πολεοδομιας και υπεγραψε ΟΛΑ τα σχετικα εγγραφα ωστε να συνεχιστει η ανεγερση αυθαιρετου τζαμιου!

πηγες και σχετικα, εχει στο νημα για τον Πανικα

Μήπως σε ενοχλεί πίσω απ' όλα αυτά το τζαμί?
Πάντως κι εμένα μ' ενοχλεί. Αντί να χτιστεί τζαμί θα προτιμούσα να καούν και όλες οι εκκλησίες.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ειναι ξενερωτοι τυπε
ειναι δυνατον να αφαιρεις απτον πανικα δημοσιο αξιωμα?
χαθηκε τελειως το χιουμορ απο αυτη την χωρα δικε μου :2funny:

καλα ο τρελοπουλος ηταν που ηταν ξενερωτος τωρα εφαγε και την πρασινη αναπτυξη στο κωλο αφου ο γιωργακης του εριξε ακυρο και ταχει παιξει τελειως
τον γαμαει ο ζορο :2funny:
emoticon-zorro.gif
τυπε, ο Πανικας ειναι πολυ σκληρος για να πεθανει!

το δηλωσε ο ιδιος!  :2funny: :2funny:

δε θα ξεμπερδεψουν ετσι ευκολα απο το ζορρο

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Θύμισε μου, αν πας σε WU ετ αλ για να στείλεις λεφτά έξω, σου ζητάνε χαρτιά;
Αλλά μάλλον φταίνε και σε αυτό οι κακοί καπιταλιστές...

Διάβαζε και παρακάτω για να κόβεις μεγέθη:

Στα 20 δισ. ευρώ φτάνει σύμφωνα με εκτιμήσεις το παρεμπόριο στη χώρα μας και η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και ζητάει να βελτιωθούν περαιτέρω οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, ιδίως στα μεγάλα λιμάνια, για να αυξηθεί ο αριθμός των δεσμευόμενων προϊόντων.

Εκροές 100 εκ. ευρώ από Αλβανούς μετανάστες μόνον το καλοκαίρι
Προτίμησαν να τα καταθέσουν σε ελληνικές τράπεζες στην Αλβανία

Στα 3 δισ. ευρώ οι καταθέσεις των Aλβανών στην Eλλάδα
Το μέσο ποσό που αποταμιεύουν οι Αλβανοί εκτιμάται στα 12.000 ευρώ έναντι 8.000 των Ελλήνων.

Ε, ναι, αλλά δε μου δίνεις μια τάξη μεγέθους για το τζίρο του αγοραίου έρωτα στη χώρα. Σε ό,τι αφορά στους Αλβανούς, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η οικονομική τους συμπεριφορά, θυμίζει έντονα αυτή των Ελλήνων μεταναστών παλιότερα. Καταθέσεις, αγορά σπιτιού, δημιουργία μικρών επιχειρήσεων...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μήπως σε ενοχλεί πίσω απ' όλα αυτά το τζαμί?
Πάντως κι εμένα μ' ενοχλεί. Αντί να χτιστεί τζαμί θα προτιμούσα να καούν και όλες οι εκκλησίες.
το τζαμι το ανεφερα οταν ζητησες εξηγησεις για την περιπτωση της Α.Δ.

το μεμπτο της υποθεσης ειναι πως διεγραψε πληρως ενα προστιμο 700.000 ευρω και υπεγραψε για να συνεχιστει η ανοικοδομηση ενος αυθαιρετου κτιριου! Θες να κανουμε συγκριση με την υποθεση Πανικα? μονο με αυτα τα δεδομενα! ανεξαρτητα αν το προστιμο αφορουσε τζαμι ή εκκλησια ή εμπορικο κεντρο ή μαιζονετα...

και ακομη βεβαια δε μου εχει απαντησει κανεις, αφου ο Πανικας κατεδικασθη επειδη ΜΕΙΩΣΕ ενα προστιμο, γιατι δεν εχει υπαρξει καμια συνεπεια για τον υπουργο που διεγραψε προστιμο 200 μυρια σε εταιρεια κινητης που κατασκοπευε το συνολο του πολιτικου κοσμου της χωρας....

Επισκέπτης
και ακομη βεβαια δε μου εχει απαντησει κανεις, αφου ο Πανικας κατεδικασθη επειδη ΜΕΙΩΣΕ ενα προστιμο, γιατι δεν εχει υπαρξει καμια συνεπεια για τον υπουργο που διεγραψε προστιμο 200 μυρια σε εταιρεια κινητης που κατασκοπευε το συνολο του πολιτικου κοσμου της χωρας....
Μέχρι Πανίκα τους επιτρέπεται να φτάσουν.

Και αυτό επειδή θέλουν να δείξουν ότι κάτι κάνουν,αλλιώς ούτε τον Πανίκα.....

Αλλά όλα αυτά είναι λίγο άσχετα με το θέμα..... :rolleyes:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
το τζαμι το ανεφερα οταν ζητησες εξηγησεις για την περιπτωση της Α.Δ.

το μεμπτο της υποθεσης ειναι πως διεγραψε πληρως ενα προστιμο 700.000 ευρω και υπεγραψε για να συνεχιστει η ανοικοδομηση ενος αυθαιρετου κτιριου! Θες να κανουμε συγκριση με την υποθεση Πανικα? μονο με αυτα τα δεδομενα! ανεξαρτητα αν το προστιμο αφορουσε τζαμι ή εκκλησια ή εμπορικο κεντρο ή μαιζονετα...

Πω ρε πούστη μου τί κόλλημα είναι αυτό με τον Πανίκα (ρε μήπως είσαι σκυλάς?)
Κι εμένα θα μου λείψει πάντως...
Ρε συ, μπας και μας κόβεις και για πασόκους? Α, είπαμε, πλάκα - πλάκα, αλλά όχι κι έτσι...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ε, ναι, αλλά δε μου δίνεις μια τάξη μεγέθους για το τζίρο του αγοραίου έρωτα στη χώρα. Σε ό,τι αφορά στους Αλβανούς, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η οικονομική τους συμπεριφορά, θυμίζει έντονα αυτή των Ελλήνων μεταναστών παλιότερα. Καταθέσεις, αγορά σπιτιού, δημιουργία μικρών επιχειρήσεων...

Στα 2 δισ. ευρώ υπολογίζεται στην Ελλάδα ο ετήσιος τζίρος του... σεξ. Το μισό ποσό, περίπου 1 δισ. ευρώ, αφορά την πορνεία. Το υπόλοιπο αφορά τον τζίρο που πραγματοποιούν δραστηριότητες που σχετίζονται με το σεξ, όπως είναι τα sex shops, η αγορά προφυλακτικών, ερωτικών ταινιών, φαρμάκων, περιοδικών κ.λπ.

Δηλαδή με βάση και το προηγούμενο δημοσίευμα, η πορνεία κάνει το 1/20 του παρανόμου εμπορίου.
Άσε που δεν δημιουργεί και θέματα ανταγωνισμού και δεν κλείνει ελληνικές επιχειρήσεις...

Αλλά ναι. Για όλα φταίνε οι πουτάνες και οι πελάτες τους. Και αυτά τα γράφουμε και σε site για οίκους ανοχής...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πω ρε πούστη μου τί κόλλημα είναι αυτό με τον Πανίκα (ρε μήπως είσαι σκυλάς?)
Κι εμένα θα μου λείψει πάντως...
Ρε συ, μπας και μας κόβεις και για πασόκους? Α, είπαμε, πλάκα - πλάκα, αλλά όχι κι έτσι...
τον πνιγει το δικιο τυπε!

απλα μου τη δινει που δε βρηκε ο τρελοπουλος και οι συν αυτω καποιον ποιο κομψο τροπο για να απαλλαγουν απο το εθνικιστικο εμποδιο του Πανικα στα σχεδια τους για ξεπουλημα της Μακεδονιας! Γιατι αυτος ηταν ο λογος που την επεσαν στον Πανικα!!! ολα τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε...

με πιανεις?

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Στα 2 δισ. ευρώ υπολογίζεται στην Ελλάδα ο ετήσιος τζίρος του... σεξ. Το μισό ποσό, περίπου 1 δισ. ευρώ, αφορά την πορνεία. Το υπόλοιπο αφορά τον τζίρο που πραγματοποιούν δραστηριότητες που σχετίζονται με το σεξ, όπως είναι τα sex shops, η αγορά προφυλακτικών, ερωτικών ταινιών, φαρμάκων, περιοδικών κ.λπ.

Δηλαδή με βάση και το προηγούμενο δημοσίευμα, η πορνεία κάνει το 1/20 του παρανόμου εμπορίου.
Άσε που δεν δημιουργεί και θέματα ανταγωνισμού και δεν κλείνει ελληνικές επιχειρήσεις...

Αλλά ναι. Για όλα φταίνε οι πουτάνες και οι πελάτες τους. Και αυτά τα γράφουμε και σε site για οίκους ανοχής...

Πάντως δε νομίζω να είναι αυτό το ποσό. Για θυμήσου τί ποσά ακούστηκαν για Τζούλια - Ντούβλη και λοιπές δυνάμεις, και το ξανασυζητάμε. Ε, πρόσεξε λίγο τί λέμε... δεν είπμε πουθενά ΓΙΑ ΟΛΑ. Ως μέρος του προβλήματος το συζητάμε... Εκμεταλλευόμενοι βέβαια και την ελευθερία λόγου που παρέχει το σάιτ...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

αμα στο ενα δις, υπολογισεις και το τζιρο που γινεται στους νομιμους οικους ανοχης, στουντιο&μπουρδελα ή ακομη και στους πιο ημινομιμους π.χ. μασαζιδικα και πιατσες, το ποσο που αντιστοιχει στα ct (που χρησιμοποιησε ο σκασκουλης για επιχειρημα)ειναι απειροελαχιστο!!!

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
τον πνιγει το δικιο τυπε!

απλα μου τη δινει που δε βρηκε ο τρελοπουλος και οι συν αυτω καποιον ποιο κομψο τροπο για να απαλλαγουν απο το εθνικιστικο εμποδιο του Πανικα στα σχεδια τους για ξεπουλημα της Μακεδονιας! Γιατι αυτος ηταν ο λογος που την επεσαν στον Πανικα!!! ολα τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε...

με πιανεις?

Συγκεντρώσου ρε...
Αυτό θα το πιστέψω μόνο αν καταφέρουν να ξυρίσουν και τον Άνθιμο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πάντως δε νομίζω να είναι αυτό το ποσό. Για θυμήσου τί ποσά ακούστηκαν για Τζούλια - Ντούβλη και λοιπές δυνάμεις, και το ξανασυζητάμε. Ε, πρόσεξε λίγο τί λέμε... δεν είπμε πουθενά ΓΙΑ ΟΛΑ. Ως μέρος του προβλήματος το συζητάμε... Εκμεταλλευόμενοι βέβαια και την ελευθερία λόγου που παρέχει το σάιτ...

Η Τζούλια ετ αλ αφορούσαν την χειρογλύκανη, και όχι τα κορίτσια. Και ήταν μεταξύ μας ουάν τάιμ, καθότι τα επόμενα δεν είχαν καμία σχέση σε πωλήσεις. Για την ακρίβεια του τζίρου δεν ξέρω, αυτό βρήκα. Πάντως μια χαρά μου φαίνεται, γιατί το παραεμπόριο (πάκια, κινέζικα κτλ) σαφέστατα και έχει μεγαλύτερο τάργκετ γκρουπ από την πορνεία. Μόνο τα λεφτά που ξοδεύουν οι γυναίκες σε τσάντες και γυαλιά μαϊμού...

Για το τελευταίο σχόλιο, δεν μίλησα για ελευθερία του λόγου, το οξύμωρο της τοποθέτησης σχολίασα.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
αμα στο ενα δις, υπολογισεις και το τζιρο που γινεται στους νομιμους οικους ανοχης, στουντιο&μπουρδελα ή ακομη και στους πιο ημινομιμους π.χ. μασαζιδικα και πιατσες, το ποσο που αντιστοιχει στα ct (που χρησιμοποιησε ο σκασκουλης για επιχειρημα)ειναι απειροελαχιστο!!!

Δε μίλησα μόνο για τα CT. Για να κάνουμε τη σύγκριση, πάρ' το κι αλλιώς: πόσες κυράτσες αγοράζουν την ημέρα τσάντες, γυαλιά, μπιχλιμπίδια κλπ. όπως και διάφοροι CD από τους έτσι, και πόσοι καυλομαχάνε σε όλα τα ευαγή ιδρύματα και περιπλανώμενες? Σύγκρινε και την τιμή ανά τεμάχιο...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Συγκεντρώσου ρε...
Αυτό θα το πιστέψω μόνο αν καταφέρουν να ξυρίσουν και τον Άνθιμο.
τι θες να μας πεις ρε σκασκουλη?

οτι τον επιασε το φιλοτιμο τον τρελοπουλο και κινησε να ξεκαθαρισει το πολιτικο τοπιο ξεκινωντας απο τον πανικα?

αστο λεμε ;)

Υ.Γ. κανα ποθεν εσχες του τρελοπουλου εχουμε δει? γιατι ξερεις η δημιουργια και λειτουργια ενος κομματος κοστιζει καποια μυριακια..... λες να τα μαζεψε απο τις προσκλησεις σε παρουσιασεις αλφαβηταριων? ;)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
διεγραψε χρεος 700.000 ευρω της πολεοδομιας και υπεγραψε ΟΛΑ τα σχετικα εγγραφα ωστε να συνεχιστει η ανεγερση αυθαιρετου τζαμιου!

πηγες και σχετικα, εχει στο νημα για τον Πανικα

Σιγά ρε Μέμο.

Πως χάρισε πρόστιμο σε άλλο Υπουργείο και νομιμοποίησε την οικοδομική άδεια όταν δεν είναι στις αρμοδιότητες της;

Και που ακούστηκε πρόστιμο 700 χιλιάδες. Τι χτίζανε εκεί επάνω, το Ταζ Μαχάλ;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Και για να μην παρεξηγούμαι ξαναλέω ότι ο τζίρος αυτός είναι μεγάλος. Δεν ξέρω αν είναι ο μεγαλύτερος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom