1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γιεντίκουλέΣιλβουπλε.
γιεντίκουλέΣιλβουπλε.
Ρε μαλάκα, από χθες δε σε 'χω πιάσει ακόμα... τον βρίζεις γιατί έφυγε ή γιατί όσο ήταν τα 'χε κάνει πουτάνα?
γιεντίκουλέ
ναι αλλα ο μέσος μαλάκας έλληνας μέγκα σκάι αντένα νετ βλέπει.
και 4 μήνες του έχουν παρουσιάσει τους κατοίκους της κερατέας
αλλοτε ως ανύπαρκτους και αλλοτε ως απατεώνες.......
από μαλακία καλά πάμε....
Κετιμέ..
φορ μπάικος
Ούτε και γω έχω σε μεγάλη εκτίμηση τα mainstream μμε αλλά τα δήθεν εναλλακτικά είναι ο ορισμός της αρλούμπας και της συνομωσιολογίας τις περισσότερες φορές, άσε που δεν είναι και τόσο εναλλακτικά όσο θέλουν να δείχνουν.
Εκτός αυτού δεν πιστεύω σε φωτισμένες μειοψηφίες που κατέχουν τη μία και μοναδική αλήθεια και μεις αρνούμαστε να την δούμε.
Ούτε και γω έχω σε μεγάλη εκτίμηση τα mainstream μμε αλλά τα δήθεν εναλλακτικά είναι ο ορισμός της αρλούμπας και της συνομωσιολογίας τις περισσότερες φορές, άσε που δεν είναι και τόσο εναλλακτικά όσο θέλουν να δείχνουν.
Εκτός αυτού δεν πιστεύω σε φωτισμένες μειοψηφίες που κατέχουν τη μία και μοναδική αλήθεια και μεις αρνούμαστε να την δούμε.
'Εχουν δε γίνει πολλά ρεπορταζ για την κερατέα, απλά σε 4 και βάλε μήνες είναι λογικό να μην ασχολούνται τα μμε διαρκώς μαζί τους.
Πέραν τούτου, έχει περάσει ποτέ κανενός από το μυαλό ότι μπορεί να μην είναι πουλημένα τα αστικά μμε αλλά να έχουν άδικο οι της κερατέας εν προκειμένω;
Μην κάνουμε σαν τους γαύρους που αν η διαιτησία δεν τους παίζει 90-10 κλαίγονται για σφαγή!
Ουλελέ...
ακου φιλαράκο.
δεδομένου ότι το επίπεδο του εγκεφάλου σου είναι άνω του μέσου όρου αλλά και το δικό μου δεν πάει πίσω σου λεω πρόχειρα να πας να γαμηθείς.
δεν ξέρω τι είναι τα μμε τι είναι το νετ......
εγώ ξέρω ότι όταν ένας νορμάλ μέσος άνθρωπος για τέσσερις μήνες γαμιέται στο δακρυγόνο και στους τσαμπουκάδες και στην κόντρα πάει να πει ότι κάτι δεν πάει καλά.
και το έψαξα και οι κάτοικοι έχουν πολλά δίκια.
πάνε ρώτα τους αλλά να φοράς εάν είσαι μάγκας και μπλούζα με το αβατάρι του πρετεντέρη να δούμε πώς θα σου απαντήσουν.
σε γαμάει ο πλέ.
Απάντηση επιπέδου ριζούπολης...
Ομολογώ ότι περιμενα κάτι καλύτερο από σένα.
πάλι ρε κοντοπίθαρε τον παρέσυρες;Μπα... ξανάπεσε στην πρέζα...
πάλι ρε κοντοπίθαρε τον παρέσυρες;
κοίτα εγώ για να φαίνομαι καθαρός μαστουρώνω με ντιξάν.Πότε ο ένας, πότε ο άλλος... πάντως και οι δυο μαζί καθαροί δεν είμαστε ποτέ...
κοίτα εγώ για να φαίνομαι καθαρός μαστουρώνω με ντιξάν.
κοίτα εγώ για να φαίνομαι καθαρός μαστουρώνω με ντιξάν.
απάντηση επιπέδου ριζούπολης είναι η δική σου ερώτηση....
γιατί εάν έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε ότι στη ριζούπολη δεν έγινε και τίποτα, κατά τον ίδιο μαλακισμένο τρόπο λέμε ότι οικογενειάρχες που πλακώνονται στις μάπες με τα ματ για 4 μήνες μάλλον έχουν άδικο.
επόμενος.
ριπίτ γιατί έχω διαλογο με την υπόγα.Κάτι έγραψα πιο πάνω κι έκανες την πάπια..