tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ετσι ειπαν και αλλοι,ο λουι νουμερο 16 πχ.
καλά μας επεισες... ονειρέψου... τζάμπα είναι..
Ετσι ειπαν και αλλοι,ο λουι νουμερο 16 πχ.
εγώ δεν έχω ανάγκη να μου ρίξουν κακαλάκι. .έχω κάνει τα κουμάντα μου με την δουλειά μου...
Μεμονομένο περιστατικό θα είναι κι αυτό αν γίνει.
Σαν τον παππού που έτρωγε από τα τραπέζια των άλλων αποφάγια ή αυτόν που έψαχνε στα σκουπίδια όταν τα κουβεντιάζαμε πριν κανά 6μηνο-8μηνο.
ΦΠ σπίκινγκ.
Και κερατας και δαρμενος...νοτ μαη προμπλεμ.
Ε,ναι...ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες αμα την πατησουν,πχ φανε απολυση...Πως το εγραψε για τις τανες?Αυτο τους αξιζε και ετσι.Είσαι νοικοκύρης εσύ,το'παμε..
ελατε εδω να δειτε, ποσο μεμονωμενο περιστατικο ειναι..
Ριξε και εσυ τωρα μια περιγραφη με τσιπουραδικα και μπουζουξιδικα-"μαζι τα φαγαμε"σε πεζη μορφη.Από αυτά τα δύο είμαι διότι φρόντισε η προηγούμενη γενιά από εμένα να γίνω η πρώτη γενιά που καταλήξει να ζει χειρότερα από την προηγούμενη.
Ε,και?Το μαγαζακι το στηριξες και το στηριζεις-λυσσωδως.Ιτ ΙΖ άουρ πρόμπλεμ. Γαμάνε το σύμπαν οι άλλοι να πληρώνουμε τα κερατιάτικα εμείς. Επιβάτης ήμουν μάγκα στο καράβι μέχρι πριν μερικά χρόνια. ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑ.
Εδω που?ελατε εδω να δειτε, ποσο μεμονωμενο περιστατικο ειναι..
Εδω που?
Ε,ναι...ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες αμα την πατησουν,πχ φανε απολυση...Πως το εγραψε για τις τανες?Αυτο τους αξιζε και ετσι.
Μπαρδον?Campiopolis...
είσαι μαλάκαςΩραίο κριτήριο..
Μόνο αν δούμε σκελετωμένα κορμιά θα παραδεχθούμε κρίση δλδ..
Λαμπρά..
Μπαρδον?
μπουρδέλα τελεία κομ ακα καβλιοπολις.Βέλβω ακα σαλάτα ακα μαρούλω ακα βαλβίδα ακα κάμπια.
Καμπιόπολη.
τα μαγαζιά τους ήταν τίγκα στην πελατεία.....
δεν προλάβαιναν ν αλλάζουν βέρες με φακές και κοστούμια με ρύζι.Τσιπουράδικα κι αυτοί?
Για δε ρε 'πιτυχία ο κλάδος!
Βαστα Ρομελ...είσαι μαλάκας
και στην κατοχή οι χιτες και οι μαυραγορίτες δεν έβλεπαν κανένα πρόβλημα...
τα μαγαζιά τους ήταν τίγκα στην πελατεία.....
είσαι μαλάκας
ασε το γλείψιμο.Βαστα Ρομελ...
Ειχαν κανει τα κουμαντα τους οι ανθρωποι,σαν τον τρανυ.δεν προλάβαιναν ν αλλάζουν βέρες με φακές και κοστούμια με ρύζι.
με κάνα δυό καράτια μπριγιάν έπαιζε και μπούτι κοτόπουλο