Επισκέπτης
Καλύτερα να μην λέω τίποτα γιατι δυστυχώς σε αυτη την χώρα δεν θέλουμε να έχουμε επαφη με την πραγματικότητα και μας αρέσει να ακούμε ωραία λόγια και υποσχέσεις χωρίς αύριο. Εξάλλου χωρίς να έχουν εναλλάκτική ρεαλίστική πρόταση το μόνο που λένε είναι να διαμαρτύρονται σαν τα μικρά παιδιά ότι "δεν θέλω το φάρμακο, είναι πολυ πικρό". Ας βγείτε λοιπόν στους δρόμους για να αγωνιστείτε για τα δήθεν ανιδιοτελή συμφέροντα των ανθρώπων - που το μόνο που σκέφτονται είναι να κερδίσει η δική τους ομάδα, όπως αλλωστε σκέφτονταν και οι προηγούμενοι και οι τωρινοί-που θέλουν να στείλουν την Ελλάδα παρέα με την Κολομβία, την Αφρική και το Αφγανιστάν. Η τραγωδία γεννήθηκε στην Ελλάδα και ως λαός είμαστε αυτοκαταστροφικοί, εγω ως ατομο δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε καμμία σωτηρία τώρα πια και εύχομαι να μην περιθωριοποιηθούμε ως χώρα και ως λαός, δεν αξίζει στους προγόνους μας μια τέτοια κατάντια, ούτε στην ιστορία μας. Δεν μας αξίζουν πολιτικοί με ανέφικτες υποσχέσεις και ανεδαφικές προτάσεις χωρίς πραγματική βάση με μόνη αλήθεια αυτη του λαϊκισμού-μπούχτησα με τους φερέλπιδες "νέους Παπανδρέου"- αλλά και ούτε ακραίους φασίστες, δυστικούς χριστιανούς εθνικιστές φονταμενταλιστές που ούτε τον Εθνικό ύμνο δεν γνωρίζουν να απαγγέλουν σωστά. Η Ελλάδα που αγάπησα εγώ δεν έχει σχέση με κανέναν τους. Η Ελλάδα του Σεφέρη, του Ελύτη, του Καβάφη και του Καζαντζάκη που κάποτε μας έκαναν περήφανους δεν θέλω να μάθω πως θα καταλήξει..Ακόμα δεν γνωρίζω τι θα γίνει με την κρίση αυτό που θέλω να πιστεύω είναι να μην χάσουμε την αξιοπρέπεια μας και τον όποιο χαρακτήρα μας απέμεινε μετα την λαικίστικη λαίλαπα που σάρωσε τα πάντα....