Νέα

Επιστροφή στα συσσίτια!!!..και αναδρομικά βουλευτών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Γιατι το λες αυτο ρε φιλε ?
Τοσο δυσκολο ειναι να μην ξαναψηφισει κανεις τους ιδιους για βουλευτες και να τους στειλει σπιτια τους ?

Ψηφιστε νεα προσωπα και τους γεροντοκαρεκλοσαυρους στειλτε τους σπιτια τους
εισαι σιγουρος οτι οι νεοι που λες δεν θα ειναι το ιδιο πεινασμενοι και θα πεσουν με τα μουτρα στην μασα;εγω δεν ειμαι παντως...θα μου πεις ποια ειναι η λυση ε; Δυστυχως δεν την ξερω....πραγματικα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ρουσφετια ζητουν οι αχρηστοι που δεν μπορουν να κανουν μια δουλεια απο μονοι τους
και οι τεμπεληδες....

Συμφωνω ομως μαζι σου σε αυτο διοτι η συγκυριες θα πυροδοτησουν δυστυχως πολλα ρουσφετια παλι  ;)

ρουσφετια ζητουν οσοι εχουν την  ευχερεια να ζητησουν

δυστυχως ειμαστε αιχμαλωτοι των συγκυριων και μας εχει πιασει πανικος

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εισαι σιγουρος οτι οι νεοι που λες δεν θα ειναι το ιδιο πεινασμενοι και θα πεσουν με τα μουτρα στην μασα;εγω δεν ειμαι παντως...θα μου πεις ποια ειναι η λυση ε; Δυστυχως δεν την ξερω....πραγματικα
Σιγουρος δεν μπορεις να εισαι για τιποτα πλεον ....

Ομως αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να ΜΗΝ δοκιμασουμε κατι καινουργιο....

Απο την αλλη σκεφτομαι την φραση που ειπε ο Μεταξας ?
Η δημοκρατεια ειναι το εργαλειο του καπιταλισμου για να ελεγχει τις μαζες.....

Αναρωτιεμαι μηπως μας χρειαζεται μια χουντα να στρωσουμε ?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Σιγουρος δεν μπορεις να εισαι για τιποτα πλεον ....

Ομως αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να ΜΗΝ δοκιμασουμε κατι καινουργιο....

Απο την αλλη σκεφτομαι την φραση που ειπε ο Μεταξας ?
Η δημοκρατεια ειναι το εργαλειο του καπιταλισμου για να ελεγχει τις μαζες.....

Αναρωτιεμαι μηπως μας χρειαζεται μια χουντα να στρωσουμε ?

δυστυχως ο πανικος εχει εξαπλωθει

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δυστυχως ο πανικος εχει εξαπλωθει
Σκεφτομαι και το ενδεχομενο, οι κινησεις του κρατους να ειναι σωστες και εμεις να αντιδρουμε, γιατι ξεβολευομαστε....

Ομως υπαρχουν και ανθρωποι που οντως θιγονται αδικα απο ολο αυτο....

Ομως αν θες και μπορεις, ριξε μια ξηγα για το τι εννοεις εσυ, (ο πανικος εχει εξαπλωθει) στην προκειμενη περιπτωση.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Ξερεις τι ειναι να βλεπεις ανθρωπους να τρωνε ενα κουλουρι που τους επεσε χαμω ?
Αυτο δεν ειναι συνηθεια αλλα ανεχεια.....
Πεφτει το κουλουρι απο τα χερια, χαμω, εκει ακριβως που μαζευονται τα κατρουλια, του καθε τοξικομανη, η αστεγου και μην ξερωντας το τρωνε !!!!!!!!!!
Και δεν μιλω για ανθρωπους που ειναι λιγδιαρηδες η αστεγοι, αλλα ανθρωπους κοστουματους καθως πρεπει εμφανισεως σε προχωρημενη ηλικια....... :headbang: :S
Προχτες συγγρου -Φιξ...Σε δοχείο απορριμματων εξω στο δρόμο,βαζει το χερι του ενας κακομοίρης,βγάζει ενα ποτήρι χάρτινο-δεν ξέρω τι είχε μέσα-το κοιτάζει και....πίνει τα υπολείμματα του υγρού!!!!!!Επαθα σοκ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Προχτες συγγρου -Φιξ...Σε δοχείο απορριμματων εξω στο δρόμο,βαζει το χερι του ενας κακομοίρης,βγάζει ενα ποτήρι χάρτινο-δεν ξέρω τι είχε μέσα-το κοιτάζει και....πίνει τα υπολείμματα του υγρού!!!!!!Επαθα σοκ....
ε συγνωμη αλλα αυτος δεν ηταν πεινασμενος αλλα μαλακας...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οταν γραφεις για χουντες τι ειναι ;
Μαλιστα... Καταλαβαινω τι λες... Εχεις δικιο ...

Σιγουρα μια χουντα δεν ειναι λυση, καθως και τα χουντικα καθεστωτα ειδαμε ανα τον πλανητη, τι πλουτο συσσωρευσαν εις βαρος των πολλων, καταπατωντας δικαιωματα και ελευθεριες.

Δεν σημαινει οτι επιζητω μια χουντα ....

Επιζητω οπως οι περισσοτεροι δικαιη κατανομη ευκαιριων χωρις διαπλοκη ...

Αναρωτιεμαι, τι διαφορες εχουν η χουντα, με την σημερινη δημοκρατια οπως την λεμε επισημα ?

Ανεπισημα θα επρεπε να ονομαζεται Δημοκρατικη Κοινοβουλευτικη Χουντα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτος πρεπει να ηταν τοξικομανης με καμμενο εγκεφαλο.....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Σημερα στο Πεντάγωνο έχουμε κοτόπουλο με μακαρόνια...ΕΛΑΤΕ!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ψιλοάσχετο, όμως θυμήθηκα πως όταν ήμουν στρατό (ειδικά στο κέντρο αλλά και στις μονάδες αργότερα) είχα πάθει σοκ όταν είχα αντιληφθεί τις τεράστιες ποσότητες φαγητού που κατέληγαν καθημερινά στα σκουπίδια.
έτυχε μάλιστα να ανοίξω σχετική κουβέντα με έναν υπαξ. σε μια μονάδα και μου έλεγε ότι ο ίδιος προσωπικά είχε προτείνει κάποτε στην διοίκηση του στρατοπέδου το φαγητό που περίσσευε να διαμοιραζόταν σε ιδρύματα, απόρους κτλ, δίχως να εισακουστεί.

βέβαια υπάρχει πάντα ο μύθος ότι τα φαγητά του στρατού δεν μπορούν να τα φάνε πολίτες παρά μόνον οι φαντάροι που έχουν κάνει και τα σχετικά εμβόλια :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Σημερα στο Πεντάγωνο έχουμε κοτόπουλο με μακαρόνια...ΕΛΑΤΕ!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ω ρε τυπε.....αν εχουν και σαλτσουλα μια χαρα σας κοβω......

πλακα πλακα μηπως και οι αλλες δημοσιες υπηρεσιες πρεπει να οργανωσουν συσσιτια με ενα ευρω εστω για το προσωπικο τους;γιατι μονο ο στρατος;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

πλακα πλακα μηπως και οι αλλες δημοσιες υπηρεσιες πρεπει να οργανωσουν συσσιτια με ενα ευρω εστω για το προσωπικο τους;γιατι μονο ο στρατος;
τι λες ρε μαν :huh: δεν φτάνει που μας σπάνε τ'αρχίδια κάθε μέρα οι ΔΥ θα τους ταϊζουμε κιόλας :huh:

Επισκέπτης
Μπορούν να κρατηθούν απ' το μισθό τους :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Καλη ιδεα αυτη ....

Ομως στις τραπεζες εχουν κυλικια που πουλανε παμφθηνα σαντουιτς καφεδες γιαουρτια αναψυκτικα κτλ κτλ κτλ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τι λες ρε μαν :huh: δεν φτάνει που μας σπάνε τ'αρχίδια κάθε μέρα οι ΔΥ θα τους ταϊζουμε κιόλας :huh:
ρε μαν :birdman: και συ μας σπας τα αρχιδια με την στρατοκαυλιαση σου  αλλα σε ταιζουμε καθε μερα :pipa1: :2on1: :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom