Νέα

Επίπεδο μελών του μπουρδελοσέλιδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Είναι γνωστό ότι το επίπεδο των μελών του σάιτ είναι πολύ υψηλό. Δεν φαίνεται μόνο από τα θρεντς που έχουμε πει πόσο μορφωμένοι είμαστε, τι ρολόγια φοράμε και πόσα βγάζουμε, αλλά και από το επίπεδο των  συζητήσεων που γίνονται - άσε πια την ορθογραφία. Τι να συζητάμε τώρα...

OP
OP
S

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρε περσονοτέτοιε πότε θα ξεκολήσεις; διχασμό προσωπικότητας έχει πάθει; Αυτό θα το πω για τελευταία φορά, δεν ξέρω γιατί ο κάθε πούστης σας την λέει και μετά το παίζει κινέζος, εγώ δεν έχω σχέση με κανένα παλιό σς μέλος. Τελεία και παύλα. Ας μηίσουμε σοβαρά τώρα. Αυτή η λούγκρα ο απρομάλαξ τι απέγινε ορέ;

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ας ανοίξω το πρώτο μου θέμα. Δεν ειδα κάτι ανάλογο, αν υπάρχει ας συγχωνευτεί.

Έχω αρχίσει να πιστεύω πως τα άτομα εδώ μέσα έχουν πολύ μεγαλύτερο επίπεδο από άλλα φόρουμ που είναι ιδιαίτερα σοβαροφανή. Πιστεύω πως μέσα εδώ έχει άτομα κάθε τάξης, μορφωτικού και κοινονικού επιπέδου. Ο καθένας μας ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα του μπορεί να μπει, να μιλίσει όπως μιλάει με τους κολητούς του, να πει την μαλακία ή το σωβαρό του και όλα αυτά με άτομα που γουστάρουν και όχι δήθεν ηθικολόγους. Επίσης ολοι γουστάρουμε αυτό που πρέπει να γουστάρει ο κάθε άντρας, το μουνί. Για τις γκόμενες της σελίδας θα έλεγα ότι είναι προχωρημένα γυμναικάκια που σαν φυσιολογικές γυναίκες γουστάρουν και αυτές να μιλούν άνετα απελευθερομένες από κόμπλεξ τέτοιου τύπου. Αρχικά γράφτηκα για να περάσει η σεζόν χαλαρά και μα΄λον θα χανόουν σε κανα μήνα. Όμως τελικά πιστεύω πως θα τα λέμε από δω και πέρα. Ποιά είναι η γνωμη των υπολοίπων για το επίπεδο των μελών της σελίδας;

Η μεγαλυτερη διαφθορα και <<μουργκα>> (οπως λεει ασοβαρος Βασιλης Λεβεντης) υπαρχει παντα σε υποκριτικες κοινωνιες στυλ Ιραν που το παιζουν οι σεβασμιοι πιστοι του Αλλαχ αλλα μεγαλο ποσοστο απο ιρανες εχουν μια κολαρα ναααααααααα!
ο Ανθρωπος και δη ο ελληνας αφου το σιτε απευθεινεται σε ελληνες η τουλαχιστον σε ελληνοφωνους εχουν στο αρχετυπο τους και την θεα του ερωτα Αφροδιτη και την θεα της Σοφιας Αθηνα. Το θεμα ειναι πως χρησιμοποιεις της λεξης. Αλλα υπαρχει δυστυχως και σωστη ατακα του Γεωργιου....<<μαγκες, εχω παρατηρησει πως μαλακες αυξανουν με το χρονο>> . Ειναι δυστυχως στη φυση του ελληνα να γενναει και Λεωνιδες και Εφιαλτες αλλα και Αντονυ ΚΟυιν (ΖΟΡΜΠΑΔΕΣ). Απλως να μην μας κυβερνουν οι ηλιθιοι απο καθε ιδεολογια και απο καθε ταξη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε περσονοτέτοιε πότε θα ξεκολήσεις; διχασμό προσωπικότητας έχει πάθει; Αυτό θα το πω για τελευταία φορά, δεν ξέρω γιατί ο κάθε πούστης σας την λέει και μετά το παίζει κινέζος, εγώ δεν έχω σχέση με κανένα παλιό σς μέλος. Τελεία και παύλα. Ας μηίσουμε σοβαρά τώρα. Αυτή η λούγκρα ο απρομάλαξ τι απέγινε ορέ;
άμα είσαι καλό παιδί δε θα γίνεις μπαν............
γιομπανεβρότ..........
στείλε του πμ.........
θα κάνει σαν τρελλός από χαρά.........

OP
OP
S

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Θα κόψεις τα ληγμένα ρ πούστη μου; τι κάνεις, παραμιλάς;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Ναι! Το παραδέχομαι, έχω υψηλό επίπεδο, τόσο που ούτε εγώ δε μπορώ να το φτάσω!  :2funny: :2funny: :2funny:

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
...δεν φαίνεται μόνο από τα θρεντς που έχουμε πει πόσο μορφωμένοι είμαστε, τι ρολόγια φοράμε και πόσα βγάζουμε, αλλά και από το επίπεδο των  συζητήσεων που γίνονται - άσε πια την ορθογραφία. Τι να συζητάμε τώρα...

Yπάρχουν κι άλλααααα... Και δεν τα αναφέρεις... :P

OP
OP
S

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
H ορΘογραφία σας πειραξε; Η μαλακία που πάει σύνεφο; Η ηλιθιότητα; Και όμως εκεί που λές εδώ μέσα έχει πού γέλιο αλλά είναι όοι για τον πούτσο, διαβάσεις μερικά θέματα και αλάζεις γνώμη. Πολύ μ΄ αρέσει η σελίδα. Το άλλο που το πάτε; Η μοναδική ευκερία να γνωρίσει κανείς ορισμένους κορυφέους μαλάκες είναι εδώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η μοναδική ευκερία να γνωρίσει κανείς ορισμένους κορυφέους μαλάκες είναι εδώ.
και μάλιστα έρχονται από μόνοι τους......... Ούτε πρόσκληση δεν περιμένουν.....

Κορυπέε μου...... Τεράστοιε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πάρε και το κορυπέος μου τώρα
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Τι περιμενετε σε ενα site με τον τιτλο bourdela?

Τιποτε φιλοσοφους,τιποτε καθηγητες στο ΜΙΤ μηπως?

Απο ολα υπαρχουν και μαλακες και ενταξει και οτι θες...

Παραπονιουνται μερικοι οτι ειναι,λεει,χαμηλο το επιπεδο...υπογειο λεει ο αλλος.

Εμ'βεβαια αμα μενεις Πολιτεια και κατεβαινεις(το πολυ)μεχρι το Κεφαλαρι για καφε,ολους τους αλλους τους βλεπεις ως μπας-κλας.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom