apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε στα εκανα φωτορομαντζο
ξερει κανενας πως γινετε να γραψεις σε CD τη μουσικη απο καποιο βιντο-κλιπ που ειναι στο youtube.? μονο την μουσικη θελω να γραψω,οχι το βιντεο.
αρκανς τυπε δοκιμασε αυτο που γραφει ο δικος μου εδω φαινεται πιο ευκολοτι κάνω εγώ. Χρησιμοποιώ το save2pc light, με ένα γκουγλάρισμα πολύ εύκολα το βρίσκεις και το κατεβάζεις, το εγκαθιστάς, το ανοίγεις και....παίρνω με copy το link από το you tube, το κάνω paste στο σημείο link, ακριβώς από πάνω του επιλέγω με ποιό τρόπο θα σωθεί(Save as), στη περίπτωση σου ΜP3 (audio only), επιλέγω το που θα σωθεί (Save to), το download from το έχω στο auto, και πατάς start, στη μπάρα στο κάτω μέρος βλέπεις το ποσοστό κατεβάσματος, είναι τόσο απλό που έχω μάθει την ανηψιά μου (8 χρονών) να κατεβάζει.
εισαι τυπος ρε αραχνη!επειδη απ'οτι ειδα δεν το εχει αναφερει κανεις, ο ευκολοτερος τροπος ειναι το linkyoutube.
Δεν εγκαθιστας κανενα προγραμμα.
το μονο που εχετε να κανετε ειναι να βαλετε τη λεξη link μπροστα απο το youtube σε οποιοδηποτε βιντεο.
Π.χ εστω οτι θελεις να κατεβασεις τοβαζεις λοιπον το προθεμα link και ετσι γινεται [video]http://www.linkyoutube.com/watch?v=oaxiILove5E&feature=sub[/video]
πατας enter και τελειωσε..
( Η σελιδα linkyoutube.com αυτο που κανει ειναι να αντιγραφει τα παντα που υπαρχουν στο youtube, και σου επιτρεπει να τα καταβασεις)
αρκανς τυπε δοκιμασε αυτο που γραφει ο δικος μου εδω φαινεται πιο ευκολο
επειδη απ'οτι ειδα δεν το εχει αναφερει κανεις, ο ευκολοτερος τροπος ειναι το linkyoutube.
Δεν εγκαθιστας κανενα προγραμμα.
το μονο που εχετε να κανετε ειναι να βαλετε τη λεξη link μπροστα απο το youtube σε οποιοδηποτε βιντεο.
Π.χ εστω οτι θελεις να κατεβασεις τοβαζεις λοιπον το προθεμα link και ετσι γινεται [video]http://www.linkyoutube.com/watch?v=oaxiILove5E&feature=sub[/video]
πατας enter και τελειωσε..
( Η σελιδα linkyoutube.com αυτο που κανει ειναι να αντιγραφει τα παντα που υπαρχουν στο youtube, και σου επιτρεπει να τα καταβασεις)
ωστε να μπορω να κατεβασω μουσικη-βιντεο απο youtube...???
ωστε να μπορω να κατεβασω μουσικη-βιντεο απο youtube...???
Εμενα ρε μουνακια στ αρχιδια σας ?
ντε γαμηθειται...