pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Να μου ανοίξουν δικό μου θέατρο;;;;δεν θα επενδύσουν στην τέχνη?
Είπαμε υπάρχει ένα μικρό κεφάλαιο...όχι καταθέσεις στο εξωτερικό σαν τον γερο πούστη...
Να μου ανοίξουν δικό μου θέατρο;;;;δεν θα επενδύσουν στην τέχνη?
Μάλιστα επειδή επιμένει να μη σου απαντάει συμπεραίνεις ότι είναι και χωρισμένος με παιδιά και μάλιστα δεν πληρώνει τη διατροφή στη γυναίκα του.Δεν μπαινεις καν να κανεις τον εξυπνο τοτε....
δεν συζητας... πουλας τρελα σου ξαναλεω.
Να μου ανοίξουν δικό μου θέατρο;;;;
Είπαμε υπάρχει ένα μικρό κεφάλαιο...όχι καταθέσεις στο εξωτερικό σαν τον γερο πούστη...
Μάλιστα επειδή επιμένει να μη σου απαντάει συμπεραίνεις ότι είναι και χωρισμένος με παιδιά και μάλιστα δεν πληρώνει τη διατροφή στη γυναίκα του.
Υ.Γ.
Οταν τρως συνεχώς σε ταχυφαγεία οι επιστήμονες έχουν καταλήξει απο μελέτες ότι παθαίνεις παραισθήσεις
Ωχ... ωχ... ωχ....σύμφωνοι...λοιπόν παπατρόμπα... θα σε κάνω ηθοποιό... το αποφάσισα.. θα επενδύσω επάνω σου...
αλλά τους ρόλους που θα παίζεις θα τους επιλέγω εγώ... σύμφωνοι??
Ωχ... ωχ... ωχ....σύμφωνοι...
Αλλά να ξέρεις οι gay τσόντες δεν εντάσσονται στην τέχνη του ηθοποιού.
Και να φανταστείς πως είχα και σηκωμάρες..Στον απλυτο το Νατσο πεστα αυτα,που ετρεχε χτες γυμνος στο Συνταγμα και εκανε το γυρο του κοσμου η ανυπαρκτη πουτσα του...
Παιδια ακουστε λιγο ... οι παραπανω που λενε τα δικα τους
θα ειναι ειτε δημοσιοι ειτε ανεργοι και αυτοι και θα μενουν στον μπαμπα τους (επειδη κατι ειπε για μπαμπα ενας "αυτοδημιουργητος" πιο πανω..)
Λοιπον ολοι οσοι ειναι στο δημοσιο αυτη τη στιγμη δεν παιρνουν κατω απο 1000 ευρω (και εχουν 4-5 χρονια) αυτα τα λεφτα τους φτανουν να ζησουν πολυ ανετα εκτος και αν εχουν βαλει δανεια για πορσε...
λοιπον για μερικους αλαζονες δεν πρεπει η χωρα να χαλασει την εικονα της στο εξωτερικο
και να περασει την φημη οτι δεν πληρωνει αυτους που την δανειζουν γιατι αυτο θα μας ακολουθαει για 100 χρονια μετα. [size=14pt]Δεν ειστε εσεις εξυπνοτεροι απο τον Σαμαρα και τους πολιτικους.... ολοι αυτοι εχουν ικανοτητες για αυτο και βρισκονται σε υψηλες θεσεις.[/size] Ο απλος ελληνακος απλα καθεται και κραζει και νομιζει πως ειναι εξυπνος επειδη το λεει αυτος και καλα.
Στον απλυτο το Νατσο πεστα αυτα,που ετρεχε χτες γυμνος στο Συνταγμα και εκανε το γυρο του κοσμου η ανυπαρκτη πουτσα του...
Αλλο ενα τεραστιο πληγμα στον τουρισμο μας...
το προικισμένο του μυαλό.
Αν και φανατικός γερμανοτσολιάς εγώ, εδώ το γάμησες.
Αυτοί που είναι επάνω είναι διεφθαρμένοι εμπειροτέχνες, πρέπει να αναλάβει απ' ευθείας το Βερολίνο λέμε.
Και να φανταστείς πως είχα και σηκωμάρες..
Δεν μπαινεις καν να κανεις τον εξυπνο τοτε....
δεν συζητας... πουλας τρελα σου ξαναλεω.
Ρ
Πρωθυπουργος και πολιτικος σημαινει παρα πολλες ικανοτητες.
MPLOURMP MPLOURMP
[move][/move]
Σαν τον ΓΑΠ ένα πράγμα
Εσυ τωρα τι δουλεια κανεις ακριβως?
στου μπαμπα? ανεργος ή δημοσιο?
ρε σεις οι μισοι εδω μεσα απο αυτους που με εκραζαν και χθες το απογευμα και καλα εκραζαν....
ειναι και σημερα εδω αρα ή ανεργοι ειστε και σας φροντιζουν συγγενεις... ή δημοσιοι.
Ο ΓΑΠ δεν ηταν πρωθυπουργος κανονικος.
ΗΤαν πρωθυπουργος - εξιλαστηριο θυμα.
Απλα ανεβηκε για να τον βριζει ενα διαστημα ολος ο κοσμος
και να τα φορτωσουν πανω του.
Κλαιω...