dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
το μεγαλειο της σημερινης ΄΄Δημοκρατειας΄΄...καληνυχτα Ελλαδα...Δειτε και το σχετικο .
το μεγαλειο της σημερινης ΄΄Δημοκρατειας΄΄...καληνυχτα Ελλαδα...Δειτε και το σχετικο .
μπορει και τοτε να ειχανε πιο πολλες ελευθεριες πλακα πλακαΜε ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ ενημερώνει ότι με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, από τις 9 το πρωί ώς τις 10 το βράδυ, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην Αθήνα. Απαγόρευση και στην Αττική Οδό, από και προς το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.
Θυμαμαι το απιστευτο που μου εχει μπατσος (καπελας) στο γηπεδο της Ν.Σμυρνης.έλα διαλυθείτε ησύχως λέμε
Ας ειναι η αρχη να γινουμε επιτελους Ευρωπη τυπε μου,να αγιασουν τα χερια του Δενδρια και να αγιασεις και εσυ.Και πολύ καλά κάνανε. Το ελλαδικό μπουρδέλο πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κράτος.
Όχι να αφήνανε τον κάθε τσόγλανο να τραμπουκίζει όπως γουστάρει ώστε να γίνουμε για μια ακόμα φορά ο περίγελος των δημοσιογράφων παγκοσμίως.
Να αγιάσουν τα χέρια του Δένδια.
Ας ειναι η αρχη να γινουμε επιτελους Ευρωπη τυπε μου,να αγιασουν τα χερια του Δενδρια και να αγιασεις και εσυ.
σπουδαιος ΄΄υπουργος΄΄...δυο φορες λακισε κ δεν τον αφησανε...Να αγιάσουν τα χέρια του Δένδια.
Ας ειναι η αρχη να γινουμε επιτελους Ευρωπη τυπε μου,να αγιασουν τα χερια του Δενδρια και να αγιασεις και εσυ.
Και πολύ καλά κάνανε. Το ελλαδικό μπουρδέλο πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κράτος.
Όχι να αφήνανε τον κάθε τσόγλανο να τραμπουκίζει όπως γουστάρει ώστε να γίνουμε για μια ακόμα φορά ο περίγελος των δημοσιογράφων παγκοσμίως.
Να αγιάσουν τα χέρια του Δένδια.
Κι εμένα με προβληματίζει πολύ αυτό!Τι να σκέφτονται για εμάς οι δημοσιογράφοι στο εξωτερικό?Και πολύ καλά κάνανε. Το ελλαδικό μπουρδέλο πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κράτος.
Όχι να αφήνανε τον κάθε τσόγλανο να τραμπουκίζει όπως γουστάρει ώστε να γίνουμε για μια ακόμα φορά ο περίγελος των δημοσιογράφων παγκοσμίως.Να αγιάσουν τα χέρια του Δένδια.
Εγω θα ελεγα να ξεκινησουμε απ τους Μισθους,απ την Ανεργεια,απ την Υγεια,απ την Παιδεια,απ τη Δικαιοσυνη κτλ,αν εσυ τωρα νομιζεις οτι με την καταστολη θα φτασουμε στην Ευρωπαικη συγκληση παω πασο.Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς ...
α μπραβο...+1Εγω θα ελεγα να ξεκινησουμε απ τους Μισθους,απ την Ανεργεια,απ την Υγεια,απ την Παιδεια,απ τη Δικαιοσυνη κτλ,αν εσυ τωρα νομιζεις οτι με την καταστολη θα φτασουμε στην Ευρωπαικη συγκληση παω πασο.
Και την Αττικη Οδο γιατι την κλεινουν δλδ????Να μην παω εγω στην δουλεια μου οσο την εχω ακομα για να περασει η μερκελ΄?ΣΩΠΑ ΡΕ ουτε ο ομπαμα να ηταν δλδ. ΟΤΑΝ πηγε ο σαμαρας εκαναν τετοιες μαλακιες?Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς ...
Αν διαβάσεις προσεκτικά ΔΕΝ απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Ομόνοια. Απλά, προσπαθούν να ελέγξουν τους τραμπουκισμούς των πορειών καθ οδόν και τις πιθανές δολιοφθορές επί της διαδρομής της κυρά Μαρκέλας ...
Εγω θα ελεγα να ξεκινησουμε απ τους Μισθους,απ την Ανεργεια,απ την Υγεια,απ την Παιδεια,απ τη Δικαιοσυνη κτλ,αν εσυ τωρα νομιζεις οτι με την καταστολη θα φτασουμε στην Ευρωπαικη συγκληση παω πασο.