Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Που δουλευεις εσυ για πες μας
Αγαπητέ δε δίνω αναφορά σε προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο.
Παίξε με τους φίλους σου.
Που δουλευεις εσυ για πες μας
:SΚαι ποιος σου ειπε οτι παιρνουν ολοι οι ανεργοι επιδομα???
Ας ειναι καλα ο χορηγος μπαμπας...
Οταν ομως τελειωσουν τα ετοιμα και η συνταξη του μπαμπα παει στο 300 ευρω ο Μπολντης θα σκισει πρωτος την τελαμωνα...
πεστα χρυσοστομε!!!!!Νομιζει πως δεν τον εχουμε παρει χαμπαρι τι "λιτης" ειναι....ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΡΤΗ!Ψαχνει να δει εμενα αν εχω κωλοτουμπες στις αποψεις μου
απο την στιγμη που αυτος δεν εχει καθολου αποψεις
ψαχνει τον δικο μου στρατο ενω ποτε δεν σας εχει πει τι δουλεια κανει εδω μεσα....
Αγαπητέ δε δίνω αναφορά σε προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο.
Παίξε με τους φίλους σου.
Nα πούμε από το πρωί όποιος του απάντησε είναι σεσημασμένος ηλίθιος...λοιπόν το αποφάσισα. Όποιος ξαναπαντήσει στον μπόλντη είναι σεσημασμένος ηλίθιος
ΘΑ ΧΕΙ ΑΠΟΛΥΘΕΙ μεχρι τοτενες!κανα καλτσον θα σκισει μετα!:SΚαι ποιος σου ειπε οτι παιρνουν ολοι οι ανεργοι επιδομα???
Ας ειναι καλα ο χορηγος μπαμπας...
Οταν ομως τελειωσουν τα ετοιμα και η συνταξη του μπαμπα παει στο 300 ευρω ο Μπολντης θα σκισει πρωτος την τελαμωνα...
Δεν τον ξερω τον κύριο αλλά απο αυτά που γράφει μάλλον σας δουλεύει ψιλό γαζί και σεις του δίνετε σημασία.
Εσυ τι δουλεια κανεις και εισαι τωρα μεσα? δημοσιο?
Στον Κουρτιναϊτις απαντησα ρε τρομπα...Μην απαντάς σοβαρά ρε μαλάκα
Είναι που λείπει ο Λάκης γι΄αυτό...
Ήμουν διακοσμητής φωταγωγών, αλλά επειδή δεν είχε προοπτική έπιασα δουλειά ως νυχτοφύλακας σε νεκροταφείο. Καλά δουλειά. Ήσυχη και έχει και τα τυχερά της. Κάτι τα λουλούδια που σπρώχνω στα μπουζούκια, κάτι τα κομμάτια που πουλάω σε Σατανιστές, βγάινει το χαρτηλίκι, δεν έχω παράπονο...
ψαχνει τον δικο μου στρατο ενω ποτε δεν σας εχει πει τι δουλεια κανει εδω μεσα....
ΕΔΩ η σεμνη τελετη λαμβανει τελος.....χαθηκε η μπαλα...Για τους μισθωτους μεχρι 600 ευρω ΔΕΝ Υπαρχει φορολογηση...
δουλευα πριν καποιους μηνες και εχω κρατησει καποια χρηματα.
Δεν χαλαω πανω απο 100 ευρω το μηνα εγω φιλε
Ααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχχα...μ'επνιξες παλιοχαρακτηραΉμουν διακοσμητής φωταγωγών, αλλά επειδή δεν είχε προοπτική έπιασα δουλειά ως νυχτοφύλακας σε νεκροταφείο. Καλή δουλειά. Ήσυχη και έχει και τα τυχερά της. Κάτι τα λουλούδια που σπρώχνω στα μπουζούκια, κάτι τα κομμάτια που πουλάω σε Σατανιστές, βγάινει το χαρτηλίκι, δεν έχω παράπονο...
Αίμα σας πάει ο μόρτης,ΑΙΜΑ...εμ έτσι είναι η αλήθεια πονάει!!!!ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Χτύπα κι άλλο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
λοιπόν το αποφάσισα. Όποιος ξαναπαντήσει στον μπόλντη είναι σεσημασμένος ηλίθιος
οφείλω να ομολογήσω ότι η απασχόλησις αυτή δείχνει να σας προσάδει
Παιδια ακουστε λιγο ... οι παραπανω που λενε τα δικα τους
θα ειναι ειτε δημοσιοι ειτε ανεργοι και αυτοι και θα μενουν στον μπαμπα τους (επειδη κατι ειπε για μπαμπα ενας "αυτοδημιουργητος" πιο πανω..)
Λοιπον ολοι οσοι ειναι στο δημοσιο αυτη τη στιγμη δεν παιρνουν κατω απο 1000 ευρω (και εχουν 4-5 χρονια) αυτα τα λεφτα τους φτανουν να ζησουν πολυ ανετα εκτος και αν εχουν βαλει δανεια για πορσε...
λοιπον για μερικους αλαζονες δεν πρεπει η χωρα να χαλασει την εικονα της στο εξωτερικο
και να περασει την φημη οτι δεν πληρωνει αυτους που την δανειζουν γιατι αυτο θα μας ακολουθαει για 100 χρονια μετα. Δεν ειστε εσεις εξυπνοτεροι απο τον Σαμαρα και τους πολιτικους.... ολοι αυτοι εχουν ικανοτητες για αυτο και βρισκονται σε υψηλες θεσεις. Ο απλος ελληνακος απλα καθεται και κραζει και νομιζει πως ειναι εξυπνος επειδη το λεει αυτος και καλα.
Είναι που λείπει ο Λάκης γι΄αυτό...
Ήμουν διακοσμητής φωταγωγών, αλλά επειδή δεν είχε προοπτική έπιασα δουλειά ως νυχτοφύλακας σε νεκροταφείο. Καλή δουλειά. Ήσυχη και έχει και τα τυχερά της. Κάτι τα λουλούδια που σπρώχνω στα μπουζούκια, κάτι τα κομμάτια που πουλάω σε Σατανιστές, βγαίνει το χαρτζηλίκι, δεν έχω παράπονο...
ολοι τα πληρωνουμε