Νέα

Επιτέλους! Κάντε άμεσα download βίντεο από το ΥouTube!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 2arcoudi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά προσπαθώ να κατεβάσω απο tube με το free you tube download και δεν γινεται τπτ.... Κλειδώσανε το tube? Αν ναι υπάρχει αλλος converter σε mp3????

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Για δες αυτο..
          [video]http://youtubedownload.altervista.org/[/video]

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
το τεσταρατε σημερα??? γι καντε το και πεστε μου....

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να αποθηκευσω τραγουδια απο το youtube αλλα οχι σε βιντεακια αλλα σε μορφη ηχου για να  τα ακουω χωρις συνδεση στο internet

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

BAXYOU

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπες στο site αυτο  θα βρεις τα παντα σχετικα με ηχο, εικονα και μετατροπες αρχειων. και ειναι ολα δωρεαν.
κατεβασε το αναλογο προγραμμα. για αυτο που ζητας θες το:  Free YouTube to MP3 Converter 3.9.32
τα βιντεακια ειδικα κατεβαινουν πολυ γρηγορα, κατευθειαν σαν mp3 στο φακελο που θα επιλεξεις ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
και μεσω του γινεται πολυ ευκολα (μετατρεπει τα τραγουδια του youtube σε mp3 files)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
TPD Video Grabber.
Εκτός από το youtube σου δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσεις και από άλλα sites με βίντεο.
Για κατέβασμα εδώ:
Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είναι οκ. Αν και τελευταία μου κάνει κάτι περίεργα. Τσάμπα είναι όμως, δοκίμασε και βλέπεις.

Επισκέπτης
Εγω λεω το εξης πηγαινε στην ιστοσελιδα  download.cnet.com/ επειτα κατεβασε το γρηγορο και ταχυτατο προγραμμα Internet Download Manager για να αποθηκευεις στον υπολογιστη σου τα αγαπημενα σου βιντεο μπορεις απο ολες τις ιστοσελιδες και εκτος youtube μπορεις να κατεβασεις ακομη και βιντεο και απο τις ιστοσελιδες πορνο
και
και απο αλλες ιστοσελιδες. Θελεις ακομη να αποθηκευσεις τα αγαπημενα σου βιντεο στο κινητο τηλεφωνο σου και στο Sony Walkman , Apple ipod , sandisk sansa walkman η για οποιαδηποτε αλλη συσκευη για τα εχεις παντοτε μαζι σου και να μην τα αποχωρηζεσε ποτε, τοτε φιλε μου σου δινω την καλυτερη λυση κατεβασε το προγραμμα Any Video Converter Professional. Μιλαμε το καλυτερο προγραμμα σε βιντεο, εικονα και ηχο. Θα ευχαριστιεσαι να βλεπεις συνεχεια τα βιντεο σου. Αλλα υπαρχει ενα τιμημα θα πρεπει να τα αγορασεις αυτα τα προγραμματα που σου ειπα αλλα θα μεινεις ευχαριστημενος 100%. Υπαρχει και ενα αλλο ελευθερο προγραμμα για να κατεβασεις βιντεο απο οποιαδηποτε ιστοσελιδα το RealPlayer εχει και ενα μεγαλο πλειονεκτημα, αυτο το προγραμμα μπορεις να κοψεις τις αγαπημενες σου σκηνες απο μια αποθηκευμενη ταινια που εχεις στο υπολογιστη σου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για να κατεβαζω βιντεο απο το youtube και να μπορω ταυτοχρονα να τα μετατρεψω ? ποιο εχετε εσεις?

Επισκέπτης
[video]http://www.youtube-mp3.org/[/video]

τίποτ άλλο
Το θρεντ νακλείσει  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom