Νέα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πέσατε από τα σύννεφα ,ε?
Εμένα μου αρέσει αυτό το "κοινωνικοοικονομική ζωή της πρωτεύουσας"!  :2funny:

Επισκέπτης
Με ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ ενημερώνει ότι με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, από τις 9 το πρωί ώς τις 10 το βράδυ, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην Αθήνα. Απαγόρευση και στην Αττική Οδό, από και προς το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.

giorgos-papadopoulos.jpg

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
έλα διαλυθείτε ησύχως λέμε

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Με ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ ενημερώνει ότι με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, από τις 9 το πρωί ώς τις 10 το βράδυ, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην Αθήνα. Απαγόρευση και στην Αττική Οδό, από και προς το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.

giorgos-papadopoulos.jpg
μπορει και τοτε να ειχανε πιο πολλες ελευθεριες πλακα πλακα   :think:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
η δημοκρατια σε ολο της το μεγαλειο :grin: κ μετα κατηγορουν τους χρυσαυγιτες για φασισμο :grin: επειδη θα ρθει η μοσχαροκεφαλη αυριο,πρεπει να νεκρωσει ολη η αθηνα :grin:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Και πολύ καλά κάνανε. Το ελλαδικό μπουρδέλο πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κράτος.

Όχι να αφήνανε τον κάθε τσόγλανο να τραμπουκίζει όπως γουστάρει ώστε να γίνουμε για μια ακόμα φορά ο περίγελος των δημοσιογράφων παγκοσμίως.

Να αγιάσουν τα χέρια του Δένδια.

Επισκέπτης
έλα διαλυθείτε ησύχως λέμε
Θυμαμαι το απιστευτο που μου εχει μπατσος (καπελας) στο γηπεδο της Ν.Σμυρνης.

Στο ημιχρονο ηθελα να παω για κατουρημα αλλα στη θυρα δεν ειχε τουαλετες,κατεβαινω τα σκαλια και ειναι ο καπελας μαζι με ΜΑΤαδες,ημουν απ τους πρωτους και σιγα σιγα ερχοταν κοσμος απο πισω,του λεω του καπελα να μου ανοιξει να βρω ενα μερος να κατουρησω γιατι θα σκασω και μου λεει ο τυπος "Δεν γινετε να σε αφησω για αν αφησω εσενα πρεπει να αφησω και τους αλλους και μετα μπορει να γινει επανασταση" :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Και πολύ καλά κάνανε. Το ελλαδικό μπουρδέλο πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κράτος.

Όχι να αφήνανε τον κάθε τσόγλανο να τραμπουκίζει όπως γουστάρει ώστε να γίνουμε για μια ακόμα φορά ο περίγελος των δημοσιογράφων παγκοσμίως.

Ας ειναι η αρχη να γινουμε επιτελους Ευρωπη τυπε μου,να αγιασουν τα χερια του Δενδρια και να αγιασεις και εσυ.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ας ειναι η αρχη να γινουμε επιτελους Ευρωπη τυπε μου,να αγιασουν τα χερια του Δενδρια και να αγιασεις και εσυ.

Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς ...

Αν διαβάσεις προσεκτικά ΔΕΝ απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Ομόνοια. Απλά, προσπαθούν να ελέγξουν τους τραμπουκισμούς των πορειών καθ οδόν και τις πιθανές δολιοφθορές επί της διαδρομής της κυρά Μαρκέλας ...

Επισκέπτης

Έλα ρε φίλε με τους αλήτες ναπούμε..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Όχι να αφήνανε τον κάθε τσόγλανο να τραμπουκίζει όπως γουστάρει ώστε να γίνουμε για μια ακόμα φορά ο περίγελος των δημοσιογράφων παγκοσμίως.Να αγιάσουν τα χέρια του Δένδια.
Κι εμένα με προβληματίζει πολύ αυτό!Τι να σκέφτονται για εμάς οι δημοσιογράφοι στο εξωτερικό? :headbang:

Επισκέπτης
Εγω θα ελεγα να ξεκινησουμε απ τους Μισθους,απ την Ανεργεια,απ την Υγεια,απ την Παιδεια,απ τη Δικαιοσυνη κτλ,αν εσυ τωρα νομιζεις οτι με την καταστολη θα φτασουμε στην Ευρωπαικη συγκληση παω πασο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Εγω θα ελεγα να ξεκινησουμε απ τους Μισθους,απ την Ανεργεια,απ την Υγεια,απ την Παιδεια,απ τη Δικαιοσυνη κτλ,αν εσυ τωρα νομιζεις οτι με την καταστολη θα φτασουμε στην Ευρωπαικη συγκληση παω πασο.
α μπραβο...+1

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
φερτε ρε τον τσαβες να ηρεμησουν τα μπαχαλα

:2funny: :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Αν διαβάσεις προσεκτικά ΔΕΝ απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Ομόνοια. Απλά, προσπαθούν να ελέγξουν τους τραμπουκισμούς των πορειών καθ οδόν και τις πιθανές δολιοφθορές επί της διαδρομής της κυρά Μαρκέλας ...
Και την Αττικη Οδο γιατι την κλεινουν δλδ????Να μην παω εγω στην δουλεια μου οσο την εχω ακομα για να περασει η μερκελ΄?ΣΩΠΑ ΡΕ ουτε ο ομπαμα να ηταν δλδ. ΟΤΑΝ πηγε ο σαμαρας εκαναν τετοιες μαλακιες?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Σε καμία σύγκλιση δεν θα φτάσουμε. Εδώ προσπαθούμε να αποφύγουμε τα "χειρότερα" - τα "καλύτερα" τα έχουμε από καιρό ξεχάσει.

Απλά αποδείχθηκε κατ επανάληψη ότι οι συγκεντρωσιάρχες είτε αδυνατούν είτε δεν θέλουν να περιφρουρήσουν τις πορείες/συγκεντρώσεις τους ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπουν την περιφρούρηση τους από τους μπάτσους. Συνεπώς το μόνο ρεαλιστικό μέτρο προκειμένου να αποφευχθούν έκτροπα είναι η απαγόρευση και η καταστολή.

ΕΙΔΙΚΑ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που λόγω συγκυριών το σύστημα βρίσκεται σε κατάσταση ασταθούς ισοροπίας σε επίπεδο ευρωπαϊκής κοινής γνώμης μια μολότωφ που θα σκάσει κοντά στην αυτοκινητοπομπή της Μαρκέλας ή ένας τσαμπουκάς η μια μπούκα που θα διογκωθούν επικοινωνιακά από τα διεθνή ΜΜΕ μπορεί να κάνει πολύ κακό στην Ελλάδα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom