ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Το πρωί πάντως δε μου απάντησε αν ο πατέρας του συμφωνεί να του κόβουν τα λεφτά του
ο μπολντης ΚΑΝΕΙ τις ερωτησεις μαθε μπαλιτσα γατακι
Το πρωί πάντως δε μου απάντησε αν ο πατέρας του συμφωνεί να του κόβουν τα λεφτά του
μια χαρα τσαμπα διασκεδαση του προσφερετε παντως που ασχολειστε μαζι του τυπε
που θα βρει καλυτερα απο δω ;)
τους γλενταει καλα σα ξαναμμενες φοραδες τυπε. μονο εγω τον φερνω βολτα απο τις φαβοριτες
Καλλονή απο τα νιατα της....
Καλλονή απο τα νιατα της....http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/129fs238648.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/129fs238648.gif[/img[/URL]]
[/quote]
καυλα ατελειωτη :cum: :cum: :cum:
Πρίν λίγο έλαβα απάντηση στο e-mail που έστειλα σε φίλο που εργάζεται Γερμανία, σχετικά με την γνώμη των Γερμανων για τα επεισόδια..
¨Οπως μου έγραψε 2 συναδελφοι Γερμανοί τού είπαν με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα ότι ενώ πληρώνουν παραπάνω φόρους για την βοήθεια στην Ελλάδα, εμείς τους απο καλούμε Ναζί και δολοφόνους..
Το εν λόγω παιδί είχε πολύ δύσκολη μέρα σήμερα στην δουλέιά του..
Να είναι καλά αυτοι οι ιδεολόγοι που σκέφτηκαν να βγούν εξώ με τζιπάκια και στολές ναζί...Καραγκιοζιλίκια ολκής..Καραγιοζιλίκια που μόνο ένας ιδεολόγος ευρωαλβανός στην Ελλάδα του 2012 θα τα σκεφτόταν..¨ενας λαός μίζερος, ανάξιος, τεμπέλης που είναι ακόμα κολλημένος στο 1940 αλλά φεσώθηκε με 240 δόσεις για να παρει audi και bmw..
ειναι πικρο το ψωμι της ξενιτιας τυπε μου...παντα ετσι ηταν κ θα ειναι...οποιος πιστευει το αντιθετο εχει αυταπατες.Πρίν λίγο έλαβα απάντηση στο e-mail που έστειλα σε φίλο που εργάζεται Γερμανία
Πρίν λίγο έλαβα απάντηση στο e-mail που έστειλα σε φίλο που εργάζεται Γερμανία, σχετικά με την γνώμη των Γερμανων για τα επεισόδια..
¨Οπως μου έγραψε 2 συναδελφοι Γερμανοί τού είπαν με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα ότι ενώ πληρώνουν παραπάνω φόρους για την βοήθεια στην Ελλάδα, εμείς τους απο καλούμε Ναζί και δολοφόνους..
Να είναι καλά αυτοι οι ιδεολόγοι που σκέφτηκαν να βγούν εξώ με τζιπάκια και στολές ναζί...Καραγκιοζιλίκια ολκής..Καραγιοζιλίκια που μόνο ένας ιδεολόγος ευρωαλβανός στην Ελλάδα του 2012 θα τα σκεφτόταν..¨ενας λαός μίζερος, ανάξιος, τεμπέλης που είναι ακόμα κολλημένος στο 1940 αλλά φεσώθηκε με 240 δόσεις για να παρει audi και bmw..
΄Πρίν λίγο έλαβα απάντηση στο e-mail που έστειλα σε φίλο που εργάζεται Γερμανία, σχετικά με την γνώμη των Γερμανων για τα επεισόδια..
. Με 100 ευρω περνας το μηνα αντε 200 αν εχεις δικη σου δουλεια...
Για βολτιτσες λεμε φιλε.
Μίλησα με αμερικάνους συναδέλφους σήμερα. Ίδια αντίδραση. Μοιάζεται μου είπαν σαν τους ζητιάνους που όταν τους δώσεις 1 δολλάριο ενώ περιμένουν περισσότερα σε βρίζουν και σου επιτίθενται αντί να σου πούν ευχαριστώ ...
Προφανώς τα ανεγκέφαλα ζώα που έστησαν το σχετικό χάπενινγ δεν καταλαβαίνουν το παραμικρό απ ότι συμβαίνει γύρω τους ...
Αντε και σε κλαμπ πες.... 5 φορες το μηνα... 15 x 5 = 75 ευρω πες... και αλλα τοσα η βενζινα 150 ε και καμια καφετερια κανα σινεμαδακι ε οριστε το 200αρι... που θες να πας ρε τυπε πρωτο τραπεζι πιστα στον Μαζωνακη? πανε αυτα
Αντε και σε κλαμπ πες.... 5 φορες το μηνα... 15 x 5 = 75 ευρω πες... και αλλα τοσα η βενζινα 150 ε και καμια καφετερια κανα σινεμαδακι ε οριστε το 200αρι... που θες να πας ρε τυπε πρωτο τραπεζι πιστα στον Μαζωνακη? πανε αυτα