Νέα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μπαινεις καν να κανεις τον εξυπνο τοτε....
δεν συζητας... πουλας τρελα σου ξαναλεω.
Μάλιστα επειδή επιμένει να μη σου απαντάει συμπεραίνεις ότι είναι και χωρισμένος με παιδιά και μάλιστα δεν πληρώνει τη διατροφή στη γυναίκα του.

Υ.Γ.
Οταν τρως συνεχώς σε ταχυφαγεία οι επιστήμονες έχουν καταλήξει απο μελέτες ότι παθαίνεις παραισθήσεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Να μου ανοίξουν δικό μου θέατρο;;;; :2funny:

Είπαμε υπάρχει ένα μικρό κεφάλαιο...όχι καταθέσεις στο εξωτερικό σαν τον γερο πούστη...

λοιπόν παπατρόμπα... θα σε κάνω ηθοποιό... το αποφάσισα.. θα επενδύσω επάνω σου...

αλλά τους ρόλους που θα παίζεις θα τους επιλέγω εγώ... σύμφωνοι??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μάλιστα επειδή επιμένει να μη σου απαντάει συμπεραίνεις ότι είναι και χωρισμένος με παιδιά και μάλιστα δεν πληρώνει τη διατροφή στη γυναίκα του.

Υ.Γ.
Οταν τρως συνεχώς σε ταχυφαγεία οι επιστήμονες έχουν καταλήξει απο μελέτες ότι παθαίνεις παραισθήσεις

Οταν καποιος δεν απανταει κατι υποπτο παιζει φιλε... δεν θελει να ξερεις με τι ασχολειται
εγω ετσι τα σκεφτομαι.... αν δεν σου κανει ο τροπος σκεψης μου
δεν κανεις κουβεντα μαζι μου. Καταλαβες? εγω δεν σου ειπα να αλλαξεις τον τροπο σκεψης σου....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
λοιπόν παπατρόμπα... θα σε κάνω ηθοποιό... το αποφάσισα.. θα επενδύσω επάνω σου...

αλλά τους ρόλους που θα παίζεις θα τους επιλέγω εγώ... σύμφωνοι??
Ωχ... ωχ... ωχ....σύμφωνοι... :sunglasses:

Αλλά να ξέρεις οι gay τσόντες δεν εντάσσονται στην τέχνη του ηθοποιού. :birdman:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Παιδια ακουστε λιγο ... οι παραπανω που λενε τα δικα τους
θα ειναι ειτε δημοσιοι ειτε ανεργοι και αυτοι και θα μενουν στον μπαμπα τους (επειδη κατι ειπε για μπαμπα ενας "αυτοδημιουργητος" πιο πανω..)  :P

Λοιπον ολοι οσοι ειναι στο δημοσιο αυτη τη στιγμη δεν παιρνουν κατω απο 1000 ευρω (και εχουν 4-5 χρονια) αυτα τα λεφτα τους φτανουν να ζησουν πολυ ανετα εκτος και αν εχουν βαλει δανεια για πορσε...

λοιπον για μερικους αλαζονες δεν πρεπει η χωρα να χαλασει την εικονα της στο εξωτερικο
και να περασει την φημη οτι δεν πληρωνει αυτους που την δανειζουν γιατι αυτο θα μας ακολουθαει για 100 χρονια μετα. [size=14pt]Δεν ειστε εσεις εξυπνοτεροι απο τον Σαμαρα και τους πολιτικους.... ολοι αυτοι εχουν ικανοτητες για αυτο και βρισκονται σε υψηλες θεσεις.[/size] Ο απλος ελληνακος απλα καθεται και κραζει και νομιζει πως ειναι εξυπνος επειδη το λεει αυτος και καλα.
:P

Αν και φανατικός γερμανοτσολιάς εγώ, εδώ το γάμησες.

Αυτοί που είναι επάνω είναι διεφθαρμένοι εμπειροτέχνες, πρέπει να αναλάβει απ' ευθείας το Βερολίνο λέμε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Στον απλυτο το Νατσο πεστα αυτα,που ετρεχε χτες γυμνος στο Συνταγμα και εκανε το γυρο  του κοσμου η ανυπαρκτη πουτσα του...

Αλλο ενα τεραστιο πληγμα στον τουρισμο μας...

Ντάξει τώρα τα παραλέτε... Έφταιγε το νερό που ήταν κρύο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αν και φανατικός γερμανοτσολιάς εγώ, εδώ το γάμησες.

Αυτοί που είναι επάνω είναι διεφθαρμένοι εμπειροτέχνες, πρέπει να αναλάβει απ' ευθείας το Βερολίνο λέμε.

Ρε συ ακουσε με λιγο... μπορει να σου φαινεται οτι ο Σαμαρας κανει βλακειες
αλλα αν ησουν στην θεση του θα εκανες χειροτερες... για να φτασει καποιος να γινει πρωθυπουργος δεν γινεται ετσι.... αυτα που σου λεω τωρα τα σκεφτονται ολοι οι πολιτικοι απλα δεν σας τα λενε επειδη αν στα ελεγαν δεν θα τους ψηφιζες και θα ελεγες οτι οποιος απαντησει ξανα ειναι σεσημασμενος ηλιθιος (οχι πως τωρα δεν το λενε...)

Τα πραγματα αλλιως τα βλεπουμε απο αποσταση και αλλιως απο κοντα.

Πρωθυπουργος και πολιτικος σημαινει παρα πολλες ικανοτητες. Τις οποιες ο μεσος ελληνας δεν εχει γιατι αν τις ειχε θα ηταν στην παρεα τους απο το λυκειο.. ή και το πανεπιστημιο μετα (αν πηγαινε σε δημοσιο και δεν ειχε καταλληλες επαφες και καλα)  :P

Ειναι ξεχωριστοι κοσμοι ... ο απλος με τους βουλευτες... Ασφαλως και θα επρεπε να εχει γινει μειωση στους μισθους των βουλευτων οπως και στους πολιτες για να μπορουν να βρεθουν τα χρηματα για την αποπληρωμη των δανειων χωρις την υπαρξη των οποιων τωρα δεν θα υπηρχαν καθολου χρηματα και η χωρα θα ηταν σε κανονικη χρεοκοπια.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Δεν μπαινεις καν να κανεις τον εξυπνο τοτε....
δεν συζητας... πουλας τρελα σου ξαναλεω.

MPLOURMP MPLOURMP

[move]
fish_face_flyer-p244488114430834849b2pv5_400.jpg
[/move]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
MPLOURMP MPLOURMP

[move]
fish_face_flyer-p244488114430834849b2pv5_400.jpg
[/move]

Εσυ τωρα τι δουλεια κανεις ακριβως?  :P
στου μπαμπα? ανεργος ή δημοσιο?

ρε σεις οι μισοι εδω μεσα απο αυτους που με εκραζαν και χθες το απογευμα και καλα εκραζαν....

ειναι και σημερα εδω αρα ή ανεργοι ειστε και σας φροντιζουν συγγενεις... ή δημοσιοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σαν τον ΓΑΠ ένα πράγμα :2funny:

Ο ΓΑΠ δεν ηταν πρωθυπουργος κανονικος.
ΗΤαν πρωθυπουργος - εξιλαστηριο θυμα.
Απλα ανεβηκε για να τον βριζει ενα διαστημα ολος ο κοσμος
και να τα φορτωσουν πανω του.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Εσυ τωρα τι δουλεια κανεις ακριβως?  :P
στου μπαμπα? ανεργος ή δημοσιο?

ρε σεις οι μισοι εδω μεσα απο αυτους που με εκραζαν και χθες το απογευμα και καλα εκραζαν....

ειναι και σημερα εδω αρα ή ανεργοι ειστε και σας φροντιζουν συγγενεις... ή δημοσιοι.

Γαμαω καλα, ειμαι ψωλαρας,  και μια γρια μου αφησε:

400,000 δολλαρια

ενα σπιτι στην βουλιαγμενη

και 5 αγροτεμαχια στην γλυφαδα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ωραια... τοτε παιδια δεν θα ερχεστε να κραζετε εμενα και καλα απο την στιγμη που οι 10
που κραζουν

κανεις δεν λεει που δουλευει....
κανει πλακιτσα ο καθενας κτλπ.... κτλπ κτλπ....

παιζει να ειστε οοοολοι βολεμενοι και απλα να κραζετε τα μετρα χωρις να τα ξερετε.
ΤΟ σιγουρο ειναι οτι δεν πεινατε. Επομενως την οργη ας την αφησουμε για ατομα που οπως ειπα χθες
οντως εχου7ν καταληξει στα συσιτια.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom