Νέα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
:SΚαι ποιος σου ειπε οτι παιρνουν ολοι οι ανεργοι επιδομα???

Ας ειναι καλα ο χορηγος μπαμπας...

Οταν ομως τελειωσουν τα ετοιμα και η συνταξη του μπαμπα παει στο 300 ευρω ο Μπολντης θα σκισει πρωτος την τελαμωνα...

Μην απαντάς σοβαρά ρε μαλάκα :tickedoff:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Ψαχνει να δει εμενα αν εχω κωλοτουμπες στις αποψεις μου
απο την στιγμη που αυτος δεν εχει καθολου αποψεις  :grin:

ψαχνει τον δικο μου στρατο ενω ποτε δεν σας εχει πει τι δουλεια κανει εδω μεσα....
πεστα χρυσοστομε!!!!!Νομιζει πως δεν τον εχουμε παρει χαμπαρι τι "λιτης" ειναι....ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΡΤΗ! :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αγαπητέ δε δίνω αναφορά σε προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο.

Παίξε με τους φίλους σου.

Εγω ομως εδωσα... ειπα οτι ειμαι ανεργος.

Αρα κανενας του δημοσιου θα εισαι... που σου εκοψαν 200 ευρω και το παιζεις
οτι δεν μπορεις να ζησεις...  :P

απλα εκει που πηγαινες διακοπες το καλοκαιρι 2 μηνες θα πας 1.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
λοιπόν το αποφάσισα. Όποιος ξαναπαντήσει στον μπόλντη είναι σεσημασμένος ηλίθιος
Nα πούμε από το πρωί όποιος του απάντησε είναι σεσημασμένος ηλίθιος...

Τί λες;;; :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
:SΚαι ποιος σου ειπε οτι παιρνουν ολοι οι ανεργοι επιδομα???

Ας ειναι καλα ο χορηγος μπαμπας...

Οταν ομως τελειωσουν τα ετοιμα και η συνταξη του μπαμπα παει στο 300 ευρω ο Μπολντης θα σκισει πρωτος την τελαμωνα...
ΘΑ ΧΕΙ ΑΠΟΛΥΘΕΙ μεχρι τοτενες!κανα καλτσον θα σκισει μετα!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Δεν τον ξερω τον κύριο αλλά απο αυτά που γράφει μάλλον σας δουλεύει ψιλό γαζί και σεις του δίνετε σημασία.

Είναι που λείπει ο Λάκης γι΄αυτό...

Εσυ τι δουλεια κανεις και εισαι τωρα μεσα? δημοσιο?

Ήμουν διακοσμητής φωταγωγών, αλλά επειδή δεν είχε προοπτική έπιασα δουλειά ως νυχτοφύλακας σε νεκροταφείο. Καλή δουλειά. Ήσυχη και έχει και τα τυχερά της. Κάτι τα λουλούδια που σπρώχνω στα μπουζούκια, κάτι τα κομμάτια που πουλάω σε Σατανιστές, βγαίνει το χαρτζηλίκι, δεν έχω παράπονο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Ήμουν διακοσμητής φωταγωγών, αλλά επειδή δεν είχε προοπτική έπιασα δουλειά ως νυχτοφύλακας σε νεκροταφείο. Καλά δουλειά. Ήσυχη και έχει και τα τυχερά της. Κάτι τα λουλούδια που σπρώχνω στα μπουζούκια, κάτι τα κομμάτια που πουλάω σε Σατανιστές, βγάινει το χαρτηλίκι, δεν έχω παράπονο...

οφείλω να ομολογήσω ότι η απασχόλησις αυτή δείχνει να σας προσάδει  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια ακουστε λιγο ... οι παραπανω που λενε τα δικα τους
θα ειναι ειτε δημοσιοι ειτε ανεργοι και αυτοι και θα μενουν στον μπαμπα τους (επειδη κατι ειπε για μπαμπα ενας "αυτοδημιουργητος" πιο πανω..)  :P

Λοιπον ολοι οσοι ειναι στο δημοσιο αυτη τη στιγμη δεν παιρνουν κατω απο 1000 ευρω (και εχουν 4-5 χρονια) αυτα τα λεφτα τους φτανουν να ζησουν πολυ ανετα εκτος και αν εχουν βαλει δανεια για πορσε...

λοιπον για μερικους αλαζονες δεν πρεπει η χωρα να χαλασει την εικονα της στο εξωτερικο
και να περασει την φημη οτι δεν πληρωνει αυτους που την δανειζουν γιατι αυτο θα μας ακολουθαει για 100 χρονια μετα. Δεν ειστε εσεις εξυπνοτεροι απο τον Σαμαρα και τους πολιτικους.... ολοι αυτοι εχουν ικανοτητες για αυτο και βρισκονται σε υψηλες θεσεις. Ο απλος ελληνακος απλα καθεται και κραζει και νομιζει πως ειναι εξυπνος επειδη το λεει αυτος και καλα.

:P

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Για τους μισθωτους μεχρι 600 ευρω ΔΕΝ Υπαρχει φορολογηση...

δουλευα πριν καποιους μηνες και εχω κρατησει καποια χρηματα.
Δεν χαλαω πανω απο 100 ευρω το μηνα εγω φιλε  :P
ΕΔΩ η σεμνη τελετη λαμβανει τελος.....χαθηκε η μπαλα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ήμουν διακοσμητής φωταγωγών, αλλά επειδή δεν είχε προοπτική έπιασα δουλειά ως νυχτοφύλακας σε νεκροταφείο. Καλή δουλειά. Ήσυχη και έχει και τα τυχερά της. Κάτι τα λουλούδια που σπρώχνω στα μπουζούκια, κάτι τα κομμάτια που πουλάω σε Σατανιστές, βγάινει το χαρτηλίκι, δεν έχω παράπονο...
Ααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχχα...μ'επνιξες παλιοχαρακτηρα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Χτύπα κι άλλο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αίμα σας πάει ο μόρτης,ΑΙΜΑ...εμ έτσι είναι η αλήθεια πονάει!!!! :zfuck:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια ακουστε λιγο ... οι παραπανω που λενε τα δικα τους
θα ειναι ειτε δημοσιοι ειτε ανεργοι και αυτοι και θα μενουν στον μπαμπα τους (επειδη κατι ειπε για μπαμπα ενας "αυτοδημιουργητος" πιο πανω..)  :P

Λοιπον ολοι οσοι ειναι στο δημοσιο αυτη τη στιγμη δεν παιρνουν κατω απο 1000 ευρω (και εχουν 4-5 χρονια) αυτα τα λεφτα τους φτανουν να ζησουν πολυ ανετα εκτος και αν εχουν βαλει δανεια για πορσε...

λοιπον για μερικους αλαζονες δεν πρεπει η χωρα να χαλασει την εικονα της στο εξωτερικο
και να περασει την φημη οτι δεν πληρωνει αυτους που την δανειζουν γιατι αυτο θα μας ακολουθαει για 100 χρονια μετα. Δεν ειστε εσεις εξυπνοτεροι απο τον Σαμαρα και τους πολιτικους.... ολοι αυτοι εχουν ικανοτητες για αυτο και βρισκονται σε υψηλες θεσεις. Ο απλος ελληνακος απλα καθεται και κραζει και νομιζει πως ειναι εξυπνος επειδη το λεει αυτος και καλα.

:P

Αγαπητε θέλω να σε γνωρίσω απο κοντά.. Θα πάμ στα έβερεστ και θα σου πληρώσω το μισό σάντουιτς από σεβασμό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ήμουν διακοσμητής φωταγωγών, αλλά επειδή δεν είχε προοπτική έπιασα δουλειά ως νυχτοφύλακας σε νεκροταφείο. Καλή δουλειά. Ήσυχη και έχει και τα τυχερά της. Κάτι τα λουλούδια που σπρώχνω στα μπουζούκια, κάτι τα κομμάτια που πουλάω σε Σατανιστές, βγαίνει το χαρτζηλίκι, δεν έχω παράπονο...

Καραγκιοζης εισαι φιλε... οχι διακοσμητης νεκροταφειων και εσυ
και πολλοι αλλοι εδω μεσα  :P

εδω ο ενας λεει για 7% επιτοκιο δανεισμου ο αλλος δεν θα σου πω λεει τι δουλεια κανω...
ο αλλος οτι εγω μενω στον μπαμπα ενω αυτος ειναι αυτοδημιουργητος... νταξει απλα επεσα σε ενα ματσο καραγκιοζηδες.... και πρεπει να αποφυγω την κακοτοπια!

Ειχα μια σκασιλα αμα πληρωσετε η οχι αυτα που πρεπει.... ολοι τα πληρωνουμε απλα καποιοι θελουν να κλεψουν οπως λενε και στην Ευρωπη... ο ελληνας λεει καθεται να φαει και οταν του φερουν το λογαριασμο τρεχει σαν ζαβολιαρης μην θελοντας να πληρωσει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νομιζετε οι ξενοι δεν εχουν καταλαβει τι γινεται...

αλλα ετσι ειναι μολις μας καταλαβουν "αντε ρε τα μουνοπανα... οι βρωμοξενοι τους μισουμε" κτλπ κτλπ

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom