Νέα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια εγω μιλαω με βαση την πραγματικοτητα
εσεις ειστε στον κοσμο σας.... ισα ισα οσοι γκρινιαζουν
και κλαιγονται ειναι περισσοτεροι βολεμενοι απο μενα . Ειμαι ανεργος αυτη τη στιγμη
και βγαινω 1 φορα τις 10 μερες... αλλα φυσικα δεν θα βγω να κλαφτω γιατι ειναι γυφτια
εφοσον χρωσταω.

Οι περισσοτεροι ετσι και τους ελεγε καποιος οτι υπαρχει επιλογη να κλεψεις τα λεφτα της Γερμανιας ειμαι σιγουρος για να μην ζοριστουν λιγο θα ελεγαν αμεσως ναι δηλαδη στα αρχιδια τους και το ονομα της χωρας.... αρκει αυτοι να εχουν τις ιδιες ανεσεις με πριν.

Αυτο δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο... ο Σαμαρας προσπαθει να σωσει την χωρα .Ειναι σιγουρο πως ειναι δυσκολο και θα ακολουθησει δυσκολοτερους δρομους...
Και μπορω να το υποστηριξω με σοβαρα επιχειρηματα οχι με μηδενιστικα του στυλ "Ειναι ολοι λαμογια"
ο καθε ασχετος για να το παιξει ψαγμενος αυτο αναμασαει  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άντε λοιπόν, να κάνω ότι είναι δυνατόν και να προσπαθήσω αν γίνεται (που δεν) να κάνω διάλογο μαζί σου.
Για πες, τι θα έχεις  να πεις με μένα συγκεκριμένα αν βγει ο Τσίπρας??

Συριζαιος δεν εισαι? Ποια ειναι η πολιτικη σου τοποθετηση καταρχην με βαση καποιο απο τα κομματα που υπαρχουν. Πρεπει να ξεκαθαρισεις αυτο πριν συζητησουμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι ρε τυπε πηγε μεγαλος γιατι σπουδαζε :rockon:
επισης κανει το μεγαλο αριθμο της μιας υπηρεσιας τον μηνα :rockon:

Εσενα τι σε νοιαζει ποσες υπηρεσιες κανω?  :P
ζηλιαρης και εσυ σαν τους αλλους?

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
και κλαιγονται ειναι περισσοτεροι βολεμενοι απο μενα . Ειμαι ανεργος αυτη τη στιγμη
και βγαινω 1 φορα τις 10 μερες... αλλα φυσικα δεν θα βγω να κλαφτω γιατι ειναι γυφτια
εφοσον χρωσταω.

Οι περισσοτεροι ετσι και τους ελεγε καποιος οτι υπαρχει επιλογη να κλεψεις τα λεφτα της Γερμανιας ειμαι σιγουρος για να μην ζοριστουν λιγο θα ελεγαν αμεσως ναι δηλαδη στα αρχιδια τους και το ονομα της χωρας.... αρκει αυτοι να εχουν τις ιδιες ανεσεις με πριν.

Αυτο δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο... ο Σαμαρας προσπαθει να σωσει την χωρα .Ειναι σιγουρο πως ειναι δυσκολο και θα ακολουθησει δυσκολοτερους δρομους...
Και μπορω να το υποστηριξω με σοβαρα επιχειρηματα οχι με μηδενιστικα του στυλ "Ειναι ολοι λαμογια"
...πες του ηγετη σου του σαμαρα να προσεξει να μη μας "σωσει" πολυ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
[size=30pt]εφοσον χρωσταω[/size].

Σε ποιον χρωστάς,στην Μέρκελ κ Γερμανία;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mην απαντάτε ρε στον τρολομόρτη...αυτό θέλει να σας τρολάρει για να σπάσει πλάκα!!! :grin:

Εσενα σε ταιζει αυτη τη στιγμη το κρατος ενω εισαι φοιτητης και δεν κανεις τιποτα.
Ως τι θα βγεις να παραπονεθεις? οτι υπαρχει ανεργια? φιλος μου βρηκε δουλεια σε καφετερια
με 700 ευρω το μηνα. Δουλειες υπαρχουν για οποιον θελει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
...πες του ηγετη σου του σαμαρα να προσεξει να μη μας "σωσει" πολυ...

Κοιτα εις βαρος μας ειναι οσο δεν ηρεμουμε....

η κατασταση ειναι δυσκολη και χρειαζεται σοβαροτητα...
την μαγκια πρεπει να την δειξεις στην παραγωγη οχι στο
να βγαινεις στους δρομους και να σπας ξενες περιουσιες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι αλλά όχι οποιοσδήποτε φαντάρος.
Είναι φαντάρος με σπουδαία θέση και ο μοναδικός φαντάρος ever που συνομιλεί με ανώτατους λοχαγούς..

ΚΟιτα το που ειμαι εγω φανταρος για οσους δεν ζηλευουν
και δεν σκανε απο το κακο τους δεν νομιζω οτι αφορα την συζητηση....
και πλακα δεν ειναι οταν κατι το λεμε πανω απο 10 φορες...

με εχετε πρηξει με αυτο το θεμα επειδη καποιοι απο εσας δεν περασατε καλα
δεν φταιω εγω για αυτο... εγω ρωταω τι δουλειες εχετε? τι γκομενες πηδατε?
με ενδιαφερει? ΟΧΙ. ειπες θα κανουμε συζητηση... λεγε τι κομμα υποστηριζεις
μπας και το καταφερουμε και ασε τους στρατους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εσενα τι σε νοιαζει ποσες υπηρεσιες κανω?  :P
ζηλιαρης και εσυ σαν τους αλλους?
οταν ενας Θεος Νωντας πηζει στον εβρο δεν γινεται οι κοινοι θνητοι να την βγαζουν λουφα τυπε :grin:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
και γιατι να τα δωσει ο χριστοφορακος και να μην τα δωσουν τα λαμογια στο ΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

που παιζει να ειναι και φιλαρακια σου ή γνωστοι σου . Απλοι "καθημερινοι" ανθρωποι.

Και τοοοοσοι ολοι που εχουν κατακλεψει... ακουγα για κηπουρους χθες...
Συμφωνώ να πληρώσουνε και τα εγχώρια λαμόγια,αλλά να ξεκινήσουμε πρώτα με το οτι δεν μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να γνωρίζει πόσο είναι το αποθεματικό της σε χρυσό στην Τράπεζα της Ελλάδας,γιατι την ελέγχουν ξένοι τοκογλύφοι(παγκόσμια πρωτοτυπία)με ποσο πουλαγανε τον χρυσό πριν την κρίση και εξάντλησαν τα αποθεματικά.Και το κυριότερο που βρ'ισκεται γιατι στον Β' Παγκόσμιο φυγαδεύθηκε με καραβια και κατέληξε σε τράπεζες της Αγγλίας,της Ελβετίας και την Αμερική για να τον "φυλάνε".Γιατι δεν τον επιστρέφουν και ποσο πληρώνει η Ελλάδα για αυτην την φύλαξη;;;;
Και για να απαντήσω σε μια άλλη ερώτηση σου,δεν επρεπε για λογους σύμπνοιας και "αδελφικότητας" να πληρώνουμε μικρότερο επιτόκιο αφού τους εχει παρει ο πονος για την φτωχη Ελλάδα;
Πόσα λεφτάαπο τα καινουργια δάνεια εχει πάει στο Ελληνικό δημοσιο;;
Λιγότερο απο το 90%,ολα τα άλλα πάνε για την διάσωση των ελληνικών τραπεζών δημόσιων και ιδιωτικών και για σε προλάβω μεγάλο μερίδιο ευθύνης εχουν και οι Ελληνικές κυβερνήσεις για τα χάλια τους...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οταν ενας Θεος Νωντας πηζει στον εβρο δεν γινεται οι κοινοι θνητοι να την βγαζουν λουφα τυπε :grin:

Δεν με νοιαζει φιλε μου τι κανει ο Νωντας  :P
δεν με ενδιαφερει... δεν ειμαι ζηλιαρης και κουτσομπολης.

Τι μαλακας και εγω εκατσα και ελεγα για στρατους οτι θα παω πριν ακομη μαθω που θα παω  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν με νοιαζει φιλε μου τι κανει ο Νωντας  :P
δεν με ενδιαφερει... δεν ειμαι ζηλιαρης και κουτσομπολης.

Τι μαλακας και εγω εκατσα και ελεγα για στρατους οτι θα παω πριν ακομη μαθω που θα παω  :P
τυπε πλακα πλακα και τιποτα να μην ελεγες δεν θα το καταλαβαινε κανεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συμφωνώ να πληρώσουνε και τα εγχώρια λαμόγια,αλλά να ξεκινήσουμε πρώτα με το οτι δεν μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να γνωρίζει πόσο είναι το αποθεματικό της σε χρυσό στην Τράπεζα της Ελλάδας,γιατι την ελέγχουν ξένοι τοκογλύφοι(παγκόσμια πρωτοτυπία)με ποσο πουλαγανε τον χρυσό πριν την κρίση και εξάντλησαν τα αποθεματικά.Και το κυριότερο που βρ'ισκεται γιατι στον Β' Παγκόσμιο φυγαδεύθηκε με καραβια και κατέληξε σε τράπεζες της Αγγλίας,της Ελβετίας και την Αμερική για να τον "φυλάνε".Γιατι δεν τον επιστρέφουν και ποσο πληρώνει η Ελλάδα για αυτην την φύλαξη;;;;
Και για να απαντήσω σε μια άλλη ερώτηση σου,δεν επρεπε για λογους σύμπνοιας και "αδελφικότητας" να πληρώνουμε μικρότερο επιτόκιο αφού τους εχει παρει ο πονος για την φτωχη Ελλάδα;
Πόσα λεφτάαπο τα καινουργια δάνεια εχει πάει στο Ελληνικό δημοσιο;;
Λιγότερο απο το 90%,ολα τα άλλα πάνε για την διάσωση των ελληνικών τραπεζών δημόσιων και ιδιωτικών και για σε προλάβω μεγάλο μερίδιο ευθύνης εχουν και οι Ελληνικές κυβερνήσεις για τα χάλια τους...

Ποιος πονος ρε φιλε? Ο αλλος για να ασχοληθει μαζι σου πρεπει να εχει καποιο συμφερον
αυτα γινονται παντου... στον κοσμο. Αλλα και παλι οπως βλεπεις σου ειπε οτι θα σου δωσει χρονο...
ισως γινουν και επενδυσεις απο ξενους εδω.

Οσο για το χρυσο... ναι οκ και καποιος ομογενης ηθελε να σου χαρισει 600 δις για να ξεχρεωσεις... τραβα να τον εμπιστευτεις  :P

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Κατά τα λοιπά, εγώ είμαι αυτός με τις αντοχές.
Μετά μου λες για δε σου γράφω..
δεν ξερω απ'εξω ολα τα βλαμμενα του σαιτ ρε συ....Πρεπει να συνταχθει 'οδικος χαρτης',ποιος τι γιατι,βαλε και τις τρολιες,τα κλωναρια,βαλε να χεις και τα διαολια σου ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΣΕΙΣ καναν αργοσχολο που σου κανει και μαθημα ΕΝΩ 20 χρονια εχεις ΦΑΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ σε λεει και απο ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕΣ????Πολυ θελει ο ανθρωπος?Εχεις δικιο παντως! ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε πλακα πλακα και τιποτα να μην ελεγες δεν θα το καταλαβαινε κανεις

Ε ναι  :P
και μετα οταν πια θα ειχα τελειωσει και θα ελεγα που πηγα
μια φορα θα με πρηζανε και τελος μετα !
Θα το ξεχνουσανε....

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
μπουαααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πάει ο φρέντοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Ρε μαλάκα έχω χάσει επεισόδια? >:(
Πήγε το επίδομα ανεργίας στα 4000 τον μήνα? :huh:
Δεν εξηγείτε αλλιώς πως οι άνεργοι εδώ μέσα υπέρασπίζονται το θεάρεστο κυβερνητικό έργο!!! :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom