Νέα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τουλάχιστον 1,5εκ. άνεργοι και είναι ζήτημα αν κατεβαίνουν 20χιλ. από αυτούς στις διαδηλώσεις!!!Τι να πεις απο κει και πέρα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Τουλάχιστον 1,5εκ. άνεργοι και είναι ζήτημα αν κατεβαίνουν 20χιλ. από αυτούς στις διαδηλώσεις!!!Τι να πεις απο κει και πέρα...
ετσι γαττε!ΑΝ εκανε κληρωση η μικροαπαλη για 5 αιφον-5 στα γραφεια της ,θα βλεπαμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 450,000λαο να πιανετε μαλι με μαλι....τουλαχιστον.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο μάγκας λογικά εχει τεράστια έλλειψη αυτοεκτίμησης και γι αυτό γράφει τις σαχλαμάρες που γράφει. Για να ασχολούνται διαρκώς μαζί του.

Τέλος απο μένα

Πρέπει να έχει φάει τρελή απόρριψη στην έξω ζωή η αρσενική έκδοση της Ματίνας Μανταρινάκη για να θέλει να τραβάει τα "βλέμματα" σε ένα φόρουμ. Τελείως attention idiot

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
τι σκας ρε μεγαλε,φτιαξει δεν φτιαξει στα παπαρια σου ολα....ΘΑ ΣΕ ΑΡΠΑΞΕΙ η nasa εσενα οπου ναναι...τετοιο "βλημα" δεν γινεται να παει χαμενο!

Πιο τρολ πεθαίνεις...Κάνει τους τζωνυπίξηδες να μοιάζουν διάνοιες έτοιμες να διδάξουν στο Χάρβαρντ στο πλευρό του Γιωργάκη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πιο τρολ πεθαίνεις...Κάνει τους τζωνυπίξηδες να μοιάζουν διάνοιες έτοιμες να διδάξουν στο Χάρβαρντ στο πλευρό του Γιωργάκη.

φΙΛΕ αν θες τουλαχιστον να κραξεις... βρες δικες σου ατακες  :P
οχι τις ατακες που κυκλοφορουν στο φεησμπουκ "πιο .... πεθαινεις" ελεος.

Εμενα η αποψη μου ειναι πολυ κοντα σε αυτην εδω την ανακοινωση

εχω εξηγησει πλεον για ποιους λογους υποστηριζω Σαμαρα  :P

οσοι με κραζουν απλα ανηκουν στην ομαδα των διαμαρτυρομενων χωρις σαφη προσανατολισμο
απλα κατσε σε ενα καφενειο μαζι τους και πες την μαγικη ατακα "Οι πουστηδες οι πολιτικοι Μπαρμπα ΜΗτσο αυτοι μας εφαγαν.... θανατος σε ολους"

και εγινες αμεσως κολληταρι μαζι τους.... αρα αντιλαμβανομαστε ολοι το νοητικο επιπεδο οσων λενε σε μενα οτι και καλα θα παω στην ΝΑΣΑ κοροιδευτικα :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο ενας αποφευγει να πει που δουλευει...

ο αλλος τι ψηφιζει... κτλπ κτλπ

μονο θελουν να ακουσουν την μαγικη ατακα που ειπαμε πιο πανω  :P

παντα ο Ελληνας ατακες ψηφιζε αλλωστε... δεν εβλεπε τι γινεται.

Δωσε ατακες στο λαο αλα Τσιπρας...  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πρέπει να έχει φάει τρελή απόρριψη στην έξω ζωή η αρσενική έκδοση της Ματίνας Μανταρινάκη για να θέλει να τραβάει τα "βλέμματα" σε ένα φόρουμ. Τελείως attention idiot

Δεν θελω να τραβηξω εγω βλεμματα απλα επειδη ολοι θελετε να ακουσετε μια συγκεκριμενη ατακα
αν καποιος βγει και πει την ακριβως αντιθετη θα του επιτεθουν οσοι ξερουν απο πολιτικη και μετρα...

Εσυ θες να τραβας βλεματα επειδη εισαι ψωνισμενος και νομιζεις οτι εισαι και εξυπνος
ενω εισαι χαζοβιολης τελειως  :P

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Χίλια καλά το ίντερνετ αλλά έχει ένα τεράστιο κακό, τρώμε στη μάπα τον κάθε αγάμητο παπαροαυνάνα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χιλια καλα εχει το ιντερνετ ναι.... ψαχνει γκομενες απο εδω ο ΛΙΟΝ7

και το παιζει ψαγμενος  :P

λεει και καλα οτι εμεις θελουμε να τραβαμε την προσοχη αλλα οποτε με παραθετει
τρωει ακυρο και συνεχιζει μετα μεχρι να του απαντησω

καταλαβαινετε γιατι ειναι χαζοβιολης μονο να "κραζει" ξερει ο δηθεν εξυπνος κ αυτος  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κανονίστε να προγκήξετε τον μπόλντη..

Φιλε το θεμα ειναι οτι οσα λεω θα γινουν  :P

εγω μιλαω με γεγονοτα και ας γελατε εσεις....

γελαστε σιγα... το γελιο κανει καλο στην υγεια.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν θελω να τραβηξω εγω βλεμματα απλα επειδη ολοι θελετε να ακουσετε μια συγκεκριμενη ατακα
αν καποιος βγει και πει την ακριβως αντιθετη θα του επιτεθουν οσοι ξερουν απο πολιτικη και μετρα...

εδώ δεν έχεις άδικο, το θέμα όμως είναι αν το κάνεις αυτό (όχι μόνο εσύ, ο οποιοσδήποτε) όχι εκ πεποιθήσεως αλλά από αντίδραση ή για να μπεις στο μάτι κάποιου-ων ή επειδή έχεις εθιστεί στον αντίλογο κτλ

^αν και τα παραπάνω φωτογραφίζουν παπατρόλ :huh:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδώ δεν έχεις άδικο, το θέμα όμως είναι αν το κάνεις αυτό (όχι μόνο εσύ, ο οποιοσδήποτε) όχι εκ πεποιθήσεως αλλά από αντίδραση ή για να μπεις στο μάτι κάποιου-ων ή επειδή έχεις εθιστεί στον αντίλογο κτλ

^αν και τα παραπάνω φωτογραφίζουν παπατρόλ :huh:

Ξερεις σε ποσα ποστ δεν εχω απαντησει στον ΛΙΟΝ7?

Αλλα ειναι κουτοπονηρος και ξεχναει.  :P

Ουτε τωρα θα απαντουσα... απλα να θυμηθει κατι του το εγραψα.
Χεστηκα για την κριτικη οσων δεν ξερουν τι παιζει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο θεμα μας τωρα... ο κοσμος ειναι λογικο να κραζει τα μετρα και την κατασταση

επειδη εκει που ζουσε πολυ πλουσιοπαροχα ξαφνικα αρχισαν οι περικοπες.

Το θεμα ειναι οτι καμια φορα ειναι καλυτερο να κανεις τον αλλον να νιωθει παρα να διαφωνεις μαζι του... αν ο Σαμαρας αφηνε ενα 48ωρο την χωρα χωρις λεφτα την 1η του μηνος... θα καταλαβαιναν ολοι τι ακριβως σημαινει χρεοκοπια. Οχι περικοπες 200 ευρω ή 300 αλλα 1000 !

Χωρις επιχειρηματα και χωρις να παρακαλαει τον κοσμο να τον ακουσουν...

Δεχομαι οτι καποιος κοσμος εχει πραγματικο προβλημα... σε εκεινους εγω προσωπικα δεν θα εφαρμοζα μετρα (αν και παιζει να συμβαινει αυτο....) και επισης να γινουν περικοπες και στους μισθους των βουλευτων.

Απλα ο ελληνας εχει μαθει να κλαιγεται για να παριστανει τον πιο αδυναμο απο τον αλλον ενω παραλληλα μπορει να χει και δουλειες και λεφτα απλα να ειναι σπαταλος....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εγω ανεργος ειμαι και τις περισσοτερες φορες δεν εχω λεφτα να κινηθω

τι να κανουμε τωρα? να αρχισουμε την κλαουρα ? θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε.

3-4 χρονια να κρατησει και μετα ολα καλα. Δεν γινεται κηπουρος να παιρνει 2500 ευρω το μηνα να μην δηλωνει τιποτα στην εφορια και να ερχεται μετα να βριζει την Μερκελ γιατι και κατι τετοιους ειχατε μαζι σας στο Συνταγμα και σας δουλευανε.

ΟΙ φοροφυγαδες εδω μεσα κανουνε παρτυ. Ναι θα εμπιστευτω την Μερκελ να τους διωξει....
ακομη και αν γαμησει και εμενα... αλλα τουλαχιστον θα ηρεμησω.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Ναι θα εμπιστευτω την Μερκελ να τους διωξει....
ακομη και αν γαμησει και εμενα... αλλα τουλαχιστον θα ηρεμησω.

Και δε μας το λέγατε τόση ώρα;  Άμα είναι να ηρεμήσετε να την φέρουμε την κοπέλα να σας ρίξει έναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom