Νέα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Με γλυκανισο το τσιπουρο ή ανευ???

άνευ φυσικά... άνευ...

αν δεν θέλεις να βάλεις το τσίπουρο μπορείς να βάλεις βότκα...  ;)

ή ακόμη και καθαρό οινόπνευμα με νερό ...

φλούδες από 5-8 λεμόνια, 300 γραμμάρια ζάχαρη και ένα λίτρο βότκα/τσίπουρο ... δεκαπέντε μέρες κλειστό στο μπουκάλι στον ήλιο και έχεις ένα λιμοντσέλο μέγκλα...

σούρωμα και αποθήκευση...

τρίμα πάγο μετά και ακρως χωνευτικόν...  ;)

Επισκέπτης
Στο τσίπουρο και στον κώλο μου δε βάζω ποτέ τίποτα..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στο τσίπουρο και στον κώλο μου δε βάζω ποτέ τίποτα..
Σου εύχομαι ολόψυχα ποτέ να μην έχεις πρόβλημα στο έντερο κ χρειαστείς δαχτυλική.... :grin:

Πάντως αν συμβεί θέλω να μαι από μια μεριά να δω τι θα λες στον γιατρό...... :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
άνευ φυσικά... άνευ...

αν δεν θέλεις να βάλεις το τσίπουρο μπορείς να βάλεις βότκα...  ;)

ή ακόμη και καθαρό οινόπνευμα με νερό ...

φλούδες από 5-8 λεμόνια, 300 γραμμάρια ζάχαρη και ένα λίτρο βότκα/τσίπουρο ... δεκαπέντε μέρες κλειστό στο μπουκάλι στον ήλιο και έχεις ένα λιμοντσέλο μέγκλα...

σούρωμα και αποθήκευση...

τρίμα πάγο μετά και ακρως χωνευτικόν...  ;)

ο παγος ειναι λαθος στο τσιπουρο και στο ουζο λενε οι μυημενοι. μονο παγωμενο νερο. κατι εγκλωβιζει ο παγος και αφαιρει απο τη γευση και δεν κανει και καλη χωνεψη μετα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σου εύχομαι ολόψυχα ποτέ να μην έχεις πρόβλημα στο έντερο κ χρειαστείς δαχτυλική.... :grin:

Πάντως αν συμβεί θέλω να μαι από μια μεριά να δω τι θα λες στον γιατρό...... :2funny:

καλα εσυ στον κωλο και στο τσιπουρο τα βαζεις ολα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ο παγος ειναι λαθος στο τσιπουρο και στο ουζο λενε οι μυημενοι. μονο παγωμενο νερο. κατι εγκλωβιζει ο παγος και αφαιρει απο τη γευση και δεν κανει και καλη χωνεψη μετα.

νεράκι κρύο μόνον...

διότι αν βάλεις πάγο δεν έχεις ομοιομορφία στην γεύση.. στην αρχή είναι δυνατό το πιώμα ενώ όσο λιώνει ο πάγος αραιώνει και γίνεται μπλιάχ...

βάζεις όσο νεράκι θέλεις (αν θέλεις) το πας στην γεύση που θέλεις και πίνεις...

αυτά για τσιπουρο, ούζο, ουίσκι...

στο κονιάκ είναι εγκληματικό να βάλεις οτιδήποτε..

βότκα παγωμένη από την κατάψυξη

αλλά το λικεράκι λιμοντσέλο τραβάει τριμένο πάγο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα εσυ στον κωλο και στο τσιπουρο τα βαζεις ολα
ο παπατρόλης πίνει μόνο "ευγενή" ποτά... από σπερμα και πε΄ρα..
μην λετε τα ιδια ρε τυποι :S
ο παπαζολης σοβαρευτηκε και του φαινονται σαχλά αυτα :grin:

Επισκέπτης

Δεν το αντέχεις το ότι υπάρχει κόσμος που δεν τον παίρνει, έτσι?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σε αυτή που σχολίασα ας πούμε...μόνο ο Λάκης φροντίζει να επισημαίνει συνέχεια ότι δεν βάζει τίποτα στον κώλο του κ είναι αρσενικό βαρβάτο σε αντίθεση με τους αριστερούς.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σε αυτή που σχολίασα ας πούμε...μόνο ο Λάκης φροντίζει να επισημαίνει συνέχεια ότι δεν βάζει τίποτα στον κώλο του κ είναι αρσενικό βαρβάτο σε αντίθεση με τους αριστερούς οι οποίοι σε γενικές γραμμές την κουνάν την αχλαδιά... .

Επισκέπτης
Σε αυτή που σχολίασα ας πούμε...μόνο ο Λάκης φροντίζει να επισημαίνει συνέχεια ότι δεν βάζει τίποτα στον κώλο του κ είναι αρσενικό βαρβάτο σε αντίθεση με τους αριστερούς.

Άκου πιτσιρικο..
Δε μπορεις να έχεις την απαίτηση (και καλώς την έχεις) ν'αποδέχεται ο κόσμος τον ομοφιλόφυλο όταν αυτός διατυμπανίζει αυτον του τον προσανατολισμο και να ενοχλείσαι όταν καποιος δηλωνει πως δεν τινάζει τον κουραμπιέ.
Αν θες να λεγεσαι προοδευτικός κι ανοιχτόμυαλος θ'αποδεχτεις κι αυτόν όσο ανώμαλο κι αν σου φαινεται...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Παικτη,ωραιο το σεντονι σου αλλα δεν απαντας στο ερωτημα μου...

Παμε παλι λοιπον,μπορεις να μας πεις ποιος ηταν ο ρολος του Γερμανικου Πολιτικου συστηματος και της Γερμανικης Ελιτ ολα αυτα τα χρονια???
Siemens,Ferrostaal,Hochtief,DHW,Deutsche Telecom etc.etc...???

Οταν ενταχθηκε η Ελλαδα στο Ευρω υπηρξαν φωνες που ελεγαν οτι ειναι λαθος και οτι δεν πληρουμε τις απαραιτητες προϋποθεσεις????

Ο Schroeder και η παρεα του ηξεραν οτι τα νουμερα ηταν πειραγμενα αλλα εκαναν τα στραβα ματια γιατι ηθελαν πασει θυσια την Ελλαδα στο ΕΥΡΩ???

Υ.Γ.1 Για να εξηγουμεθα,δεν ισχυριζομαι οτι για την κατασταση της Ελλαδας φταινε η ξενοι,παντα ελεγα οτι ο "εχθρος" ειναι εντος των τειχων...

Ρε παίχτη, 15 ώρες σκληρής δουλειάς στην Kommandatur. Γυρνάω το βραδυ σπίτι σε ένα υπολογιστή που δεν έχει ελληνικά στα windows (γράφω με μετατροπέα greeklish)

Και σε ρωτάω, εγώ δεν θα φάω, δεν θα πιώ, δεν θα πλυθώ, δεν θα γαμήσω τn γυναικα μου (αν είχα, είμαι χωρισμένος). Όλη μέρα εδώ θα είμαι; Περίμενε ναούμ , παρακολούθα το thread και θα τα απαντήσω όλα. Τι ναι τούτοι ρε!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δε βαριέσαι? Κι εσύ δε μου είσαι αντιπαθής.
Κι ας μη με "πιάνεις"..

Μεγάλε δεν βλέπω κάποιο συγκεκριμένο στίγμα  να” πιάσω”. Σε κόβω ζαμανφού, εντός εκτος και επί τα αυτά, έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα και πασαλιμανιώτικα ναούμ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom