Sonia26
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Tοση μικροψυχια πια?
Θελατε τελικα να καταστραφει η χωρα για να φανει οτι ειχατε δικιο?
Ο έλληνας είναι τόσο μικρόψυχος που δεν αγαπάει τίποτα περισσότερο από το εγω του....
Tοση μικροψυχια πια?
Θελατε τελικα να καταστραφει η χωρα για να φανει οτι ειχατε δικιο?
Καλά κάνεις οι τράπεζες είναι το 666 και ο Σαμαράς ο αντιχριστος.... Μην αφήνεις τίποτε μέσα στις τράπεζες φίλε ....κρύφτα στο σεντούκι και θάψτα στο βουνό και πάνε να τα βρεις μετά που η Ελλάδα θα μπει στην δραχμή και θα είσαι τότε πιο πλούσιος από όλους....
Για να γινεις ναυτικος βασικη προυποθεση πρεπει να διαθετεις αρχιδια.Εισαι ιδιος ενας γνωστος μου,φηλισε κατουρημενες ποδιες ολο του το σοι για να τον κανουνε υπαλληλακο στην alpha bank,και οταν πιασαν τοπο τα τσιμπουκια ο τυπος την ειδε ο γαμιας της περιφερειας.Ξερω πολλους φραγκατους,κανενας δεν κουναει μαντηλι σαν και'σενα.Μαζεψου ψευτοτυπακο,γεμισαμε γλιτσα.Άμα με γυρίσεις ανάποδα θα πέσει το πολύ καμία στιμορολ . Είμαι εντελώς άφραγκος.
Ποιος σου είπε ότι έχω λεφτά. Είναι ψέμα. Δεν έχω μία. Όσο για το αρσενικό όνομα... τους έχω πει τους μοντεράτορες να το αλλάξουν και να το κάνουν Κανέλι αλλά μου λένε ότι τεχνικός είναι αδύνατον. Τι να κάνω την είδα όπως κάτι ναυτικούς που κάνουν τατουάζ το όνομα της αγαπημένης kai βάζουν στα καράβια τους γυναικεία ονόματα έτσι και εγώ έβαλα το όνομα της.
φιλαράκο κάτι λάθος έχεις κάνειΔεν βγαίνει καμία χώρα από το Ευρώ . Εδώ σε αυτό συμφωνεί μέχρι και ο Τσιπρας που έλεγε ότι είναι 100% σίγουρος ότι μπλοφάρουν. Κάντε όνειρα για δραχμές και δολάρια και εξυπνάδες. Δυστυχώς το ευρώ θα είναι το νόμισμά σου ακόμα και αν φτάσεις να είσαι το πιο φτωχό ευρωπαικό προτεκτοράτο. Κάνε ότι θες τα λεφτά , εδώ και τρία χρόνια φυσικά συνέχεια τα ίδια λέτε και εκτίθεστε. Όλο λέτε ότι θα πάμε στην δραχμή και όλο στο ευρώ είμαστε…. Ειδικά τώρα με κυβέρνηση μακράς πνοής του Σαμαρά και με εφαρμογή του μνημονίου μέσα σε 100 ημέρες. Ο έλληνας είναι ο ποιο βλάκας λαός από όλους. Ότι θέλουν τον κάνουν. Είναι τόσο χαζός που νομίζει ότι είναι πιο μπροστά από τις εξελίξεις και θα πιάσει στον ύπνο τους κερδοσκόπους που θέλουν να του φάνε τα λεφτά από την τράπεζα.
εδώ χρειαζόμαστε εργοστάσια. Αλλά τα εργοστάσια χρειάζονται εργάτες. Κι εδώ πήξαμε στους μάνατζερς
Για να γινεις ναυτικος βασικη προυποθεση πρεπει να διαθετεις αρχιδια.Εισαι ιδιος ενας γνωστος μου,φηλισε κατουρημενες ποδιες ολο του το σοι για να τον κανουνε υπαλληλακο στην alpha bank,και οταν πιασαν τοπο τα τσιμπουκια ο τυπος την ειδε ο γαμιας της περιφερειας.Ξερω πολλους φραγκατους,κανενας δεν κουναει μαντηλι σαν και'σενα.Μαζεψου ψευτοτυπακο,γεμισαμε γλιτσα.
Αφιερωμενο στις σονιες στους σαμαραδες καιστους πρετεντερηδες
Ο HALCOΝ αναστήθηκε !
Και διαβάζει... Ασιμο ?
σονια ποτε λες να ερθει το γκρικ ντολαρ?
Έπιασαν δουλειά τα παπαγαλάκια ... επιστρέφουν λέει οι καταθέσεις. Ναι , πήγαν τα γερόντια και γύρισαν πίσω τα πενηντάευρα
Νομίζουν πως απευθύνονται σε μπαμπουίνους ..
Πατριωτης ειμαι.Κουμουνιστής είσαι...
Υπαρχουν Ελληνες και ραγιαδες,εσυ σονια ανηκεις στη δευτερη κατηγορια.Καποτε ο τεραστιος Ελληνας Κολοκοτρωνης ειχε πει για τους μογγολους"οταν τους δειχνεις τα πισινα σου,σου δειχνουν τα μπορστινα τους.Και οταν τους δειχνεις τα μπροστινα σου,σου δειχνουν τα πισινα τους".Εσυ ραγια ονομαστικες σονια,για ποια Ελλαδα μου μηλας εσυ?