ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Χρήσιμο το πρώτο σου ποστ Ζαν Πωλ...
Δεν θα συμφωνήσω συνάδελεφε, υπάρχουν κι αλλού ευκαιρίες για κορυφαίους. Κανέναν καλό δεν ξέρω πού μπορούμε να γνωρίσουμε...Η μοναδική ευκερία να γνωρίσει κανείς ορισμένους κορυφέους μαλάκες είναι εδώ.
Έπαιρνες και μιλούσε ρε γμτ; ;)τελείωσες με το τηλεφώνημα Σία;
Χρήσιμο το πρώτο σου ποστ Ζαν Πωλ...
Για ενα λογο γραφτηκα στο σαϊτ αυτο (δεν το ειχε στις επιλογες ομως) για να γελαω με τον καθε κομπλεξικο ελεεινο Ελληνα (κ ειναι πολλοι μαζεμενοι εδω μεσα) που νομιζει οτι με 2 μπινελικια 3 προσβολες 30 ευρω κ την ανωνυμια του ιντερνετ ειναι ο μεγας γαμιας......
Ως εκ τουτο το επιπεδο ουτε το περιμενα αλλα ουτε κ ειναι ιδιαιτερως υψηλο......
Για ενα λογο γραφτηκα στο σαϊτ αυτο (δεν το ειχε στις επιλογες ομως) για να γελαω με τον καθε κομπλεξικο ελεεινο Ελληνα (κ ειναι πολλοι μαζεμενοι εδω μεσα)
Το κείμενό σου αποτελεί πρότυπο κομπλεξισμού
Θα έλεγα και ηλιθιότητας αν δεν είχε εκείνη την αγνη αίσθηση που αποπνέουν τα κείμενα γραμμένα απο γνήσιους καθυστερημένους
Γεια σου ενφόρσερ.
Το κείμενό σου αποτελεί πρότυπο κομπλεξισμού
Θα έλεγα και ηλιθιότητας αν δεν είχε εκείνη την αγνη αίσθηση που αποπνέουν τα κείμενα γραμμένα απο γνήσιους καθυστερημένους
Ηταν ακριβως η αντιδραση που περιμενα....
Σας ευχαριστω που επιβεβαιωνετε ωρα με την ωρα την αποψη μου για την πλειοψηφια εδω μεσα.....
Σας ευχαριστω που επιβεβαιωνετε ωρα με την ωρα την αποψη μου για την πλειοψηφια εδω μεσα.....
Εισαι μεγάλος ψυχολόγος
Ή ψυχασθενής
Ή μετα χριστό προφήτης
Και για εμένα η αντίδρασή σου ήταν προβλέψιμη
Σε ευχαριστώ που με διασκεδάζεις. Συνέχισε
Να ξέρεις όμως οι βαριέμαι εύκολα. Εχε το στο νου σου