lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Το όνομα του μπλογκ κάντε πως δεν το είδατε
Δυναμική είσοδος ο λέοντας.
Αραίωσες ρε πούστη....
Το όνομα του μπλογκ κάντε πως δεν το είδατε
Εγώ είμαι φαν της κολομβιανής γραβάτας.
Λες να διαλέξουμε από τώρα modus operandi ?
οθωμανική παράδοση τα γαλλάκια ε;εγώ πάντως για τα ληγμένα σαν και μερικούς μερικούς ετοιμάζω αυτό...
τι χρώμα τάι πρεοτιμάς;
εγώ δε χαίρομαι καθόλου που προσπαθώντας να εξάριες τις χίτικες μεθόδους σου συγκρίνεις ένα ανύπαρκτο γεγονός που δημιουργησαν οι κατα συρροή και κατ εξακολούθηση μυθοπλάστες ρασοφόροι διάδοχοι των Ευαγγελιστών με ένα γεγονός με ακόμα εν ζωή αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες συνοδευόμενο από ηχητικά και οπτικά ντοκουμέντα.
όντως ο πάτος δεν έχει όριο ανεξαρτήτως ΙQ στην υπόγα.
δεν μπαινω σε λογικη συγκρισεων αδελφε
party is over μας ειπαν,και το νοιωθω
μονο που εγω δεν ημουνα σε κανενα παρτυ τα τελευταια χρονια
οι μερες οι σημερινες ειναι αγωνας για το ζω-πεθαινω
προσωπικως ειμαι καλα,δεν μπορω να πω,αλλα γυρω γυρω απο γνωστους συγγενεις και φιλους
δεν ακουω "καλα" πραματα
μεχρι και ησυχοι ανθρωποι εκδηλωνουν ενα μενος,μια οργη ...
Καπου θα ξεσπασει αυτο να μου το θυμηθεις
Ηταν και χορτοφαγος αλλα δεν το κανουμε ζητημα.
Δυναμική είσοδος ο λέοντας.
Αραίωσες ρε πούστη....
δεν θα το γυρίσω στις θεωρίες χιλιάστικού τύπου, στις κερατές και στα δεν πληρώνω.
Κυρίως διότι ξέρω ότι αυτές οι νοοτροπίες με έφεραν εδώ και σίγουρα δεν αποτελούν τη λύση.
Βαρέθηκα ρε πούστη....
έτσι όσο και να με έχει απογοητεύσει το παρόν σύστημα δεν θα το γυρίσω στις θεωρίες χιλιάστικού τύπου, στις κερατές και στα δεν πληρώνω.
Κυρίως διότι ξέρω ότι αυτές οι νοοτροπίες με έφεραν εδώ και σίγουρα δεν αποτελούν τη λύση.
Προφανως και οι ΗΠΑ ειναι πισω απο τις αραβικες επαναστασεις...Ειχαν κρυφο σκοπο να περασουν τα Ιρανικα πολεμικα στην Μεσογειο...
δεν διαφωνω. Ομως, αν ενα μερος των κλεμενων ειτε ως φορος ειτε ως χρεος δεν επιστραφει στο κρατος δεν βγαινει το νουμερο.
Τύπε, με τους γελοίους νόμους περί ευθύνης υπουργών και με το σύστημα law and order σε safe mode, δύσκολα θα πάρουμε λεφτά πίσω...
Στη Γαλλία ο Σιράκ διώκεται για πράξεις που έκανε ως δήμαρχος Παρισίου, οι οβραίοι καταδίκασαν πρώην πρόεδρο της δημοκρατίας για σεξουαλική παρενόχληση, οι αμερικάνοι έτρεχαν τον κλίντον και υψηλά υφιστάμενους της μπους αντμινιστρέησιον για ψευδορκίες και τσίμπησαν και μερικά γκολντεν μπουζ και στο γιουνανιστάν ο πανίκας κλαίγεται για πολιτική διώξη ενώ ο Άκης προκαλεί εκ του ασφαλούς (παραγραφή γαρ)...
ο νάτσο έχει καρφάκια.Κοτσίδα ο στρέιτ; :o
Ντάξει, πείτε μου κι ότι ο νάτσο έχει χωρίστρα στο πλάι να τραβήξω τα βυζιά μου
Τύπε, με τους γελοίους νόμους περί ευθύνης υπουργών και με το σύστημα law and order σε safe mode, δύσκολα θα πάρουμε λεφτά πίσω...
Στη Γαλλία ο Σιράκ διώκεται για πράξεις που έκανε ως δήμαρχος Παρισίου, οι οβραίοι καταδίκασαν πρώην πρόεδρο της δημοκρατίας για σεξουαλική παρενόχληση, οι αμερικάνοι έτρεχαν τον κλίντον και υψηλά υφιστάμενους της μπους αντμινιστρέησιον για ψευδορκίες και τσίμπησαν και μερικά γκολντεν μπουζ και στο γιουνανιστάν ο πανίκας κλαίγεται για πολιτική διώξη ενώ ο Άκης προκαλεί εκ του ασφαλούς (παραγραφή γαρ)...
Μπααααααααα????
Μας χαλάνε τώρα οι νόμοι της συντεταγμένης πολιτείας ίσιε??
κατά τα λοιπά δεν είσαι υπέρ της κερατέας.
α ρε κιαρατά άμα σου πιάσω την κοτσίδα στα χέρια μου..............
Κοτσίδα ο στρέιτ; :o
Ντάξει, πείτε μου κι ότι ο νάτσο έχει χωρίστρα στο πλάι να τραβήξω τα βυζιά μου
Τι έγινε υ/π;
Προσπαθεί ο ΔΟΛ να σπιλώσει τις εξεγέρσεις της μ. ανατολής;
Ή μήπως χαλάει τόσο το παραμύθι τόσο των αυθόρμητων λαϊκών εξεγέρσεων όσο και του ρόλου της εφεύρεσης των αμερικάνων καραβανάδων, πανεπιστημιακών και μανατζαραίων;
Και επειδή σου έχω αδυναμία και το ξέρεις, να και ένα πασχαλινό μπόνους για το φοβερό επιχείρημα "δωστε τους χαρτιά να φύγουν"...
α ελλείµµατα της ευρωπαϊκής πολιτικής και τον ατοµικισµό που επικρατεί στους κόλπους της Ε.Ε. φέρνει µε βιαιότητα στην επιφάνεια το κύµα των µεταναστών από τη Βόρεια Αφρική που εξακολουθεί να βγαίνει καθηµερινά στα παράλια της Ιταλίας. Οι Βρυξέλλες δικαιολόγησαν χθες την πρωτοφανή απόφαση της Γαλλίας να διακόψει επί δωδεκάωρο την Κυριακή την κυκλοφορία των τρένων από την ιταλική πόλη Βιντιµίλε προς την Κυανή Ακτή, προκειµένου να µην περάσουν τα σύνορα τυνήσιοι µετανάστες εφοδιασµένοι από τη Ρώµη µε εξάµηνη άδεια παραµονής. Αλλά αυτό απλώς ενέτεινε την οργή της Ιταλίας, που κατηγορούσε εξαρχής τους εταίρους για έλλειψη αλληλεγγύης και αξιώνει τώρα να µάθει αν «έχουµε γυρίσει σελίδα όσον αφορά την ελεύθερη κυκλοφορία των προσώπων». Για «σύγκρουση δύο λαϊκισµών» που δίνουν µια «κάθε άλλο παρά κολακευτική» εικόνα της Ευρώπης έκανε χθες λόγο η «La Repubblica» στο κύριο άρθρο της.
Από τον περασµένο Ιανουάριο, όταν ανατράπηκε ο τυνήσιος δικτάτορας Μπεν Αλι, έχουν φτάσει στην ιταλική νήσο Λαµπεντούζα 23.000 µετανάστες από την Τυνησία και 4.700
µετανάστες από τη Λιβύη. Η µαζική εισροή προκάλεσε ανθρωπιστική κρίση στη Λαµπεντούζα και πολιτική κρίση στη Ρώµη. Αναζητώντας διέξοδο, η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι αποφάσισε πρόσφατα να εφοδιάσει όσους αφρικανούς µετανάστες είχαν φτάσει µέχρι τις 5 Απριλίου µε εξάµηνη άδεια παραµονής. Η Ρώµη γνωρίζει πως οι περισσότεροι Τυνήσιοι θέλουν να περάσουν στη Γαλλία. Η προσωρινή άδεια παραµονής, σκέφτηκε, τους άνοιγε τις πόρτες. Αλλά η Γαλλία τις έκλεισε.
Επικαλούµενη «κινδύνους για τη δηµόσια τάξη» εµπόδισε την Κυριακή το πέρασµα τρένου στο οποίο επέβαιναν 60 τυνήσιοι µετανάστες και 250 ακτιβιστές – οι τελευταίοιδεν είχαν λάβει άδεια να διαδηλώσουν, επιχειρηµατολόγησε. Η Κοµισιόν τής έδωσε χθες δίκιο, αφούεπρόκειτο για «ζήτηµα δηµόσιας τάξης», ένα «µεµονωµένο και προσωρινό µέτρο». Παράλληλα, δέχθηκε τις αιτιά σεις του Παρισιού πως οι προσωρινές άδειες παραµονής στους τυνήσιους µετανάστες «δεν τους δίνουν αυτοµάτως δικαίωµα» να ταξιδέψουν σε άλλα κράτη - µέλη, πρέπει να διαθέτουν επιπλέον κάποιο ταξιδιωτικό έγγραφο και επαρκείς οικονοµικούς πόρους ώστε να συντηρηθούν στον προορισµό τους. «∆ιάλογος ανάµεσα στη Ρώµη και το Παρίσι», είναι η συνταγή που προτείνουν οι Βρυξέλλες. Για τη «Repubblica»,«τα πολιτικά κίνητρα είναι ανάλογα και στις δύο πλευρές των συνόρων». Ο εφοδιασµός των µεταναστών µε άδειες παραµονής, επισηµαίνει η εφηµερίδα, «δεν έχει ανθρωπιστικά αίτια, είναι ένα δόλιο τέχνασµα για να τους ξεφορτωθεί η Ρώµη. Ο Μπερλουσκόνι εξαρτάται από ένα ξενόφοβο κόµµα, τη Λέγκα του Βορρά, απαραίτητη για την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Στο Παρίσι, έναν χρόνο πριν από τις προεδρικές εκλογές, ο Νικολά Σαρκοζί αντιµετωπίζει τις χειρότερες δηµοσκοπήσεις και προσπαθεί να ανακτήσει τις ψήφους της ακροδεξιάς». Το ανθρώπινο δράµαπαραµένει ξεχασµένο πίσωαπό την αντιδικία.