Νέα

Επιστρέφουν τα λεφτά στις τράπεζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς βγάλατε λεφτά από καταθέσεις σε Ελληνικές τράπεζες λόγο κρίσης?

• Ναι αφού τρομοκρατήθηκα

Ψήφοι: 19 27,9%
  • Όχι δεν φοβήθηκα

Ψήφοι: 21 30,9%
  • Δεν έχω μία να βγάλω έξω

Ψήφοι: 21 30,9%
  • Να τιμωρηθούν με φόρους όσοι βγάλανε λεφτά έξω

Ψήφοι: 7 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν υπάρχουν έλληνες και ραγιάδες πάντως εσύ ούτε έλληνας είσαι ούτε ραγιάς είσαι ένα κομπλεξικό πουστράκι δυστυχισμένο που του φταίνε οι πάντες και τα πάντα γιατί έτσι δικαιολογείς την αποτυχία σου στην ζωή. You are a looser pal! Eat shit! And fuck off bitch! :2funny:
Δεν εχω κατηγορησει ποτε κανεναν εδω μεσα,δε μου φταει κανενας.Ειμαι ευτυχισμενος με τη ζωη μου δοξα τον Θεο.Ειμαι αρσενικος με αρσενικο ονομα και αρσενικα προτυπα.Ελληνες υπαρχουν 4000 χρονια τωρα,ξεπουλημενα πουστρακια σαν εσενα σονια τα τελευται 30-40 χρονια.Καληνυχτα και καλη επιτυχια στη ζωουλα σου.

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δεν εχω κατηγορησει ποτε κανεναν εδω μεσα,δε μου φταει κανενας.Ειμαι ευτυχισμενος με τη ζωη μου δοξα τον Θεο.Ειμαι αρσενικος με αρσενικο ονομα και αρσενικα προτυπα.Ελληνες υπαρχουν 4000 χρονια τωρα,ξεπουλημενα πουστρακια σαν εσενα σονια τα τελευται 30-40 χρονια.Καληνυχτα και καλη επιτυχια στη ζωουλα σου.

Μα εδώ προσβάλεις και κατηγορείς συνεχεία εμένα και άλλους χωρίς να  ξέρεις κάν μέσα από την ανωνυμία σου στο ίντερνετ … πόσο αρσενικό  μπορεί να είναι αυτό….όλο με το παραμικρό δείχνεις κόμπλεξ και ότι όλα σου φταίνε….το παίζεις πατριώτης και εκφράζεις κουμουνιστικές ιδεολογίες, προσωπικά πιστεύω ότι είσαι ένα ξεπουλημένο κουμουνιστικό πουστράκι που έχεις κάνει πολλά τσιμπούκια στην δυστυχισμένη ζωή σου… Ελληνας δεν είσαι σίγουρα....Χρησιμοποιής ψευδόνιμα αρσενικά για να νιώσεις λίγο άντρας γιατί μία ζωή σε είχανε στην σφαλιάρα και στην πούτσα…άντε καλό βράδυ τώρα και πάνε να πιεις το γάλα που σε φύλαξε η μανούλα σου…της το έχω δώσει όλο εγώ… :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ασε την σονια ησυχη ρε

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Μα εδώ προσβάλεις και κατηγορείς συνεχεία εμένα και άλλους χωρίς να  ξέρεις κάν μέσα από την ανωνυμία σου στο ίντερνετ … πόσο αρσενικό  μπορεί να είναι αυτό….όλο με το παραμικρό δείχνεις κόμπλεξ και ότι όλα σου φταίνε….το παίζεις πατριώτης και εκφράζεις κουμουνιστικές ιδεολογίες, προσωπικά πιστεύω ότι είσαι ένα ξεπουλημένο κουμουνιστικό πουστράκι που έχεις κάνει πολλά τσιμπούκια στην δυστυχισμένη ζωή σου… Ελληνας δεν είσαι σίγουρα....Χρησιμοποιής ψευδόνιμα αρσενικά για να νιώσεις λίγο άντρας γιατί μία ζωή σε είχανε στην σφαλιάρα και στην πούτσα…άντε καλό βράδυ τώρα και πάνε να πιεις το γάλα που σε φύλαξε η μανούλα σου…της το έχω δώσει όλο εγώ… :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Εκτος απο φραγκατος εισαι και εξυπνος!!!!Παττακο με βαφτησανε οι συναδελφοι μου στο αρσενικο επαγγελμα μου(μαντεψε γιατι?).Απο τσιμπουκια αλλο τιποτα η ζωη μου ολη ενα απεραντο τσιμπουκι.Εισαι και με το σπερμα σου το ιδιο large(μαλακα αμερικανολαγνε)οσο με τα λεφτουδακια σου(θα κανεις καταθεση στο κεντρικο της eurobank μονο και μονο για να δεις ενα στρινγκακι?)!!!!!φιλη μου σονια δε νομιζω να πιστευει καποιος απο εδω μεσα τα παραμυθακια σου για τα λεφτουδακια σου.Και να εχεις το χρημα που λες,χανεις με τις μαλακιες σου για αυτοπροβολη.

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εκτος απο φραγκατος εισαι και εξυπνος!!![size=15pt]!Παττακο με βαφτησανε οι συναδελφοι μου στο αρσενικο επαγγελμα μου(μαντεψε γιατι?)[/size].Απο τσιμπουκια αλλο τιποτα η ζωη μου ολη ενα απεραντο τσιμπουκι.Εισαι και με το σπερμα σου το ιδιο large(μαλακα αμερικανολαγνε)οσο με τα λεφτουδακια σου(θα κανεις καταθεση στο κεντρικο της eurobank μονο και μονο για να δεις ενα στρινγκακι?)!!!!!φιλη μου σονια [size=15pt]δε νομιζω να πιστευει καποιος απο εδω μεσα τα παραμυθακια σου για τα λεφτουδακια σου.Και να εχεις το χρημα που λες,χανεις με τις μαλακιες σου για αυτοπροβολη.[/size]
:2funny: :2funny:
Μπα…. τι λες...ξέρεις πόσες γκόμενες το χάψανε εδώ μέσα και τις πήδηξα… :cheesy:
Που να ξέρανε ότι είμαι άφραγκος εντελώς…. :2funny:

Ένταξη το θέμα έχει πολύ πλάκα…. :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:
Μπα…. τι λες...ξέρεις πόσες γκόμενες το χάψανε εδώ μέσα και τις πήδηξα… :cheesy:
Που να ξέρανε ότι είμαι άφραγκος εντελώς…. :2funny:
Ένταξη το θέμα έχει πολύ πλάκα…. :2funny:

rolleye.gif

Θα μπορούσες να του τα χώσεις χωρίς να χρειαστεί να ανακατέψεις μανάδες  ....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
στα αρχιδια μου , τα βγαλα εξω  :zfuck:

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
rolleye.gif

Θα μπορούσες να του τα χώσεις χωρίς να χρειαστεί να ανακατέψεις μανάδες  ....
Mου επιτέθηκε μία φορά και δεν τον είπα τίποτα αλλά μετά αργότερα συνέχισε με προσβολές κτλ. και άρχισε να λέει ότι δεν έχω αρχήδια κτλ… δεν θα φτάναμε εκεί αν είχαν σταματήσει την συζήτηση νωρίτερα η μοντεράτορες….
Τώρα άμα έχεις πρόβλημα και εσύ με εμένα και βρήκες τώρα την ευκαιρία να το δείξεις κανένα πρόβλημα …αν θέλουν ας με μπανάρουν … δεν έχω κάνενα πρόβλημα … αν είναι fair…κάντε την χάρη στον Ψωριάρη… φυσικά για αυτό πόσταρες…. :uglystupid:

Ναι οι μάνες σας πειράξανε τώρα όταν πάτε και γαμάτε τα milf τότε δεν έχετε την ίδια ευτηξία…. :2funny:

Αλλά ξέρεις κάτι στην τελική ρε ψωριάρη στα αρχήδια μου άντε γαμήσου και εσύ ρε μαλάκα… βαρέθηκα με  τα κόμπλεξ του καθένα εδώ μέσα…. :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Mου επιτέθηκε μία φορά και δεν τον είπα τίποτα αλλά μετά αργότερα συνέχισε με προσβολές κτλ. και άρχισε να λέει ότι δεν έχω αρχήδια κτλ… δεν θα φτάναμε εκεί αν είχαν σταματήσει την συζήτηση νωρίτερα η μοντεράτορες….
Τώρα άμα έχεις πρόβλημα και εσύ με εμένα και βρήκες τώρα την ευκαιρία να το δείξεις κανένα πρόβλημα …αν θέλουν ας με μπανάρουν … δεν έχω κάνενα πρόβλημα … αν είναι fair…κάντε την χάρη στον Ψωριάρη… φυσικά για αυτό πόσταρες…. :uglystupid:
Ναι οι μάνες σας πειράξανε τώρα όταν πάτε και γαμάτε τα milf τότε δεν έχετε την ίδια ευτηξία…. :2funny:
Αλλά ξέρεις κάτι στην τελική ρε ψωριάρη στα αρχήδια μου άντε γαμήσου και εσύ ρε μαλάκα… βαρέθηκα με  τα κόμπλεξ του καθένα εδώ μέσα…. :2funny:

Οχι ρε φίλε τι πρόβλημα να έχω μαζί σου ...
Αλλά όπως και να'χει εγώ  σου μίλησα ωραία και εσύ με βρίζεις  αναίτια ....

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686

Παντως τουλάχιστο μεχρι τον Σεπτέμβριο δεν

μπαινουμε στη Δραχμή !