You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επιτέλους! Κάντε άμεσα download βίντεο από το ΥouTube!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 2arcoudi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 130
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Για δες αυτο..
[video]http://youtubedownload.altervista.org/[/video]
[video]http://youtubedownload.altervista.org/[/video]
μολις το τεσταρα και το μετρεψε κανονικα.το τεσταρατε σημερα??? γι καντε το και πεστε μου....
μολις το τεσταρα και το μετρεψε κανονικα.
ευχαριστω... σε exe den paizei tpt????
δεν εχω κατι υπ'οψιν μου.. :-ευχαριστω... σε exe den paizei tpt????
Αν χρησιμοποιείς Firefox δες αυτό :
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να αποθηκευσω τραγουδια απο το youtube αλλα οχι σε βιντεακια αλλα σε μορφη ηχου για να τα ακουω χωρις συνδεση στο internet
Ουτε εγγραφες ουτε τιποτα.... δοκιμασε το ειναι ευκολο...
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
free youtube downloader φιλε οτι ποιο απλο και μπορεις να το μετατρεψεις σε πολλα format
μπες στο site αυτο θα βρεις τα παντα σχετικα με ηχο, εικονα και μετατροπες αρχειων. και ειναι ολα δωρεαν.
κατεβασε το αναλογο προγραμμα. για αυτο που ζητας θες το: Free YouTube to MP3 Converter 3.9.32
τα βιντεακια ειδικα κατεβαινουν πολυ γρηγορα, κατευθειαν σαν mp3 στο φακελο που θα επιλεξεις ;)
κατεβασε το αναλογο προγραμμα. για αυτο που ζητας θες το: Free YouTube to MP3 Converter 3.9.32
τα βιντεακια ειδικα κατεβαινουν πολυ γρηγορα, κατευθειαν σαν mp3 στο φακελο που θα επιλεξεις ;)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.064
- Πόντοι
- 42.697
και μεσω του γινεται πολυ ευκολα (μετατρεπει τα τραγουδια του youtube σε mp3 files)
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
TPD Video Grabber.
Εκτός από το youtube σου δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσεις και από άλλα sites με βίντεο.
Για κατέβασμα εδώ:
Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είναι οκ. Αν και τελευταία μου κάνει κάτι περίεργα. Τσάμπα είναι όμως, δοκίμασε και βλέπεις.
Εκτός από το youtube σου δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσεις και από άλλα sites με βίντεο.
Για κατέβασμα εδώ:
Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είναι οκ. Αν και τελευταία μου κάνει κάτι περίεργα. Τσάμπα είναι όμως, δοκίμασε και βλέπεις.
Επισκέπτης
Εγω λεω το εξης πηγαινε στην ιστοσελιδα download.cnet.com/ επειτα κατεβασε το γρηγορο και ταχυτατο προγραμμα Internet Download Manager για να αποθηκευεις στον υπολογιστη σου τα αγαπημενα σου βιντεο μπορεις απο ολες τις ιστοσελιδες και εκτος youtube μπορεις να κατεβασεις ακομη και βιντεο και απο τις ιστοσελιδες πορνο
και
και απο αλλες ιστοσελιδες. Θελεις ακομη να αποθηκευσεις τα αγαπημενα σου βιντεο στο κινητο τηλεφωνο σου και στο Sony Walkman , Apple ipod , sandisk sansa walkman η για οποιαδηποτε αλλη συσκευη για τα εχεις παντοτε μαζι σου και να μην τα αποχωρηζεσε ποτε, τοτε φιλε μου σου δινω την καλυτερη λυση κατεβασε το προγραμμα Any Video Converter Professional. Μιλαμε το καλυτερο προγραμμα σε βιντεο, εικονα και ηχο. Θα ευχαριστιεσαι να βλεπεις συνεχεια τα βιντεο σου. Αλλα υπαρχει ενα τιμημα θα πρεπει να τα αγορασεις αυτα τα προγραμματα που σου ειπα αλλα θα μεινεις ευχαριστημενος 100%. Υπαρχει και ενα αλλο ελευθερο προγραμμα για να κατεβασεις βιντεο απο οποιαδηποτε ιστοσελιδα το RealPlayer εχει και ενα μεγαλο πλειονεκτημα, αυτο το προγραμμα μπορεις να κοψεις τις αγαπημενες σου σκηνες απο μια αποθηκευμενη ταινια που εχεις στο υπολογιστη σου.
Επισκέπτης
[video]http://www.youtube-mp3.org/[/video]
τίποτ άλλο
Το θρεντ νακλείσει
τίποτ άλλο
Το θρεντ νακλείσει
lolos666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2010
- Like
- 36