Νέα

Επιστροφή σχολικών βιβλίων!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Από φέτος οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων θα επιστρέφουν τα βιβλία τους στο σχολείο. Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου, οι διευθυντές θα πρέπει να ενημερώσουν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές για την ανάγκη επιστροφής των βιβλίων στα σχολεία.

Όπως αναφέρει Το Βήμα της Τρίτης, τα επιστρεφόμενα βιβλία θα προορίζονται για ανακύκλωση προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα, τα οποία και θα διατεθούν στις σχολικές επιτροπές για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών. Όσα από αυτά είναι σε καλή κατάσταση θα επαναχρησιμοποιηθούν.

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οι διευθυντές θα πρέπει να ενημερώσουν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές για την εφαρμογή του συστήματος της επιστροφής και επαναχρησιμοποίησης βιβλίων, ώστε οι μαθητές να μην προκαλέσουν φθορές στα βιβλία.

Εξαιρούνται μόνο εκείνα τα σχολικά εγχειρίδια που προορίζονται για χρήση μεγαλύτερη του ενός έτους (βιβλία πληροφορικής, βιβλία αναφοράς κ.ά.).

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
πολυ καλη κινηση,απο το να τα καινε κ να τακανουν σαιτες μετα την ληξη της χρονιας,καλυτερα ανακυκλωση..

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
συμφωνα με το νομο,τα βιβλια πρεπει να επιστρεφονται στο τελος της χρονιας.Αυτο ισχυει εδω και χρονια αλλα δεν εφαρμοζεται( :jerking:).Τους επιασε ξαφνικα η ευαισθησια...

Mr. Nice Guy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
0
ναι ρε φιλε , καλα εκανε και τους επιασε η ευαισθησια ξαφνικα, μην παραπονιεστε οταν εχετε αδικο , γινεστε πολυ γελιοι, πιο γελιοι απο οτι ειστε

OP
OP
S

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ήρεμα ρε μεγάλε, γιατί επιτίθεσε έτσι? Του υπουργείου είσαι????

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
ναι ρε φιλε , καλα εκανε και τους επιασε η ευαισθησια ξαφνικα, μην παραπονιεστε οταν εχετε αδικο , γινεστε πολυ γελιοι, πιο γελιοι απο οτι ειστε
εσυ που το ειδες το αδικο παραπονο ρε μεγαλε?σου φαινεται γελοια η σκεψη οτι θα επρεπε να εφαρμοζεται αυτο το πραγμα απο παλια? :jerking: :jerking:'Η μηπως σου θιξαμε το κομμα και δυσαρεστηθηκες ρε καημενε?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ προτείνω να επαναφέρουμε επίσης τη μπλε ποδιά (κάτω απο το γόνατο φυσικά), το πηλίκιο με την κουκουβάγια, τον αριθμό μητρώου ραμένο πάνω στο πουλόβερ (σαν το Άουσβιτς ένα πράμα), καθώς και το κούρεμα με την ψιλή.
Τι λέτε;              :boobies:     

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δεν είναι άσχημη η ιδέα σου Φεθρυ  :grin: :grin: :grin: :grin:, αλλά που κολάει με το συγκεκριμένο θέμα??? Οεο

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
επισης το χωρισμο σε σχολεια αρρενων και θηλεων και την επιστροφη της δασκαλοκεντρικης εκπαιδευσης γιατι εχει αποθρασυνθει η νεολαια :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
Εγώ προτείνω να επαναφέρουμε επίσης τη μπλε ποδιά (κάτω απο το γόνατο φυσικά), το πηλίκιο με την κουκουβάγια, τον αριθμό μητρώου ραμένο πάνω στο πουλόβερ (σαν το Άουσβιτς ένα πράμα), καθώς και το κούρεμα με την ψιλή.
Τι λέτε;              :boobies:     
+7 απο μενα....σε λιγο θα μας πουν οτι πρεπει να τους επιστρεφουν τις φωτοτυπημενες σημειωσεις των παν/μιων.....χαχαχαχα....

ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
επισης το χωρισμο σε σχολεια αρρενων και θηλεων και την επιστροφη της δασκαλοκεντρικης εκπαιδευσης γιατι εχει αποθρασυνθει η νεολαια :tooth: :tooth:

κ πως θα μαθαινουν να παιρνουν πιπες οι μαθητριες?ποιον θα πιπωνουν στις τουαλετες?τον δασκαλο?  :boobies: :boobies: :boobies: :dancing: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
τωρα που το σκεφτομαι,οι μετεξεταστεοι του σεπτεμβριου απο τι βιβλιο θα διαβαζουν το καλοκαιρι αφου θα το'χουν επιστρεψει? :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny:

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι...απο εκει θα εξοικονομησουμε χρηματα για την οικονομια μας :jerking: :jerking: :jerking:..

ας κοψουνε πρωτα τις μιζες στα εξοπλιστικα προγραμματα.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κ πως θα μαθαινουν να παιρνουν πιπες οι μαθητριες?ποιον θα πιπωνουν στις τουαλετες?τον δασκαλο?  :boobies: :boobies: :boobies: :dancing: :2funny:
καλύτερα να μην πιπώνουν κανέναν και να γλύφονται μεταξύ τους θα έχουμε έτσι περισσότερες λεσβίες... άρα με περισσότερες λεσβίες έχουμε περισσότερες λεσβίες έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να βρεθούμε ανάμεσα τους άρα άρα άρα ... νομίζω τελικά ότι το θηλέων και αρρένων δεν θα έβλαπτε ΕΜΕΝΑ .

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πρόκειται για κολοσσιαία και ιστορική μεταρρύθμιση που ανοίγει νέους δρόμους και προοπτικές για την παιδεία μας. Ειδικά η πρόθεση να επαναχρησιμοποιηθούν τα βιβλία που είναι σε καλή κατάσταση, νομίζω ότι είναι ενδεικτική του πρωτοποριακού χαρακτήρα του συγκεκριμένου μέτρου.
Η Κυβέρνηση άργησε λίγο αλλά τελικά την έκανε την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Αφού έλυσε όλα τα σοβαρά προβλήματα της παιδείας, ασχολείται τώρα και με τις λεπτομέρειες.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ενας ΦΡΑΠΕΣ θα μας σωσει!!!!!!!!!
Στη ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ,θυμαμαι που πηγαινα σχολειο και η/ο Δασκαλος με αποκαλουσε ο γιος του Βοθρατζη και για οτι γινοταν φταιγαμε τα παιδια της Λαικης ταξης,ρε ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Εγώ είμαι θετικός με την ανακύκλωση των σχολικών βιβλίων, προτείνω μάλιστα οι μαθητές να μην ανοίγουν καθόλου τα βιβλία τους κατά την διάρκεια της χρονιάς ώστε να τα βρίσκουν οι επόμενοι άθικτα!!!
Εγώ αυτό έκανα, για να δείτε ποσά χρόνια μπροστά ήμουν εγώ σαν μαθητής!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ενας ΦΡΑΠΕΣ θα μας σωσει!!!!!!!!!
Στη ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ,θυμαμαι που πηγαινα σχολειο και η/ο Δασκαλος με αποκαλουσε ο γιος του Βοθρατζη και για οτι γινοταν φταιγαμε τα παιδια της Λαικης ταξης,ρε ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα με εβαζαν τελευταιο θρανιο στο δημοτικο(σε ολο το δημοτικο ειχα 2 δασκαλους,ο ανδρας κ η γυναικα του) γιατι μπροστα ελεγε πρεπει να καθονται οι γιοι/κορες των πλουσιων κ εγω δεν ημουν απο πλουσια οικογενεια..βεβαια μπροστα εβαζε και τον γιο πχ του φουρναρη γιατι επαιρνε τζαμπα ψωμι,τον γιο του εφοριακου κλπ..

τωρα βεβαια οπου βρει τους γονεις μου καμαρωνουν οτι ηταν δασκαλοι μου κ λενε:εμεις το λεγαμε οτι θα παει ψηλα....
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΠΛΕ,σε αυτη την χωρα..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.965
Πόντοι
6.925
Οσοι πάνε σε ιδιωτικο τα πληρώνουν? Και μετά τα επιστρεφουν στον βιβλιοπωλη σαν τις κενες φιάλες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom