Νέα

Επιστρέφουν τα λεφτά στις τράπεζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς βγάλατε λεφτά από καταθέσεις σε Ελληνικές τράπεζες λόγο κρίσης?

• Ναι αφού τρομοκρατήθηκα

Ψήφοι: 19 27,9%
  • Όχι δεν φοβήθηκα

Ψήφοι: 21 30,9%
  • Δεν έχω μία να βγάλω έξω

Ψήφοι: 21 30,9%
  • Να τιμωρηθούν με φόρους όσοι βγάλανε λεφτά έξω

Ψήφοι: 7 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
καλά..... αν είναι να γίνει το μπαμ... όχι αναλήψεις και καταθέσεις... ούτε να κλάσουμε δεν θα προλάβουμε...
Λέτε αν υπάρχει ποτέ ο προγραμματισμός να βγούμε από το ευρώ, είτε με τη Ν.Δ. είτε με το ΣΥΡΙΖΑ να βγει ένα πρωί ο προθυπουργός και να πει... {καλημέρα σας Ελληνικέ λαέ... σήμερα βγαίνουμε από το ευρώ,πηγαίνετε μέχρι τις 14.30 να βγάλετε τα λεφτά σας!!!!}  :2funny: :2funny: :2funny:

εκεί που θα νομίζουμε εμείς ότι όλα είναι καλά... εκεί θα μας τον φορέσουν.... :fuck2: Εδώ ο Παπανδρέου μας είχε βάλει στο Δ.Ν.Τ πριν καλά καλά εκλεγεί το 2009 και εμείς το μάθαμε 1 χρόνο μετά....

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
τυπε πλεον ολοι μπορουν να βρουν δουλεια σε αυτη τη χωρα  :rockon:

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
καλά..... αν είναι να γίνει το μπαμ... όχι αναλήψεις και καταθέσεις... ούτε να κλάσουμε δεν θα προλάβουμε...
Λέτε αν υπάρχει ποτέ ο προγραμματισμός να βγούμε από το ευρώ, είτε με τη Ν.Δ. είτε με το ΣΥΡΙΖΑ να βγει ένα πρωί ο προθυπουργός και να πει... {καλημέρα σας Ελληνικέ λαέ... σήμερα βγαίνουμε από το ευρώ,πηγαίνετε μέχρι τις 14.30 να βγάλετε τα λεφτά σας!!!!}  :2funny: :2funny: :2funny:

εκεί που θα νομίζουμε εμείς ότι όλα είναι καλά... εκεί θα μας τον φορέσουν.... :fuck2: Εδώ ο Παπανδρέου μας είχε βάλει στο Δ.Ν.Τ πριν καλά καλά εκλεγεί το 2009 και εμείς το μάθαμε 1 χρόνο μετά....

καμια σχεση ... αν πας ποτε πισω σε δραχμη θα ξυπνησεις ενα Σαββατο πρωι, ολα τα ΑΤΜ θα ναι Offline (και με μια κλουβα ματ διπλα) και θα σου πει ο πρωθυπουργος απο Δευτερα παμε σε δραχμη (για να υπαρχει χρονος να διανεμηθει ρευστο στις τραπεζες Ιταλια, Ισπανια, Πορτογαλια κλπ) .. Οι ελληνικες τραπεζες θα μεινουν κλειστες για 2 βδομαδες (και καλα για να κανουν τη μεταβαση) και οι ελληνες πολιτες βουρ για τους οικειους δημους να παρετε κουπονακια για τις αμεσες αναγκες σας. Και απο κει και περα παιζουν 4 πιθανα σχεδια για το πως θα πας στο step 2 χωρις να πρεπειτο κρατος να προσθετει ενα μηδενικο καθε βδομαδα στα χαρτονομισματα

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
καμια σχεση ... αν πας ποτε πισω σε δραχμη θα ξυπνησεις ενα Σαββατο πρωι, ολα τα ΑΤΜ θα ναι Offline (και με μια κλουβα ματ διπλα) και θα σου πει ο πρωθυπουργος απο Δευτερα παμε σε δραχμη (για να υπαρχει χρονος να διανεμηθει ρευστο στις τραπεζες Ιταλια, Ισπανια, Πορτογαλια κλπ) .. Οι ελληνικες τραπεζες θα μεινουν κλειστες για 2 βδομαδες (και καλα για να κανουν τη μεταβαση) και οι ελληνες πολιτες βουρ για τους οικειους δημους να παρετε κουπονακια για τις αμεσες αναγκες σας. Και απο κει και περα παιζουν 4 πιθανα σχεδια για το πως θα πας στο step 2 χωρις να πρεπειτο κρατος να προσθετει ενα μηδενικο καθε βδομαδα στα χαρτονομισματα

αυτό λέω και εγώ... τι καμία σχέση? αν ποτέ είμαστε για μπαμ δεν θα προλάβουμε ούτε να κλάσουμε...όχι να προλάβουμε να κάνουμε αναλήψεις...ούτε τσίχλα δεν θα προλάβουμε να αγοράσουμε.... αυτό που λέω ότι θα πει ο προθυπουργός είναι ειρωνικό...

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
κι ένας κιαρατάς δεν βρέθηκε να του ανοίξει το κεφάλι....
μετά τι να πεις...

αυτοί γύρω γυρω νομίζεις ότι ειναι αθωοι πολίτες που έτυχε να τρεχουν διπλα στον ακατανόμαστο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγώ πάντως ότι διαθέτω είναι εκτός ελλάδος και εκτός ευρώ...  ;)

και μέχρι στιγμής δεν βγήκα χαμένος  ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Είναι αλήθεια το δεκάευρω το ξανακατέθεσα.  :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
με τον αντωνακη θα εχουμε τα παντα τυπε :rockon:
Εγω τυπε ετοιμασα το καλο σερβιτσιο και γυαλισα τα χρυσα μαχαιροπηρουνα για το φαγοποτι που ερχεται......

Θα φαμε με χρυσα κουταλια λεμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Και απο κει και περα παιζουν 4 πιθανα σχεδια για το πως θα πας στο step 2 χωρις να πρεπειτο κρατος να προσθετει ενα μηδενικο καθε βδομαδα στα χαρτονομισματα

Θα γίνονται συνεχείς υποτιμήσεις ;;;;

Τι λες ρε φίλε ....

Δεν γίνονται αυτά ...

Οι σοφοί αναλυτές του bou.com
(που γαμιούνται από όλες τις τρύπες)
μου το έχουν εγγυηθεί εμένα, ότι η δραχμή θα είναι σκληρή
και μετά την αρχική μετατροπή των ευρώ σε πουστοδραχμές
δεν θα ξαναγίνει ποτέ υποτίμηση.

ΘΕΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ BOU.COM ;;;;

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ομπρέλα προστασίας των καταθέσεων
Πλαίσιο προστασίας για τις τραπεζικές καταθέσεις στις χώρες της ΕΕ διαμορφώνει η Κομισιόν. Στη δέσμη προτάσεων περιλαμβάνεται η δημιουργία Ειδικού Ταμείου Εγγύησης των καταθέσεων στη ζώνη του ευρώ από την ΕΚΤ. Στόχος είναι η αποσύνδεση των κρίσεων από τις οικονομίες των κρατών.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ομπρέλα προστασίας των καταθέσεων
Πλαίσιο προστασίας για τις τραπεζικές καταθέσεις στις χώρες της ΕΕ διαμορφώνει η Κομισιόν. Στη δέσμη προτάσεων περιλαμβάνεται η δημιουργία Ειδικού Ταμείου Εγγύησης των καταθέσεων στη ζώνη του ευρώ από την ΕΚΤ. Στόχος είναι η αποσύνδεση των κρίσεων από τις οικονομίες των κρατών.
πούτσες μπλε δηλαδή
εφόσον βγει η χώρα σου από το ευρώ... δεν έχεις καμία προστασία

ε, ρε οι τραπεζικοί έχουνε βγει παγανιά...

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
πούτσες μπλε δηλαδή
εφόσον βγει η χώρα σου από το ευρώ... δεν έχεις καμία προστασία

ε, ρε οι τραπεζικοί έχουνε βγει παγανιά...

Δεν βγαίνει καμία χώρα από το Ευρώ . Εδώ σε αυτό συμφωνεί μέχρι και ο Τσιπρας που έλεγε ότι είναι 100% σίγουρος ότι μπλοφάρουν. :2funny: Κάντε όνειρα για δραχμές και δολάρια και εξυπνάδες.  Δυστυχώς το ευρώ θα είναι το νόμισμά σου ακόμα και αν φτάσεις να είσαι το πιο φτωχό ευρωπαικό προτεκτοράτο.  Κάνε ότι θες τα λεφτά , εδώ και τρία χρόνια φυσικά συνέχεια τα ίδια λέτε και εκτίθεστε. Όλο λέτε ότι θα πάμε στην δραχμή και όλο στο ευρώ είμαστε…. Ειδικά τώρα με κυβέρνηση μακράς πνοής του Σαμαρά και με εφαρμογή του μνημονίου μέσα σε 100 ημέρες. Ο έλληνας είναι ο ποιο βλάκας λαός από όλους. Ότι θέλουν τον κάνουν. Είναι τόσο χαζός που νομίζει ότι είναι πιο μπροστά από τις εξελίξεις και θα πιάσει στον ύπνο τους κερδοσκόπους που θέλουν να του φάνε τα λεφτά από την τράπεζα.  :2funny:

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Δεν βγαίνει καμία χώρα από το Ευρώ . Εδώ σε αυτό συμφωνεί μέχρι και ο Τσιπρας που έλεγε ότι είναι 100% σίγουρος ότι μπλοφάρουν. :2funny: Κάντε όνειρα για δραχμές και δολάρια και εξυπνάδες.  Δυστυχώς το ευρώ θα είναι το νόμισμά σου ακόμα και αν φτάσεις να είσαι το πιο φτωχό ευρωπαικό προτεκτοράτο.  Κάνε ότι θες τα λεφτά , εδώ και τρία χρόνια φυσικά συνέχεια τα ίδια λέτε και εκτίθεστε. Όλο λέτε ότι θα πάμε στην δραχμή και όλο στο ευρώ είμαστε…. Ειδικά τώρα με κυβέρνηση μακράς πνοής του Σαμαρά και με εφαρμογή του μνημονίου μέσα σε 100 ημέρες. Ο έλληνας είναι ο ποιο βλάκας λαός από όλους. Ότι θέλουν τον κάνουν. Είναι τόσο χαζός που νομίζει ότι είναι πιο μπροστά από τις εξελίξεις και θα πιάσει στον ύπνο τους κερδοσκόπους που θέλουν να του φάνε τα λεφτά από την τράπεζα.   :2funny:
Φιλε Sonia σε λυπαμαι,μου θυμιζεις γνωστο μου μεταναστη στην ολανδια που ηρθε Ελλαδα για διακοπες και με ρωτησε "πως περνατε εσεις οι Ελληνες".Το παιζεις φραγκατος και γιαπης εδω μεσα αλλα ειμαι 100% βεβαιος οτι αν σε γυρισουμε αναποδα μονο πυτηριδα θα βρουμε.Μαζεψου sonia και βαλε ενα αρσενικο ονομα.

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε Sonia σε λυπαμαι,μου θυμιζεις γνωστο μου μεταναστη στην ολανδια που ηρθε Ελλαδα για διακοπες και με ρωτησε "πως περνατε εσεις οι Ελληνες".Το παιζεις φραγκατος και γιαπης εδω μεσα αλλα ειμαι 100% βεβαιος οτι αν σε γυρισουμε αναποδα μονο πυτηριδα θα βρουμε.Μαζεψου sonia και βαλε ενα αρσενικο ονομα.

Άμα με γυρίσεις ανάποδα θα πέσει το πολύ καμία στιμορολ . Είμαι εντελώς άφραγκος. :2funny:
Ποιος σου είπε ότι έχω λεφτά. Είναι ψέμα.  :2funny: Δεν έχω μία.  :dunno: Όσο για το αρσενικό όνομα... τους έχω πει τους μοντεράτορες να το αλλάξουν και να το κάνουν Κανέλι αλλά μου λένε ότι τεχνικός είναι αδύνατον.  :dunno: Τι να κάνω την είδα όπως κάτι ναυτικούς που κάνουν τατουάζ το όνομα της αγαπημένης  kai βάζουν στα καράβια τους γυναικεία  ονόματα έτσι και εγώ έβαλα το όνομα της.  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Ναι καλα. Που να γαμιεστε δεν αφηνω φραγκο μεσα. Δυστυχως ο εργοδοτης μου τα βαζει σε λογαριασμο τραπεζας και αναγκαζομαι να εχω συναλλαγη εστω και μεσω atm. Αν τα παιρνα στο χερι, οι τραπεζες δεν θα με εβλεπαν ποτε. Αντε αρχιμαλακες. Εν μεσω κρισης, οι διαφημισεις για στεγαστικα, φοιτητικα, διακοποδανεια δεν σταματησαν. Κριση ξεκριση το αιμα θα μας το ρουφανε. Αφου υπαρχουν μαλακες που πανε και παιρνουν βεβαια(και τους ξαναψηφιζουν κιολας) τι να πουμε. Να μας γαμησει τελειως η Μερκελ. Μεχρι να βαλουμε μυαλο. Ξεπατωμα. Σιγα μην χαρουμε κιολας για την δηλωση....ανωνυμου στελεχους  :2funny:

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ναι καλα. Που να γαμιεστε δεν αφηνω φραγκο μεσα. Δυστυχως ο εργοδοτης μου τα βαζει σε λογαριασμο τραπεζας και αναγκαζομαι να εχω συναλλαγη εστω και μεσω atm. Αν τα παιρνα στο χερι, οι τραπεζες δεν θα με εβλεπαν ποτε. Αντε αρχιμαλακες. Εν μεσω κρισης, οι διαφημισεις για στεγαστικα, φοιτητικα, διακοποδανεια δεν σταματησαν. Κριση ξεκριση το αιμα θα μας το ρουφανε. Αφου υπαρχουν μαλακες που πανε και παιρνουν βεβαια(και τους ξαναψηφιζουν κιολας) τι να πουμε. Να μας γαμησει τελειως η Μερκελ. Μεχρι να βαλουμε μυαλο. Ξεπατωμα. Σιγα μην χαρουμε κιολας για την δηλωση....ανωνυμου στελεχους  :2funny:

Καλά κάνεις οι τράπεζες είναι το 666 και ο Σαμαράς ο αντιχριστος.... Μην αφήνεις τίποτε μέσα στις τράπεζες φίλε ....κρύφτα στο σεντούκι και θάψτα στο βουνό και πάνε να τα βρεις μετά που η Ελλάδα θα  μπει στην δραχμή και θα είσαι τότε πιο πλούσιος από όλους.... :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom