oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
δεν ειμαι ρατσιστης αλλα οι γερμανοι ειναι μεγαλοι πουσταραδες
τη δουλειά τους κάνουν.δεν ειμαι ρατσιστης αλλα οι γερμανοι ειναι μεγαλοι πουσταραδες
Παμε τωρα στον δευτερο. Αν θυμασαι καλα η Γαλλια και η Αγγλια ηταν που κυρηξαν τον πολεμο στην Γερμανια και οχι το αναποδο. Και επισης στον πολεμο αυτο η Ιαπωνια εκανε τα τρισχειροτερα απο τη Γερμανια. Αλλα μονο οι Γερμανοι ειναι κακοι επειδη ετσι βολευει τωρα
Α ρε μαλακες ελληνες.
παντα οι Φριτζηδες θεωρουσαν τον εαυτο τους ανωτερη φυλη...δεν ειμαι ρατσιστης αλλα οι γερμανοι ειναι μεγαλοι πουσταραδες
όχι καθόλου ταμπού.
αφού μετά τον χίτλερ αντέδρασαν εντελώς ακομπλεξάριστα. "τσακώνονταν" μέχρι και με τα ντουβάρια
είχαν τεράστιο πρόβλημα με αυτά που έκανε ο ναζισμός που ξεκίνησαν να γκρεμούν κτήρια που είχαν δημιουργηθεί εκείνη την περίοδο.Γίνεσαι λίγο πιο σαφής;
Θα το επαναλάβω και συγγνώμη..Να επισημάνω ακόμη ότι η Γερμανία είναι μιά χώρα που έχει:
-Γυναίκα πρωθυπουργό
-Ανάπηρο σε καροτσάκι υπουργό οικονομικών
-Ασιατικής καταγωγής αντικαγκελάριο
-Δηλωμένο ομοφυλόφιλο υπουργό εξωτερικών
Μήπως αυτό σημαίνει κάτι για το επίπεδο πολιτικής ζωής της χώρας; Φανταστείτε κάτι αντίστοιχο εδώ....
παντα οι Φριτζηδες θεωρουσαν τον εαυτο τους ανωτερη φυλη...
το 1996 περιπου, οταν οι R.C. υπεγραφαν στην Γερμανικη Century media,οι Γερμαναραδες τους κοροΐδευανε σουβλακι-τζατζικι κ αλλα τετοια ωραια....μαλακιες τουμπανα...
Roman Catholics;
Θα το επαναλάβω και συγγνώμη..
Θα το επαναλάβω και συγγνώμη..
Ναι γιατί όμως ο Hitler
1. εισέβαλλε στην Πολωνια,
2.έχοντας πριν τσαμπουκαλεφτεί και ντεφάκτο καταλάβει την Τσεχοσλοβακία
Και
3. προσαρτήσει την Αυστρία.
αυτο ειναι για ρομαντικους τυπε...
κανονικα ειναι αυτο....
αγγιζεις την τελειοτητα τυπε
Άρα έχεις να χωρίσεις..το σκασμό λεφτά που μας χρωστάνε..(...) μας χρωστάνε ένα σκασμό λεφτά (...)
(...)Δεν έχω τίποτα με τους γερμανούς να χωρίσω(...)