η αλλοίωση του φωτός είναι σε υποατομικό επίπεδο jackassάρχισε πάλι η γνωστή κυβιστηση του μπουρδέλα να ανατρέχουμε σε προηγούμενα ποστς.
Υ.Γ.
εάν εσύ γράφεις θεωρεία του θεατρου και εννοείς θεωρία των μαθηματικών να το κοιτάξεις.
και γω θα κοιτάξω τα άλλα που είπαμε.
και πρώτο πρώτο το ότι η κβαντική φυσική δεν έχει εφαρμογή στο μακρόκοσμο.
τι να κλάσει το σύμπαν μπροστά στο τι γίνεται στον πλανήτη γη;
ααααααααααααααααααααααχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααα
να στε καλά να με μαθαίνετε ωραία πράγματα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σαφώς θα το κοιτάξω......
σήμερα έμαθα.
1.
το να καταβροχθίζει μια μαύρη τρύπα ένα ολόκληρο αστέρι δεν είναι μακροκοσμικό φαινόμενο.
2.
εάν δεν αποδειχθεί πειραματικά η ύπαρξη της μαύρης τρύπας η γενικευμένη θεωρία της σχετικότητας είναι για το μπούτσο.
3.
η κβαντική φυσική έχει εφαρμογή μόνο στο μικρόκοσμο.
η αλλοίωση του φωτός απο τη μαύρη τρύπα ορατή και με τηλεσκόπιο ετη φωτός μακριά είναι και αυτή μικροσκοπικό φαινόμενο σε ατομικό επίπεδο.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
να στε καλά κοκοράκια που μου ανοίγετε τα μάτια......
1. Φυσικά και είναι μακροσκοπικό φαινόμενο
2. Η Γενική (όχι γενικευμένη) θεωρία της Σχετικότητας έχει επαληθευτεί πειραματικά με άλλους τρόπους
3. Η Κβαντική Φυσική έχει εφαρμογή παντού, αλλά τα αποτελέσματά της είναι αισθητά σε φαινόμενα της κλίμακας του Planck. Η καμπύλωση του φωτός από μια μαύρη τρύπα είναι φαινόμενο που αυτή τη στιγμή ερμηνεύεται από τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας. Η μεγαλύτερη προσπάθεια που κάνουν οι φυσικοί στις μέρες μας είναι να ενοποιήσουν την Κβαντομηχανική με την Γενική Θεωρία της Σχετικότητας (όχι την Ειδική αυτό έχει ήδη γίνει από τον Feynman). Η θεωρία υπερχορδών και όσα γίνονται στο CERN είναι μια προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
2. Η Γενική (όχι γενικευμένη) θεωρία της Σχετικότητας έχει επαληθευτεί πειραματικά με άλλους τρόπους
3. Η Κβαντική Φυσική έχει εφαρμογή παντού, αλλά τα αποτελέσματά της είναι αισθητά σε φαινόμενα της κλίμακας του Planck. Η καμπύλωση του φωτός από μια μαύρη τρύπα είναι φαινόμενο που αυτή τη στιγμή ερμηνεύεται από τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας. Η μεγαλύτερη προσπάθεια που κάνουν οι φυσικοί στις μέρες μας είναι να ενοποιήσουν την Κβαντομηχανική με την Γενική Θεωρία της Σχετικότητας (όχι την Ειδική αυτό έχει ήδη γίνει από τον Feynman). Η θεωρία υπερχορδών και όσα γίνονται στο CERN είναι μια προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.
φχαριστω.
συφωνάμε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
η αλλοίωση του φωτός είναι σε υποατομικό επίπεδο jackass![]()
θα συφωνήσετε ή όχι τελικά;
Υ.Γ.
αποφασίστε και με ποιό νικ θα μπαίνετε .....
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
η αντίθετη άποψη μπορεί να είναι ηλίθια μεν, να εκφράζετε απο σοβαρο άνθρωπο δε.
πολλοί επιστήμονες έπεσαν σε απιστευτες ηλιθιότητες κολλημένοι στις ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΜΟΝΕΣ.
Says who βέβαια ή αλλιώς πηγούλα κατά τον master;
Ή όπως θα έλεγε και ο ΦΠ,
Αλλά εάν γενικώς εγώ έχω την τάδε ιδεολογία και αυτή αποδεικνύεται από τους αριθμούς τότε πιο εύκολα μπορώ να πείσω κι εσένα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
παίζουμε με τις λέξεις ε;2. Η Γενική (όχι γενικευμένη) θεωρία της Σχετικότητας έχει επαληθευτεί πειραματικά με άλλους τρόπους
Η ειδική θεωρία της σχετικότητας [size=14pt]προκύπτει απο την ικανοποίηση της γενικευμένης αρχής της σχετικότητας και της αρχής του Αϊνστάιν, σ[/size]ύμφωνα με την οποία η ταχύτητα του φωτός είναι ίδια για όλους τους αδρανειακούς παρατηρητές, ανεξάρτητα απο τη σχετική τους ταχύτητα. Σύμφωνα με την γενικευμένη αρχή της σχετικότητας, οι φυσικοί νόμοι που ισχύουν σε ένα αδρανειακό σύστημα αναφοράς (δηλαδή ένα μη επιταχυνόμενο σύστημα), έχουν την ίδια μορφή σε οποιοδήποτε άλλο αδρανειακό σύστημα αναφοράς.
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Υ.Γ.
αποφασίστε και με ποιό νικ θα μπαίνετε .....![]()
Φτηνό χτύπημα κάτω από τη ζώνη, λόγω έλλειψης ουσιαστικών επιχειρημάτων... Για την ιστορία ούτε καν γνωρίζω τον kokoraki, αλλά από τα post του διαπιστώνω ότι έχει κριτική σκέψη σε αντίθεση με εσένα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Φτηνό χτύπημα κάτω από τη ζώνη, λόγω έλλειψης ουσιαστικών επιχειρημάτων... Για την ιστορία ούτε καν γνωρίζω τον kokoraki, αλλά από τα post του διαπιστώνω ότι έχει κριτική σκέψη σε αντίθεση με εσένα
σαφώς..... και έχει....όπως και συ.
είμαι τζακας γιατί του λέω ότι η καμπύλωση του φωτός είναι μακροσκοπικό φαινόμενο, συμφωνείς, και πώς άλλωστε να μην το κάνεις.
ένα φαινόμενο που παρατηρείται με γυμνό μάτι μέσω τηλεσκοπίου μόνο μικροσκοπικό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
κατά τα λοιπά παίρνεις και το μέρος του στην κριτική του ικανότητα.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
φύγαμε για τη μαύρη τρύπα του μπουρδέλααααααααααααααααααα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τύπε το αμερικάνικο περιοδικό skeptic είχε προ καιρού κάνει εκτενή αναφορά στη μπουρδολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω απ΄τη θεωρία της σχετικότητας και τη κβαντική φυσική. πάρε έδώ να γελάσεις1. Φυσικά και είναι μακροσκοπικό φαινόμενο
α
Υ.Γ.
αποφασίστε και με ποιό νικ θα μπαίνετε .....![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
σκασκα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παίζουμε με τις λέξεις ε;
Η ειδική θεωρία της σχετικότητας [size=14pt]προκύπτει απο την ικανοποίηση της γενικευμένης αρχής της σχετικότητας και της αρχής του Αϊνστάιν, σ[/size]ύμφωνα με την οποία η ταχύτητα του φωτός είναι ίδια για όλους τους αδρανειακούς παρατηρητές, ανεξάρτητα απο τη σχετική τους ταχύτητα. Σύμφωνα με την γενικευμένη αρχή της σχετικότητας, οι φυσικοί νόμοι που ισχύουν σε ένα αδρανειακό σύστημα αναφοράς (δηλαδή ένα μη επιταχυνόμενο σύστημα), έχουν την ίδια μορφή σε οποιοδήποτε άλλο αδρανειακό σύστημα αναφοράς.
Μεγάλε συνεχίζεις να εκτίθεσαι...Εδώ φάνηκε εντελώς η ασχετοσύνη σου. Λοιπόν για να μαθαίνεις και 5 πράγματα, η Γενική Θεωρία της Σχετικότητας βασίζεται στην Γενικευμένη Αρχή της Σχετικότητας και αυτά τα δύο είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο φίλος έκανε λάθος στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά γενικά από τα post του καταλαβαίνω ότι αντιλαμβάνεται καλά το θέμα. Δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για εσένα, όταν μου κάνεις copy paste κομμάτια της Ελληνικής Wikipedia, χωρίς να καταλαβαίνεις τι λένεσαφώς..... και έχει....όπως και συ.
είμαι τζακας γιατί του λέω ότι η καμπύλωση του φωτός είναι μακροσκοπικό φαινόμενο, συμφωνείς, και πώς άλλωστε να μην το κάνεις.
ένα φαινόμενο που παρατηρείται με γυμνό μάτι μέσω τηλεσκοπίου μόνο μικροσκοπικό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
κατά τα λοιπά παίρνεις και το μέρος του στην κριτική του ικανότητα.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
φύγαμε για τη μαύρη τρύπα του μπουρδέλααααααααααααααααααα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
παίζουμε με τις λέξεις ε;
Η ειδική θεωρία της σχετικότητας [size=14pt]προκύπτει απο την ικανοποίηση της γενικευμένης αρχής της σχετικότητας
σε αντίθεση με σένα που τσαμπουνάς τη μία μετά την άλλη, μπορώ να παραδεχτώ ότι είπα κάτι παρανοημένο. Η καμπύλωση του φωτός είναι φαινόμενο του μεγάκοσμου έστω και αν αφορά φωτόνια.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Μεγάλε συνεχίζεις να εκτίθεσαι...Εδώ φάνηκε εντελώς η ασχετοσύνη σου. Λοιπόν για να μαθαίνεις και 5 πράγματα, η Γενική Θεωρία της Σχετικότητας βασίζεται στην Γενικευμένη Αρχή της Σχετικότητας και αυτά τα δύο είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματαΗ Γενικευμένη Αρχή της Σχετικότητας λέει αυτό που λέει το κείμενο που παρέθεσες παραπάνω, ότι δηλαδή οι φυσικοί νόμοι που ισχύουν σε ένα αδρανειακό σύστημα αναφοράς (δηλαδή ένα μη επιταχυνόμενο σύστημα), έχουν την ίδια μορφή σε οποιοδήποτε άλλο αδρανειακό σύστημα αναφοράς. Η Γενική θεωρία της Σχετικότητας βασιζόμενη πάνω και σε αυτή την αρχή διατύπωσε κάτι ευρύτερο που δεν μπορώ να σου το παρουσιάσω εδώ. Φιλάκια
είμαι σκράπας αδερφέ.
ούτε τανυσματικό λογισμό δεν ξέρω.
σε ευχαριστώ που μου ανοιγεις τα ματια καθώς ο κοκοράκης και αυτός εσπευσε να μου ζητήσει συγγνώμη που με είπε τζακας..... φαίνεται το γουίκι που διαβάζω εγώ ξέρει παραπάνω απο αυτόν.......
το wiki σίγουρα εσύ όχιείμαι σκράπας αδερφέ.
σε ευσύ όχαριστώ που μου ανοιγεις τα ματια καθώς ο κοκοράκης και αυτός εσπευσε να μου ζητήσει συγγνώμη που με είπε τζακας..... φαίνεται το γουίκι που διαβάζω εγώ ξέρει παραπάνω απο αυτόν.......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
είναι πράγματι απορίας άξιον πώς ο ίδιος κωλοτούμπας μπορεί να συνεχίζει να ποστάρει......το wiki σίγουρα εσύ όχι![]()
η αλλοίωση του φωτός είναι σε υποατομικό επίπεδο jackass![]()
σε αντίθεση με σένα που τσαμπουνάς τη μία μετά την άλλη, μπορώ να παραδεχτώ ότι είπα κάτι παρανοημένο. Η καμπύλωση του φωτός είναι φαινόμενο του μεγάκοσμου έστω και αν αφορά φωτόνια.
ο μέγιστος ΚΟΚΟΡΑΚΗΣ έκαμε απλά ένα μικρό λάθος.
ααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
είμαι σκράπας αδερφέ.
σε ευχαριστώ που μου ανοιγεις τα ματια καθώς ο κοκοράκης και αυτός εσπευσε να μου ζητήσει συγγνώμη που με είπε τζακας..... φαίνεται το γουίκι που διαβάζω εγώ ξέρει παραπάνω απο αυτόν.......
Για την ταμπακέρα μόκο ε? Ρε μεγάλε επιστήμονα που ξέρεις και τανυσματικό λογισμό τρομάρα σου (εγώ τανυστικό ξέρω ότι τον λένε πάντως) τι έχεις να πείς που μιλάς για τη Θεωρία της Σχετικότητας με τόση σιγουριά χωρίς να ξέρεις καν τι λέει??
τύπε μέγιστος ήταν μόνο ο αλέξανδρος ο μακεδώνείναι πράγματι απορίας άξιον πώς ο ίδιος κωλοτούμπας μπορεί να συνεχίζει να ποστάρει......
ο μέγιστος ΚΟΚΟΡΑΚΗΣ έκαμε απλά ένα μικρό λάθος.
ααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
οι υπόλοιποι (όλοι;;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Για την ταμπακέρα μόκο ε? Ρε μεγάλε επιστήμονα που ξέρεις και τανυσματικό λογισμό τρομάρα σου (εγώ τανυστικό τον ξέρω πάντως) τι έχεις να πείς που μιλάς για τη Θεωρία της Σχετικότητας με τόση σιγουριά χωρίς να ξέρεις καν τι λέει??![]()
![]()
δεν ξέρω είπαμε ΕΙΜΑΙ ΣΚΡΑΠΑΣ.
αυτό σου λέω και συ με ειρωνεύεσαι.
τι άλλο να πει κανείς εδώ μέσα....
του λες ΔΕΝ ξέρω σου ΑΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ.
μπράβο αγόρι μου. εύγε. δεν ξέρω τι λέει η θεωρία της σχετικότητας ούτε τανυσματικό λογισμό.
Κάβλωσες τώρα;
σου σηκώθηκε;
έσπασαν απο ηδονή τα σπυράκια στο μέτωπο;
τύπε ο τανυσματικός λογισμός δεν είναι μίξη διανυσματικού και τανυστικού;Για την ταμπακέρα μόκο ε? Ρε μεγάλε επιστήμονα που ξέρεις και τανυσματικό λογισμό τρομάρα σου (εγώ τανυστικό ξέρω ότι τον λένε πάντως) τι έχεις να πείς που μιλάς για τη Θεωρία της Σχετικότητας με τόση σιγουριά χωρίς να ξέρεις καν τι λέει??![]()
![]()