Νέα

Επίσκεψη σε στριπτητζάδικο με την κοπέλα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kotsakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Καλημερα παιδες!Θ α ηθελα να ρωτησω πιο κατα τη γνωμη σας ειναι το καλυτερο στριπτιτζαδικο για επισκεψη μαζι με την δικια μου????Ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο βασικα για να παμε μαζι και να περασουμε καλα?Πηγαιναμε πριν 2-3 χρονια Baby Gold αλλα πλεον νομιζω εχει χαλασει λιγακι....

Επισκέπτης
γιατί να πας σε στριπτηζάδικο ; πάρε 2 καριόλες στο σπίτι κ βάλ'τες να χορεύουν...

ε, μετά θα κάνεις από τις καλύτερες παρτούζες...η γκόμενά σου κ οι 2 καριόλες...

best of the best !!!

:grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλημερα παιδες!Θ α ηθελα να ρωτησω πιο κατα τη γνωμη σας ειναι το καλυτερο στριπτιτζαδικο για επισκεψη μαζι με την δικια μου????Ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο βασικα για να παμε μαζι και να περασουμε καλα?Πηγαιναμε πριν 2-3 χρονια Baby Gold αλλα πλεον νομιζω εχει χαλασει λιγακι....

Περνα απεναντι στο LIDO PALACE!  ;)

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αλκατράζ πάντως βλέπω πολλά ζευγάρια!!! Ταιριάζει η ολη φάση καθώς έχει και πολλά θεατρικά!! Ειδικά όταν σκάει ο Ράμπο όλα τα λεφτά  :rockon:

nikos maria

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
gatoni για πες ρε φιλε αξιζει να παω με τη κοπελα μου παιζουν καλα σκηνικα?στο prive τι παιζει?μονο χωρος?μπορουμε να παρουμε πριβε και αντρα και γυναικα μαζι

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
343
Πόντοι
21
gatoni για πες ρε φιλε αξιζει να παω με τη κοπελα μου παιζουν καλα σκηνικα?στο prive τι παιζει?μονο χωρος?μπορουμε να παρουμε πριβε και αντρα και γυναικα μαζι
Σου ειπαμε αν θες πριβε πας ΚΙΝΚΥ που εχει και ξεχωριστο χωρο για πριβε και γινονται ολα εκει,τελος_

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σου ειπαμε αν θες πριβε πας ΚΙΝΚΥ που εχει και ξεχωριστο χωρο για πριβε και γινονται ολα εκει,τελος_

μήν τον στέλνεις στα σκληρά από την αρχή.Είναι νεοσσός ό άνθρωπας ρε συ!

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Το αν αξίζει δε ξέρω με ποιά έννοια το ρωτάς.Εγώ θα σου πω ότι βλέπω πολλά ζευγάρια αλλά και γυναίκες στο Αλακτράζ...ο χώρος ειναι οκ για μένα,η συμπεριφορά του προσωπικού καλή και γενικά ο κόσμος ειναι καλός νομίζω.Δεν έχει κάγκουρες κτλ!! Τα λέω αυτά για να καταλάβεις ότι δε θα σε χαλάσει κάτι εσένα ή την κοπελλα σου για να νιώσετε άβολα.Τώρα τα σόου προσωπικά τα θεωρώ αστεία και σεφερλικά,αλλά δεν πρέπει ν αποτελεί κριτήριο για σένα αυτό.

Γι αυτο που ρωτάς για το πριβέ δε γνωρίζω να σου απαντήσω αλλα ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Δεν είναι κάτι τρομερό αυτο που ζητάτε,έχει κι εναν χώρο ξεχωριστό για πριβέ να μην είσαι δίπλα στους άλλους πίσω απ την κουρτίνα.

Εγω θα το συνιστούσα το Αλκατράζ πάντως!!!!  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom