Νέα

Επιστροφή σχολικών βιβλίων!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Δεν είναι μαγκιά, αυθόρμητη και συμβολική αντίδραση απο 16ρηδες είναι.
Και όλοι το έχουν κάνει, νομίζω, ακόμα και οι έχοντες σήμερα καταπιεί το μπαστούνι του καθωσπρεπισμού.
Μακάρι να λυνόταν μόνο απ' αυτό το χρόνιο πρόβλημα της παιδείας.

συμβολικη κινηση 16ρηδων?
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ..
συμβολικη κινηση να καταστρεφεις ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ?γιατι το βιβλιο ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ απο τοτε που πηγαινα σχολειο εγω οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να καταστραφει γιατι ανηκει στο κρατος..

μαγκια στυλ τσιπρα μου θυμιζει αυτο,δηλαδη μαγκια κλανια κ απο ουσια ΜΗΔΕΝ..

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τι επρεπε να ειναι η ουσια δηλαδη ;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ..
συμβολικη κινηση να καταστρεφεις ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ?γιατι το βιβλιο ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ απο τοτε που πηγαινα σχολειο εγω οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να καταστραφει γιατι ανηκει στο κρατος..

Εσύ ρε Λαπλάς δεν έχει σκίσει κανένα βιβλίο θρησκευτικών η κοσμογραφίας δηλαδή;
Θα μου επιτρέψεις να σε χαρακτηρίσω φαινόμενο τότε!
Άσε που πουθενά δεν έλεγε το βιβλίο οτι είναι περιουσία του κράτους και απαγορεύεται να καταστραφεί, ίσως τα έχεις μπερδέψει με την Αλβανία π.χ.   

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Εσύ ρε Λαπλάς δεν έχει σκίσει κανένα βιβλίο θρησκευτικών η κοσμογραφίας δηλαδή;
Θα μου επιτρέψεις να σε χαρακτηρίσω φαινόμενο τότε!
Άσε που πουθενά δεν έλεγε το βιβλίο οτι είναι περιουσία του κράτους και απαγορεύεται να καταστραφεί, ίσως τα έχεις μπερδέψει με την Αλβανία π.χ.   

ποτε φιλε!!!ποτε!να σκισω βιβλιο?τι ειμαι βαρβαρος ρε φιλε?
δηλαδη ενταξει,αυτα ειναι στοιχειωδη κ μας τα μαθαινει το σπιτι μας..

παντα κοροιδευα αυτους τους 5-10 που εσκιζαν τα βιβλια μετα τις εξετασεις κ τα εκαναν σαιτες στο προαυλιο..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ηλιθιοτητα ειναι δεν ειναι αυθορμητισμος κλπ

το αν θα καταστρεψεις περιουσια του σχολειου, αν θα σκισεις το βιβλιο, αν θα κανεις κοπανες ετσι επειδη στην εδωσε μονο ελλειψη σεβασμου δειχνει.. κ μετα πας κ στο πανεπιστημιο κ το παιζεις μαγκας καταληψιας επειδη δεν εχεις κανενα να σ ελεγχει

κ μαλλον εγω κ αλλοι πολλοι ημασταν φαινομενα που σεβομασταν την σχολικη περιουσια

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ποτε φιλε!!!ποτε!να σκισω βιβλιο?τι ειμαι βαρβαρος ρε φιλε?
δηλαδη ενταξει,αυτα ειναι στοιχειωδη κ μας τα μαθαινει το σπιτι μας..

παντα κοροιδευα αυτους τους 5-10 που εσκιζαν τα βιβλια μετα τις εξετασεις κ τα εκαναν σαιτες στο προαυλιο..

Εύγε τότε.
Δεν έχω κάτι να προσθέσω.
Άσε που δεν σε πιστεύω, να με συμπαθάς, κι αυτό είναι άσχετο με την εκτίμηση που ξέρεις οτι σου τρέφω.      :)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

το αν θα καταστρεψεις περιουσια του σχολειου, αν θα σκισεις το βιβλιο, αν θα κανεις κοπανες ετσι επειδη στην εδωσε μονο ελλειψη σεβασμου δειχνει.. κ μετα πας κ στο πανεπιστημιο κ το παιζεις μαγκας καταληψιας επειδη δεν εχεις κανενα να σ ελεγχει

κ μαλλον εγω κ αλλοι πολλοι ειμασταν φαινομενα που σεβομασταν την σχολικη περιουσια

φυτουλι μου,εσυ εισαι το μωρουλι μου :P :P

πλακιτσα.. :P

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ενώ για τους μαθητές, με όλο το άγχος που συσσωρεύεται πάνω στο κεφάλι τους για τις εξετάσεις στα ΑΕΙ, το μέλλον τους κλπ, είναι σαν να πηγαίνουν διακοπές;
όχι, αλλά τα τελευταία χρόνια η περίφημη ''μαθητοκεντρική διδασκαλία'' έχει μετατραπεί σε ''ο μαθητής κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς συνέπειες''.

Υ.Γ. Σου απάντησα μόνο και μόνο γιατί δεν ήθελα να νομίσει κανείς οτι αποφεύγω να το κάνω. Ξέρεις όμως πολύ καλά οτι δεν επιθυμώ διάλογο με σένα, ξέρεις και τους λόγους.
Θα το εκτιμούσα αν το καταλάβαινες και πορευόσουν αναλόγως.
δεν με ενδιαφέρει αν θα μου απαντάς ή όχι. ό,τι νομίζω θα το σχολιάζω από τα γραφόμενά σου. ούτε θα μου καθορίσεις εσύ την ''πορεία'' μου. και φυσικά σκασίλα μου μεγάλη αν δεν χαίρω της εκτίμησής σου.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

κ μαλλον εγω κ αλλοι πολλοι ειμασταν φαινομενα που σεβομασταν την σχολικη περιουσια

Τι διάολο, ακόμα και ο str8 παραδέχτηκε -προς τιμήν του- οτι έσκιζε τα βιβλία του στο τέλος της χρονιάς.
Όλοι οι "μη μου άπτου" έμειναν να με μέμφονται γι' αυτό που είπα;

Κοπάνες τουλάχιστον κάνατε η ήσασταν κι εκεί "αποβουτυρωμένες", μπάϊτ;

Και σου ξαναλέω, τα σχολικά βιβλία ΔΕΝ ΗΤΑΝ σχολική περιουσία, πάψε να το επικαλείσαι.

Την δε χολή για τις καταλήψεις, την προσπερνάω ευγενικά.      :)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

ή (πιο καλό παράδειγμα) με την πρώην Σοβ. Ένωση

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οι ανύπαρκτες και πολύ προβληματικές αίθουσες διδασκαλίας, τα ανύπαρκτα εργαστήρια μαθημάτων, οι υπερσύγχρονοι υπολογιστές δεκαετίας και βάλε, τα επικίνδυνα σχολικά κτίρια με τις ατέλειες, τις κακοτεχνίες, οι ανεκπαίδευτοι, βαριεστοιμένοι, βολεμένοι εκπαιδευτικοί, τα αντιεπιστημονικά συγγράματα, τα αντιεκπαιδευτικά προγράμματα διδασκαλίας, η πολύ ακριβή "δωρεάν" παιδεία και άλλα όμορφα που συμβαίνουν σήμερα στην εκπαίδευση ΔΕΝ είναι πρόβλημα.
Το βασικό μας πρόβλημα είναι η ανακύκλωση των σχολικών βιβλίων. :jerking:

Όπως σε όλες τις κινήσεις αυτής της τόσο φιλολαϊκής και φιλοσοφιμένης κυβέρνησης, η εξάταση απλά και μόνο μιας πρότασης φαινομενικά είναι καλή. Όμως βλέποντας και αναλύοντας την γενικότερη αντίληψη τους περι των πραγμάτων είναι και θα είναι μια αρτηριοσκληρωτική καθόλα τυπικά δεξιά κυβέρνηση παλαιού τύπου.

Αναρωτιέμαι, επισκέπτονται τις ξένες χώρες που έχουν συντηρητικές κυβερνήσεις (π.χ. Γερμανία, Γαλλία κλπ) δεν έχουν πάρει τίποτα από αυτούς; Στούρνοι φεύγουν, στούρνοι γυρνάνε;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Η άποψή μου είναι ότι τα βιβλία και ότι άλλο υλικό ή από τα σχολεία ή από τα σπίτια μας,πρέπει να ανακυκλώνεται.Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για το περιβάλλον και να φορτώνουμε χρήσιμο υλικό στη χωματερή.Στη γειτονιά μου υπάρχει ένα τζαμάδικο.Τα σπασμένα τζάμια τα πετάει..Στην Ελβετία αυτό είναι αδιανόητο.Μέχρι πρόπερσι τις εφημερίδες τις έδινα σε έναν ρακοσυλλέκτη κάθε 15 ημέρες.Τώρα τις πετάω διότι ο δήμος δεν ενδιαφέρεται και ο κάδος του ΕΣΔΚΝΑ είναι μακρυά να τις πάω...Κουτάκια από αλουμίνιο πάνε στα σκουπίδια,αλλά αν δει κάποιος τι ενέργεια καταναλώνεται για να εξορυχθεί και να παραχθεί,θα διαπιστώσει ότι μπορεί να την επωφεληθεί για το κλιματιστικό του,μαζεύοντας τα ανακυκλώσιμα υλικά.Ευτυχώς βλέπω πολλούς να μαζεύουν τις μπαταρίες για ανακύκλωση.Μήπως πρέπει όλοι να ενδιαφερθούμε για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οι ανύπαρκτες και πολύ προβληματικές αίθουσες διδασκαλίας, τα ανύπαρκτα εργαστήρια μαθημάτων, οι υπερσύγχρονοι υπολογιστές δεκαετίας και βάλε, τα επικίνδυνα σχολικά κτίρια με τις ατέλειες, τις κακοτεχνίες, οι ανεκπαίδευτοι, βαριεστοιμένοι, βολεμένοι εκπαιδευτικοί, τα αντιεπιστημονικά συγγράματα, τα αντιεκπαιδευτικά προγράμματα διδασκαλίας, η πολύ ακριβή "δωρεάν" παιδεία και άλλα όμορφα που συμβαίνουν σήμερα στην εκπαίδευση ΔΕΝ είναι πρόβλημα.
Το βασικό μας πρόβλημα είναι η ανακύκλωση των σχολικών βιβλίων. :jerking:

Όπως σε όλες τις κινήσεις αυτής της τόσο φιλολαϊκής και φιλοσοφιμένης κυβέρνησης, η εξάταση απλά και μόνο μιας πρότασης φαινομενικά είναι καλή. Όμως βλέποντας και αναλύοντας την γενικότερη αντίληψη τους περι των πραγμάτων είναι και θα είναι μια αρτηριοσκληρωτική καθόλα τυπικά δεξιά κυβέρνηση παλαιού τύπου.

Αναρωτιέμαι, επισκέπτονται τις ξένες χώρες που έχουν συντηρητικές κυβερνήσεις (π.χ. Γερμανία, Γαλλία κλπ) δεν έχουν πάρει τίποτα από αυτούς; Στούρνοι φεύγουν, στούρνοι γυρνάνε;

Πέστα βρε Χρυσόστομε!    :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
φυτουλι μου,εσυ εισαι το μωρουλι μου :P :P

πλακιτσα.. :P
δεν ημουν φυτουλι *P

αλλα αλλιως ειναι τα σχολεια εδω περα κ αλλιως στην κυπρο
εδω  αντιδραση απλα για την αντιδραση
ετσι χωρις νοημα
στα σχολεια υποτιθεται πας για να μαθεις, οχι για να καταστρεψεις επειδη εισαι"αυθορμητος"

προς φεθρυ

χολη? αυτο δεν το καταλαβα τεσπα...

καναμε κοπανες... αλλα δεν τις παρουσιαζαμε ως αντιδραση κ συμβολισμος κ βλακειες
καναμε γιατι βαριομασταν να παμε στο μαθημα

τα βιβλια δεν τα καταστρεφαμε ομως τι να κανουμε τωρα

φευγω τωρα γιατι εχω μαθημα κ δεν παιζει κοπανα χαχαχα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μήπως πρέπει όλοι να ενδιαφερθούμε για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε;

Σωστό.
Αλλά θα έπρεπε πρώτα απ' όλα να προστατεύουμε την Πάρνηθα π.χ.
Και όχι να την αφήνουμε -ελέω της πολιτικής μας- να καεί.
Ούτε να χαρίζουμε μετά πολλά απο τα καμένα στρέμματα στο Καζίνο.
Αν τα κάνουμε ΠΡΩΤΑ όλα αυτά, μετά δικαιούμεθα να μιλάμε και για ανακύκλωση μπαταρίας η σχολικών βιβλίων.
Κάνω κάπου λάθος;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Πρέπει να ασχοληθεί ο καθένας μόνος του πρώτα,και μετά ζητάει ευθύνες από τους άλλους.Όταν πετάμε τα σκουπίδια στο δρόμο και στα 20 μέτρα είναι κάδος,δεν έχει σχέση η καταστροφή της Πάρνηθας.Πέρσι ακύρωσαν την Ειδική διαδρομή του Υμητού και μετά από 2 μήνες κάηκε.Κάποιοι το παίζουν οικολόγοι και έχουν σπίτια σε δάση.Το θέμα όμως είναι τι κάνουμε εμείς.Αν απαιτήσουμε ανακύκλωση,θα μπορέσουμε να απαιτήσουμε και ευθύνες.Αν βρωμίζουμε το χώρο που ζούμε,"με τι μούτρα" θα ζητήσουμε ευθύνες;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πρέπει να ασχοληθεί ο καθένας μόνος του πρώτα,και μετά ζητάει ευθύνες από τους άλλους.Όταν πετάμε τα σκουπίδια στο δρόμο και στα 20 μέτρα είναι κάδος,δεν έχει σχέση η καταστροφή της Πάρνηθας.Πέρσι ακύρωσαν την Ειδική διαδρομή του Υμητού και μετά από 2 μήνες κάηκε.Κάποιοι το παίζουν οικολόγοι και έχουν σπίτια σε δάση.Το θέμα όμως είναι τι κάνουμε εμείς.Αν απαιτήσουμε ανακύκλωση,θα μπορέσουμε να απαιτήσουμε και ευθύνες.Αν βρωμίζουμε το χώρο που ζούμε,"με τι μούτρα" θα ζητήσουμε ευθύνες;

Δηλαδή, δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για την καταστροφή της Πάρνηθας;
Και για το ΔΩΡΟ των καμένων στρεμμάτων στο Καζίνο;
Μη με τρελάνεις μεσημεριάτικα!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ..

laplace, μην τρελαίνεσαι. φυσικά και δεν είναι συμβολική κίνηση. χαβαλές είναι, που συνήθως τον ξεκινούν ένας δύο και μετά τους μιμούνται κι άλλοι. όπως χαβαλές είναι και το μπουγέλο και δεν εμπεριέχει κανέναν συμβολισμό του τύπου ''η κυβέρνηση τα έχει κάνει μούσκεμα'' :2funny: :2funny:. επίσης οι κοπάνες δεν γίνονται για να συμβολίσουν κάτι, αλλά γιατί οι μαθητές βαριούνται να πάνε στο μαθημα. κάποιοι σε όλα αυτά βλέπουν αντίδραση της νεολαίας, ενώ η αλήθεια είναι ότι πρόκειται περί οκνότητάς της. οι καταλήψεις ξεκινούν με σοβαρό χαρακτήρα και σωστά κίνητρα, αλλά δυστυχώς στην πορεία εκφυλίζονται κι αυτές

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σωστό.
Αλλά θα έπρεπε πρώτα απ' όλα να προστατεύουμε την Πάρνηθα π.χ.
Και όχι να την αφήνουμε -ελέω της πολιτικής μας- να καεί.
Ούτε να χαρίζουμε μετά πολλά απο τα καμένα στρέμματα στο Καζίνο.
Αν τα κάνουμε ΠΡΩΤΑ όλα αυτά, μετά δικαιούμεθα να μιλάμε και για ανακύκλωση μπαταρίας η σχολικών βιβλίων.
Κάνω κάπου λάθος;

Ναι, κάνεις...
Το ότι καίγονται τα δάση δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μην ανακυκλώνονται οι μπαταρίες ή τα βιβλία...
Η προστασία του περιβάλλοντος επιτυγχάνεται από πολλές παράλληλες ενέργειες οι οποίες δεν γόνονται διαδοχικά αλλά ταυτόχρονα, χωρίς η μια να είναι προαπαιτούμενο της άλλης...

Με το σκεπτικό σου, καταλήγουμε σε ένα αέναο παιχνίδι της κολοκυθιάς, όπου όλοι αρνούνται να κάνουν ο,τιδήποτε αν δεν κάνει κάποιος άλλος πρώτα κάτι...

Άσε που σε ζητήματα προστασίας περιβάλλοντος, είναι προτιμότερο να αρχίσουμε από τα μικρά και καθημερινά (πχ ανακύλωση, οικονομία νερού) προτού προχωρήσουμε στα μεγάλα...

Το γεγονός ότι κάποιος μαλάκας "δώρισε" κάποια στρέμματα στο καζίνο (αν έγινε έτσι) δε σημαίνει ότι εγώ θα σπαταλάω νερό, θα βάζω το σκύλο μου να χέζει στο δρόμο, θα πετάω σκουπίδια παντού και θα χρησιμοποιώ το αμάξι για αποστάσεις 100 μέτρων...

Και ως χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτής της αντινομίας, τα εξάρχεια όπου ενώ κλαίγονται για την πάρνηθα οι αντιεξουσιαστές, έχουν καραβρωμίσει ως και την τελευταία σπιθαμή της συνοικίας με άτακτη αφισοκόλληση, συνθήματα, σκουπίδια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom