You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σε όλα μέσα έπεσες μωρή κουφάλα..
Συνημμένα
Επισκέπτης
O pasparogatos ειναιτέρμα αριστερά-δεύτερος είναι ένας με γυαλί ηλίου πολύ μπουχέσας φαίνεται για ειδικές δυνάμεις
Επισκέπτης
το πόστ δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε σένα...
Γιατί? Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο??
Επισκέπτης
(nacho ich liebe Dich).
Δε βαριέσαι? Κι εσύ δε μου είσαι αντιπαθής.
Κι ας μη με "πιάνεις"..
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
του φέρνειO pasparogatos ειναι
είναι και ένας-δύο ακόμα χοντρομπαλάδες, αλλά αυτοί έχουν μουστάκι που τους προσθέτει κύρος
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Η πλάκα είναι οτι οι παππούδες των πιο πολλών από αυτούς τους εφέδρους ήταν μάλλον στον πόλεμο με τους Ναζί (τους κανονικούς).
Γι αυτό λέμε, η χώρα έχει γίνει ένα φρενοκομείο (εντάξει, ψιλοψωνισμένοι είμασταν πάντα, λατρεία και ηδονή απέναντι σε λαμπρό κλασσικό παρελθόν, εσωστρέφεια τύπου "είμεθα έθνος ανάδελφον" (Σαρτζετάκης), αίσθηση οτι εμείς είμαστε και άλλοι δεν είναι κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ. Τώρα πρόσφατα βγήκε νομίζω οτι εμείς κάναμε την πρώτη αποστολή στο φεγγάρι.
Σε καλό να μας βγει.
Γι αυτό λέμε, η χώρα έχει γίνει ένα φρενοκομείο (εντάξει, ψιλοψωνισμένοι είμασταν πάντα, λατρεία και ηδονή απέναντι σε λαμπρό κλασσικό παρελθόν, εσωστρέφεια τύπου "είμεθα έθνος ανάδελφον" (Σαρτζετάκης), αίσθηση οτι εμείς είμαστε και άλλοι δεν είναι κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ. Τώρα πρόσφατα βγήκε νομίζω οτι εμείς κάναμε την πρώτη αποστολή στο φεγγάρι.
Σε καλό να μας βγει.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σωστα ενω οι γερμανοι φημιζονται για τα αντιθετα αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχααχχαχαχαχαχααχαχχαχαχαΗ πλάκα είναι οτι οι παππούδες των πιο πολλών από αυτούς τους εφέδρους ήταν μάλλον στον πόλεμο με τους Ναζί (τους κανονικούς).
Σε καλό να μας βγει.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Δεν το επιασα γιατι εβαλες το κομματακι,παρε ενα του Rocky να γουσταρεις (τραγουδιστη των 13 floor)
το εβαλα γιατι το ψυχεδελικο ροκ κολαει σε σουρεαλιστικες καταστασεις τυπε
Επισκέπτης
όταν έγραφα το κείμενο μου και ειδικά το χωρίο "μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση" δεν είχα δει και το βίντεο με τους εφέδρους πιο πάνω...
Ωραία λοιπόν, καραγκιοζιλίκια είναι αυτά.
Κι έχω γράψει πριν γίνουν πως θεωρώ μαλακία το να κατέβεις στους δρόμους αυτή τη στιγμή και να την πέσεις στην Άγκελα.
Κι εξηγώ αμέσως. Τη στιγμή που ανέχεσαι σαν λαός την κοροϊδία φάτσα κάρτα σαν να μη συμβαίνει τπτ (και μάλιστα την επιβραβεύεις) δε μπορεί να θεωρείς μοναδικό σου αντίπαλο την τρόικα το δντ και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον.
Την ώρα που ψηφίζεις τη συγκεκριμένη κυβέρνηση, αποδέχεσαι αυτομάτως τη φράου σαν αυτοκράτειρα. Αποδέχεσαι αυτομάτως όλες τις κατηγορίες που αυτή και τα υπαλληλάκια της (τοπική κυβέρνηση) σου προσάπτουν. Τις κατηγορίες δλδ του τεμπέλη, του λαμόγιου κι ότι άλλο μπορεί να σου έχουν προσάψει τα οποία δεν είναι και λίγα.
Σκάσε λοιπόν και κολύμπα.
Άλλο όμως αυτό και άλλο το να αλλάξω άποψη για τους "εταίρους" και να τους θεωρήσω φίλους.
Το ν'ασπαστώ τη δική σου άποψη για τους Γερμανούς, απλά δεν παίζει με την καμία.
Γιατί πολύ απλά το τι ακριβώς είναι οι Γερμανοί το έχουν αποδείξει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Κι όχι μία φορά..
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Παικτη,ωραιο το σεντονι σου αλλα δεν απαντας στο ερωτημα μου...Βλέπω είσθε όλοι στην μεσημεριανή σας σιέστα, τυπικοί Μεσογειακοί!
Εμείς εδώ στην Kommandatur εκτός από μία Μittagspause της μίας ώρας τίποτε άλλο.
Όπως υποσχέθηκα επανέρχομαι.
.....
Παμε παλι λοιπον,μπορεις να μας πεις ποιος ηταν ο ρολος του Γερμανικου Πολιτικου συστηματος και της Γερμανικης Ελιτ ολα αυτα τα χρονια???
Siemens,Ferrostaal,Hochtief,DHW,Deutsche Telecom etc.etc...???
Οταν ενταχθηκε η Ελλαδα στο Ευρω υπηρξαν φωνες που ελεγαν οτι ειναι λαθος και οτι δεν πληρουμε τις απαραιτητες προϋποθεσεις????
Ο Schroeder και η παρεα του ηξεραν οτι τα νουμερα ηταν πειραγμενα αλλα εκαναν τα στραβα ματια γιατι ηθελαν πασει θυσια την Ελλαδα στο ΕΥΡΩ???
Υ.Γ.1 Για να εξηγουμεθα,δεν ισχυριζομαι οτι για την κατασταση της Ελλαδας φταινε η ξενοι,παντα ελεγα οτι ο "εχθρος" ειναι εντος των τειχων...
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Βλέπω είσθε όλοι στην μεσημεριανή σας σιέστα, τυπικοί Μεσογειακοί!
Επειδή δεν θέλω να σας βάλλω πολύ ύλη και κλαίτε κάνω ένα διάλλειμα, γιατί με φωνάζει και ο Horst και θα επανέλθω.
Αυτος ο Horst τυπε?
Συνημμένα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ή μηπως αυτος...Αυτος ο Horst τυπε?
Συνημμένα
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ή μηπως αυτος...
Αμα τον φωναζε ο πρωτος θα επρεπε να ανησυχουσαμε παντως
Επισκέπτης
Παικτη,ωραιο το σεντονι σου αλλα δεν απαντας στο ερωτημα μου...
Παμε παλι λοιπον,μπορεις να μας πεις ποιος ηταν ο ρολος του Γερμανικου Πολιτικου συστηματος και της Γερμανικης Ελιτ ολα αυτα τα χρονια???
Siemens,Ferrostaal,Hochtief,DHW,Deutsche Telecom etc.etc...???
Οταν ενταχθηκε η Ελλαδα στο Ευρω υπηρξαν φωνες που ελεγαν οτι ειναι λαθος και οτι δεν πληρουμε τις απαραιτητες προϋποθεσεις????
Ο Schroeder και η παρεα του ηξεραν οτι τα νουμερα ηταν πειραγμενα αλλα εκαναν τα στραβα ματια γιατι ηθελαν πασει θυσια την Ελλαδα στο ΕΥΡΩ???
Υ.Γ.1 Για να εξηγουμεθα,δεν ισχυριζομαι οτι για την κατασταση της Ελλαδας φταινε η ξενοι,παντα ελεγα οτι ο "εχθρος" ειναι εντος των τειχων...
Φιλαράκι να πω μια μαλακία κι ας είμαι και του δημοτικού??
Όταν ψήνεις μπριζολίτσα το λεμονάκι έχει τεράστια αξία.
Μετά το στίψιμο όμως?? Τι να το κάνεις μετά το στίψιμο??
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μωρε,μακρια απ'τον κωλο μας μονο κι ας κανει οτι θελει με τον Horst...Αμα τον φωναζε ο πρωτος θα επρεπε να ανησυχουσαμε παντως
Το μαστιγωνουμε γιατι δεν του εμεινε σταγονα???Φιλαράκι να πω μια μαλακία κι ας είμαι και του δημοτικού??
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ωραία λοιπόν, καραγκιοζιλίκια είναι αυτά.
Κι έχω γράψει πριν γίνουν πως θεωρώ μαλακία το να κατέβεις στους δρόμους αυτή τη στιγμή και να την πέσεις στην Άγκελα.
Κι εξηγώ αμέσως. Τη στιγμή που ανέχεσαι σαν λαός την κοροϊδία φάτσα κάρτα σαν να μη συμβαίνει τπτ (και μάλιστα την επιβραβεύεις) δε μπορεί να θεωρείς μοναδικό σου αντίπαλο την τρόικα το δντ και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον.
Την ώρα που ψηφίζεις τη συγκεκριμένη κυβέρνηση, αποδέχεσαι αυτομάτως τη φράου σαν αυτοκράτειρα. Αποδέχεσαι αυτομάτως όλες τις κατηγορίες που αυτή και τα υπαλληλάκια της (τοπική κυβέρνηση) σου προσάπτουν. Τις κατηγορίες δλδ του τεμπέλη, του λαμόγιου κι ότι άλλο μπορεί να σου έχουν προσάψει τα οποία δεν είναι και λίγα.
Σκάσε λοιπόν και κολύμπα.
Άλλο όμως αυτό και άλλο το να αλλάξω άποψη για τους "εταίρους" και να τους θεωρήσω φίλους.
Το ν'ασπαστώ τη δική σου άποψη για τους Γερμανούς, απλά δεν παίζει με την καμία.
Γιατί πολύ απλά το τι ακριβώς είναι οι Γερμανοί το έχουν αποδείξει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Κι όχι μία φορά..
O Ελληνας στερείται δημιουργικότητας βασικά.
Οι Ελληνες που διαδηλώνουν έπρεπε να έχουν πείσει την Ευρωπαική κοινή γνώμη ότι ν χουν καν΄να πρόβλημα με τους Ευρωπαίους αρκεί να φύγει απο την Ελλάδα το σάπιο καντάντημα που τους έφερε εδώ που τους έφερε.
Αντ αυτού έδωσαν πάλι στο κρισιμότερο χρονικό σημείο το μήνυμα τον Ιούνη ότι εμείς φταίμε γι αυτό βάλαμε πάλι τους ίδιους να συνεννοηθούν μαζί σας.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Φιλαράκι να πω μια μαλακία κι ας είμαι και του δημοτικού??
το βάζεις μαζί με λίγο ζάχαρη και τσίπουρο και φτιάχνεις λιμοντσέλο...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Persona,αλλαξες νικ ρε θηριο???O Ελληνας στερείται δημιουργικότητας βασικά.
Οι Ελληνες που διαδηλώνουν έπρεπε να έχουν πείσει την Ευρωπαική κοινή γνώμη ότι ν χουν καν΄να πρόβλημα με τους Ευρωπαίους αρκεί να φύγει απο την Ελλάδα το σάπιο καντάντημα που τους έφερε εδώ που τους έφερε.
Αντ αυτού έδωσαν πάλι στο κρισιμότερο χρονικό σημείο το μήνυμα τον Ιούνη ότι εμείς φταίμε γι αυτό βάλαμε πάλι τους ίδιους να συνεννοηθούν μαζί σας.