Νέα

Επιστρέφουν τα λεφτά στις τράπεζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς βγάλατε λεφτά από καταθέσεις σε Ελληνικές τράπεζες λόγο κρίσης?

• Ναι αφού τρομοκρατήθηκα

Ψήφοι: 19 27,9%
  • Όχι δεν φοβήθηκα

Ψήφοι: 21 30,9%
  • Δεν έχω μία να βγάλω έξω

Ψήφοι: 21 30,9%
  • Να τιμωρηθούν με φόρους όσοι βγάλανε λεφτά έξω

Ψήφοι: 7 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68
OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Tοση μικροψυχια πια?
Θελατε τελικα να καταστραφει η χωρα για να φανει οτι ειχατε δικιο?

Ο έλληνας είναι τόσο μικρόψυχος που δεν αγαπάει τίποτα περισσότερο από το εγω του....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Καλά κάνεις οι τράπεζες είναι το 666 και ο Σαμαράς ο αντιχριστος.... Μην αφήνεις τίποτε μέσα στις τράπεζες φίλε ....κρύφτα στο σεντούκι και θάψτα στο βουνό και πάνε να τα βρεις μετά που η Ελλάδα θα  μπει στην δραχμή και θα είσαι τότε πιο πλούσιος από όλους.... :dancing:

Οχι ρε. Τα βαζω στον τοιχο. Σαν τον παππου που ειχε κρυψει 40000 ευρω σε βαλιτσα στον τοιχο(οικονομιες μιας ζωης) και του τα εφαγαν...ποντικια!(μην γελατε μαλακες, αληθινη ιστορια ειναι)  :2funny:

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ πάντως έβαλα 800 ευρώ για να πληρώσω ΔΕΗ & δόση δανείου...
Και έφυγαν την άλλη μέρα μέσω ε βανκινγκ....

Λες να συνέβαλλα στην επιστροφή των καταθέσεων;;;;

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Άμα με γυρίσεις ανάποδα θα πέσει το πολύ καμία στιμορολ . Είμαι εντελώς άφραγκος. :2funny:
Ποιος σου είπε ότι έχω λεφτά. Είναι ψέμα.  :2funny: Δεν έχω μία.  :dunno: Όσο για το αρσενικό όνομα... τους έχω πει τους μοντεράτορες να το αλλάξουν και να το κάνουν Κανέλι αλλά μου λένε ότι τεχνικός είναι αδύνατον.  :dunno: Τι να κάνω την είδα όπως κάτι ναυτικούς που κάνουν τατουάζ το όνομα της αγαπημένης  kai βάζουν στα καράβια τους γυναικεία  ονόματα έτσι και εγώ έβαλα το όνομα της.  :2funny:
Για να γινεις ναυτικος βασικη προυποθεση πρεπει να διαθετεις αρχιδια.Εισαι ιδιος ενας γνωστος μου,φηλισε κατουρημενες ποδιες ολο του το σοι για να τον κανουνε υπαλληλακο στην alpha bank,και οταν πιασαν τοπο τα τσιμπουκια ο τυπος την ειδε ο γαμιας της περιφερειας.Ξερω πολλους φραγκατους,κανενας δεν κουναει μαντηλι σαν και'σενα.Μαζεψου ψευτοτυπακο,γεμισαμε γλιτσα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν βγαίνει καμία χώρα από το Ευρώ . Εδώ σε αυτό συμφωνεί μέχρι και ο Τσιπρας που έλεγε ότι είναι 100% σίγουρος ότι μπλοφάρουν. :2funny: Κάντε όνειρα για δραχμές και δολάρια και εξυπνάδες.  Δυστυχώς το ευρώ θα είναι το νόμισμά σου ακόμα και αν φτάσεις να είσαι το πιο φτωχό ευρωπαικό προτεκτοράτο.  Κάνε ότι θες τα λεφτά , εδώ και τρία χρόνια φυσικά συνέχεια τα ίδια λέτε και εκτίθεστε. Όλο λέτε ότι θα πάμε στην δραχμή και όλο στο ευρώ είμαστε…. Ειδικά τώρα με κυβέρνηση μακράς πνοής του Σαμαρά και με εφαρμογή του μνημονίου μέσα σε 100 ημέρες. Ο έλληνας είναι ο ποιο βλάκας λαός από όλους. Ότι θέλουν τον κάνουν. Είναι τόσο χαζός που νομίζει ότι είναι πιο μπροστά από τις εξελίξεις και θα πιάσει στον ύπνο τους κερδοσκόπους που θέλουν να του φάνε τα λεφτά από την τράπεζα.  :2funny:
φιλαράκο κάτι λάθος έχεις κάνει
προσωπικά τη θέση σου την βλέπω πονηρή
αλλά στον μπούτσομ κιόλας

είναι εξαιρετικά απλό το πράγμα.
Για δραχμή μιλάμε ουσιαστικά εδώ και 1 χρόνο. Πιο πριν ούτε συζήτηση.
Αλλά και παραπάνω να είναι, η ιστορία αυτή είναι σαν την ιστορία με το βοσκό και τους λύκους.

Κάποια στιγμή θα έχει φτάσει όντως ο κόμπος στο χτένι για να βγούμε εκτός και δεν θα το πιστεύει κανείς.

Σε αυτές τις ιστορίες όλα γίνονται ξαφνικά και απροειδοποίητα.
Από εκεί και πέρα, προσωπικά δεν θεωρώ (και το έχω πει πολλάκις) πως είναι θέμα νομίσματος. Είναι καθαρά θέμα δομής. Όταν δεν έχεις εταιρίες παραγωγικές αλλά έχεις μόνο εμπορικές - προσανατολισμένες στην κατανάλωση και όχι στην παραγωγή πλούτου...δεν κάνεις τίποτα

εδώ χρειαζόμαστε εργοστάσια. Αλλά τα εργοστάσια χρειάζονται εργάτες. Κι εδώ πήξαμε στους μάνατζερς

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
εδώ χρειαζόμαστε εργοστάσια. Αλλά τα εργοστάσια χρειάζονται εργάτες. Κι εδώ πήξαμε στους μάνατζερς

Σωπα καλε. Γιατι το λες αυτο? Δεν εχουμε εμεις εργοστασια? Μην κοιτας που πηγαν ολα στα Σκοπια. Ελληνικα ειναι  :2funny:
Ποσοι εδω μεσα ξερουν οτι η Ελλαδα εισαγει λαδι και ζαχαρη απο την .....Γερμανια?
Γελατε? Μην γελατε μαλκες. Αληθεια ειναι.
Σιγα μην παει η γενια του SUV και του ipod να δουλεψει σε εργοστασιο. Ειναι banal χρυσο μου  :grin:
Μονο γιατροι, δικηγοροι και λογιστες(αν οχι τραπεζικοι). Τα αλλα δεν χρειαζονται. Και μην τους συγχυζεις. Εχουμε να προετοιμαστουμε και για την επομενη euroviosion(αυτα μαλιστα ειναι σοβαρα θεματα!)  :grin:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Έπιασαν δουλειά τα παπαγαλάκια ... επιστρέφουν λέει οι καταθέσεις.  Ναι , πήγαν τα γερόντια και γύρισαν πίσω τα πενηντάευρα  :2funny:
Νομίζουν πως απευθύνονται σε μπαμπουίνους ..

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Αφιερωμενο στις σονιες στους σαμαραδες καιστους πρετεντερηδες

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Για να γινεις ναυτικος βασικη προυποθεση πρεπει να διαθετεις αρχιδια.Εισαι ιδιος ενας γνωστος μου,φηλισε κατουρημενες ποδιες ολο του το σοι για να τον κανουνε υπαλληλακο στην alpha bank,και οταν πιασαν τοπο τα τσιμπουκια ο τυπος την ειδε ο γαμιας της περιφερειας.Ξερω πολλους φραγκατους,κανενας δεν κουναει μαντηλι σαν και'σενα.Μαζεψου ψευτοτυπακο,γεμισαμε γλιτσα.

Αν έχεις αμφιβολίες για το αν έχω αρχήδια μπορείς να πας στο σπίτι σου και να ρωτήσεις την μανούλα σου…αυτή ξέρει….

Από εκεί και πέρα εγώ δεν φίλησα καμία κατουρημένη ποδιά και δεν έκανα σε κανένα τσιμπούκια και δεν δουλεύω σε καμία αλφαμπανκ  … Και επειδή σε βλέπω ότι έχεις κόμπλεξ με τους φραγκάτους και τους γαμιάδες….ψευτοτυπάκο  μαζέψου εσύ γιατί δεν φταίνε όλοι αυτοί αν εσύ είσαι αποτυχιμένος…. Άντε σάλτα και γαμίσου τώρα βρωμόπουστα και τρέχα στην μανούλα σου ακροδεξιε με κουμουνιστικές ιδέές….Και μη βάζεις στο στόμα σου τον Πατακό…γιατί αυτός ήταν άνδρας και όχι αδελφούλα σαν και εσένα….

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
σονια ποτε λες να ερθει το γκρικ ντολαρ?

Ποτέ γιατί πολύ απλά οι καταστάσεις έχουν αλλάξει και δεν υπάρχει πλέον κανένα τέτοιο εναλλακτικό σχέδιο. Υπηρχε μία σκέψη και μία έκθεση η οποία χάθηκε. Η Ελλάδα θα προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις και θα μείνει στο ευρώ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
θελω να γαμησω μια ταμι στην γιουροπανκ κεντρο

στροινκακι παει συνεφο

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Υπαρχουν Ελληνες και ραγιαδες,εσυ σονια ανηκεις στη δευτερη κατηγορια.Καποτε ο τεραστιος Ελληνας Κολοκοτρωνης ειχε πει για τους μογγολους"οταν τους δειχνεις τα πισινα σου,σου δειχνουν τα μπορστινα τους.Και οταν τους δειχνεις τα μπροστινα σου,σου δειχνουν τα πισινα τους".Εσυ ραγια ονομαστικες σονια,για ποια Ελλαδα μου μηλας εσυ?

Δεν ξέρω αν υπάρχουν έλληνες και ραγιάδες πάντως εσύ ούτε έλληνας είσαι ούτε ραγιάς είσαι ένα κομπλεξικό πουστράκι δυστυχισμένο που του φταίνε οι πάντες και τα πάντα γιατί έτσι δικαιολογείς την αποτυχία σου στην ζωή. You are a looser pal! Eat shit! And fuck off bitch! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom