Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε ΦΠ, τώρα που το σκέφτομαι..... Ρε μπας κι έχεις κανά περίπτερο/ψιλικατζίδικο/καφετέρια δίπλα από κανά εκλογικό κέντρο?

Άμα είναι έτσι πες το να'ρθουμε ρε παιδί μου να σου κάνουμε σεφτέ εμείς.  :2funny:

όπως κάνατε στην περιπτερού στην Θεσσαλονίκη .. αυτή που έχει το περίπτερο στην γωνία της Πανεπιστημιούπολης???

Επισκέπτης
Τα κουκούδια πάλι από μικρά μπολιάζονται με παραμύθια περί αυθόρμητων λαϊκών εξεγέρσεων...

]
Προφανως και οι ΗΠΑ ειναι πισω απο τις αραβικες επαναστασεις...Ειχαν κρυφο σκοπο να περασουν τα Ιρανικα πολεμικα στην Μεσογειο... :jerking:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν...

καλημέρα .. τι καλημέρα βρε μεσημέριασε.. .

Είν' απο καλό υλικό κι αντέχει το καλτσόνι

Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι!

Αναρχοάπλυτος αριστερός τεμπέλης είμαι ρε. Τι ώρα θες να ξυπνάω 7?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Mε εκτακτες εξουσιες οφ κορς...Πως το ειχες πει?...Περιορισμο δικαιωματων,η κατι τετοιο...

Το έχουμε εξηγήσει ΠΟΛΛΑΚΙΣ αυτό αλλά εσύ ως γνήσιος προπαγανδιστής και φανατικός επανέρχεσαι. Οι διευκρινίσεις ΔΕ σου κάνουν φαίνεται...

Repetition is the mother of skill

...και χεσιμο βεβαιως.

Εσύ θα κινητοποιηθείς μόνο όταν δεις υψωμένην δεξιάν και μέσα στη Βουλή. Φαίνεται σου άρεσε το θέαμα στο Δημοτικό Συμβούλιο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Είν' απο καλό υλικό κι αντέχει το καλτσόνι

Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι!

Αναρχοάπλυτος αριστερός τεμπέλης είμαι ρε. Τι ώρα θες να ξυπνάω 7?

να προσέχεις τις σιδερένιες πούτσες ρε...  :2funny: :2funny: :2funny:

κατάλαβα .. αρνητής εργασίας και εσύ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το έχουμε εξηγήσει ΠΟΛΛΑΚΙΣ αυτό αλλά εσύ ως γνήσιος προπαγανδιστής και φανατικός επανέρχεσαι. Οι διευκρινίσεις ΔΕ σου κάνουν φαίνεται...
Μερικοι τεινουν στην επιλεκτικη αγνοια για το τι λεγεται και συζητιεται απο διαφορους Παπαhellas,Πασχους και λοιπα,οποτε καλο ειναι να επανερχομαστε...Αληθεια τι εγινε ο Μιστερ Μιγκ που αυτοπλασαριζοταν ως σοφος?Ειχες γραψει μερικα πραματακια σχετικα.
Εσύ θα κινητοποιηθείς μόνο όταν δεις υψωμένην δεξιάν και μέσα στη Βουλή. Φαίνεται σου άρεσε το θέαμα στο Δημοτικό Συμβούλιο
Και αυτο διεφυγε της(επιλεκτικης)προσοχης σου...Ο αξιοτιμος δημαρχος της Αθηνας ΑΡΝΗΘΗΚΕ να βγει ψηφισμα υπερ των απεργων πεινας,με τον Μιχαλολιακο να απουσιαζει εκεινη την μερα...Τυχαιο?δε νομιζω.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε ΦΠ, τώρα που το σκέφτομαι..... Ρε μπας κι έχεις κανά περίπτερο/ψιλικατζίδικο/καφετέρια δίπλα από κανά εκλογικό κέντρο?

Άμα είναι έτσι πες το να'ρθουμε ρε παιδί μου να σου κάνουμε σεφτέ εμείς.  :2funny:

Ντεν είμαι κάτοχος συντελεστών παραγωγής καρντιά μου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Repetition is the mother of skill

δεν ξέρω πότε θα κινητοποιηθούνε τύποι σαν τον υπερπόντικα αλλά ξέρω ότι σίγουρα θα ακινητοποιηθούνε μόλις τους ρίξουνε κανένα κοκαλάκι (καμμιά θεσούλα στο δημόσιο, καμμιά νομιμοποίηση κανενός αυθαιρέτου, κανένα σβήσιμο φορολογικής παράβασης κλπ κλπ)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και αυτο διεφυγε της(επιλεκτικης)προσοχης σου...Ο αξιοτιμος δημαρχος της Αθηνας ΑΡΝΗΘΗΚΕ να βγει ψηφισμα υπερ των απεργων πεινας,με τον Μιχαλολιακο να απουσιαζει εκεινη την μερα...Τυχαιο?δε νομιζω.

και πολύ καλώς έπραξε...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
δεν ξέρω πότε θα κινητοποιηθούνε τύποι σαν τον υπερπόντικα αλλά ξέρω ότι σίγουρα θα ακινητοποιηθούνε μόλις τους ρίξουνε κανένα κοκαλάκι (καμμιά θεσούλα στο δημόσιο, καμμιά νομιμοποίηση κανενός αυθαιρέτου, κανένα σβήσιμο φορολογικής παράβασης κλπ κλπ)

Εδώ άαααλλοι κι άλλοι δηλώσουν φύσει δεξιοί ενώ στην ουσία είναι θέσει και μάλιστα όχι από κοκαλάκια αλλά από γελάδια ολάκερα.

Τον πόντικα φοβάσαι τώρα στα πίσω πίσω?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ωραίο κριτήριο..
Μόνο αν δούμε σκελετωμένα κορμιά θα παραδεχθούμε κρίση δλδ..

Λαμπρά..

Μεμονομένο περιστατικό θα είναι κι αυτό αν γίνει.

Σαν τον παππού που έτρωγε από τα τραπέζια των άλλων αποφάγια ή αυτόν που έψαχνε στα σκουπίδια όταν τα κουβεντιάζαμε πριν κανά 6μηνο-8μηνο.

ΦΠ σπίκινγκ.

Επισκέπτης
Εξ ιδιων τα αλλοτρια κρινεις γερο.

Νοτ μαη προμπλεμ λεμε.

Επισκέπτης
Σαν τον παππού που έτρωγε από τα τραπέζια των άλλων αποφάγια ή αυτόν που έψαχνε στα σκουπίδια όταν τα κουβεντιάζαμε πριν κανά 6μηνο-8μηνο.
Σε παρακαλω,οχι φορτισμενες και λυρικες περιγραφες που χανουν σε πιστοτητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom