Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εμενα στα αρχιδια μου τα κκε, αριστερες δεξιες και σκατα.

[size=10pt][size=10pt]ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΕ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΒΙΑ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ.

ΤΕΛΕΙΑ.[/size][/size]

[size=10pt][size=10pt]ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΒΙΑ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ.

ΤΕΛΕΙΑ.[/size][/size]

έτσι είναι το σωστό...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σαφώς και δεν απαγορεύονται.
Όποιος έχει στόμα μπορεί και να λαλήσει ότι μαλακία επιθυμεί.
Το πώς αυτή θα αντιμετωπιστεί είναι το θέμα.
Δεν απαγορεύεται να μιλήσεις στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί όπως προανέφερα. Απλά αν το πράξεις θα υποστείς και τις ανάλογες συνέπειες.

Τύπε, γιατί έχω την εντύπωση ότι κάποιοι μιλούσαν σε προηγούμενες καταστάσεις για "άσυλο ιδεών", όπου οι ιδέες θα μπορούν να εκφέρονται (λόγω και έργω) και διακινούνται χωρίς εξωτερικούς ελέγχους; Φάιν μπάι μι, αλλά θα πρέπει να ισχύει για όλους και σε κάθε περίπτωση. Η παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς που θα έλεγε και ο σοφός λαός.

Συνεπώς, αν αρχίζεις την θέση σου με το "ότι μαλακία επιθυμεί", κακώς τελειώνεις με το "τις ανάλογες συνέπειες", εφόσον φυσικά μιλάμε για ελληνικό πανεπιστημιακό ίδρυμα. Άσε που το "ανάλογες" είναι άουτ οφ κόντεξτ που θα έλεγε και μια ψυχή, μιας και άλλο να μιλάς, άλλο να μπινελικώνεις και άλλο να επιτίθεσαι με καδρόνια.

Η τοποθέτηση "υπάρχει ελευθερία της έκφρασης, αρκεί ο άλλος να μην είναι ρατσιστής/ναζιστής/σατανιστής/αντιπρόσωπος" προφανώς δεν πείθει κανέναν για την ορθότητα της (σε σημείο που να καθιστά ακόμα και παρεμβάσεις του πίξι ορθότερες από παρεμβάσεις άλλων που προσπαθούν να πνίξουν τον αναγνώστη με ορολογίες και φιλοσοφικά κόνσεπτς, ιν και άουτ οφ κόντεξτ), χώρια που δημιουργεί και τον αντίλογο: ΤΙ είναι ρατζιστής κτλ και κυρίως ΠΟΙΟΣ το κρίνει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εμενα μου τα 'παν λαθος;; ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ!!!  πρωτα το παμε μετα εσεις, και μετα οι ψιλες!!!

κανονικά θα έπρεπε να είναι μόνον ψιλές.. πρίν, κατά την διάρκεια και μετά...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
δεν σου ειπα οτι εισαι κ.κ.ε, αυτο με ενδιαφερει ελαχιστα, σε ρωτησα απο που παιρνεις το διακαιωμα να αντιμετωπιζεις κατα το δοκουν την οποια κατασταση που διαφωνεις, αν ειναι ετσι πες το και ΄μενα που διαφωνω μαζι σου να ξερω πως να σε αντιμετωπισω...

Ελέυθερα με αντιμετωπίζεις όπως ελεύθερα σε αντιμετωπίζω.

Αν θες να το πρωσοποποιήσεις δικό σου θέμα.

Με μόνη διαφορά ότι άλλος έχει τη δύναμη να αντιμετωπίζει και να εκβιάζει ελεύθερα ΝΟΜΙΜΑ ενώ άλλος το μόνο που επιτρέπεται να κάνει νόμιμα είναι να διαμαρτύρεται στην άκρη ενός πεζοδρομίου κρατώντας την αναπνοή του μέχρι να σκάσει. Όχι για πολύ ακόμα όμως....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τύπε, γιατί έχω την εντύπωση ότι κάποιοι μιλούσαν σε προηγούμενες καταστάσεις για "άσυλο ιδεών", όπου οι ιδέες θα μπορούν να εκφέρονται (λόγω και έργω) και διακινούνται χωρίς εξωτερικούς ελέγχους; Φάιν μπάι μι, αλλά θα πρέπει να ισχύει για όλους και σε κάθε περίπτωση. Η παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς που θα έλεγε και ο σοφός λαός.

Συνεπώς, αν αρχίζεις την θέση σου με το "ότι μαλακία επιθυμεί", κακώς τελειώνεις με το "τις ανάλογες συνέπειες", εφόσον φυσικά μιλάμε για ελληνικό πανεπιστημιακό ίδρυμα. Άσε που το "ανάλογες" είναι άουτ οφ κόντεξτ που θα έλεγε και μια ψυχή, μιας και άλλο να μιλάς, άλλο να μπινελικώνεις και άλλο να επιτίθεσαι με καδρόνια.

Η τοποθέτηση "υπάρχει ελευθερία της έκφρασης, αρκεί ο άλλος να μην είναι ρατσιστής/ναζιστής/σατανιστής/αντιπρόσωπος" προφανώς δεν πείθει κανέναν για την ορθότητα της (σε σημείο που να καθιστά ακόμα και παρεμβάσεις του πίξι ορθότερες από παρεμβάσεις άλλων που προσπαθούν να πνίξουν τον αναγνώστη με ορολογίες και φιλοσοφικά κόνσεπτς, ιν και άουτ οφ κόντεξτ), χώρια που δημιουργούν και τον αντίλογο: ΤΙ είναι ρατζιστής κτλ και κυρίως ΠΟΙΟΣ το κρίνει...
μα ποσες φορες δεν εχεις δει ακομα και σε ποινικες δικες το φοβερο ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗς ΧΟΥΝΤΑς ΕΙΧΕ ΔΙΩΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙς ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ, εισαι αριστερος μπορεις να λες και να κανεις οτι μαλακια θες, αρκει να εχεις ''δημοκρατικα΄΄ φρονηματα

Επισκέπτης
Με μόνη διαφορά ότι άλλος έχει τη δύναμη να αντιμετωπίζει και να εκβιάζει ελεύθερα ΝΟΜΙΜΑ ενώ άλλος το μόνο που επιτρέπεται να κάνει νόμιμα είναι να διαμαρτύρεται στην άκρη ενός πεζοδρομίου κρατώντας την αναπνοή του μέχρι να σκάσει. Όχι για πολύ ακόμα όμως....
Μετα θα αρχισουν οι κλαψες εκ του ασφαλους,πισω απο την οθονη δλδ.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ελέυθερα με αντιμετωπίζεις όπως ελεύθερα σε αντιμετωπίζω.

Αν θες να το πρωσοποποιήσεις δικό σου θέμα.

με βαση την λογικη σου εγω που διαφωνω μαζι σου θα επρεπε να σε ξυλοφορτωνω απλα και μονο γιατι διαφωνω, οταν εχουμε εκλογες πιστευω οτι κανενας δεν σε εκβιαζει ουτε σε φοβισει, εκτος να εκβιαζεσαι και φοβιζεσαι ειτε γιατι εισαι αδυναμος ειτε γαιτι εχεις λογο να το κανεις αυτο, δηλαδη στην αρχαια ελλαδα οποις ειχε αντιθετη αποψη στην αγορα τον λιθοβολουσαν;; οι αποψεις σου ειναι επικινδυνα σκοταδιστικες

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σε παρακαλω:Το"δεκσο DNA"και η"υπογα"ειναι δικα μου εφευρηματα. :2funny:Ειμαι μαγκας,και το κεφι μου θα κανω,
Και θα ριξω,μια σφαλιαρα παραπανω!

:2funny:

Το κοπυράητ δικό σου αλλά η εμμονή περί οικογενιακής παράδοσης στην πολιτική τοποθέτηση είναι αλλουνού. Στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση!  :grin:
Τώρα, το πόσο μάγκας είσαι, θα φάνει όταν σε βάλει στο μάτι κανάς τσέος και πώς θα το αντιμετωπίσεις....
Αν πχ πάρεις κατευθείαν τη Γιάννα και αρχίσεις να μιλάς για προβλέψεις Συντάγματος,ΕΣΔΑ, ΚΠΔ και άλλω αστικών σκουπιδιών, μάλλον συγκαταλέγεσαι στην κατηγορία "μαγκιά κλανιά- κώλος φινιστρίνι"...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

ποιες ιδεες μωρε διακινηθηκαν σε αυτο το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ μετα την εδραίωση της Δημοκρατίας?

Ακούσατε καμία ιδέα? Ο καθένας ελεγε αυτο που τον βοηθούσε να ''κτίσει'' το κεκτιμένο για την καστα του (επαγγελματικη ή κοινωνικη) και ολοι μαζι να τα φανε απο το κρατος.

Και αν κανεις τολμούσε να πει και κατι δημιουργικο, θαβοταν κατω απο τη λάσπη των κατάπτιστων και ανικανων.

Ας σταματησει λοιπον αυτη η καραμελα ΄διακινηση ιδεων-. Καμία ΙΔΕΑ (κε κεφαλαια( δεν υπήρξε. κασετες υπηρξαν και ιδιοτέλεια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μα ποσες φορες δεν εχεις δει ακομα και σε ποινικες δικες το φοβερο ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗς ΧΟΥΝΤΑς ΕΙΧΕ ΔΙΩΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙς ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ, εισαι αριστερος μπορεις να λες και να κανεις οτι μαλακια θες, αρκει να εχεις ''δημοκρατικα΄΄ φρονηματα

είπαμε.. αν έχεις φροντίσει να κολλήσεις ένα "αντιστασιακός", "μακρονησιώτης", "αγωνιστής της Εθν.Αντίστασης" (φυσικά μόνο του ΕΛΑΣ και όχι των υπολοίπων), "διωχθείς από την Χούντα", "μέλος αντιστασιακής οργανώσεως", "αλληλέγγυος" κλπ στο βιογραφικό σου.. αφέονται σου οι αμαρτίες..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μετα θα αρχισουν οι κλαψες εκ του ασφαλους,πισω απο την οθονη δλδ.
πουλακια μου εσεις κλαιγεστε και ολοι οι συριζαιοι τρεχουν απο καναλι σε καναλι και λενε για την ωμη βια του κρατους

Επισκέπτης
Τώρα, το πόσο μάγκας είσαι, θα φάνει όταν σε βάλει στο μάτι κανάς τσέος και πώς θα το αντιμετωπίσεις....
Δεν προκειται να ζητησω τη γνωμη σου,μη σκας.

Οσο για το copyright δεν υπαρχει,η χρηση ειναι ελευθερη με την παρακληση να αναφερονται οι πηγες. :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν προκειται να ζητησω τη γνωμη σου,μη σκας,

Οσο για το copyright δεν υπαρχει,η χρηση ειναι ελευθερη με την παρακληση να αναφερονται οι πηγες. :2funny:

Οφείλεις να μου αναγνωρίσεις ότι είμαι ο πρώτος που καθιέρωσε την αναφορά πηγών αυτού  του τύπου!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
είπαμε.. αν έχεις φροντίσει να κολλήσεις ένα "αντιστασιακός", "μακρονησιώτης", "αγωνιστής της Εθν.Αντίστασης" (φυσικά μόνο του ΕΛΑΣ και όχι των υπολοίπων), "διωχθείς από την Χούντα", "μέλος αντιστασιακής οργανώσεως", "αλληλέγγυος" κλπ στο βιογραφικό σου.. αφέονται σου οι αμαρτίες..
Προσπαθησε,τοτε,ο φουκαρας ο(και υπολοχαγος...)Γιοσμας,ιδρυσε και συλλογο"αγωνιστων και θυματων εθνικης αντιστασεως"αλλα φευ...Καταραμενα κομμουνια.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ποιες ιδεες μωρε διακινηθηκαν σε αυτο το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ μετα την εδραίωση της Δημοκρατίας? Ακούσατε καμία ιδέα? Ο καθένας ελεγε αυτο που τον βοηθούσε να ''κτίσει'' το κεκτιμένο για την καστα του (επαγγελματικη ή κοινωνικη) και ολοι μαζι να τα φανε απο το κρατος. Και αν κανεις τολμούσε να πει και κατι δημιουργικο, θαβοταν κατω απο τη λάσπη των κατάπτιστων και ανικανων. Ας σταματησει λοιπον αυτη η καραμελα ΄διακινηση ιδεων-. Καμία ΙΔΕΑ (κε κεφαλαια( δεν υπήρξε. κασετες υπηρξαν και ιδιοτέλεια.

Τύπε, αυτό είναι μια άλλη διαφορετική ιστορία. Απλά το περιστατικό αυτό, και η μπουρδολογία μερικών που ακολούθησε, καταδεικνύει απλά ότι παλεύουν να προστατέψουν ένα μαγαζάκι και όχι να διατηρήσουν έναν θεσμό (όπως τουλάχιστον λένε προς τα έξω). Δεν πειράζει βέβαια, το να πέφτουν οι μάσκες δεν είναι κακό, αρκεί να μην κλαψομουνιάζουν μετά όταν το "θέμα" θα το αναλάβει ο ολετήρας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Προσπαθησε,τοτε,ο φουκαρας ο(και υπολοχαγος...)Γιοσμας,ιδρυσε και συλλογο"αγωνιστων και θυματων εθνικης αντιστασεως"αλλα φευ...Καταραμενα κομμουνια.

εντάξει είπαμε κατά την γνώμη σου μόνο το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ έκανε αντίσταση στην Ελλάδα στην Κατοχή.. κανένας άλλος..

επέτρεψε μας να έχουμε διαφορετική ηνώμη και να συμπεριλαμβάνουμε σε αυτούς και ανθρώπους/οργανώσεις που πραγματικά έκαναν αντίσταση χωρίς ιδιοτέλεια..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ξέρω τί λέτε. Εγώ θα σκάσω με μπλούζα ΦΠ το απογευματάκι στο Σύνταγμα.

Τροποποίηση: Έχω κάνει και τα κονέ μου ώστε να αγοράσουμε στο όνομα της ΥΠΟΓΑΣ κουπόνια... Σε αντάλλαγμα θα λάβουμε ευνοϊκότερες τιμές στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ να εκτυπώνουμε το προπαγανδιστικό μας υλικό  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom