Νέα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειμαι οικονομολογος αλλα 2-3 βασικα πραγματακια τα εχω διαβασει.

Η πολιτικη της κυβερνησης θα βουλιαξει οπως νομιζουν ορισμενοι... αυτο θα ειναι καλο
για να βγει ο Τσιπρας και να δεις τι δουλεμα εχει να τους ριξει τοτε.

Μαλακες οι περισσοτεροι για αυτο καταντησαμε ετσι... θελουν να παιρνουν και να μην δινουν.

Σου λεει εγω θα φαω τα λεφτα του γερμανου φορολογουμενου επειδη ειμαι μαγκας...

καλα εχουν να πεσουν γελια... και ακομη δεν εχει ερθει κριση... εκτος απο τα συσσιτια που βλεπουμε...
που ειναι κριμα αυτοι οι ανθρωποι γιατι οντως εχουν προβλημα αλλα οσοι ειναι με iphone5 προχθες ο αλλος μου λεει δεν θα εχω να πληρωσω την δοση της μηχανης... η μηχανη ειναι πολυτελεια φιλε. Πουλα την. Απλα τα πραγματα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606

Η πολιτικη της κυβερνησης θα βουλιαξει οπως νομιζουν ορισμενοι... αυτο θα ειναι καλο

Μαλακες οι περισσοτεροι για αυτο καταντησαμε ετσι... θελουν να παιρνουν και να μην δινουν.

καλα εχουν να πεσουν γελια... και ακομη δεν εχει ερθει κριση... εκτος απο τα συσσιτια που βλεπουμε...
που ειναι κριμα αυτοι οι ανθρωποι γιατι οντως εχουν προβλημα αλλα οσοι ειναι με iphone5 προχθες ο αλλος μου λεει δεν θα εχω να πληρωσω την δοση της μηχανης... η μηχανη ειναι πολυτελεια φιλε. Πουλα την. Απλα τα πραγματα...
ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??????ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ναι ΠΕΝΤΕ! θεωρησε το ποστ ακυρο και μη δωσεις σημασια!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??????ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ναι ΠΕΝΤΕ! θεωρησε το ποστ ακυρο και μη δωσεις σημασια!

Ασε τους μεγαλους και τους μικρους... το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι
λυποσαστε που δεν σας αφηνει η Μερκελ να κλεψετε τα χρηματα της  :P η Μερκελ σε δανεισε φιλε..
αυτη τη στιγμη αν δεν ειχες λεφτα θα πειναγες... μιλαμε για πραγματικη πεινα. Θα πηγαινες αυριο στην τραπεζα να σηκωσεις λεφτα και θα σου ελεγε δεν υπαρχουν χρηματα. οΧι απλα σου εκοψαν 150 ευρω .

Και ασε τα ενσημα και τα παραμυθια τωρα  :P

εδω δεν ξερετε με τι επιτοκιο σας εχει δανεισει η Γερμανια... δεν γνωριζετε ουτε ενα κριτηριο συγκλισης της βασικης συνθηκης που σας εβαλε στην ΕΕ και μου βγαινετε ολο νταηδες και μαγκες να παραστησετε τους αδικημενους και να βρισετε κιολας.

Αστο φιλε... και να εισαι τυχερος που δεν εισαι Αμερικη. Θα σε μαζευανε με την μια.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Καλα εσυ εισαι στον κοσμο σου τελειως  :P

τι σου χρωστανε αυτοι για πες μου... τα δανεια απο τον παγκοσμιο? χαχαχαχ

Για πες εσυ που ξερεις με τι επιτοκιο σε δανειζουν... γιατι μου φαινεται οι περισσοτεροι
στο κραξιμο ειστε πρωτοι αλλα απο ουσιαστικη γνωση 0.
Ε,κοιτα ας ξεκινήσουμε απο τα πιο πρόσφατα,σου χρωστάνε την έκδοση του Χριστοφοράκου για να μας πει που εδινε τις μίζες.Τα ονόματα αυτών που έχουν σε ξένες τράπεζες και offshore 600 δις.
Και φυσικά σου χρωστάνε ακόμα τόκους και κεφάλαια απο τα κατοχικά δάνεια,πολεμικές αποζημιώσεις(και ας εχουν υπογράψει οι προδοτικές κυβερνήσεις απο την μεταπολίτευση και μετά οτι δεν τα θέλουμε)στην τελική ρε φίλε οι τύποι απο τα καλάβρυτα κέρδισαν τις δίκες στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια αλλα δεν αποζημιώθηκαν απο το Γερμανικό δημόσιο ακόμα,να τα κάνουμε κι αυτά γαργάρα;;;Ο χρυσός των Σμυρνιών που "φυγαδεύθηκε" απο τις Γαλλικές τράπεζες με καράβια ολάκερα κατα τη καταστροφή της Σμύρνης και δεν επεστρεψε ποτε στους δικαιούχους του;;;;Τέσπα αν θέλουμε κράτος δικαίου και αγαπαμε την Πατρίδα και τους πολίτες της,πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο.....
Επίσης το επιτόκιο 7% ειναι δυσβάσταχτο σε σχέση με το 1% που δανείζεται οι Γερμανία και αν θυμάμαι είμαστε ακόμα στην Μεγάλη Ευρωπαϊκή "οικογένεια",γιατι αυτή η τοσο μεγαλη διαφορά;;επειδή βρεθήκαμε σε στιγμή ανάγκης????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ασε τους μεγαλους και τους μικρους... το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι
λυποσαστε που δεν σας αφηνει η Μερκελ να κλεψετε τα χρηματα της  :P η Μερκελ σε δανεισε φιλε..
αυτη τη στιγμη αν δεν ειχες λεφτα θα πειναγες... μιλαμε για πραγματικη πεινα. Θα πηγαινες αυριο στην τραπεζα να σηκωσεις λεφτα και θα σου ελεγε δεν υπαρχουν χρηματα. οΧι απλα σου εκοψαν 150 ευρω .

Και ασε τα ενσημα και τα παραμυθια τωρα  :P

εδω δεν ξερετε με τι επιτοκιο σας εχει δανεισει η Γερμανια... δεν γνωριζετε ουτε ενα κριτηριο συγκλισης της βασικης συνθηκης που σας εβαλε στην ΕΕ και μου βγαινετε ολο νταηδες και μαγκες να παραστησετε τους αδικημενους και να βρισετε κιολας.

Αστο φιλε... και να εισαι τυχερος που δεν εισαι Αμερικη. Θα σε μαζευανε με την μια.
ξεβρακωσε τους τυπε :rockon:
ολα στην φορα :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε,κοιτα ας ξεκινήσουμε απο τα πιο πρόσφατα,σου χρωστάνε την έκδοση του Χριστοφοράκου για να μας πει που εδινε τις μίζες.Τα ονόματα αυτών που έχουν σε ξένες τράπεζες και offshore 600 δις.
Και φυσικά σου χρωστάνε ακόμα τόκους και κεφάλαια απο τα κατοχικά δάνεια,πολεμικές αποζημιώσεις(και ας εχουν υπογράψει οι προδοτικές κυβερνήσεις απο την μεταπολίτευση και μετά οτι δεν τα θέλουμε)στην τελική ρε φίλε οι τύποι απο τα καλάβρυτα κέρδισαν τις δίκες στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια αλλα δεν αποζημιώθηκαν απο το Γερμανικό δημόσιο ακόμα,να τα κάνουμε κι αυτά γαργάρα;;;Ο χρυσός των Σμυρνιών που "φυγαδεύθηκε" κατα τη καταστροφή της Σμύρνης και δεν επεστρεψε ποτε στους δικαιούχους του;;;;Τέσπα αν θέλουμε κράτος δικαίου και αγαπαμε την Πατρίδα και τους πολίτες της,πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο.....
Επίσης το επιτόκιο 7% ειναι δυσβάσταχτο σε σχέση με το 1% που δανείζεται οι Γερμανία και αν θυμάμαι είμαστε ακόμα στην Μεγάλη Ευρωπαϊκή "οικογένεια",γιατι αυτή η τοσο μεγαλη διαφορά;;επειδή βρεθήκαμε σε στιγμή ανάγκης????

Φιλε σοβαρεψου... η Γερμανια δανειζεται με 1% επειδη ειναι η ισχυροτερη οικονομια της Ευρωζωνης !!!! Δεν το ήξερες?  :P το πιο απλο ειναι αυτο.... Πιασανε εναν για τα offshore και θα πιασουν και αλλους.

χαχαχαχα ο χρυσος της Σμυρνης που φυγαδευτηκε λεει !!!! Τραβα να ζητησεις αποζημιωση τοτε και απο τους Τουρκους επειδη σου εκαψαν τα σπιτια το 22.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και γιατι να τα δωσει ο χριστοφορακος και να μην τα δωσουν τα λαμογια στο ΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

που παιζει να ειναι και φιλαρακια σου ή γνωστοι σου . Απλοι "καθημερινοι" ανθρωποι.

Και τοοοοσοι ολοι που εχουν κατακλεψει... ακουγα για κηπουρους χθες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατά τα λοιπά, εγώ είμαι αυτός με τις αντοχές.
Μετά μου λες για δε σου γράφω..

Με σενα θα μιλησουμε μολις βγει ο Τσιπρας....
και με τα αλλα φιλαρακια σου απο εδω μεσα  :P

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287

Είναι πολυτέλεια η μηχανή φίλε που πάω για δουλειά και δεν επιβαρύνω περαιτέρω την κίνηση και δεν κάνω τρελή κατανάλωση σε καύσημα(με κίνδυνο της ζωής μου πάντα)ή μηπως να ξεκινάγαμε απο τα οικολογικά τζιπ των 3000 κυβικών?????????Λέμε τώρα.......

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Καλα εσυ εισαι στον κοσμο σου τελειως  :P

τι σου χρωστανε αυτοι για πες μου... τα δανεια απο τον παγκοσμιο? χαχαχαχ

Για πες εσυ που ξερεις με τι επιτοκιο σε δανειζουν... γιατι μου φαινεται οι περισσοτεροι
στο κραξιμο ειστε πρωτοι αλλα απο ουσιαστικη γνωση 0.
...η πολιτικη του σαμαρα ειναι συνεχεια της πολιτικης του γαπ ,αν δεν το βλεπεις αυτο μαλλον εσυ εισαι στον κοσμο σου...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Mην απαντάτε ρε στον τρολομόρτη...αυτό θέλει να σας τρολάρει για να σπάσει πλάκα!!! :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πολλοι Ελληνες πιστευουν ακομα οτι ειναι οι Γαλάτες του χωριου του Αστεριξ και οτι ολοι οι άλλοι ειναι οι κακοι Ρωμαιοι. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι ΔΕΝ υπαρχει μαγικο φιλτρο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε λες να είναι υπάλληλος σε καμιά πολεοδομία η σε κανένα υπουργείο ανάπτυξης και ανησυχεί μήπως χαθεί η μίζα :huh:
φανταρος ειναι ο μορτης τυπε
υπηρετει στην ακριτικη αθηνα :rockon:

Επισκέπτης
Με σενα θα μιλησουμε μολις βγει ο Τσιπρας....
και με τα αλλα φιλαρακια σου απο εδω μεσα  :P

Άντε λοιπόν, να κάνω ότι είναι δυνατόν και να προσπαθήσω αν γίνεται (που δεν) να κάνω διάλογο μαζί σου.
Για πες, τι θα έχεις  να πεις με μένα συγκεκριμένα αν βγει ο Τσίπρας??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom