Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Κλαψε.

Lucky striker,εχω μιλησει οντως για δεκσο DNA,κατι που ειναι προγανως ΠΟΛΙΤΙΚΗ επικριση:Δεν αφορα δηλαδη το απο που κραταει ο καθενας ΓΕΝΕΤΙΚΑ,αλλα ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

:thumbsup:

Α και που'σαι....

Δε μελέταγα καλύτερα ένα τσουβάλι λίρες εχθές.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είναι πλέον επισκέπτης......  :rockon: :rockon: :rockon:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
δεν ξερω αν ο καλεσμενος ηταν καθίκι η οχι. αν ειναι, να μην τον καλουσαν. απο τη στιγμη που ανεβηλε στο βημα ομως, ΤΟ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ ΚΑΘΙΚΙ που κινηθηκε εναντιον του επρεπε να ΣΥΛΗΦΘΕΙ και να παει φυλακη.

Καλυτερα βεβαια θα ηταν να του σπαγαν 2-3 παιδια στο ξυλο και να του διναν και μερικα δοντακια στο χερι. να εβλεπα μετα θα ξαναβαζε την κουκουλα και να κανει το μαγκακι?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
...Κι ενώ οι (ΨΕΥΤΟ)ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ενοχλούνται από τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ του Watson -(τι είπε ο άνθρωπος?? Το ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ, που το γνωρίζουμε όλοι εμείς που είχαμε συμφοιτητές Αφρικανούς στα Αγγλικά Πανεπιστήμια...ότι δηλαδή οι άνθρωποι είναι ΣΤΟΚΟΙ)- ο Watson ανακοίνωσε ότι σε 10 το πολύ χρόνια, ο καρκίνος θα νικηθεί...

Περισσότερο ΣΤΟΚΟΙ από ΕΣΕΝΑ αποκλείεται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν ξερω αν ο καλεσμενος ηταν καθίκι η οχι. αν ειναι, να μην τον καλουσαν. απο τη στιγμη που ανεβηλε στο βημα ομως, ΤΟ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ ΚΑΘΙΚΙ που κινηθηκε εναντιον του επρεπε να ΣΥΛΗΦΘΕΙ και να παει φυλακη.

+10000000

Καλυτερα βεβαια θα ηταν να του σπαγαν 2-3 παιδια στο ξυλο και να του διναν και μερικα δοντακια στο χερι. να εβλεπα μετα θα ξαναβαζε την κουκουλα και να κανει το μαγκακι?

και όχι μόνο δοντάκια.. και κανένα γόνατο για να περπατάει με πατερίτσες σε όλη του την ζωή..

και θα είχαμε τους ΤΣΥΡΙΖΕΟΥΣ και ΚΚΕδες να ορύωνται περί φασιστικής συμπεριφοράς και φίμωμα των αντιθέτων φωνών.. αλήθεια έχει ξεχάσει το ΚΚΕ τι έκανε στους δύο που ανέβηκαν στο βήμα για να επιτεθούν στον Θεωνά ??? (ο ένας νοσηλεύτηκε επί μακρόν και μάλιστα του αφαιρέσανε τον σπλήνα, μετά από ρήξι που έπαθε από τα χτυπήματα)...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

ε δεν εφαγε και λιγες!!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
για κουνα περα δωθε το κεφαλι σου μπας και συνελθεις. ποιος εισαι εσυ που θα απαγορευσεις στον οποιονδηποτε να εχει την αντιθετη αποψη απο εσενα;;;; δηλαδη εσας τους αριστερους θα επρεπε να τους εκτελουμε επειδη εκφραζετε συνολικα το 10% του εκλογικου σωματος!!

Αρα λοιπόν για να καταλήξουμε... επιτρέπονται μόνον απόψεις οι οποίες διαφωνούν με την υφιστάμενη κατάσταση .. όλες οι άλλες ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ...

Σαφώς και δεν απαγορεύονται.

Όποιος έχει στόμα μπορεί και να λαλήσει ότι μαλακία επιθυμεί.

Το πώς αυτή θα αντιμετωπιστεί είναι το θέμα.

Δεν απαγορεύεται να μιλήσεις στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί όπως προανέφερα. Απλά αν το πράξεις θα υποστείς και τις ανάλογες συνέπειες.

Όσο για εκτέλεση των αριστερών.... ε, όπως και να το κάνουμε δε θα είναι και κάτι το πρωτότυπο...

Επισκέπτης
Αρα λοιπόν για να καταλήξουμε... επιτρέπονται μόνον απόψεις οι οποίες διαφωνούν με την υφιστάμενη κατάσταση .. όλες οι άλλες ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ...
Φυσικα και εχεις δικαιωμα να λες οτι θες,και εδω και δρομισια...πισω απο την οθονη ομως δεν υπαρχει κινδυνος για ροχαλες.

Ξεδωσε λοιπον πισω απο το μπου γερο. :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φυσικα και εχεις δικαιωμα να λες οτι θες,και εδω και δρομισια...πισω απο την οθονη ομως δεν υπαρχει κινδυνος για ροχαλες.

και από κοντά λέω τις απόψεις μου... δεν κολώνω... άλλοι κολώνουν και μετά επικαλούντια το σύνταγμα και τους νόμους των αστών.. καλή ώρα κάτι λελούδια σαν τον Δημητράκη, τον Σειρηνίδη τον Συριανό και τα λοιπά μπουμπούκια....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

ενω εσεις παντα μαγκες, με τις κουκουλιτσες σας με τα τις τσαντουλες στον ωμο.........οι γαμημενοι οι κνιτες γιατι σας εχουν αχτι και σας ξυλοφορτωνουν οπου σας πετυχαινουν;;

Επισκέπτης
και από κοντά λέω τις απόψεις μου... δεν κολώνω... άλλοι κολώνουν και μετά επικαλούντια το σύνταγμα και τους νόμους των αστών.. καλή ώρα κάτι λελούδια σαν τον Δημητράκη, τον Σειρηνίδη τον Συριανό και τα λοιπά μπουμπούκια....
Δεν καταλαβαινεις Χριστο,αλλα δεν φταιω εγω.

Ειναι θεμα DNA... :2funny:

Επισκέπτης
ενω εσεις παντα μαγκες, με τις κουκουλιτσες σας με τα τις τσαντουλες στον ωμο.........οι γαμημενοι οι κνιτες γιατι σας εχουν αχτι και σας ξυλοφορτωνουν οπου σας πετυχαινουν;;
Για την ωρα οι Κνιτες κανουν αλυσιδες με πλατη προς τα ΜΑΤ και μετωπο προς το μαντρι.
Προβλημα και αυτο,αλλα δεν με αφορα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Παρόμοιες σκηνές έχουν διαδραματισθεί πολλές φορές ξανά από τότε.

Ναι, αυτό είναι (δυστυχώς) αλήθεια.

Νομίζω ότι υπήρξε ρητή νομοθέτηση επί σιδερένιου, αν και πιο γνωστός είναι ο Ν. 1892/90 του γκαντέμη (και ειδικότερα το περιβόητο άρθρο 44, το οποίο ο χοντρομπένυ φρόντισε να επεκτείνει μέχρι και σε ΠΑΕ). Ακόμα θυμάμαι τα στατιστικά που κρατούσε ο Ρόκας (καθηγητής τότε στην Νομική Αθηνών), που έχουν καταδείξει ότι σχεδόν καμία επιχείρηση που εντάχθηκε στις ρυθμίσεις δεν κατάφερε τελικά να ορθοποδήσει (και μιλάμε για δείγμα που πριν το 2000 πλησίαζε την χιλιάδα). Το σχετικό στατιστικό μπορώ να το βρω αν θες.

Πρακτικά πάντως, το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο, στο όνομα της κοινωνικής συνείδησης (βλέπε πολιτικό κόστος ανέργων), κοινωνικοποιούσε τις ζημιές και δημιουργούσε ζόμπυ επιχειρήσεις που επιβίωναν με φέσια και επιδοτήσεις. Όχι ότι ήταν κάτι το καινούργιο (και ο Φρύδιας ανέλαβε ζημιογόνες επιχειρήσεις) απλά στην δεκαετία του 80 και μετά η κατάσταση γενικεύτηκε.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σαφώς και δεν απαγορεύονται.

Όποιος έχει στόμα μπορεί και να λαλήσει ότι μαλακία επιθυμεί.

Το πώς αυτή θα αντιμετωπιστεί είναι το θέμα.

Δεν απαγορεύεται να μιλήσεις στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί όπως προανέφερα. Απλά αν το πράξεις θα υποστείς και τις ανάλογες συνέπειες.

Όσο για εκτέλεση των αριστερών.... ε, όπως και να το κάνουμε δε θα είναι και κάτι το πρωτότυπο...
και σε ξαναρωταω ποιος εισαι εσυ που θα αντιμετωπισεις με τον οποιο τροπο επιθυμεις την αντιθετη αποψη;; π.χ το δ.ν.τ βασει μετρησεων το ηθελε ενα σεβαστο τημα του κοσμου, εσυ και αυτο που εκπροσωπεις δεν εισαι ουτε στο 110 αο αυτο, αρα εσυ πρεπει να τουμπεκιαζεσαι συμφωνα με την δικη σου λογικη

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Για την ωρα οι Κνιτες κανουν αλυσιδες με πλατη προς τα ΜΑΤ και μετωπο προς το μαντρι.
Προβλημα και αυτο,αλλα δεν με αφορα.
στην τελευταια πορεια τις αρπαξατε τις ψιλες σας στα χαυτεια απο τους κνιτες οταν πηγατε για τσαμπουκαδες

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
και σε ξαναρωταω ποιος εισαι εσυ που θα αντιμετωπισεις με τον οποιο τροπο επιθυμεις την αντιθετη αποψη;; π.χ το δ.ν.τ βασει μετρησεων το ηθελε ενα σεβαστο τημα του κοσμου, εσυ και αυτο που εκπροσωπεις δεν εισαι ουτε στο 110 αο αυτο, αρα εσυ πρεπει να τουμπεκιαζεσαι συμφωνα με την δικη σου λογικη

Δεν είμαι ΚΚΕ κύριε αιγέα.

Κι εγώ ούτως ή άλλως αντιμετωπίζομαι με διάφορους τρόπους.

Αντιστοίχως λοιπόν αντιμετωπίζω όπως επιθυμώ διάφορες απόψεις.

Δεν πρόκειται περί δράσης. Περί αντίδρασης πρόκειται.

Αν δεν την επιθυμείτε, τότε προσοχή στις δράσεις σας.

Το ποιος πρέπει να τουμπεκιαστεί δεν το λένε τα νούμερα. Το ποιος πρέπει ή έπρεπε να έχει τουμπεκιαστεί το λένε οι καταστάσεις. Και το λένε ξεκάθαρα.

Επισκέπτης
Νομίζω ότι αυτά περί dna και παππούδων, ήταν συνεισφορά του fethry. Έτσι για την ιστορία.
Σε παρακαλω:Το"δεκσο DNA"και η"υπογα"ειναι δικα μου εφευρηματα. :2funny:
και σε ξαναρωταω ποιος εισαι εσυ που θα αντιμετωπισεις με τον οποιο τροπο επιθυμεις την αντιθετη αποψη;;
Ειμαι μαγκας,και το κεφι μου θα κανω,
Και θα ριξω,μια σφαλιαρα παραπανω!

:2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν είμαι ΚΚΕ κύριε αιγέα.

Κι εγώ ούτως ή άλλως αντιμετωπίζομαι με διάφορους τρόπους.

Αντιστοίχως λοιπόν αντιμετωπίζω όπως επιθυμώ διάφορες απόψεις.

Δεν πρόκειται περί δράσης. Περί αντίδρασης πρόκειται.

Αν δεν την επιθυμείτε, τότε προσοχή στις δράσεις σας.

Το ποιος πρέπει να τουμπεκιαστεί δεν το λένε τα νούμερα. Το ποιος πρέπει ή έπρεπε να έχει τουμπεκιαστεί το λένε οι καταστάσεις. Και το λένε ξεκάθαρα.
δεν σου ειπα οτι εισαι κ.κ.ε, αυτο με ενδιαφερει ελαχιστα, σε ρωτησα απο που παιρνεις το διακαιωμα να αντιμετωπιζεις κατα το δοκουν την οποια κατασταση που διαφωνεις, αν ειναι ετσι πες το και ΄μενα που διαφωνω μαζι σου να ξερω πως να σε αντιμετωπισω...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σε παρακαλω:Το"δεκσο DNA"και η"υπογα"ειναι δικα μου εφευρηματα. :2funny:Ειμαι μαγκας,και το κεφι μου θα κανω,
Και θα ριξω,μια σφαλιαρα παραπανω!

:2funny:
μην το λες σε 'μενα στους κνιτες πες τα!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εμενα στα αρχιδια μου τα κκε, αριστερες δεξιες και σκατα.

[size=10pt][size=10pt]ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΕ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΒΙΑ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ.

ΤΕΛΕΙΑ.[/size][/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom