Νέα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλύτερα να μην λέω τίποτα γιατι δυστυχώς σε αυτη την χώρα δεν θέλουμε να έχουμε επαφη με την πραγματικότητα και μας αρέσει να ακούμε ωραία λόγια και υποσχέσεις χωρίς αύριο. Εξάλλου χωρίς να έχουν εναλλάκτική ρεαλίστική πρόταση το μόνο που λένε είναι να διαμαρτύρονται σαν τα μικρά παιδιά ότι "δεν θέλω το φάρμακο, είναι πολυ πικρό". Ας βγείτε λοιπόν στους δρόμους για να αγωνιστείτε για τα δήθεν ανιδιοτελή συμφέροντα των ανθρώπων - που το μόνο που σκέφτονται είναι να κερδίσει η δική τους ομάδα, όπως αλλωστε σκέφτονταν και οι προηγούμενοι και οι τωρινοί-που θέλουν να στείλουν την Ελλάδα παρέα με την Κολομβία, την Αφρική και το Αφγανιστάν. Η τραγωδία γεννήθηκε στην Ελλάδα και ως λαός είμαστε αυτοκαταστροφικοί, εγω ως ατομο δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε καμμία σωτηρία τώρα πια και εύχομαι να μην περιθωριοποιηθούμε ως χώρα και ως λαός, δεν αξίζει στους προγόνους μας μια τέτοια κατάντια, ούτε στην ιστορία μας. Δεν μας αξίζουν πολιτικοί με ανέφικτες υποσχέσεις και ανεδαφικές προτάσεις χωρίς πραγματική βάση με μόνη αλήθεια αυτη του λαϊκισμού-μπούχτησα με τους φερέλπιδες "νέους Παπανδρέου"- αλλά και ούτε ακραίους φασίστες, δυστικούς χριστιανούς εθνικιστές φονταμενταλιστές που ούτε τον Εθνικό ύμνο δεν γνωρίζουν να απαγγέλουν σωστά. Η Ελλάδα που αγάπησα εγώ δεν έχει σχέση με κανέναν τους. Η Ελλάδα του Σεφέρη, του Ελύτη, του Καβάφη και του Καζαντζάκη που κάποτε μας έκαναν περήφανους δεν θέλω να μάθω πως θα καταλήξει..Ακόμα δεν γνωρίζω τι θα γίνει με την κρίση αυτό που θέλω να πιστεύω είναι να μην χάσουμε την αξιοπρέπεια μας και τον όποιο χαρακτήρα μας απέμεινε μετα την λαικίστικη λαίλαπα που σάρωσε τα πάντα....

Επισκέπτης
Η Angela Merkel είναι καγκελάριος σε μια χωρα όπου ο Πρόεδρος τις Δημοκρατίας παραιτείται γιατί πήρε δάνειο ύψους 500.000 :2funny: euro κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στην Ελλάδα τόσα κάνουν τα αυτοκίνητα των τέκνων ενός δημάρχου ........

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
επιτελους ερχεται η μουναρα στην ελλαδα :rockon: :rockon: :rockon: :jerking:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η Μέρκελ διόρισε τυφλούς σε θέση οδηγού ασθενοφόρου σε δημόσια νοσοκομεία.

Επισκέπτης
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τη Μέρκελ .......
URL]]

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εχει να γινει την τριτη τις μερκελ το καγκελο  :knuppel:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η Μέρκελ υπέγραψε τα ταξίδια συνδικαλιστών της ΔΕΗ σε Λονδίνο και Μονακό για....εκπαιδευτικούς σκοπούς σε 5στερα ξενοδοχεία.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τα 700 εκ Ευρώ του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ η Μέρκελ τα έφαγε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
[quote author=brain_gamer  link=topic=158869.msg4110614#msg4110614 date=1349432103]
μην λες μαλακιες παιχτη..
1..οι γερμανοι ειναι φιλοι μας..
2..απο ιδρυσεως του ελλΕηνικου κρατους,οι γερμανοι κανουν κουμαντο..
3..ο τσυριζας εχει γινει πασοκ,δεν προκειται να οργανωσει-ανεχτει τιποτε(μην υπολογιζεις την ελαχιστη μειοψηφια καποιων ακραιων συνιστωσων)..
4..οι συνεχεις συλληψεις εχουν πετυχει τον σκοπο τους(σπασιμο ηθικου)..
5..η αλεκα θα κανει οπως παντα την δικη της επαναστατικη γυμναστικη..
[/quote]σωστος!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μέρκελ γερά.

Λίγο ακόμη μας έμεινε.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Η ψυχή μας θα βγεί!
Το μνημόνιο δεν βγαίνει κ.Αντζελα.

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Επισκεψη στην Αθηνα θα πραγματοποιησει την Τριτη η Ανγκελα Μερκελ.

Ας την υποδεχτει ο Ελληνικος λαος με την φιλοξενεια που τον χαρακτηριζει :grin: :rockon:
Βλεπω να γινετε της π...τανας το καγκελο και να τα σπανε παντου  :-

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η Angela Merkel είναι καγκελάριος σε μια χωρα όπου ο Πρόεδρος τις Δημοκρατίας παραιτείται γιατί πήρε δάνειο ύψους 500.000 :2funny: euro κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
A ναι και ξέχασα, επίσης δεν υπάρχουν ιδιωτικά σχολεια, ράντζα στα νοσοκομεία, τραίνα λεωφορεία, βαπόρια σφυρίζουν και κάποιοι έχουν δίλημμα μεταξύ του να εισπράξουν επίδομα ανεργίας η να δουλέψουν. Κατά τα αλλα εσάς σας έχουν να τα βάζετε με τους γερμανούς.
Να επισημάνω ακόμη ότι η Γερμανία είναι μιά χώρα που έχει:
-Γυναίκα πρωθυπουργό
-Ανάπηρο σε καροτσάκι υπουργό οικονομικών
-Ασιατικής καταγωγής αντικαγκελάριο
-Δηλωμένο ομοφυλόφιλο υπουργό εξωτερικών

Μήπως αυτό σημαίνει κάτι για το επίπεδο πολιτικής ζωής της χώρας; Φανταστείτε κάτι αντίστοιχο εδώ....

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Ελλάς Ελλήνων μνημονιακών.

qertq