Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
...Κι ενώ οι (ΨΕΥΤΟ)ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ενοχλούνται από τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ του Watson -(τι είπε ο άνθρωπος?? Το ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ, που το γνωρίζουμε όλοι εμείς που είχαμε συμφοιτητές Αφρικανούς στα Αγγλικά Πανεπιστήμια...ότι δηλαδή οι άνθρωποι είναι ΣΤΟΚΟΙ)- ο Watson ανακοίνωσε ότι σε 10 το πολύ χρόνια, ο καρκίνος θα νικηθεί...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δεν το πιασα και σόρυ...
Υπογράφω με χέρια και πόδια την τελευταία φράση.
Ιδίως όταν σκέφτομαι κάποια μέλη που θεωρούσαν ότι η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna και το παιδί δεν μπορεί να μην συμφωνεί πολιτικά με τον πατέρα του.

Δεν ξέρω σε ποια μέλη αναφέρεσαι γιατί δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου.

Και από προσωπικές μου εμπειρίες και απ'όσα έχω καταφέρει να δω τα χρονάκια που είμαι σε αυτόν τον πλανήτη (πριν ήμουν σε άλλον) πιο πιθανό είναι ένα παιδί να διαφωνεί με τον πατέρα του (κι όχι μόνο στα πολιτικά) παρά να συμφωνεί (με την προϋπόθεση ότι έχει δυο δράμια μυαλό μες στο κεφάλι του βεβαίως βεβαίως).

Αυτό που είναι σπάνιο είναι το παιδί να ασχολείται με τα πολιτικά τη σήμερον ημέρα. Αν ασχολείται ναι, κατ'εμέ θα διαφωνήσει σε πολλά με τον μπαμπά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν ξέρω σε ποια μέλη αναφέρεσαι γιατί δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου.

Και από προσωπικές μου εμπειρίες και απ'όσα έχω καταφέρει να δω τα χρονάκια που είμαι σε αυτόν τον πλανήτη (πριν ήμουν σε άλλον) πιο πιθανό είναι ένα παιδί να διαφωνεί με τον πατέρα του (κι όχι μόνο στα πολιτικά) παρά να συμφωνεί (με την προϋπόθεση ότι έχει δυο δράμια μυαλό μες στο κεφάλι του βεβαίως βεβαίως).

Αυτό που είναι σπάνιο είναι το παιδί να ασχολείται με τα πολιτικά τη σήμερον ημέρα. Αν ασχολείται ναι, κατ'εμέ θα διαφωνήσει σε πολλά με τον μπαμπά.

ενα είναι το μέλος που λέει τέτοια.. ο γνωστός υπερπόντικας...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ενα είναι το μέλος που λέει τέτοια.. ο γνωστός υπερπόντικας...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δε θυμάμαι να έχει πει κάτι τέτοιο ο ποντικός.

Προσωπικά τον διαβάζω πολύ και συμφωνώ με τα ποστ του (όπως εσύ κι ο ίσιος ένα πράμα  :2funny: )

Τώρα αν έχει πει κάτι τέτοιο δεν το ξέρω/δεν το θυμάμαι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δε θυμάμαι να έχει πει κάτι τέτοιο ο ποντικός.

Προσωπικά τον διαβάζω πολύ και συμφωνώ με τα ποστ του (όπως εσύ κι ο ίσιος ένα πράμα  :2funny: )

Τώρα αν έχει πει κάτι τέτοιο δεν το ξέρω/δεν το θυμάμαι.

δεν τον διαβάζεις προσεκτικά... τα περί χίτικου dna τα προσπέρασες?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Δε μου λέει κάτι.

Ίσως έχει ειπωθεί όσο καιρό έλειπα από το σάιτ.

Όπως και να έχει:

1. Άποψή του και δικαίωμά του να την έχει, ΑΝ την έχει.... (δεν πήγε δα να την παρουσιάσει και σε κανά πανεπιστήμιο).

2. Δε θα συνεχίσω να κουβεντιάζω τις απόψεις του πόντικα ενώ αυτός είναι αποσυνδεδεμένος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δε μου λέει κάτι.

Ίσως έχει ειπωθεί όσο καιρό έλειπα από το σάιτ.

Όπως και να έχει:

1. Άποψή του και δικαίωμά του να την έχει, ΑΝ την έχει.... (δεν πήγε δα να την παρουσιάσει και σε κανά πανεπιστήμιο).

2. Δε θα συνεχίσω να κουβεντιάζω τις απόψεις του πόντικα ενώ αυτός είναι αποσυνδεδεμένος.

σαφώς.. .απλά επειδή ρώτησες...

αλλά έχετε ένα κακό συνήθεια πολλοί από σας (της ιδεολογίας σας εννοώ)... το ότι έχετε δικαίωμα να έχετε απόψεις (σεβαστό) και να τις λέτε ενώ όποιος έχει αντίθετη δεν έχει κανένα δικαίωμα..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

αλλά έχετε ένα κακό συνήθεια πολλοί από σας (της ιδεολογίας σας εννοώ)... το ότι έχετε δικαίωμα να έχετε απόψεις (σεβαστό) και να τις λέτε ενώ όποιος έχει αντίθετη δεν έχει κανένα δικαίωμα..
μα ειναι γνωστο οτι η αριστερα λειτουργει και ως κολυμβηθρα του σιλωαμ......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μα ειναι γνωστο οτι η αριστερα λειτουργει και ως κολυμβηθρα του σιλωαμ......

ναι.. προτάσοντας ένα "αρνητής", ένα "αντιστασιακός", ενα "μακρονησιώτης" κλπ αφέονται οι αμαρτίες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Νομίζω ότι αυτά περί dna και παππούδων, ήταν συνεισφορά του fethry. Έτσι για την ιστορία.

πιθανόν να λαθεύω... δεν αλλάζει όμως και πολύ το πράμα.. περί της συνομοταξιας ομιλώμεν...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Λαθεύετε θαρρώ.

Απόψεις που αντιτίθενται στην παρούσα κατάσταση που (κατά πως φαίνεται όχι όλοι) βιώνουμε είναι ευπρόσδεκτες.

Αντιθέτως, απόψεις που υποστηρίζουν την παρούσα κατάσταση μερικώς ή ολικώς, σαφώς και θα αντιμετωπιστούν αναλόγως.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί (λέει ο πάνσοφος λαός) γιατί πέφτει μπινελίκι (προσθέτω εγώ).

Επισκέπτης
Κλαψε.

Lucky striker,εχω μιλησει οντως για δεκσο DNA,κατι που ειναι προγανως ΠΟΛΙΤΙΚΗ επικριση:Δεν αφορα δηλαδη το απο που κραταει ο καθενας ΓΕΝΕΤΙΚΑ,αλλα ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όχι, νομίζω την είχαν εξαγοράσει στο γύρο κρατικοποιήσεων που έκανε ο Φρύδιας με τον Παπαληγούρα (μαζί με τον όμιλο Ανδρεάδη και άλλες προβληματικές επιχειρήσεις).
Ενδιαφέρον είναι το παρακάτω δημοσίευμα στην Καθημερινή:

Παρόμοιες σκηνές έχουν διαδραματισθεί πολλές φορές ξανά από τότε.

Τα μεγάλα χρέη σε φόρους και κυρίως εργοδοτικές εισφορές πολλών ιδιωτών οφείλονται στο γεγονός αυτό.

Ότι κανένας πολιτικός δεν παίρνει την ευθύνη να κλείσει μία εταιρεία με 50 και άνω εργαζόμενους (νομίζω ότι το 50 - 100) είναι το ψυχολογικό όριο ΄όταν βρεθεί μπροστά στο επιχείρημα ότι "50 εργαζόμενοι θα βρεθούνε στον δρόμο". Διότι πάντα υπάρχει "κρίση" στην Ελληνική οικονομία.

Πολλές φορές τα χρέη αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από το ανάλογο των ελλειμμάτων του Δημοσίου και ένας ακόμη τρόπος που το Κράτος ασκεί κοινωνική πολιτική.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κλαψε.

Lucky striker,εχω μιλησει οντως για δεκσο DNA,κατι που ειναι προγανως ΠΟΛΙΤΙΚΗ επικριση:Δεν αφορα δηλαδη το απο που κραταει ο καθενας ΓΕΝΕΤΙΚΑ,αλλα ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

δικαιολογίες εκ των υστέρων ....

ουδεμία διαφορά από τις δικαιολογίες του κου Γουότσον...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Λαθεύετε θαρρώ.

Απόψεις που αντιτίθενται στην παρούσα κατάσταση που (κατά πως φαίνεται όχι όλοι) βιώνουμε είναι ευπρόσδεκτες.

Αντιθέτως, απόψεις που υποστηρίζουν την παρούσα κατάσταση μερικώς ή ολικώς, σαφώς και θα αντιμετωπιστούν αναλόγως.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί (λέει ο πάνσοφος λαός) γιατί πέφτει μπινελίκι (προσθέτω εγώ).
για κουνα περα δωθε το κεφαλι σου μπας και συνελθεις. ποιος εισαι εσυ που θα απαγορευσεις στον οποιονδηποτε να εχει την αντιθετη αποψη απο εσενα;;;; δηλαδη εσας τους αριστερους θα επρεπε να τους εκτελουμε επειδη εκφραζετε συνολικα το 10% του εκλογικου σωματος!!

Επισκέπτης
ναι.. προτάσοντας ένα "αρνητής", ένα "αντιστασιακός", ενα "μακρονησιώτης" κλπ αφέονται οι αμαρτίες...
Αλλη μια αποδειξη οτι τα περι δεκσου,χιτικου και λοιπα DNA αφορα την πολιτικη τοποθετηση του καθενος και οχι το απο που βασταει η σκουφια του,και ο νοων νοειτω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λαθεύετε θαρρώ.

Αρα λοιπόν για να καταλήξουμε... επιτρέπονται μόνον απόψεις οι οποίες διαφωνούν με την υφιστάμενη κατάσταση .. όλες οι άλλες ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και τι μας λες ρε βλήμα τι έλεγε ο καμμένος ο Ροβεσπιέρος, εμείς γουστάρουμε τον Βολταίρο.
21ος αιώνας ρε βλάκα!!!
Οι κατσαρίδες όταν τρώνε μπριζόλες κλάνουνε παγάκια.
Προχτές έστειλα μια πίτσα στον Δία.
Ο άνθρωπος πρέπει να διαβάζει με την ουρά.
Οι Κινέζοι είναι χειρότεροι γαμιάδες από τα φίδια.
...

Μπα, ο φύρδην μίγδην.

Εμ, του Λαζάρου δεν ήταν προσχθές;

(Ετοιμαστείτε για τσουνάμι μαλακίας τώρα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom