Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
δεν προλάβαιναν ν αλλάζουν βέρες με φακές και κοστούμια με ρύζι.

με κάνα δυό καράτια μπριγιάν έπαιζε και μπούτι κοτόπουλο

Έχουμε κανά ταβερνιάρη εδώ στο σάιτ?

Να τον έχω από κοντά. Να τον κεράσω και κανά γαμησάκι σε καμιά τάνα τώρα που μπορώ να τον έχω από κοντά στα δύσκολα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΔΝΤ κι αποξηραμένος άρτος λέμεεεεεεεεεεεεεεεε

τι μαλάκας είσαι.

ο πατέρας μου μετά τον εμφύλιο λέει περίμενε να παπαριάσει το ψωμί 3 εβδομάδων και απο παξιμάδι να γίνει μέλανας ζωμός.
κατά τα αλλα δεν είχε πρόβλημα γιατί κυβερνούσαν οι φίλοι μας οι αγγλοαμερικανοί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
να πας να ρωτ΄σηεις τον φίλο και ίνδαλμα του υπερπόντικα τον Χίτλερ.. δικιά του επινόηση και εφαρμογή ήτανε..

Δεν έχει σημασία.

Είπαμε. Παραδειγματιζόμαστε από τα καλά από όπου κι αν προέρχονται.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ριξε και εσυ τωρα μια περιγραφη με τσιπουραδικα και μπουζουξιδικα-"μαζι τα φαγαμε"σε πεζη μορφη.Ε,και?Το μαγαζακι το στηριξες και το στηριζεις-λυσσωδως.

Με συγχέεις με το voltaire45. Κάθε άλλο παρά προσβλητικό, αλλά δεν είπα εγώ ότι δείκτης της κρίσης είναι το occupancy rate του τσιπουράδικου (που λεν' και στο χωριό μου). Άσε που δεν το θεωρώ και σωστό...

Ζητω το εθνος λεμε,πλουσιοι και φτωχοι αδελφωμενοι.

Στα πλαίσια του κοινωνικού κράτους (του υποτυπώδους που έχουμε εδώ τέλος πάντων) και της αλληλεγγύης των κοινωνικών τάξεων και των γενεών είναι η αδελφοσύνη. Όσο για το "ΖΗΤΩ" μην το κραυγάζεις. Δεν σε πίεσε κανείς...

ΥΓ: Είδα τα περί λυρικών περιγραφών που χάνου σε πιστότητα και τα περί μεμονομένων περιπτώσεων, κλοσάρ και παππούδων στα Γουδυς. Επιφυλάττομαι σε λίγο...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
όχι γιατί αποκόπτεται βιαίως η καρωτίς και ο θάνατος είναι ακαριαίος. εμείς θέλωμεν καραβόσκοινον για να περάσει καμμιά ωρίτσα στην αιώρα.

Εγώ είμαι φαν της κολομβιανής γραβάτας.

Λες να διαλέξουμε από τώρα modus operandi ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
όχι γιατί αποκόπτεται βιαίως η καρωτίς και ο θάνατος είναι ακαριαίος. εμείς θέλωμεν καραβόσκοινον για να περάσει καμμιά ωρίτσα στην αιώρα.

όσο γιαυτό να ρωτήξεις τους στρατηγούς που κρέμασε ο φίλος του πόντικα μετά την απόπειρα που κάνανε για να τον καθαρίσουνε...

Επισκέπτης
τι μαλάκας είσαι.

ο πατέρας μου μετά τον εμφύλιο λέει περίμενε να παπαριάσει το ψωμί 3 εβδομάδων και απο παξιμάδι να γίνει μέλανας ζωμός.
κατά τα αλλα δεν είχε πρόβλημα γιατί κυβερνούσαν οι φίλοι μας οι αγγλοαμερικανοί.

O δικός μου κοιμόταν στο παχνί κι έκανε απ'ευθείας σύνδεση με το μαστάρι της γίδας..

Κι αυτός νικητής του πολέμου.. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom