Νέα

Επίθεση αναρχικών στο νομπελίστα Τ. Γουότσον στην Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
τύπε οποιοδήποτε βιβλίο επιστημονικής μεθοδολογίας που διδάσκεται στα πανεπιστήμια και οποισήποτε θετική επιστήμη βασίζεται στη πειραματική μέθοδο. τώρα αν εσύ στα nobel αντιπραθέτεις το βιβλίο των εκδόσεων κρήτη...

Α, ξέρεις οι ίδιες εκδόσεις περιλαμβάνουν και πολλά έργα πανεπιστημιακής φυσικής και μαθηματικών...

www.cup.gr/]http://www.cup.gr/[/url]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για ποιο ακριβώς; αν οι θετικές επιστήμες στηρίζονται στη πειραματική μέθοδο(λυκειο) ή για το αν η επιστημολοογία των θετικών επιστημών βασίζεται στο πείραμα (οποιοδήποτε μη ανθρωπιστικό dep) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ποιό λύκειο ρε ταραμά; του ΟΕΔΒ;

αααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχα

η θεωρία για τις μαύρες τρύπες του σύμπαντος ανακαλύφθηκε όταν ο Αινστάιν και η παρέα του πήραν ένα διαστημόπλιο και άρχισαν να μπαίνουν μέσα σ αυτές.
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε κάτι μαλάκες που χει γεννήσει η μάνα τους.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άιντε με πείσατε...

Για να μας πει ο skaska που έθιξε και το θέμα τί ακριβώς σχέση έχει η ιδεολογία του Χάιζενμπεργκ ή του Χάιντεγκερ ή του Ουώτσον ή οιουδήποτε άλλου με την επιστήμη ή το τί έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα κάποια ανακάλυψή του...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Μέχρι να το πάρεις το book ρίξε μια ματιά εδώ.

Και ρίξε μια ματιά και στον κύριο Hume. Ποτέ μου δεν τον χώνεψα τον καριολοσκωτσέζο αλλά τράβηξε κωλοδάχτυλα πολλά.

Άμα δε γουστάρεις wiki ψάξε τους ίδιους τίτλους στο stanford encyclpedia of philosophy αν προτιμάς που είναι πιο "έγκυρη" πηγή.

Πω ρε πούστη μου, όλα αυτά τα έχει η wiki???

Τζάμπα κρατάω τόσο χώρο στο σπίτι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άιντε με πείσατε...

Για να μας πει ο skaska που έθιξε και το θέμα τί ακριβώς σχέση έχει η ιδεολογία του Χάιζενμπεργκ ή του Χάιντεγκερ ή του Ουώτσον ή οιουδήποτε άλλου με την επιστήμη ή το τί έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα κάποια ανακάλυψή του...

θα σου πω εγώ.
ο αινστάιν μετά την καταγραφή της θεωρίας της σχετικότητας και την μέσω πειραμάτων αποδειξή της (ακούς κοκοράκη; ΠΡΩΤΑ γράφτηκε και μετά ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ πειραματικά) έκανε πόλεμο να μην καταλήξει η ατομική ενέργεια στα χέρια αυτών που δεν έπρεπε.
κάνε τις αναγωγές σου. 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ η επίθεση στον μεγαλύτερο εν ζωή επιστήμονα από τα ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΡΧΙΔΙΑ που κατατρομοκρατούν τα Πανεπιστήμια εμποδίζοντας την ελεύθερη έκφραση απόψεων και ιδεών...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Άιντε με πείσατε...

Το πρόβλημα τίθεται από τη στιγμή που χρησιμοποιείται η επιστήμη για να στηρίξει την ιδεολογία (με κατέστρεψε ο πούστης ο Wember)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαλαρά τύπε. τη θεωρία για τις μαύρες τρύπες την διάβασες στο τελευταίο arlekin; :cheesy:

όχι μου την απέδειξε ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ γιατί έτσι τις ανακάλυψε.
ααααααααααααααααχαχχααχαχχαχααχχαχα ρε γκιόζο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τώρα τελευταία έχεις αρχίσει και σοβαρεύεσαι...
και αυτό με ανησυχεί.........

Μπα...

Θέλεις να σου θυμίσω ότι ακόμη γουστάρω Ντούσαν ή Κούπερ στο βάζελο; Ότι δεν πρέπει να φύγει ο Βαρδινογιάννης;

Να ξαναπούμε για το μονόδρομο του Μνημονίου;

Να επιχειρηματολογήσω για τα πλεονεκτήματα του ανοίγματος της αγοράς στις μεταμοσχεύσεις;

ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Έτσι μουνια, μόνο εσείς θα προβοκάρετε;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ποιό λύκειο ρε ταραμά; του ΟΕΔΒ;

αααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχα

η θεωρία για τις μαύρες τρύπες του σύμπαντος ανακαλύφθηκε όταν ο Αινστάιν και η παρέα του πήραν ένα διαστημόπλιο και άρχισαν να μπαίνουν μέσα σ αυτές.
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε κάτι μαλάκες που χει γεννήσει η μάνα τους.

Ερώτηση για ειδικούς: όταν ο Michelson προσπαθώντας να μετρήσει την ταχύτητα της γης μέσα στον φωτοβόλο αιθέρα έκανε το σχετικό πείραμα (το οποίο επανέλαβε αργότερα μαζί με τον Morley) και το πείραμα δεν επιβεβαίωσε τη θεωρία, τί έγινε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπα...

Θέλεις να σου θυμίσω ότι ακόμη γουστάρω Ντούσαν ή Κούπερ στο βάζελο; Ότι δεν πρέπει να φύγει ο Βαρδινογιάννης;

Να ξαναπούμε για το μονόδρομο του Μνημονίου;

Να επιχειρηματολογήσω για τα πλεονεκτήματα του ανοίγματος της αγοράς στις μεταμοσχεύσεις;

ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Έτσι μουνια, μόνο εσείς θα προβοκάρετε;

η αντίθετη άποψη μπορεί να είναι ηλίθια μεν, να εκφράζετε απο σοβαρο άνθρωπο δε.
πολλοί επιστήμονες έπεσαν σε απιστευτες ηλιθιότητες κολλημένοι στις ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΜΟΝΕΣ.
κάποιοι λχ είχαν εισαγάγει την θεωρια του ΑΙΘΕΡΑ.....στο διάστημα..... αααααααααααααχχαχαχαχααχαχαχχααχχαχαχα γιατί έτσι τους έβγαζαν τα πειράματά τους και οι μετρήσεις τους.

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
όχι μου την απέδειξε ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ γιατί έτσι τις ανακάλυψε.
ααααααααααααααααχαχχααχαχχαχααχχαχα ρε γκιόζο.
τύπε είσαι θεός. πάλι καλά που ο Αινστάιν ήτάν επιστήμονας και εσύ όχι :cheesy: Την επιστημονική παρατήρηση την έχεις υπόψη σου; α ξέχασα... τις ανακάλυψε με τη φαντασία :2funny: :2funny: :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Πω ρε πούστη μου, όλα αυτά τα έχει η wiki???

Τζάμπα κρατάω τόσο χώρο στο σπίτι...

Μη μου κακιώνεις.

Για να ρίξει μια ματιά του τα έστειλα (θα την ρίξει άραγε?) μέχρι να πάρει το βιβλίο (θα το πάρει άραγε?).

Δεν έχω ΚΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ τη χρησιμότητα του βιβλίου με τη χρησιμότητα των websites. Δε συγκρίνεται η γνώση που εμπεριέχεται σε ένα βιβλίο με αυτή που εμπεριέχεται και τον τρόπο που παρουσιάζεται σε ένα website. Το βιβλίο ήταν/είναι/και θα είναι πρώτο σε όλα κατ'εμέ για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.

Και μη μου θυμίζεις ότι χρειάζομαι πλέον δεύτερη βιβλιοθήκη. Να μου την πληρώσετε εσείς κύριε αναρχοάπλυτε!  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ερώτηση για ειδικούς: όταν ο Michelson προσπαθώντας να μετρήσει την ταχύτητα της γης μέσα στον φωτοβόλο αιθέρα έκανε το σχετικό πείραμα (το οποίο επανέλαβε αργότερα μαζί με τον Morley) και το πείραμα δεν επιβεβαίωσε τη θεωρία, τί έγινε?
ρε μαλάκα τα ίδια σκεφτόμεθα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom