Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Με γλυκανισο το τσιπουρο ή ανευ???το βάζεις μαζί με λίγο ζάχαρη και τσίπουρο και φτιάχνεις λιμοντσέλο...
Με γλυκανισο το τσιπουρο ή ανευ???το βάζεις μαζί με λίγο ζάχαρη και τσίπουρο και φτιάχνεις λιμοντσέλο...
Με γλυκανισο το τσιπουρο ή ανευ???
Σου εύχομαι ολόψυχα ποτέ να μην έχεις πρόβλημα στο έντερο κ χρειαστείς δαχτυλική....Στο τσίπουρο και στον κώλο μου δε βάζω ποτέ τίποτα..
άνευ φυσικά... άνευ...
αν δεν θέλεις να βάλεις το τσίπουρο μπορείς να βάλεις βότκα... ;)
ή ακόμη και καθαρό οινόπνευμα με νερό ...
φλούδες από 5-8 λεμόνια, 300 γραμμάρια ζάχαρη και ένα λίτρο βότκα/τσίπουρο ... δεκαπέντε μέρες κλειστό στο μπουκάλι στον ήλιο και έχεις ένα λιμοντσέλο μέγκλα...
σούρωμα και αποθήκευση...
τρίμα πάγο μετά και ακρως χωνευτικόν... ;)
Σου εύχομαι ολόψυχα ποτέ να μην έχεις πρόβλημα στο έντερο κ χρειαστείς δαχτυλική....
Πάντως αν συμβεί θέλω να μαι από μια μεριά να δω τι θα λες στον γιατρό......
ο παγος ειναι λαθος στο τσιπουρο και στο ουζο λενε οι μυημενοι. μονο παγωμενο νερο. κατι εγκλωβιζει ο παγος και αφαιρει απο τη γευση και δεν κανει και καλη χωνεψη μετα.
καλα εσυ στον κωλο και στο τσιπουρο τα βαζεις ολα
καλα εσυ στον κωλο και στο τσιπουρο τα βαζεις ολα
μην λετε τα ιδια ρε τυποι :Sο παπατρόλης πίνει μόνο "ευγενή" ποτά... από σπερμα και πε΄ρα..
Σου εύχομαι ολόψυχα ποτέ να μην έχεις πρόβλημα στο έντερο κ χρειαστείς δαχτυλική....
Πάντως αν συμβεί θέλω να μαι από μια μεριά να δω τι θα λες στον γιατρό......
Απλά σε ορισμένες περιπτώσεις θυμίζεις τραγικά Λάκη...να το προσέξεις.Δεν το αντέχεις το ότι υπάρχει κόσμος που δεν τον παίρνει, έτσι?
Απλά σε ορισμένες περιπτώσεις θυμίζεις τραγικά Λάκη...να το προσέξεις.
Α ναι?
Σε ποιες??
Σε αυτή που σχολίασα ας πούμε...μόνο ο Λάκης φροντίζει να επισημαίνει συνέχεια ότι δεν βάζει τίποτα στον κώλο του κ είναι αρσενικό βαρβάτο σε αντίθεση με τους αριστερούς.Α ναι?
Σε ποιες??
Έχεις όρεξη να κάνεις την μαζορέτα πάλι ε;;;;στις περιπτωσεις που τον γλεντας. του κακοφαινεται
Σε αυτή που σχολίασα ας πούμε...μόνο ο Λάκης φροντίζει να επισημαίνει συνέχεια ότι δεν βάζει τίποτα στον κώλο του κ είναι αρσενικό βαρβάτο σε αντίθεση με τους αριστερούς οι οποίοι σε γενικές γραμμές την κουνάν την αχλαδιά... .
Σε αυτή που σχολίασα ας πούμε...μόνο ο Λάκης φροντίζει να επισημαίνει συνέχεια ότι δεν βάζει τίποτα στον κώλο του κ είναι αρσενικό βαρβάτο σε αντίθεση με τους αριστερούς.
Οι κατοικοι της Ελλαδας βρισκονται σε μονιμο bad tripτο εβαλα γιατι το ψυχεδελικο ροκ κολαει σε σουρεαλιστικες καταστασεις τυπε
Παικτη,ωραιο το σεντονι σου αλλα δεν απαντας στο ερωτημα μου...
Παμε παλι λοιπον,μπορεις να μας πεις ποιος ηταν ο ρολος του Γερμανικου Πολιτικου συστηματος και της Γερμανικης Ελιτ ολα αυτα τα χρονια???
Siemens,Ferrostaal,Hochtief,DHW,Deutsche Telecom etc.etc...???
Οταν ενταχθηκε η Ελλαδα στο Ευρω υπηρξαν φωνες που ελεγαν οτι ειναι λαθος και οτι δεν πληρουμε τις απαραιτητες προϋποθεσεις????
Ο Schroeder και η παρεα του ηξεραν οτι τα νουμερα ηταν πειραγμενα αλλα εκαναν τα στραβα ματια γιατι ηθελαν πασει θυσια την Ελλαδα στο ΕΥΡΩ???
Υ.Γ.1 Για να εξηγουμεθα,δεν ισχυριζομαι οτι για την κατασταση της Ελλαδας φταινε η ξενοι,παντα ελεγα οτι ο "εχθρος" ειναι εντος των τειχων...
Δε βαριέσαι? Κι εσύ δε μου είσαι αντιπαθής.
Κι ας μη με "πιάνεις"..