τυπε την γλυτωσαμε για την ωρα απτους αριστερους
οχι ρε δικε μου ο αντωνης θα κανει αναπτυξη
τυπε θα χουμε και πρατινες? να μη κραζουμε μονο τις ελεεινιδες
τυπε την γλυτωσαμε για την ωρα απτους αριστερους
οχι ρε δικε μου ο αντωνης θα κανει αναπτυξη
με τον αντωνακη θα εχουμε τα παντα τυπετυπε θα χουμε και πρατινες? να μη κραζουμε μονο τις ελεεινιδες
καλά..... αν είναι να γίνει το μπαμ... όχι αναλήψεις και καταθέσεις... ούτε να κλάσουμε δεν θα προλάβουμε...
Λέτε αν υπάρχει ποτέ ο προγραμματισμός να βγούμε από το ευρώ, είτε με τη Ν.Δ. είτε με το ΣΥΡΙΖΑ να βγει ένα πρωί ο προθυπουργός και να πει... {καλημέρα σας Ελληνικέ λαέ... σήμερα βγαίνουμε από το ευρώ,πηγαίνετε μέχρι τις 14.30 να βγάλετε τα λεφτά σας!!!!}
εκεί που θα νομίζουμε εμείς ότι όλα είναι καλά... εκεί θα μας τον φορέσουν.... Εδώ ο Παπανδρέου μας είχε βάλει στο Δ.Ν.Τ πριν καλά καλά εκλεγεί το 2009 και εμείς το μάθαμε 1 χρόνο μετά....
καμια σχεση ... αν πας ποτε πισω σε δραχμη θα ξυπνησεις ενα Σαββατο πρωι, ολα τα ΑΤΜ θα ναι Offline (και με μια κλουβα ματ διπλα) και θα σου πει ο πρωθυπουργος απο Δευτερα παμε σε δραχμη (για να υπαρχει χρονος να διανεμηθει ρευστο στις τραπεζες Ιταλια, Ισπανια, Πορτογαλια κλπ) .. Οι ελληνικες τραπεζες θα μεινουν κλειστες για 2 βδομαδες (και καλα για να κανουν τη μεταβαση) και οι ελληνες πολιτες βουρ για τους οικειους δημους να παρετε κουπονακια για τις αμεσες αναγκες σας. Και απο κει και περα παιζουν 4 πιθανα σχεδια για το πως θα πας στο step 2 χωρις να πρεπειτο κρατος να προσθετει ενα μηδενικο καθε βδομαδα στα χαρτονομισματα
κι ένας κιαρατάς δεν βρέθηκε να του ανοίξει το κεφάλι....
μετά τι να πεις...
Άντε κουφάλα θα τα πάρεις μαζί σου.εγώ πάντως ότι διαθέτω είναι εκτός ελλάδος και εκτός ευρώ... ;)
και μέχρι στιγμής δεν βγήκα χαμένος ;)
Άντε κουφάλα θα τα πάρεις μαζί σου.
Εγω τυπε ετοιμασα το καλο σερβιτσιο και γυαλισα τα χρυσα μαχαιροπηρουνα για το φαγοποτι που ερχεται......με τον αντωνακη θα εχουμε τα παντα τυπε
Και απο κει και περα παιζουν 4 πιθανα σχεδια για το πως θα πας στο step 2 χωρις να πρεπειτο κρατος να προσθετει ενα μηδενικο καθε βδομαδα στα χαρτονομισματα
πούτσες μπλε δηλαδήΟμπρέλα προστασίας των καταθέσεων
Πλαίσιο προστασίας για τις τραπεζικές καταθέσεις στις χώρες της ΕΕ διαμορφώνει η Κομισιόν. Στη δέσμη προτάσεων περιλαμβάνεται η δημιουργία Ειδικού Ταμείου Εγγύησης των καταθέσεων στη ζώνη του ευρώ από την ΕΚΤ. Στόχος είναι η αποσύνδεση των κρίσεων από τις οικονομίες των κρατών.
πούτσες μπλε δηλαδή
εφόσον βγει η χώρα σου από το ευρώ... δεν έχεις καμία προστασία
ε, ρε οι τραπεζικοί έχουνε βγει παγανιά...
Φιλε Sonia σε λυπαμαι,μου θυμιζεις γνωστο μου μεταναστη στην ολανδια που ηρθε Ελλαδα για διακοπες και με ρωτησε "πως περνατε εσεις οι Ελληνες".Το παιζεις φραγκατος και γιαπης εδω μεσα αλλα ειμαι 100% βεβαιος οτι αν σε γυρισουμε αναποδα μονο πυτηριδα θα βρουμε.Μαζεψου sonia και βαλε ενα αρσενικο ονομα.Δεν βγαίνει καμία χώρα από το Ευρώ . Εδώ σε αυτό συμφωνεί μέχρι και ο Τσιπρας που έλεγε ότι είναι 100% σίγουρος ότι μπλοφάρουν. Κάντε όνειρα για δραχμές και δολάρια και εξυπνάδες. Δυστυχώς το ευρώ θα είναι το νόμισμά σου ακόμα και αν φτάσεις να είσαι το πιο φτωχό ευρωπαικό προτεκτοράτο. Κάνε ότι θες τα λεφτά , εδώ και τρία χρόνια φυσικά συνέχεια τα ίδια λέτε και εκτίθεστε. Όλο λέτε ότι θα πάμε στην δραχμή και όλο στο ευρώ είμαστε…. Ειδικά τώρα με κυβέρνηση μακράς πνοής του Σαμαρά και με εφαρμογή του μνημονίου μέσα σε 100 ημέρες. Ο έλληνας είναι ο ποιο βλάκας λαός από όλους. Ότι θέλουν τον κάνουν. Είναι τόσο χαζός που νομίζει ότι είναι πιο μπροστά από τις εξελίξεις και θα πιάσει στον ύπνο τους κερδοσκόπους που θέλουν να του φάνε τα λεφτά από την τράπεζα.
Φιλε Sonia σε λυπαμαι,μου θυμιζεις γνωστο μου μεταναστη στην ολανδια που ηρθε Ελλαδα για διακοπες και με ρωτησε "πως περνατε εσεις οι Ελληνες".Το παιζεις φραγκατος και γιαπης εδω μεσα αλλα ειμαι 100% βεβαιος οτι αν σε γυρισουμε αναποδα μονο πυτηριδα θα βρουμε.Μαζεψου sonia και βαλε ενα αρσενικο ονομα.
Ναι καλα. Που να γαμιεστε δεν αφηνω φραγκο μεσα. Δυστυχως ο εργοδοτης μου τα βαζει σε λογαριασμο τραπεζας και αναγκαζομαι να εχω συναλλαγη εστω και μεσω atm. Αν τα παιρνα στο χερι, οι τραπεζες δεν θα με εβλεπαν ποτε. Αντε αρχιμαλακες. Εν μεσω κρισης, οι διαφημισεις για στεγαστικα, φοιτητικα, διακοποδανεια δεν σταματησαν. Κριση ξεκριση το αιμα θα μας το ρουφανε. Αφου υπαρχουν μαλακες που πανε και παιρνουν βεβαια(και τους ξαναψηφιζουν κιολας) τι να πουμε. Να μας γαμησει τελειως η Μερκελ. Μεχρι να βαλουμε μυαλο. Ξεπατωμα. Σιγα μην χαρουμε κιολας για την δηλωση....ανωνυμου στελεχους