pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ο απόλυτος είναι να μην αρχίσει το δούλεμα...μπουαααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πάει ο φρέντοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Ο απόλυτος είναι να μην αρχίσει το δούλεμα...μπουαααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πάει ο φρέντοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
οχι ρε τυπε πηγε μεγαλος γιατι σπουδαζε
επισης κανει το μεγαλο αριθμο της μιας υπηρεσιας τον μηνα
ΝΑΙ καλα, παλιοκουφαλα παρτακια!Και αυτο που πινεις ΕΣΥ και δεν μας δινεις τι ειναι?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ"????Πολλοι Ελληνες πιστευουν ακομα οτι ειναι οι Γαλάτες του χωριου του Αστεριξ και οτι ολοι οι άλλοι ειναι οι κακοι Ρωμαιοι. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι ΔΕΝ υπαρχει μαγικο φιλτρο.
ο μορτης ειναι τυποςΟ απόλυτος είναι να μην αρχίσει το δούλεμα...
Τί τύπος;;;ο μορτης ειναι τυπος
Ρε μαλάκα έχω χάσει επεισόδια? >
Πήγε το επίδομα ανεργίας στα 4000 τον μήνα?
Δεν εξηγείτε αλλιώς πως οι άνεργοι εδώ μέσα υπέρασπίζονται το θεάρεστο κυβερνητικό έργο!!!
ΕΝΩ 20 χρονια εχεις ΦΑΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ σε λεει και απο ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕΣ????
...εγω να σπασω περιουσιες ? καλα για ποιον με περνας ,ειμαι του μεροκαματου ,αν ηρεμησουμε τοτε ειναι που θα μας γαμησουν τελειως ,και κατι αλλο πριν τις εκλογες θυμαμαι καλα που υποστηριζες τη χρυση αυγη εδω μεσα, τωρα μας τη βγαινεις νεα δημοκρατια τι κωλοτουμπα ειν αυτη...?Κοιτα εις βαρος μας ειναι οσο δεν ηρεμουμε....
η κατασταση ειναι δυσκολη και χρειαζεται σοβαροτητα...
την μαγκια πρεπει να την δειξεις στην παραγωγη οχι στο
να βγαινεις στους δρομους και να σπας ξενες περιουσιες.
ο μορτης ειναι τυπος
ωραιος τυποςΤί τύπος;;;
...εγω να σπασω περιουσιες ? καλα για ποιον με περνας ,ειμαι του μεροκαματου ,αν ηρεμησουμε τοτε ειναι που θα μας γαμησουν τελειως ,και κατι αλλο πριν τις εκλογες θυμαμαι καλα που υποστηριζες τη χρυση αυγη εδω μεσα, τωρα μας τη βγαινεις νεα δημοκρατια τι κωλοτουμπα ειν αυτη...?
αν μετρούσαν όμως οι παχιές ;;;;;;;;;
θα μέτραγε 500 υπηρεσίες την εβδομάδα !!!
ωραιος τυπος
εχεις αποδειξεις γιαυτο που λες τυπε?Με το γλειψιμο δεν το σωζεις οτι εισαι φιλοβασιλικος φιλε μου
Ρε μαλάκα έχω χάσει επεισόδια? >
Πήγε το επίδομα ανεργίας στα 4000 τον μήνα?