Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το έχω πει και θα το ξαναπώ...
Το μπου. κομ είναι ένας ιστότοπος που όλοι λέμε τις απόψεις μας και στο τέλος έχει πάντα δίκιο ο Ανεπιθύμητος, είτε πρόκειται για πολιτική, είτε για επιχειρήσεις, είτε για κβαντομηχανική.
Νομίζω ότι πρέπει να μπει και στους όρους χρήσης του σάιτ! :grin:

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Το μπου. κομ είναι ένας ιστότοπος που όλοι λέμε τις απόψεις μας και στο τέλος έχει πάντα δίκιο ο Ανεπιθύμητος, είτε πρόκειται για πολιτική, είτε για επιχειρήσεις, είτε για κβαντομηχανική.
τύπε με checkbox, "δηλώνω ότι αποδέχομαι.." :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Ο Ανεπιθύμητος το "δίκιο" του το παίρνει με τον τσαμπουκά του! Με τα 44.000 ποστς, με τα αχαααααααααααααχααααα του, με τις βρισιές του (τελευταία, από τότε που του είπα πως μάλλον αδυναμία δείχνει να βρίζεις, το έχει "συμμαζέψει" αυτό), με τα ωραία του, γενικώς.

Τώρα ρε kokoraki με τον άλλο τον ass-spiner με 500 ποστς άθροισμα που πάτε ξεβράκωτοι στα αγγούρια; Αφού ΟΤΙ και να γράψετε, ΟΣΟ δίκιο και να έχετε, αυτός θα έχει τον τελευταίο λόγο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εσύ που τον ξέρεις καλά (αλλά ο Αινστάιν δεν τον ήξερε γι αυτό και τις εξισώσεις ρίμαν τις έγραψε ο κολλητός του και συνυπέγραψε ο Αινστάιν το μαθηματικό κομμάτι μας αποδεικνύουν ότι ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥ.
κοινώς ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΕΓΟΜΕΘΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ......

ένας νέος Γκρόσμαν γεννιέται στο μπουρδέλα τελεία κομ.....
ακούς σκασκα;

Επισκέπτης

Zεις σε μία χώρα που το 90% του κόσμου βρίζει τους πολιτικούς και στο τέλος της 4ετίας τους ψηφίζει,αυτό σε χάλασε??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Ανεπιθύμητος το "δίκιο" του το παίρνει με τον τσαμπουκά του! Με τα 44.000 ποστς, με τα αχαααααααααααααχααααα του, με τις βρισιές του (τελευταία, από τότε που του είπα πως μάλλον αδυναμία δείχνει να βρίζεις, το έχει "συμμαζέψει" αυτό), με τα ωραία του, γενικώς.

Τώρα ρε kokoraki με τον άλλο τον ass-spiner με 500 ποστς άθροισμα που πάτε ξεβράκωτοι στα αγγούρια; Αφού ΟΤΙ και να γράψετε, ΟΣΟ δίκιο και να έχετε, αυτός θα έχει τον τελευταίο λόγο...

και πάντα εκτός των εγκεφαλικών ογκόλιθων θα εμφανίζεται και το κλασσικό μαλακισμένο νικ απο το πουθενά χωρίς να έχει συμμετάσχει στη συζήτηση?????? ως διακριτό νικ????? να πετάει τη μαλακία του για να συνδράμει όλους τους λοιπούς ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ του μπουρδέλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Zεις σε μία χώρα που το 90% του κόσμου βρίζει τους πολιτικούς και στο τέλος της 4ετίας τους ψηφίζει,αυτό σε χάλασε??
αφού και αυτός τους ψηφίζει γιατί να τον χαλάσει;

Επισκέπτης
και πάντα εκτός των εγκεφαλικών ογκόλιθων θα εμφανίζεται και το κλασσικό μαλακισμένο νικ απο το πουθενά χωρίς να έχει συμμετάσχει στη συζήτηση?????? ως διακριτό νικ????? να πετάει τη μαλακία του για να συνδράμει όλους τους λοιπούς ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ του μπουρδέλα.

Εσένα θα σε αρχίσω στα γαλλικά που σπας τα κάκαλά σου αλλά καλύτερα να το κάνω αρχές του Μάη που θα κάνω κάτω τελικά :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Τύπε, αν μείνει εκεί, πάλι καλά.
Εγώ φοβάμαι ότι καμιά μέρα, ακόμα και θέμα για τον καλύτερο δονητή θα λήξει μετά από καίρια παρέμβαση του Persy...

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

τυπε τι λες τώρα; αφού έχει επιχειρήματα. πώς να μη συζητήσεις :cheesy: ακαδημαικώς; :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό λέω αλλά το ζωγραφίζω για να το καταλάβει..

να πεις του ασ σνάιπερ να του το γράψει μαθηματικά σε τανυστικό λογισμό όπως το γραψε ο γκρόσμαν για τον αινστάιν στη θεωρία της σχετικότητας.
έχω δε αρχίσει να απορω. μήπως η διεθνής επιστημονική κοινότητα πρέπει ν αρχίσει ν ψάχνει επιστήμονες καλή ώρα όπως ο κοκοράκης και ο ασ σνάιπερ στο μπουρδέλα και όχι στα πανεπιστήμια;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Μαλάκα, κόπανε, βλαμένε, ηλίθιε, πυροβολημένε (είδες πόσο εύκολο είναι να βρίζεις;!!) δεν θυμάμαι να σου απηύθυνα το λόγο. Και δεν πρόκειται κι όλας. Απλά είπα και στους άλλους να μην στον απευθύνουν, γιατί δεν βγάζουν άκρη.
ΤΙ ακριβώς δεν έγινε σαφές;

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τύπε, αν μείνει εκεί, πάλι καλά.
Εγώ φοβάμαι ότι καμιά μέρα, ακόμα και θέμα για τον καλύτερο δονητή θα λήξει μετά από καίρια παρέμβαση του Persy...
:2funny: τύπε λες να είναι μετά από επιστημονική μέθοδο ή μέσω της εμπειρικής παρατήρησης;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μαλάκα, κόπανε, βλαμένε, ηλίθιε, πυροβολημένε

Είμαι σίγουρος πως έχεις πλουσιότερο υβρεολόγιο. Απλά ως παράδειγμα τα ανέφερα.
Στην τελική, ειλικρινά, με έχεις κουράσει. Υποθέτω και πολλούς άλλους.

Υ.Γ. "Ψηφοφορία" φέτος πότε θα γίνει;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Α, τη μετάφραση και επιμέλεια του δεύτερου, έχει κάνει ο μακαρίτης Γ. Γκουνταρούλης, καθηγητής φυσικής στο ΕΜΠ και στο ΕΚΠΑ... αλλά τι να μας λέει τώρα κι αυτός...

Ο Γιώργος Γκουνταρούλης ήταν καθηγητής Φυσικής στην Πολυτεχνική του ΑΠΘ.

Ο Γιώργος είχε ήθος, κάτι που λείπει από διάφορους Σκασκάδες.

Ο Γιώργος ποτέ δεν θα είχε υποστηρίξει κινήσεις όπως την απόπειρα ξυλοδαρμού εναντίον του Γουότσον και θα είχε μπει μπροστά για να την σταματήσει.

Αν υπήρχε κάτι που απεχθάνονταν ο Γιώργος ήταν τραμπούκοι όπως οι Σκασκάδες.

Είναι λυπηρό ότι τον πιάνουν στον στόμα τους "επαναστάτες" τύπου Σκασκα όταν ο Γιώργος έδινε τις δικές του μάχες με τον τρόπο που τις έδινε.

Δυστυχώς η δυσοσμία των Σκασκάδων με τον αέρα του "δήθεν" απλώνεται και καλύπτει τα πάντα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και σφουγγοκωλάριους θαμώνες πασοκοϋπουργικών γραφείων επίσης...

Η απάντηση σου τα λέει όλα.

Δεν πας τώρα και στο διπλανό φόρουμ να διδάξεις επιστημολογία;

Ξέρεις εσύ, να συνεχίσεις τον αγώνα εναντίον του bourdela.com.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom