Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Δεν νομίζω να πηγαίνετε σε σπίτια ως …
….ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ;;;;;;;
….ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ;;;;;;;
Nebuchadnezzar
εσύ έχεις γίνει "σπουδαίος" (έτσι γράφει κάτω από τη φώτο σου) βρίζοντας τους επισκέπτες του bou
κι εγώ που είμαι νέο μέλος και το καλύτερο παιδί, που τα καταπίνω όλα... (εννοώ ότι δεν αντιμιλάω, ελπίζω να το πιάσατε... ) δεν με αφήνουν όχι μόνο νέο θέμα να ανοίξω αλλά μου σβήνουν και μερικά μηνύματα....
το Δια μόνο
όχι. γιατί ρωτάς; μπήκα μπας και έβλεπα τίποτα ενδιαφέρον, αλλά το έχουν γυρίσει σε ιατρικές συμβουλές το θέμα...
Πες τους μου σε παρακαλώ γιατί όπως είπα με έχουν βάλει στο μάτι από άνωθεν... και θα σου χρωστάω...
Να μην ανοίγεις θέματα ....τι θα κερδίσεις με ένα νήμα ....μήπως τα νήματα που ανοίγεις δεν έχουν ουσία ....δεν έχει ουσία ...μπες και πισταρε σε άλλα νήματα ....εάν δεν σου αρέσει κανένα τότε τι θες εδώαχαχαχαχα είσαι πολύ μαλακ*ς....
ευχαριστώ που μου έφαγες τον χρόνο
τώρα πρέπει να σου φάω κι εγώ κάτι...
*μαλακός
υγ. ενδιαφέρομαι για γνωριμία με κλώνο, πολύ παλιό και έμπειρο μέλος να πει καμία καλή κουβέντα στον διευθύνοντα σύμβουλο του bou, γιατί με έχουν βάλει στο μάτι και δεν με αφήνουν να ανοίγω θέματα...
αχαχαχαχα είσαι πολύ μαλακ*ς....
ευχαριστώ που μου έφαγες τον χρόνο
τώρα πρέπει να σου φάω κι εγώ κάτι...
*μαλακός
υγ. ενδιαφέρομαι για γνωριμία με κλώνο, πολύ παλιό και έμπειρο μέλος να πει καμία καλή κουβέντα στον διευθύνοντα σύμβουλο του bou, γιατί με έχουν βάλει στο μάτι και δεν με αφήνουν να ανοίγω θέματα...
Να μην ανοίγεις θέματα ....τι θα κερδίσεις με ένα νήμα ....μήπως τα νήματα που ανοίγεις δεν έχουν ουσία ....δεν έχει ουσία ...μπες και πισταρε σε άλλα νήματα ....εάν δεν σου αρέσει κανένα τότε τι θες εδώ
Ναι για παράδειγμα ήθελα να ανεβάζω ωραία/αστεία βιντεάκια από το twitter, που δεν ήξερα σε ποιο θέμα να τα βάζω, και για να μην ενοχλώ άλλα θέματα με άσχετα, όπως κάνουμε πχ τώρα σε αυτό εδώ το θρεντ... τεσπα,thanks για τη συμβουλή.
Αν έχετε υπόψη κανένα θέμα που μπορώ να γράφω βλακείες/γενικό δηλαδή πείτε μου.
Είστε καυλιάρηδες και οι δύο.
Υπάρχει ένα νήμα με αστεία βιντεάκια , αλλά δεν το έχω πρόχειρο τώρα γιατί έχω καιρό να μπώ. Αμα το βρώ θα βάλω το λίνκ.Ναι για παράδειγμα ήθελα να ανεβάζω ωραία/αστεία βιντεάκια από το twitter, που δεν ήξερα σε ποιο θέμα να τα βάζω, και για να μην ενοχλώ άλλα θέματα με άσχετα, όπως κάνουμε πχ τώρα σε αυτό εδώ το θρεντ... τεσπα,thanks για τη συμβουλή.
Αν έχετε υπόψη κανένα θέμα που μπορώ να γράφω βλακείες/γενικό δηλαδή πείτε μου.
Είστε καυλιάρηδες και οι δύο.
Ναι τα αγαπημένα μου από Netflix είναι
Selling Sunset
και
The Circle
υγ. εννοείται τους γαμάω τους επισκέπτες (με τον κώλο πάντα)
κρίμα που δεν αφήνουν από τη διεύθυνση, αλλιώς θα αναρτούσα και το κινητό μου και με όποιον επισκέπτη γαμιόμουν θα ανέβαζα ποστ εδώ να καυλώνεις κι εσύ
Εγώ ήξερα το
φονιάδες των χοντρών, διατροφολογοι
Σε ευχαριστώ καυλάκο όμορφε
υγ. επισκέπτες αν διαβάζετε αυτό εδώ το θρεντ σας γαμάει ο Nebuchadnezzar
δείτε το κάτι σαν φόρο που πρέπει να πληρώσετε επειδή δεν έχετε γίνει ακόμα (ενεργά) μέλη
Πρέπει να είμαστε επιεικείς με δυο κατηγορίες επισκεπτών
1) μπαναρισμένα μέλη που δεν μπορούν να μπουν με τον λογαριασμό τους
β) μέληναυάγιαπου έχουν ignore list και αναγκάζονται να μπουν ως επισκέπτες να διαβάσουν τι τους έγραψε αυτός που αγνοούν