Νέα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μια χαρα τσαμπα διασκεδαση του προσφερετε παντως που ασχολειστε μαζι του τυπε  :grin:
που θα βρει καλυτερα απο δω  ;)

τους γλενταει καλα σα ξαναμμενες φοραδες τυπε. μονο εγω τον φερνω βολτα απο τις φαβοριτες  :s&m_1:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
20121009-angela-merkiel-as-young-woman.jpg
Καλλονή απο τα νιατα της....
URL]]

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Πρίν λίγο έλαβα απάντηση στο e-mail που έστειλα σε φίλο που εργάζεται Γερμανία, σχετικά με την γνώμη των Γερμανων για τα επεισόδια..

¨Οπως μου έγραψε 2 συναδελφοι Γερμανοί τού είπαν με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα ότι ενώ πληρώνουν παραπάνω φόρους για την βοήθεια στην Ελλάδα, εμείς τους απο καλούμε Ναζί και δολοφόνους..

Το εν λόγω παιδί είχε πολύ δύσκολη μέρα σήμερα στην δουλέιά του..

Να είναι καλά αυτοι οι ιδεολόγοι που σκέφτηκαν να βγούν εξώ με τζιπάκια και στολές ναζί...Καραγκιοζιλίκια ολκής..Καραγιοζιλίκια που μόνο ένας ιδεολόγος ευρωαλβανός στην Ελλάδα του 2012 θα τα σκεφτόταν..¨ενας λαός μίζερος, ανάξιος, τεμπέλης που είναι ακόμα κολλημένος στο 1940 αλλά φεσώθηκε με 240 δόσεις για να παρει audi και bmw..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πρίν λίγο έλαβα απάντηση στο e-mail που έστειλα σε φίλο που εργάζεται Γερμανία, σχετικά με την γνώμη των Γερμανων για τα επεισόδια..

¨Οπως μου έγραψε 2 συναδελφοι Γερμανοί τού είπαν με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα ότι ενώ πληρώνουν παραπάνω φόρους για την βοήθεια στην Ελλάδα, εμείς τους απο καλούμε Ναζί και δολοφόνους..

Να είναι καλά αυτοι οι ιδεολόγοι που σκέφτηκαν να βγούν εξώ με τζιπάκια και στολές ναζί...Καραγκιοζιλίκια ολκής..Καραγιοζιλίκια που μόνο ένας ιδεολόγος ευρωαλβανός στην Ελλάδα του 2012 θα τα σκεφτόταν..¨ενας λαός μίζερος, ανάξιος, τεμπέλης που είναι ακόμα κολλημένος στο 1940 αλλά φεσώθηκε με 240 δόσεις για να παρει audi και bmw..

και το όνομα αυτού...

Αλέξης Τσίπρας...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πρίν λίγο έλαβα απάντηση στο e-mail που έστειλα σε φίλο που εργάζεται Γερμανία
ειναι πικρο το ψωμι της ξενιτιας τυπε μου...παντα ετσι ηταν κ θα ειναι...οποιος πιστευει το αντιθετο εχει αυταπατες.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Μίλησα με αμερικάνους συναδέλφους σήμερα. Ίδια αντίδραση. Μοιάζεται μου είπαν σαν τους ζητιάνους που όταν τους δώσεις 1 δολλάριο ενώ περιμένουν περισσότερα σε βρίζουν και σου επιτίθενται αντί να σου πούν ευχαριστώ ...

Προφανώς τα ανεγκέφαλα ζώα που έστησαν το σχετικό χάπενινγ δεν καταλαβαίνουν το παραμικρό απ ότι συμβαίνει γύρω τους ...

pb-121009-merkel-greece-ps3.photoblog600.jpg

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615

΄
Φίλτατε, τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Καταρχήν, δεν πρόκειται για ''βοήθεια'' αλλά για δάνειο. Ούτε έχει αυξηθεί καμία φορολογία στη Γερμανία λόγω των ελληνικών δανείων. Κατά δεύτερον, οι όποιοι γραφικοί έκαναν τα καραγκιοζιλίκια τα οποία λες, δεν αναφέρονταν στο γερμανικό λαό αλλά συμβολικά στην ηγεσία του. Ουδείς έχει εξυβρίσει ποτέ το γερμανικό λαό, μόνο την ηγεσία του αφορούν όσα λέγονται. Αντιθέτως, σύμπασα η Ευρώπη βρίζει εν χορώ τον ελληνικό λαό, όχι την ηγεσία του. Τέλος, σκέψου τον εαυτό σου: εάν είχες ένα γερμανό συνάδελφο, την επομένη που το Σπίγκελ είχε την Αφροδίτη της Μήλου, θα θεωρούσες πως φταίει ο γερμανός συνάδελφος σου και θα του την ''έλεγες''για τα καραγκιοζιλίκια του γερμανού δημοσιογράφου;;;θα πέρναγε δύσκολη ημέρα στη δουλειά του λόγω ενός γελοίου υποκειμένου στη Γερμανία; νομίζω πως όχι, γιατί έχουμε περισσότερο μυαλό από τους Γερμανούς τελικά....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

αΚΡΙΒΩς αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι καταστρεφεται η εικονα της χωρας στο εξωτερικο. Σημερα το ειπα...

@LION7

Στον πατερα μου εκοψαν 200 ευρω φιλε. Ευχαριστημενος δεν ειναι.... αλλα δεν θα πεθανει κιολας... μια χαρα περναει προς το παρον .

@PAPAROV δεν ειμαι τρομοκρατημενο γεροντακι... απλα θα παψεις να χαλας λεφτα στις πουτανες στα μπουζουκια . Με 100 ευρω περνας το μηνα αντε 200 αν εχεις δικη σου δουλεια... να βρεις γκομενα που δουλευει και αυτη να τα βαζετε απο μισα... οχι αντρας ειμαι πρεπει να κερασω... πλεον εχει κριση φιλε.

Θα δεις θα φτιαξουν κ οι γκομενες σιγα σιγα.

οΛΟΙ σε σπιτια των γονιων μας μενουμε φιλε... μην ανησυχεις. Δεν νομιζω να ειναι πολλοι αυτοι που μενουν μονοι τους πλεον.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτη τη στιγμη εχω δικο μου σπιτι 2οροφο....

γιατι να αφησω το ισογειο μου και να παω να νοικιασω μαλακας ειμαι?

δεν χρειαζεται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε ξεκινηστε και τις συναθροισεις στα σπιτια
οχι συνεχεια εξω... φωναξε κανα μουνακι να δειτε ταινια  :P
καντης και το τραπεζι (πολυ φθηνοτερα απο οτι εξω) παρε εκει τιποτα
μορταδελες απο τον Βασιλοπουλο να την ταισεις να της φτιαξεις πιτσα
και μετα ταινια  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αντε και σε κλαμπ πες.... 5 φορες το μηνα... 15  x 5 = 75 ευρω πες... και αλλα τοσα η βενζινα 150 ε και καμια καφετερια κανα σινεμαδακι ε οριστε το 200αρι... που θες να πας ρε τυπε πρωτο τραπεζι πιστα στον Μαζωνακη? πανε αυτα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Μίλησα με αμερικάνους συναδέλφους σήμερα. Ίδια αντίδραση. Μοιάζεται μου είπαν σαν τους ζητιάνους που όταν τους δώσεις 1 δολλάριο ενώ περιμένουν περισσότερα σε βρίζουν και σου επιτίθενται αντί να σου πούν ευχαριστώ ...

Προφανώς τα ανεγκέφαλα ζώα που έστησαν το σχετικό χάπενινγ δεν καταλαβαίνουν το παραμικρό απ ότι συμβαίνει γύρω τους ...

pb-121009-merkel-greece-ps3.photoblog600.jpg

Έλα μωρε τώρα που σοβαρός άνθρωπος θα εκανε αυτα τα καραγκιοζολικια..ελα μωρε..ελα που θα ντυνοταν ναζι...

μιλαμε για ξεπεσμο..μονο σε τριτοκοσμικες χωρες βλεπεις τετοια πραγματα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αντε και σε κλαμπ πες.... 5 φορες το μηνα... 15  x 5 = 75 ευρω πες... και αλλα τοσα η βενζινα 150 ε και καμια καφετερια κανα σινεμαδακι ε οριστε το 200αρι... που θες να πας ρε τυπε πρωτο τραπεζι πιστα στον Μαζωνακη? πανε αυτα

Είσαι απ' αυτούς που παίρνουν ένα ποτό και μέχρι τις 4 μασουλάνε τα παγάκια;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αντε και σε κλαμπ πες.... 5 φορες το μηνα... 15  x 5 = 75 ευρω πες... και αλλα τοσα η βενζινα 150 ε και καμια καφετερια κανα σινεμαδακι ε οριστε το 200αρι... που θες να πας ρε τυπε πρωτο τραπεζι πιστα στον Μαζωνακη? πανε αυτα

θα γαμησω ετσι δασκαλε?  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom