Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τις ανακάλυψε με τη φαντασία :2funny: :2funny:

ναι ηλίθιε.... όπως ακριβώς πιστοποίησε και τα ταξίδια στο χρόνο που κάθεσαι και βλέπεις στα σινεμά.
γκιόχη.
τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου ανορθόγραφο στράκι.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
θα σου πω εγώ.
ο αινστάιν μετά την καταγραφή της θεωρίας της σχετικότητας και την μέσω πειραμάτων αποδειξή της (ακούς κοκοράκη; ΠΡΩΤΑ γράφτηκε και μετά ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ πειραματικά) έκανε πόλεμο να μην καταλήξει η ατομική ενέργεια στα χέρια αυτών που δεν έπρεπε.
κάνε τις αναγωγές σου. 

Κι έπρεπε να καταλήξει στους Αμερικανούς που αμόλησαν δύο μπόμπες στα Γιαπώνια;  :think:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Μη μου κακιώνεις.

Για να ρίξει μια ματιά του τα έστειλα (θα την ρίξει άραγε?) μέχρι να πάρει το βιβλίο (θα το πάρει άραγε?).

Δεν έχω ΚΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ τη χρησιμότητα του βιβλίου με τη χρησιμότητα των websites. Δε συγκρίνεται η γνώση που εμπεριέχεται σε ένα βιβλίο με αυτή που εμπεριέχεται και τον τρόπο που παρουσιάζεται σε ένα website. Το βιβλίο ήταν/είναι/και θα είναι πρώτο σε άλλο κατ'εμέ για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.

Και μη μου θυμίζεις ότι χρειάζομαι πλέον δεύτερη βιβλιοθήκη. Να μου την πληρώσετε εσείς κύριε αναρχοάπλυτε!  :2funny:

Δεύτερη? Έχεις μέλλον...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σκέψου δε όταν το βιβλίο συζητιέται μέσα στο αμφιθέατρο... (αντί να αντιγράφουμε την άσκηση από τον πίνακα).

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μέχρι να το πάρεις το book ρίξε μια ματιά εδώ.

Και ρίξε μια ματιά και στον κύριο Hume. Ποτέ μου δεν τον χώνεψα τον καριολοσκωτσέζο αλλά τράβηξε κωλοδάχτυλα πολλά.

Άμα δε γουστάρεις wiki ψάξε τους ίδιους τίτλους στο stanford encyclpedia of philosophy αν προτιμάς που είναι πιο "έγκυρη" πηγή.
τύπε αυτό το Epistemological_anarchism sounds intriguing. ελπίζω να μου διαλύσει τις ψευδαισθήσεις για τη δημιούργία του Δ. πολιτισμού με βάση τις γνωστές επιστημονικές μεθοδολογικές αρχές...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δεύτερη? Έχεις μέλλον...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σκέψου δε όταν το βιβλίο συζητιέται μέσα στο αμφιθέατρο... (αντί να αντιγράφουμε την άσκηση από τον πίνακα).

Το σκέφτομαι καθημερινά.

Μαζί με τις μαλακισμένες επιλογές σπουδών που έκανα στα 16 μου  ;)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
τύπε αυτό το Epistemological_anarchism sounds intriguing. ελπίζω να μου διαλύσει τις ψευδαισθήσεις για τη δημιούργία του Δ. πολιτισμού με βάση τις γνωστές επιστημονικές μεθοδολογικές αρχές...

Εμ που θα στεκόσουν.....

Τσιμπ τσιμπ.....  :2funny:

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ναι ηλίθιε.... όπως ακριβώς πιστοποίησε και τα ταξίδια στο χρόνο που κάθεσαι και βλέπεις στα σινεμά.
γκιόχη.
τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου ανορθόγραφο στράκι.
μη μου εκνευρίζεσαι, αφού είσαι καλό παιδί :) απλά τα best seller bell δε τα γράφουν τόσο καθαρά :) :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σας πέρασα,στο μαγαζί μου μάζεψα περισσότερους,φάτε την σκόνη μου!!! :birdman:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Υπάρχουν βιβλία του Paul Feyerabent μεταφρασμένα στα ελληνικά. Δύο έχω ώρα μπροστά μου

Σκοτώνοντας το χρόνο (εκδ. ΕΚΚΡΕΜΕΣ - 1997)
Ενάντια στη μέθοδο (εκδ. Σύγχρονα Θέματα - 1982)

Βέβαια, αυτοί ίσως να μην είναι έγκυροι εκδότες...
Α, τη μετάφραση και επιμέλεια του δεύτερου, έχει κάνει ο μακαρίτης Γ. Γκουνταρούλης, καθηγητής φυσικής στο ΕΜΠ και στο ΕΚΠΑ... αλλά τι να μας λέει τώρα κι αυτός...

Επισκέπτης
Υπάρχουν βιβλία του Paul Feyerabent μεταφρασμένα στα ελληνικά. Δύο έχω ώρα μπροστά μου

Σκοτώνοντας το χρόνο (εκδ. ΕΚΚΡΕΜΕΣ - 1997)
Ενάντια στη μέθοδο (εκδ. Σύγχρονα Θέματα - 1982)

Βέβαια, αυτοί ίσως να μην είναι έγκυροι εκδότες...
Α, τη μετάφραση και επιμέλεια του δεύτερου, έχει κάνει ο μακαρίτης Γ. Γκουνταρούλης, καθηγητής φυσικής στο ΕΜΠ και στο ΕΚΠΑ... αλλά τι να μας λέει τώρα κι αυτός...

Έχεις όρεξη να κάνεις φροντιστήρια ρε κουφάλα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom