Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ναι αλλα ο μέσος μαλάκας έλληνας μέγκα σκάι αντένα νετ βλέπει.

και 4 μήνες του έχουν παρουσιάσει τους κατοίκους της κερατέας
αλλοτε ως ανύπαρκτους και αλλοτε ως απατεώνες.......
από μαλακία καλά πάμε....

Ούτε και γω έχω σε μεγάλη εκτίμηση τα mainstream μμε αλλά τα δήθεν εναλλακτικά είναι ο ορισμός της αρλούμπας και της συνομωσιολογίας τις περισσότερες φορές, άσε που δεν είναι και τόσο εναλλακτικά όσο θέλουν να δείχνουν.
Εκτός αυτού δεν πιστεύω σε φωτισμένες μειοψηφίες που κατέχουν τη μία και μοναδική αλήθεια και μεις αρνούμαστε να την δούμε.

'Εχουν δε γίνει πολλά ρεπορταζ για την κερατέα, απλά σε 4 και βάλε μήνες είναι λογικό να μην ασχολούνται τα μμε διαρκώς μαζί τους.
Πέραν τούτου, έχει περάσει ποτέ κανενός από το μυαλό ότι μπορεί να μην είναι πουλημένα τα αστικά μμε αλλά να έχουν άδικο οι της κερατέας εν προκειμένω;
Μην κάνουμε σαν τους γαύρους που αν η διαιτησία δεν τους παίζει 90-10 κλαίγονται για σφαγή!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ούτε και γω έχω σε μεγάλη εκτίμηση τα mainstream μμε αλλά τα δήθεν εναλλακτικά είναι ο ορισμός της αρλούμπας και της συνομωσιολογίας τις περισσότερες φορές, άσε που δεν είναι και τόσο εναλλακτικά όσο θέλουν να δείχνουν.
Εκτός αυτού δεν πιστεύω σε φωτισμένες μειοψηφίες που κατέχουν τη μία και μοναδική αλήθεια και μεις αρνούμαστε να την δούμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

'Εχουν δε γίνει πολλά ρεπορταζ για την κερατέα, απλά σε 4 και βάλε μήνες είναι λογικό να μην ασχολούνται τα μμε διαρκώς μαζί τους.
Πέραν τούτου, έχει περάσει ποτέ κανενός από το μυαλό ότι μπορεί να μην είναι πουλημένα τα αστικά μμε αλλά να έχουν άδικο οι της κερατέας εν προκειμένω;
Μην κάνουμε σαν τους γαύρους που αν η διαιτησία δεν τους παίζει 90-10 κλαίγονται για σφαγή!

ακου φιλαράκο.
δεδομένου ότι το επίπεδο του εγκεφάλου σου είναι άνω του μέσου όρου αλλά και το δικό μου δεν πάει πίσω σου λεω πρόχειρα να πας να γαμηθείς.
δεν ξέρω τι είναι τα μμε τι είναι το νετ......

εγώ ξέρω ότι όταν ένας νορμάλ  μέσος άνθρωπος για τέσσερις μήνες γαμιέται στο δακρυγόνο και στους τσαμπουκάδες και στην κόντρα πάει να πει ότι κάτι δεν πάει καλά.
και το έψαξα και οι κάτοικοι έχουν πολλά δίκια.
πάνε ρώτα τους αλλά να φοράς εάν είσαι μάγκας και μπλούζα με το αβατάρι του πρετεντέρη να δούμε πώς θα σου απαντήσουν.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ως γνωστόν μόνο τα κουκούδια μπορούν να στήνουν μνημεία, να τιμούν νεκρούς (οι οποίοι είναι δικοί τους και μόνον- μια φορά κομμουνιστής, για πάντα ιδιοκτησία του κκε) και να γιορτάζουν επετείους...
Τα άλλα είναι μνημεία και γιορτές μίσους.

Και μιας και πόσταρες Ρίζο (το αντιικό μου τραλάθηκε αλλά τέλοσπάντων) μετά το σπαρταριστό κείμενο με το 17ο συνέδριο άλλο ένα αριστούργημα σοσιαλιστικού ρεαλισμού:

Σε ένα κείμενο γεμάτο pearls of wisdom- αποστάγματα σοφίας, ιδού το λαμπρότερο:

«Χρονικό του καθημερινού φασισμού» ή «Κριτική στην όποια μορφή ολοκληρωτισμού»;

Και τα δύο, απαντά η ταινία που εξισώνει τον φασισμό με τον κομμουνισμό. Που καταδικάζει - υποτίθεται - κάθε τι το απολυταρχικό, τα άκρα, όπως τα αποκαλούν όσοι σπρώχνουν προς το μέσο σημείο, προς την αστική δημοκρατία, δηλαδή προς την αποδοχή της εξουσίας της αστικής τάξης. Ναι αλλά όταν οι αστικές τάξεις δεν είναι πια σε θέση να κυβερνούν ή να διατηρούν την εξουσία τους γιατί οι απαιτήσεις των λαϊκών μαζών για ελευθερίες και δικαιώματα δεν γίνεται πια να ανασταλούν, τότε βγάζουν από το μανίκι τους τον φασισμό, την ανοιχτή βία και την αιματηρή τρομοκρατία. Ποιος έφερε στην εξουσία τον φασισμό του Μουσολίνι, το ναζισμό του Χίτλερ, την χούντα στην Ελλάδα και την Κύπρο; Αντιεπιστημονική και βαθιά αντιδραστική η οποιαδήποτε σύγκριση φασισμού και κομμουνισμού δεδομένου ότι ο φασισμός αποτελεί μια από τις πολιτικές μορφές της αστικής εξουσίας, ενώ ο σοσιαλισμός/κομμουνισμός ανώτερο σύστημα κοινωνικής οργάνωσης.

Δεν έχω λόγια!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακου φιλαράκο.
δεδομένου ότι το επίπεδο του εγκεφάλου σου είναι άνω του μέσου όρου αλλά και το δικό μου δεν πάει πίσω σου λεω πρόχειρα να πας να γαμηθείς.
δεν ξέρω τι είναι τα μμε τι είναι το νετ......

εγώ ξέρω ότι όταν ένας νορμάλ  μέσος άνθρωπος για τέσσερις μήνες γαμιέται στο δακρυγόνο και στους τσαμπουκάδες και στην κόντρα πάει να πει ότι κάτι δεν πάει καλά.
και το έψαξα και οι κάτοικοι έχουν πολλά δίκια.
πάνε ρώτα τους αλλά να φοράς εάν είσαι μάγκας και μπλούζα με το αβατάρι του πρετεντέρη να δούμε πώς θα σου απαντήσουν.

Απάντηση επιπέδου ριζούπολης...
Ομολογώ ότι περιμενα κάτι καλύτερο από σένα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απάντηση επιπέδου ριζούπολης...
Ομολογώ ότι περιμενα κάτι καλύτερο από σένα.

απάντηση επιπέδου ριζούπολης είναι η δική σου ερώτηση....
γιατί εάν έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε ότι στη ριζούπολη δεν έγινε και τίποτα, κατά τον ίδιο μαλακισμένο τρόπο λέμε ότι οικογενειάρχες που πλακώνονται στις μάπες με τα ματ για 4 μήνες μάλλον έχουν άδικο.
επόμενος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και για να συνεχίσω στην απάντηση του ίσιου μας....

ακόμα και εάν ο πολίτης έχει άδικο είναι αδιανόητο να του το επιβάλλεις με ξύλο και δακρυγόνα όταν για κάποιο λόγο δοαφωνεί.
προφανώς ούτε σοσιαλιστής είσαι, ούτε δημοσιο διάλογο θέλεις ν ανοίξεις γιατί τότε προφανώς θα δωσεις βήμα και θα ακουστούν δημοσίως πράγματα που δεν θέλεις......
τόσα απλα ειναι τα πράγματα.

γιατί εάν είσαι εξουσία και έχεις απολυτο δίκιο αντί να στέλνεις καθημερινά διμοιρίες να κλείνουν σπίτια και να στέλνουν γέροντες στα νοσοκομεία, κάνεις ένα δημόσιο διάλογο, τους κάνεις ρόμπα σε όλη την κοινωνία αφού εχεις απολυτο δίκαιο και τελειώνει το παραμύθι.
και εάν εξακολουθήσουν να κάνουν τραμπουκισμούς τους στέλνεις και ματ και μάλιστα και με τις ευχούλες όλης της υπόλοιπης κενωνίας.

εντίεντες αμόρ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
απάντηση επιπέδου ριζούπολης είναι η δική σου ερώτηση....
γιατί εάν έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε ότι στη ριζούπολη δεν έγινε και τίποτα, κατά τον ίδιο μαλακισμένο τρόπο λέμε ότι οικογενειάρχες που πλακώνονται στις μάπες με τα ματ για 4 μήνες μάλλον έχουν άδικο.
επόμενος.

Δυστυχώς όποιος φωνάζει δεν έχει πάντα δίκιο. Το ότι 1500 κερατιώτες την έχουν δει guerila warfare δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο όπως και ότι μερικές χιλιάδες τραμπούκοι γάβροι την έχουν δει ταλιμπαν δεν σημαίνει ότι στη ριζούπολη ο γαύρος είχε καλύτερη ομάδα.
Στην τελική, οι πιο επίμονοι και .. εκδηλωτικοί στις διεκδικήσεις τους είναι οι ... μαφιόζοι πάσης εθνικότητας. Σημαίνει ότι έχουν δίκιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom