Νέα

Επίπεδο μελών του μπουρδελοσέλιδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν ξερω βρε παιδια αλλα εγω δεν ειχα και κανα ιδιεταιρο προβλημα με κανεναν.μονο μια φορα την ειπα σε καποιον Nokia που εγραψε οτι αφηνει πουρμπουαρ 20 ευρω σε Ρωσσιδες(που ειναι μαλλον Μολδαβες)σερβιτορες.και θυμαμαι ολοι πεσαν απανω του και αρχισαν να τον βριζουν γιατι τετοιες πραξεις κακομαθαινουν της γυναικες.απο το σα'ι'τ εχω βρει παρα πολλους φιλους.εχει ανθρωπους και υψηλου και χαμηλου επιπεδου.παντος εχει μερικα πολυ ενδιαφερον θεματα.η γνωμη μου παντος ειναι οτι οι περισσοτεροι εχουν καποιο επηπεδο.δεν θα χαρακτηριζα το σα'ι'τ χαμηλου επηπεδου.

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν στραμπούληξε κανείς σήμερα τον πούτσο του να τον ανεβάσει σε φωτογραφία να τον δούμε αν την παλεύει ή όχι;... :2funny: :2funny: :2funny:

anakatosuras

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαλακα πολλη πλακα πραγματικα, εχω ξεκαρδιστει στο γελιο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μου αρεσε που μετα τη φοβερη και κοσμια εισαγωγη του θεματος απο τον skistis αρχισαν αμεσως τα καντηλια! Χαχαχαχαχα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω γουσταρω που τα θεματα τυπου ξεκατινιαστειτε ελευθερα εχουν πλεον ευγενεις τιτλους

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Καλοριζικο skisti
και καλη σκεψη γιατι ειναι δυσκολο να καταλαβεις το επιπεδο καποιου οταν μπαινει εδω και ψαχνεται να πηδηξει...

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Όπως είπε και ο θεματοθέτης, εδώ μέσα μπορεί να βρεί κανείς άτομα κάθε μορφωτικού επιπέδου. Και θέματα που καλύπτουν ενα τεράστιο φάσμα, και δεν βρίσκονται εύκολα παντού. Και δεν μιλώ μόνο για τα περί αγοραίου έρωτα φυσικά ... Το οτι έχει τόσο κίνηση το σάιτ δεν νομίζω οτι οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στα θέματα περί σεξ αλλά στο συνολικό χαβαλέ που μπορείς να κάνεις εδώ μέσα. Απόψεις και γνώμες που διατυπώνονται για θέματα οικονομικά - κοινωνικά - τεχνικής φύσεως - ιστορικά, πολλές φορές με έχουν αφήσει έκπληκτο και ειλικρινά δεν περίμενα να τις βρώ εδώ. Όπως βρίσκει κανείς και το αντίθετο, άτομα για σφαλιάρες  :grin: Όπως είναι ο καθημερινός κοσμος στο επαγγελματικό ή φιλικό περιβάλλον, οι ίδιοι απαρτίζουν και τον κόσμο εδώ μέσα, είναι σαν να αναρωτιέσαι αν κόσμος που σε περιτριγυρίζει έχει επίπεδο ή όχι. Μόνο που εδώ επειδή είναι ανώνυμοι, εκφράζονται πιο ελεύθερα. Γενικά, θα συμφωνήσω με τον διμητράκη29 οτι δεν θεωρώ το κόσμο εδώ χαμηλού επιπέδου.

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εγω γουσταρω που τα θεματα τυπου ξεκατινιαστειτε ελευθερα εχουν πλεον ευγενεις τιτλους

Mα το φοβερο ειναι οτι ανοιξε το thread λεγοντας ποσο αξιολογα ειναι τα ατομα που μπαινουν εδω και τι σπουδαιο επιπεδο υπαρχει και αμεσως μετα του την επεσαν 2-3 ατομα και αρχισαν τα μπινελικια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Mα το φοβερο ειναι οτι ανοιξε το thread λεγοντας ποσο αξιολογα ειναι τα ατομα που μπαινουν εδω και τι σπουδαιο επιπεδο υπαρχει και αμεσως μετα του την επεσαν 2-3 ατομα και αρχισαν τα μπινελικια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε,ενταξει εναι και μερικοι που θελουν να βρισουνε.τι να κανουμε.μου αρεσει που το σα'ι'τ εχει θεματα για ολα τα γουστα απο αθλητικα(που ουτε τα ανοιγω)μεχρι ιατρικα.μερικα θεματα  εχουν πολυ ενδιαφερον

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Οπω ς καθε κοινωνια ετσι και εδω εχει και καλα και κακα
και αποψεις παμπολες αλοτε φτινιαρικες και αλοτε πολυ ακριβες.
Βεβαια το μεγαλυτερο αλαλουμ συνοψιζεται σε συναγωνιστες
που εχουνε γνωριστη μεταξυ τους και μοιραια γινεται και
χοντριτερη πλακα. Παντως εμενα πρωσοπικα δεν με χαλαη τιποτα
απο ολα αυτα.
Ειναι ενας χωρος που ο καθενας λεη το δικο του.......... :dancing: :dancing:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πώς και δεν τον ρώτησες αν τα κάνει κιόλας ωραία....ασχετο.
εδώ είναι βιότοπος χωρίς καρχαρίες. Όλοι τρώμε και δεν χαλιόμαστε αν κάποιοι τρώνε πιο ακριβά φαγητά ή πιο φτηνά.
Και είναι από τις λίγες φορές που υπάρχει συναδελφισμός και αν δεν ξέρει να φάει κάποιος του μαθαίνουνε οι υπόλοιποι.
Αυτά....
Επίπεδο υπάρχει σε όλα τα φόρουμς. Και χαμηλό και υψηλό.
Το θέμα είναι πως εδώ ... με την πολυθεματολογία και την ελευθερία λόγου φαίνεται ολονών το επίπεδο.

sporbilli

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα τα λεειο φιλος,συμφωνωω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλοριζικο skisti
και καλη σκεψη γιατι ειναι δυσκολο να καταλαβεις το επιπεδο καποιου οταν μπαινει εδω και ψαχνεται να πηδηξει...

εσύ τι ψάχνεις; να βρεις να παρκάρεις; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
συμφωνω και εγω..........υπαρχει μια πολυ καλη "συνεργασια" παλιων και καινουργιων μελων που δεν την βρισκεις συχνα!!!!

OP
OP
S

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αγαπητοί συμφορουμιτες με καλύψατε πλήρως. Πράγματι βρίσκει κανείς θέματα που παθένει πλάκα από το επίπεδο των συμετεχώντων και τις γνωσεις τους και άλλα τελείως για το πεός που έχουν πολύ πλάκα. Το φόρουμ είναι γαμάτο και με εξέρεση την τριάδα της μαλακίας, θα έλεγα ότι θα μπορούσε να καλύψει ακόμη και τις ανάγκες μιας πανεπιστημιακής έδρας. Θα μπορούσε να υπάρχει έδρα της μπουρδελολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών. Ο ασπρομάλαξ, ο περσόναγάματα, και η οχιά θα ήταν επίκουροι καθηγητές της μαλακολογίας και θα τους εκθέταμε στους φοιτητές σαν παραδείγματα προς αποφυγή. Εγώ, η βίκη, η έβα, και τα λοιπά μέλη, θα κάναμε τις εργαστηριακές ασκήσεις. Διδασκαλία στην πράξη. Γαμό τις ιδέες λέμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αγαπητοί συμφορουμιτες με καλύψατε πλήρως. Πράγματι βρίσκει κανείς θέματα που παθένει πλάκα από το επίπεδο των συμετεχώντων και τις γνωσεις τους και άλλα τελείως για το πεός που έχουν πολύ πλάκα. Το φόρουμ είναι γαμάτο και με εξέρεση το κουατρέτο της μαλακίας, θα έλεγα ότι θα μπορούσε να καλύψει ακόμη και τις ανάγκες μιας πανεπιστημιακής έδρας. Θα μπορούσε να υπάρχει έδρα της μπουρδελολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών. Ο ασπρομάλαξ, ο περσόναγάματα, και η οχιά θα ήταν επίκουροι καθηγητές της μαλακολογίας και θα τους εκθέταμε στους φοιτητές σαν παραδείγματα προς αποφυγή. Εγώ, η βίκη, η έβα, και τα λοιπά μέλη, θα κάναμε τις εργαστηριακές ασκήσεις. Διδασκαλία στην πράξη. Γαμό τις ιδέες λέμε.
ρε κωλόγερε μπαναρισμένε...
τράβα στο ψιλικατζίδικο δίπλα....
Η μήπως έκλεισε;
μαλακοπίτουρα........

OP
OP
S

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Κύριε καθηγητά μένω έκπληκτος. Είστε ακόμη στο πανεπηστήμιο; Πρέπει να προσέξετε την υγεία σας.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom