Νέα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Άρα έχεις να χωρίσεις..το σκασμό λεφτά που μας χρωστάνε..
ΥΓ. Και πες ότι μας τα δίνουνε. Γιατί τότε να μην πουν και οι Αμερικάνοι π.χ. 'Α, εμείς σας δώσαμε ένα σκασμό λεφτά με το σχέδιο Μάρσαλ, επειδή σας κατέστρεψαν οι Γερμανοί. Τώρα που τα πήρατε πίσω θέλουμε κι εμείς να μας δώσετε τα δικά μας πίσω'
Σωστό κι αυτο +1 :thumbsup:
Όμως οι Αμερικάνοι δεν κανανε φιλανθρωπία,βάλανε βαθιά το χέρι στην Ελληνική κοινωνία,οικονομια,ανεβοκατεβαζ(ου)αν κυβερνήσεις κατα το δοκούν.Για να μην μπούμε σε πιο βαθιά ζητηματα χούντα,κυπριακο,πολιτικες δολοφονίες,προβοκατσιες.....U.S.Aid is not free at all.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω για ην υπερασπιστική γραμμή των γερμανών.

Ειδικά από Ελληνες που στην κατοχή τράβηξαν τα πάνδεινα, μας χρωστάνε ένα σκασμό λεφτά που "τα χαρίσαμε" ή έτσι τουλάχιστον μας είπαν.

Δεν έχω τίποτα με τους γερμανούς να χωρίσω, ούτε πιστεύω ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε χωρίς μεγάλο δικό μας μερίδιο ευθύνης.

Από κει και πέρα μέχρι να φτάνω στο σημείο να βρίζω τη φυλή μου και να υπερασπίζομαι τους γερμανοτσολιάδες αυτό φτάνει στα όρια της ψυχολογικής ανεπάρκειας.

Καλη η μαλακια σου.

Να μιλας για τους συγκεκριμενους γερμανους της συγκεκριμενης εποχης .οχι συλληβδην για τους γερμανους.
Και δευτερον πες και για βουλγαρους και ιταλους. Γιατι αν θυμαμαι καλα τριπλη ηταν η κατοχη με χειροτερη ολων τη βουλγαρικη.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δε θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω για ην υπερασπιστική γραμμή των γερμανών.

Ειδικά από Ελληνες που στην κατοχή τράβηξαν τα πάνδεινα, μας χρωστάνε ένα σκασμό λεφτά που "τα χαρίσαμε" ή έτσι τουλάχιστον μας είπαν.

Δεν έχω τίποτα με τους γερμανούς να χωρίσω, ούτε πιστεύω ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε χωρίς μεγάλο δικό μας μερίδιο ευθύνης.

Από κει και πέρα μέχρι να φτάνω στο σημείο να βρίζω τη φυλή μου και να υπερασπίζομαι τους γερμανοτσολιάδες αυτό φτάνει στα όρια της ψυχολογικής ανεπάρκειας.

Αν μιλάς σε εμενα, δεν έχω υπερασπιστική γραμμή για τους γερμανους, εκθέτω αντικειμενικά ιστορικά γεγονότα όπως εγώ τα διάβασα, αν έχεις άλλη άποψη δεκτη. Τα ίδια θα έλεγα αν αντί για γερμανούς ήταν Ινδονήσιοι, Μαμελούκοι η Νεοζηλανδοί.

Δεν μπορώ να τους χρεώσω τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο επειδή προκάλεσαν τον δεύτερο, και μας χρωστάν ίσως και λεφτά από αυτόν.

Τώρα γενικότερα φιλε αν κάτι κληρονόμησα από την φυλή που ανήκω, για μένα αυτό είναι ο Λόγος, το ελεύθερο πνεύμα και η θέληση να επιχειρηματολογώ και να αμφισβητώ τα πάντα χωρίς περιορισμούς, δοξασίες και φοβίες.
Ακόμη και αν θα πρέπει να συγκρουσθώ με αυτή την φυλή.
Και τους εκπροσωπους τnς..

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Και δευτερον πες και για βουλγαρους και ιταλους. Γιατι αν θυμαμαι καλα τριπλη ηταν η κατοχη με χειροτερη ολων τη βουλγαρικη.

Οι Βούλγατοι ήταν καλοί ρε!
Θέλαν την Ελλάδα μέχρι τη Λαμία
και από εκεί και πάνω να είναι Βουλγαρία.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΑΜΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom