Επειδη μου αρεσει να προβοκαρω....
Ακομα μεσιε Γκαμπα-Γκουμπα και τα ρεστα, περιμενω μια απαντηση σε μια αλλη-προηγουμενη ερωτηση:
Οι ατομικες μπομπες που μπορουν να τηγανισουν ολο το 1 δις αφρικανων μεσα σε δευτερολεπτα, πώς σου φαινονται? Ζητημα πλαισιου ή καθαρη νοητικη ανωτεροτητα του Οπενχαιμερ,του Φερμι και του Βον Νοιμαν? Αυτων των γαμιοληδων ασπρων,που τους αρεσαν οι εκρηξεις και τα μανιταρια?Εγω δεν αμφισβητω οτι υπαρχουν και καποιοι στη ζουγκλα με το ιδιο και ανωτερο ΙQ, που απλα ΔΕΝ αξιοποιηθηκαν, και παρεμειναν εκει μες στα ελη να ψαρευουν βατραχια...(με πιο αποδοτικες μεθοδους μεν απο τους υπολοιπους ιθαγενεις, αλλα τα βατραχια-βατραχια!)
Αυτο δεν το αμφισβητω,διοτι ξερω πολυ καλα οτι το IQ ειναι εμφυτο κι οχι επικτητο. ΟΧΙ ΕΠΙΚΤΗΤΟ! Σε κανενα βαθμο
Αλλα εδω πλεον ξεφευγετε μερικοι απο το ζητημα IQ-που οντως ειναι διαπραγματευσιμο- και επεισερχεστε σε ζητηματα συγκρισης πολιτισμων-που κατ'εμε δεν τιθενται καν σε ζυγι. Διοτι ειναι πραγματικα υβρις το να αμφισβητειτε τον καυλιαρικο δυτικο πολιτισμο,με τις τσοντες,τους Σειρηνακηδες και τα Cyber Sex.(Oταν οι αλλοι ουτε καποτα δεν εχουν καλα-καλα)
Επαναλαμβανω λοιπον...Η μπομπα πώς σας φαινεται? Και μην μου πειτε οτι μπορει να ψωνισει μια ιδια κι ο Κανταφης, γιατι μετα οι Americans, τα ανηψια του μαλακα του Σαμμυ, θα κλειστουν μεσα στα εργαστηρια για 3 μηνες, και θα φτιαξουν αρκετες ωστε η Λιβυη να γινει παρκινγκ για τα τεθωρακισμενα τους. Δεν υποστηριζω οτι ο πολιτισμος φαινεται σωνει και καλα απο τα οπλικα συστηματα που παραγει, ΑΛΛΑ ακομα κι απο την αναποδη να το δουμε το θεμα...Οι Αμερικανοι εχουν αμυντικα συστηματα αεραμυνας ικανα να μπουμπουνισουν το οποιοδηποτε βληματακι παει να μπει στην ατμοσφαιρά τους,ενω οι Africans γιοκ. Θα το φανε στην κεφαλα και μετα θα ψαχνονται...Οποτε τι συγκρινουμε τωρα?? Τα ταβανια με τα πατωματα? Ή τα σωβρακα με τις γραβατες?
Ο μερσεντακιας ο Περσονας,που το παιζει και καλα πολυπολιτισμικος εδω περα για να ψαρεψει κανα εναλλακτικο γκομενακι που παρακολουθει το σαιτ στα πλαισια κοινωνιολογικων ερευνων για το Πανεπιστημιο, αν ειχε γεννηθει στην Αφρικη θα καβαλαγε καμηλες αντι για αρρωστημενα Ουνο με προωθητικους πυραυλους, που προσπερνανε Πορσε. Πανω σε καμηλα και με 7km/h στα ισιωματα. Γιατι στους αμμολοφους? Σημειωτον!! Εκει να σε δω τι χερας εισαι, Περσονα. Με το καμτσικι φαινονται οι πραγματικοι σοφερ, οχι με τιμονια και μαλακειες